- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.341
iyi geceler kokulu kokuluopuyorumnanaktanbiraz daha sizinle sohbet etmeyi çok isterdim ama çok yorgunum oğluşu emzirip yatıcam kızlar ..
umarım yarın uslu durur da bakarım biraz size..
hepinizi çokkk öptümm iyi geceleropuyorumnanaktan
ne yapam uykum gelmiyo.evet oznurcum bende demırın yuzune uflerım ole durumlarda...
cok ıse yarıyor...
nimett kız napıosunn
normalde ben bu saatte cokdannn uyumus olurdum ama Doguhan bugun erken uyudu.Bende nette biseyler arastirdim bakindim.bu aralar kendimi cok cahil ve asosyal hissediyorumda :)))
operim koklarim ben onun alkis yapan ellerini
aglamanin en kotu yanida goz ve yuz sismesi degil mi :)
sen baya bi dolmussun ama.agla agla sabaha biseyin kalmaz.ama lutfen sunuda not et icine attiklarin birgun sana hastalik olarak geri gelir bu nedenle ne seni bu kadar sikiyorsa sebelerini ve sebep olanlari bul ve paylas.sen sisecegine baskasi sissin.
yokkız illede amcasını ogluna oturmaya gidecekmişiz.canım once ask ve ceza ıle ole bır gecer zamankı yı ızledım sımdı de lale devrini seyredıyorum hayatım, esın mac ızledı dımı :sinifsinif:
benımkıde ona yeltendı ama ben onu ıcerkı odaya yolladım guclubacismile
kizlar bende oglusumu alip ust kata cikayim.sirtim agrimaya basladi yine.
hepinizi cok cok opuyorum iyi geceler
iyi geceler kızlar ben tek kaldım bende cıkayım opuyorumnanaktanboshayallersmileebrumm ne o yabancı gıbı oradan bakıon da konusmuosunn ask olsun :dilcikar:
kızlar ben yatıyorum hepınıze ıyı geceler opuyorum cokkk yarın gorusuruzz
bir sigara içeyim belkim diner yaşlaırm.
Allahım sizinkiler emeklemeyi geçti ayağa kalkıyor bizim koca dötlüde tık yok
Günaydın fatmacım benim bıcırık da 8.30 u zor bekledi uyumak için hep mızır mızırdı tabi o kadar erken yatınca 6 da cin gibiydi ve ben ancak 12:30da yatabildim, hala uyanmış değilim sayıklarsam şaşırmayacağım
ikimize ne olmuş bu gün böyle nimetim.bende aynıyım..sabaj sabah bir posta ağladım bende...içim sıkılıyor çok ....
günaydın canlar
eymen ve ben hala iyileşemedik ana oğul köhür köhür öksürüyoruz...
ve burnumuz tıkalı ...
eymen bey gece saat kaçta yatarsa yatsın sabah 4-5 arası uyanıyor ve gecede en az 4 kere uyanıyor hep böyle ben ne yapacağım ya çıldırmış gibi oluyorum o öyle karanlıkta uyanınca ben uykumu alamadığımdan bütün gün salak gibi dolaşıyorum :bbo: ? ?
emeklemeyi tavaf ettik 1 haftadır tutunup kalkmalarımız moda... şimdide tutunurken bir iki adım gidiyor :asigim:
bunların sonu düşmeyle bittiği için sürekli takipte olmak çok yorucu ama
bi de hiç pes etmiyor düşe kalka büyüyecekler işte
sağol canım bugün biraz daha iyiyim. işe geldim:1no2: kabak çekirdeğini bende duydum çok faydalıymış ama hiç vermedim.valla ruşeyni bende ikk defa dr den duydum,,neydir nasıldır bilmem,tek öğrendiğim buğdayın özüymuş,,vitamin açısından çok iyimiş...öyledir valla,çok radikal biri çıktı dr miz...:)) ben bu karışımı hepsini berabe el blendırından geçiriyorum canım...fındık falan diğer türlü tam ezilmiyor emirhan yemiyor o zamanda...
