- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.321
biberon ısıtıcısı almak mantıklı mı??
bazen içmiyo o anda 15dakka sonra deneyip içiryorum yada yarısını içiyo yarısını yarım saat sonra falan ikide bir kalkıp mutfağa gitmek uğraşmak zor gelio geceleri..
alsam yatak odasına koysam kaç saniyede ya da dakikada 37dereceye getryo bilgsi olan???
yok cnm ya sadece mama verdim
oda kustu ama kötüye yormuyorum arada böyle kusuyo yemek sonrası..
yerim ben onun oyununu..:
biberonla fışkırtınca nefesi kesilmiyomu ben öyle yapınca nefesi kesiliyo sanki.
yagızda çok ısırıyo bazen oyun yapıyo.yok canım ya emeklesin diye gözünün içinebakıyorum ama yuvarlanıp duruyor benimki de:)) poposunu kaldıramıyor:) sanırım doğrudan yürüyecek..
üstleri bekliyoruz artık cıksa da rahatlasak bugün mememi öyle bir ısırdı ki kanattı..sündürüyor birde ısırıp ben acıyla bağırınca da gülüyor deli oldum acıdannn
yüzüne fışkırtıyom cnm ama neesiz kalıyo gibi yapıyoayyy dusunemiyorum bile disiyle isirmasini.benimki simdiden isiriyor damaklariyla
yok hayatim o agzini aciyor bende damaklarina fiskirtiyorum hem oyle yatar pozisyonda olmayacak arkasina bi yastik koy egim olsun.cok hosuna gidiyor.arada bide gogusumu sikiyorum sutu agzina fiskirtiyorum cok egleniyor :))))
ay benim oglaninda ne maymun annesi var ya nerde zibidilik o bende
kızlar çok fena ağlamak geldi içimden..
tutamıyorum gözyaşlarımısenağlamasenağlama
Aylin sen aksamlarida giriyor muydun topic`e ?
kızlar çok fena ağlamak geldi içimden..
tutamıyorum gözyaşlarımısenağlamasenağlama
biseymi oldu canim ?
yooo bişey yokkk arada ben böyle oluyorum
salakmıyım neyim.:bbo:
yüzüm gözüm şişti yine offf..akannehir
yagızda çok ısırıyo bazen oyun yapıyo.
ama çok yara oluyo çok acıyor..bende krem kulanıyorum..
yüzüne fışkırtıyom cnm ama neesiz kalıyo gibi yapıyo
oyunumu bozuyo kereta:)
Ay Öznur daha yeni oturabildim mama saatini bekliyorum işte burda takılıp, mamasını yedirip yatıcam inşallah :Saruboceq:
Benimki de aynı sizinkiler gibi sürünüyor, emeklememek için çarşafı çekip oyuncağı yanına getiriyor, oğlum Trabzonlu da laz kafalı anlayacağınız :kedi: ama bugün alkış yapmayı öğrenmiş çok hoşuma gitti :ecrin_bebek:
Ağla boşver rahatlarsın... bişeyler birikmiştir içinde çıkıyodur şimdi...
evet baya oldu aglamıyalı birikenler boşalıyo sanırım.deme öyle ..
rahatlarsın belki..
bebekler durmaksizin aglarken ve eger susturamazsan yuzune uflemek lazimmis.bunu bana 4 yasinda bir kizi olan arkadasim soylemisti.Doguhan bir keresinde aniden aglamaya basladi kucagimda susturamadim sokak ortasinda.aklima yuzune uflemek geldi.cocugun yuzune uflememle nefesi kesiliyormus gibi oldu ve sustu.bu yuzune ufleme bebegi ayik tutmak icinde kullaniliyormus.sanirim yuzune uflendiginde bebegin dikkati dagiliyormus.
kızlarrr ben geldimm, dizilerim vardı cok guzelddiii :kedi:
ozledım lan sizleri napıonus bakımm olumunekankayizsmile
Ay Öznur daha yeni oturabildim mama saatini bekliyorum işte burda takılıp, mamasını yedirip yatıcam inşallah :Saruboceq:
Benimki de aynı sizinkiler gibi sürünüyor, emeklememek için çarşafı çekip oyuncağı yanına getiriyor, oğlum Trabzonlu da laz kafalı anlayacağınız :kedi: ama bugün alkış yapmayı öğrenmiş çok hoşuma gitti :ecrin_bebek:
yooo bişey yokkk arada ben böyle oluyorum
salakmıyım neyim.:bbo:
yüzüm gözüm şişti yine offf..akannehir
biraz daha sizinle sohbet etmeyi çok isterdim ama çok yorgunum oğluşu emzirip yatıcam kızlar ..
umarım yarın uslu durur da bakarım biraz size..
hepinizi çokkk öptümm iyi geceleropuyorumnanaktan
hoşgeldin cnm hangi dizileri izliyosun.
bugün ömre bedel,bitmeyen şarkı, aşk ve ceza ve öylebir geçer zamanki vardı
tabi hiç birrini izleyemedim kocam yüzünden..klava:
kızlarrr ben geldimm, dizilerim vardı cok guzelddiii :kedi:
ozledım lan sizleri napıonus bakımm olumunekankayizsmile
evet baya oldu aglamıyalı birikenler boşalıyo sanırım.
ilginç ilk defa duydum denemek lazım.
biraz daha sizinle sohbet etmeyi çok isterdim ama çok yorgunum oğluşu emzirip yatıcam kızlar ..
umarım yarın uslu durur da bakarım biraz size..
hepinizi çokkk öptümm iyi geceleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?