2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım şuan için bişey vermedim bende ama kontrol ediyorum sürekli.

yazgıcım birtanem, umarım iyileşmiştir alpcim, merak etme canım benim, demir de bazen kusuyor, dıs cıkarma donemınde kusmstu oluk oluk hatırlıyorum...

hasretcim merak ettim seni cokkkk , umarım hersey yolunda gıdıyordurrr :Saruboceq:
kız oznurrrr sen napıyorsunn, kayıplardasınnn olumunekankayizsmile

buradayim canim
Doguhan firsat vermiyor ne yapsam aynini yapiyor.netbook u actigimda uzerine atliyor.anca kacak gocek okuyabiliyorum.su anda uyuyor pasa.uyumadan once biraz kudurduk resmen uzerime atlayip sacimi basimi yolup beni isirmaya calisti kaydirigubbakcemile3 felaket basimi agritti sagolsun sacimi yola yola

iyi geceler kızlar nasılsınız?
ben artık hiç fırsat bulamıyorum ancak geceleri birazcık bakıyorum şansıma kimsecikler olmuyor o zamanda.
sağolsunlar eşim bir yandan oğlum bir yandan erittiler beni:)) çok yoruluyorum hiç bişeye fırsatım olmuyor sıkıldım iyice v.s. v.s..

bende bugun bu konuyu dusundum durdum.ev koca ve bebek ucgeninde vakit geciriyoruz.kendimize ayiracak hic vaktimiz kalmiyor.bu durumu degistirmek icin birseyler yapmak gerekiyor.

benim modelden sende de var demek pc ye deliriyor..ne zaman acık görse cıldıracak gbi oluyor kapağını acıyor kapatıyor ekran zaten elinin izi oldu hep:)
saç yolmak da favorisi benim ya da babasının farketmiyor ne anlıyorlar acep..emerken bile saçlarımla oynuyor sıpa ..zaten dökülüyorlar üstüne sıpacım yoluyor kel olmama ramak kaldı:))

bende bugun bu konuyu dusundum durdum.ev koca ve bebek ucgeninde vakit geciriyoruz.kendimize ayiracak hic vaktimiz kalmiyor.bu durumu degistirmek icin birseyler yapmak gerekiyor.

çok doğru diyorsun da canımcım ne yapmalı en önemlisi ne zaman ve nasıl yapmalı:)) malum sıpalardan fırsat olmuor ..ben daha işe de başlamadım ..başlayınca nasıl kalkarım altından onu bilemiyorumm boshayallersmileCADIARZUkafamçokkarıştı

canim ben cam terebentin kullanmaya baslayacagim sac dokulmesine karsi.sanada tavsiye ederim.

sen ise baslayacaksan zaten bugunlerin keyfini cikar.isdeyken surekli burnunun diregi ve kalbin sizlayacak.gunde 100 defa evi aramak isteyeceksin fakat sunu bil isdeyken evdeki kadar yorulmayacaksin ve de bilincli bir anne olarak evde bebeginle gecirecegin vakit daha kaliteli olacak.

sanırım sen işe başladın:))
zor olacak biliyorum işin o ksımlarını düşünmemeye calışıyorum daha şubata dek zamanım var..
canım benim ama cok yoruyor.sıkıldım bir de cok fazla.asosyal oldum iyice. az kaldı sanırım biraz dha büyüsünler daha rahat ederiz değil mi:))
çam terebentini kullandım canım ben daha önce.bana pek yaramadı.çalı süpürgesi gibi oldu saçlarım:)) huylanmasam en iyisi saf zeytin yağı sür saç diplerine sonra sirke süper oluoyr saçlar..amma velakin yağ sürünce arınmayacak ve de kafama bit düşecekmiş gibi geliyorr -tatlicadiarzu-

yazgım çok geçmiş olsun alp paşaya. hava deişikliginden olabilir cnm.
ama ateş 37.5 sınır oluyo umarım atlatmıştır.
az önce yagızda fışkırır tarzda kustu yemek sonrası yatak çarşaf battı sanırım çok kaçırdık.
şimdi uyudu şükür..
öznur bende kullandım çam terabentin ama hiç iyi gelmedi bana çok sert yaptı saçlarımı.her saç tipine uygun deil ..

ben ise basladim 2 ay sonra ayrildim.iyikide ayrilmisim diyorum.
buyuduklerinde bence daha zor olacak.tehlikelere karsi daha acik olacaklar gibime geliyor.su an kucagimizda dizimizin dibindeler :))) gerci benimki tepeme cikiyor ya neyse sefasi olsun minik askimin
cam terebentin bende cok ise yariyor.super pariltili ve kolay taraniyor.sen sampuanina katmiyormuydun ?

sende bebeyi benim gibi yedirip ustune su mu icirdin :)))))
Doguhan su icmeyi sevmedi icin oyun seklinde yapiyorum ben.agzini aciyor bende biberonla fiskirtiyorum suyu o zaman iciyor :))))) bide gulmezmi serseri dunyalar benim oluyor
Allah Allah ama benim sacim ince telli ve dumduz belki ondan iyi geliyordur

şampuana katıyordum canım.kalın telli saçlarım. dedim ya çalı süpürgesi gibi oldu dökülmeyi de durdurmadı.sana yarıyorsa kullan hemen..umarım işe yarar.
ben 657 liyim.kolay kolay ayrılmam işten kendi mesleğime gecmediğim sürece:)
senin bebiş emekliyor mu?

nerdeeeeeeeee anca yuvarlaniyor birde su ucak hareketi varya onu yapiyor.netbook a ulasmak icinde once yuvarlanip duzgun pozisyonu buluyor sonra kicini devire devire ulasiyor.bizde dis de yok.
seninki emekliyor mu ?

nerdeeeeeeeee anca yuvarlaniyor birde su ucak hareketi varya onu yapiyor.netbook a ulasmak icinde once yuvarlanip duzgun pozisyonu buluyor sonra kicini devire devire ulasiyor.bizde dis de yok.
seninki emekliyor mu ?

yok canım ya emeklesin diye gözünün içinebakıyorum ama yuvarlanıp duruyor benimki de:)) poposunu kaldıramıyor:) sanırım doğrudan yürüyecek..
üstleri bekliyoruz artık cıksa da rahatlasak bugün mememi öyle bir ısırdı ki kanattı..sündürüyor birde ısırıp ben acıyla bağırınca da gülüyor deli oldum acıdannn

yok cnm ya sadece mama verdim
oda kustu ama kötüye yormuyorum arada böyle kusuyo yemek sonrası..
yerim ben onun oyununu..:
biberonla fışkırtınca nefesi kesilmiyomu ben öyle yapınca nefesi kesiliyo sanki.

ayyy dusunemiyorum bile disiyle isirmasini.benimki simdiden isiriyor damaklariyla

yok cnm ya sadece mama verdim
oda kustu ama kötüye yormuyorum arada böyle kusuyo yemek sonrası..
yerim ben onun oyununu..:
biberonla fışkırtınca nefesi kesilmiyomu ben öyle yapınca nefesi kesiliyo sanki.

yok hayatim o agzini aciyor bende damaklarina fiskirtiyorum hem oyle yatar pozisyonda olmayacak arkasina bi yastik koy egim olsun.cok hosuna gidiyor.arada bide gogusumu sikiyorum sutu agzina fiskirtiyorum cok egleniyor :))))
ay benim oglaninda ne maymun annesi var ya nerde zibidilik o bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…