canım geçmiş olsun...
hayırlı olsun canım aklıma iyi bi isim gelirse bende yazarıma.s.Kızlar yardımınızı beklediğim değişik bir konu var, şirket kuruyorum ve isim arıyorum, ....mühendislik olacak, ilginç önerilerinizi bekliyorum...mart anneleri bir de isim annesi olsun bakalım :)
sağol canıma.s gezmeye çıkınca bizde takılsak peşinize çok bunaldım. kocişe küstüm zaten. bugün barışmaya niyetim yok hiç.canım geçmiş olsunn...
ahaa doğu turuna bir bölge daha çıktı mardin hatay ve şanluıurfa dört günde gezilir hepsi :):): ) hepinizi çağırıyorum dediğine göre bende gelebilirim dimi kıss :):):)
benimkide durmadan emmek istiyo ama emmesinde bi sakınca yok çünkü anne sütü(mama) hala onların ana öğünü dr lar bunu hep gözardı ediyor. 9 aylık olana kadar bir iki kaşık yesede bebişler ısrarcı olmayın bence.sağlıklı olsunlarda yeterki, ek gıdaya geç başlasınlar.
evet Nihan da aynı....hep emmek istiyor...ve akşam daha iyi yiyor...normalden az ama iştahsız olduğu için buna da şükür...
canım mert bayramdan önce bronşit olmuştu. 10 gün ventolin bide ismini unuttuğum başka ilaçlı buhar vermiştik. 3 gün de antibiyotik kullandık. iyileşti ama hırıltısı daha yeni geçti. çok çabuk iyileşmiyolar maalesef bunu gözardı etme sakın. boşuna kendini üzme ben öyle yaptım çok yıprandım. bi şekilde iyileşiyolar. çok iştahsızlaşmıştı emmeyi bile bırakacak sandım ama çok şükür bir haftadır normale döndü ne versem yiyoslm cnm hayırdır ne oldu ?
kızlar herkese merhaba işe başladım ve giremiyorum artık eskisi gibi bir ay oldu ve ben işe başlayınca helin bronşit oldu akşam eve gelince mümkün değil vakit bulamıyorum
kızlar bebeği bronşit olan var mı aranızda
kaydirigubbakcemile3 bu erkekler çok komik ya. nerdeyse ateşi biz bulduk diye sevineceklergünaydınnn bugünbiraz daha sakin bir gece idi birde saat 10 da uyuyunca dinlendim biraz ..ama sabah çok güldüm dün gece eşim yatarken seline 100 cc mama yedirmiş sabah soruyor nasıl gece uyanmamıştır akşam öyle bir doyduki :):):)) aa aylardır ben bunu neden akıl edemedim ne kadar zekisin dedim ciddiye aldı :):)::)))
bende ağladım sabah sabah. hastayım ya ondan galiba biraz alınganım bugün:çok üzgünüm:ikimize ne olmuş bu gün böyle nimetim.bende aynıyım..sabaj sabah bir posta ağladım bende...içim sıkılıyor çok ....
günaydın canlar
ve burnumuz tıkalı ...
eymen bey gece saat kaçta yatarsa yatsın sabah 4-5 arası uyanıyor ve gecede en az 4 kere uyanıyor hep böyle ben ne yapacağım ya çıldırmış gibi oluyorum o öyle karanlıkta uyanınca ben uykumu alamadığımdan bütün gün salak gibi dolaşıyorum :bbo: ? ?
emeklemeyi tavaf ettik 1 haftadır tutunup kalkmalarımız moda... şimdide tutunurken bir iki adım gidiyor :asigim:
günaydınnn bugünbiraz daha sakin bir gece idi birde saat 10 da uyuyunca dinlendim biraz ..ama sabah çok güldüm dün gece eşim yatarken seline 100 cc mama yedirmiş sabah soruyor nasıl gece uyanmamıştır akşam öyle bir doyduki :):):)) aa aylardır ben bunu neden akıl edemedim ne kadar zekisin dedim ciddiye aldı :):)::)))
günaydın canlar
ve burnumuz tıkalı ...
Günaydın fatmacım benim bıcırık da 8.30 u zor bekledi uyumak için hep mızır mızırdı tabi o kadar erken yatınca 6 da cin gibiydi ve ben ancak 12:30da yatabildim, hala uyanmış değilim sayıklarsam şaşırmayacağım
Günaydın anneler;
Yazgı canım geçmiş olsun ALPpaşama umarım dişlerin müjdesidir ateş ,kusma ve ishal bile yapar ilk belirtilerde
PINAR;Eymen paşama ve sana da geçmiş olsun canım tekrardan
Günaydın canlarım,
Çok uykusuzum, Doruk her 1,5-2 saatte bir uyandı, her uyandığında emmek istedi, en sonunda yanıma aldım yine. Sabah 6'da kalktığımda kapkaranlıktı ve ben o kadar uykumu alamamıştım ki, saati yanlış kurdum sandım :)
Bütün gece Hasret'teydi aklım, umarım herşey yolundadır.
Alp'im kusmuş dün, çok geçmiş olsun, şimdi iyidir inşallah.
Fatma eşine çok güldüm :)))
Pınarcım sana ve Eymen'e tekrar geçmiş olsun, hava çok dengesiz, o da bozuyor bebeleri... Ayrıca maaşallah kuzuma.
Aylin ve Ebru, Doruk'ta da tık yok, poposunu havaya dikiyor, ilerlemeye çalışıyor, sonra bırakıveriyor kendini.
abboooo amma yazmışım bi sayfa dolmuş kızlar kusura bakmayın artıkkaydirigubbakcemile3
Merhaba canlarım, öncelikle hepinizi çoooook özledim. gerçekten de benim arkadaşım sizmişsiniz ne kadar bağımlılık yapmış bende burası. uzun zamandır uğrayamadım çünkü ev değiştirdim. bebekle beraber taşınma telaşı beni bayağı bir oyaladı ve yordu. dışarıdan lüks görünen ama küflü ve rutubetli yarıca karanlık evimden şimdiki aydınlık ve küfsüz evime taşındım. şimdilik içime sindi gibi ama inşallah sonuna kadar böyle devam eder. keşke hamileyken taşınsaymışım diyorum.
Elvin sıpasıyla aramız epey bozuk tıpkı sizinkiler gibi benimki de ele avuca sığmaz bir cçaki'ye dönüştü. en son dün misafirim varken kaş ile göz arasında dolabı açmış ütüyü çekiyordu kafamçokkarıştı dün evlilik yıldönümümüzdü babasıyla yemeğe çıktık. anneannesine 5 dakika rahat vermemiş. eve döndük hanımın bütün sıkıntıları geçti bir güzel oynamaya başladı.
ek gıdalarla başım dertte. benimki hiçbir şey yemiyor. kaşığı karşıdan görür görmez ağzını kilitliyor. geçen ay 100 gr. almıştı. kilo vermesinden korkuyorum. bir de kabızlık problemi yaşıyoruz sık sık. 2 dişimiz var. 3. sü de yolda. uymarım iştahsızlığı bundandır.
umarım hepiniz iyisinizdir. birkaç hasta arkadaşım gördüm çok kısa biraz önce sayfaya bakarken. hepinize geçmiş olsun.
bu arada aranızda MİNADEX FER kullanan var mı bebişine? bir de kettle bozuldu bana güzel bir marka tavsiye ediverin. ohhh bee döndüm... dünya varmış...
delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden canımmm sni gordugume ole cok mutlu oldum ki, cok ozlemisiz seni... iyi olmana sevindim.. bende 8a ylık hamileyken tasınmıstım, iyi ki de o zaman tasınmısız, simdi haytta tasınamazdım..malum bebisler ele avuca sıgmıyorlar ama iyi ki varlar degil mi zemuszemus
evlilik yıldonumunuz kutlu olsun...
bu arada sana haberım var esen de hamilee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?