2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaa ben de sizi çokkk özledim. aslında ben de hamileyken taşınmalıydım ama göze alamamıştım sonradan pişman oldum. keşke ben de senin gibi yapsaymışım.

inanamıyorum ya ESEN'İ çokk tebrik et benim adıma. Esen'den önce doğracağımı hiç tahmin etmezdim. O benden daha bir ev hanımıydı da ün^.'deyken :))

Allahım sizinkiler emeklemeyi geçti ayağa kalkıyor bizim koca dötlüde tık yok

benimkindede tık yok ancak geri geri sürünüyor o kadar....dötlerini kaldıramıyor bizimkiler...

bebeklerın emeklemesıne destek ıcın yuzustu donduklerınde ayaklarının arkasından ıttırıyorlar.gecen gun esım yaptı ben bu konuda kendısının dogal olarak ogrenmesınden yanayım dedım.zamanı gelınce hepsı emekleyecek aceleye gerek yok bence :)))))

hoj geldın bajım

sağol canıma.s evlilik yıldönümün kutlu olsuna.s. bizim yaramazda geçen ay seninki gibiydi ağzını açamıyoduk. bi süre sonra pes ettim ben oluruna bıraktım. şimdi yiyo allaha şükür. inşallah seninkide yemeye başlar. gerçi bizimkisi hasta olduğu için yemiyomuş:1no2: bizimkide iki aydır ortalama 200gr alıyo çok hareketlendiler artık belki seninkide ondan kilo almıyodur. kettle ben tefal kullanıyorum. termostatı açık koyalca temizleyebiliyorum. bence alırken markasından çok buna dikkat et çünkü termostat kireç tutuyo bakteri üretiyo.

canım bizim Hande ile ortak bir arkadaşımız üniversiteden.

bende burdan sandım....Hoşgeldin sende burası bizi gerçektende birbirimize bağladı .Yani evin hayırlı olsun canım.Kızın içinde üzülme bu dönemlerde yememe gibi olayları oluyor üzerinde de fazla düşme ve üzülme .İştahsızlık bazen diş belirtisi olarakta gösteriyor ....

Hoşgeldin canımmm...
Yeni evinizde sağlıkla, huzurla, güle güle oturun...

abboooo amma yazmışım bi sayfa dolmuş kızlar kusura bakmayın artıkkaydirigubbakcemile3

Ne demek yaww, iyi yaptın :)))

Katılıyorum, emeklemesi şart da değil zaten.
Belki emeklemeden yürüyecek bebeler, olamaz mı :)

yok daha bir hafta var regliye...bende çoktandır böyleyim bazen tavan yapıyor işte...çok yorfgunum,uykusuzum,kendime hiç zaman ayıramıyorum,hayatım eşim,çoçuklarım ve ev arasında onların arkalarını toplayarak geçiyor 7/24,,,biriside kıymet bilmiyor.

Burcu benim kız yerde emeklemeden yürüyecekler arasında sanırım sevmiyor ağlıyor yere eğildiği an başlıyor mızırdanmaya ama ellerinden tut hemen basıyor çığlığı ve gülerek koşturmak istiyor bıraksam gidecek walla

abboooo amma yazmışım bi sayfa dolmuş kızlar kusura bakmayın artıkkaydirigubbakcemile3

canım bende eşim hakkında yaptığın yoruma çok güldüm hakkaten öyle :):):)

canım hoşgeldin taşınmak çok zor bende taşınalı daha 15 gün oldu çok şükür rahat yerleştim annem hep yanımda idi birde ben annemin tam karşısına taşınınca daha bi kolay oldu işim :):) ama yinede çok zor .. hayırlı olsun yeni evin yeni ev hep yeni mutluluktur emin ol seveceksin :):): )

esen kimdi yaa bak şimdi duydum bende gözümden kaçmış.

canım bunlar kendi aralarındfa takılıyorlar benim analdığım kadarı ile :):):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cerenora hoşgeldin tatlım...

ay bi haller oluyor bize,havalardan....

ay yürücekler eninde sonunda nasılsa..öyle çk acelem yok benim...
hasret ne yaptı acaba

Kızlar moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum eşim cüzdanını çaldırmış herseyi vardı para da gitmiş ve bugün ödemelerimiz vardı ödenmeyen 2 kredi vardı zaten günü de geçmişti sinirden ağlamak üzereyim buradakiler bana bakıyor acilen 600 tl bulmam lazım...Benim maaş geldiği gibi gitti.Kafayı yemek üzereyim.Bana akıl verin ....Babasından istemiş maaşı kalmamış onunda ,ablama sordum onlarda ay ortası olduğu için ödemelere vermiş .İş yerimizin avans verme gibi lüksü de yok...off yaaa

termostat derken canım rezistansından mı bahsediyorsun? hani gizli rezistens oluyor açık rezistans oluyor?

inşallah ben bizimkine 2 öğün anca yedirebiliyorum

kızlar benimki sadece 2 öğün ek gıda alıyor kahvaltı ve çorba bazen meyve de yedirebiliyorum. benim asıl sorun annem. "yeter yedirme artık meme emsin bakl bırakır sonbra deyip beni gerdikçe geriyor...

hay allah ya,,nasıl olmuş bu yaaa

Aynen, Doruk da yerde yüzüstü durmayı sevmiyor, işi gücü ayakta dursun, zıplasın...

Uykusuzluk perişan ediyor zaten insanın sinirlerini, tek başına o bile yeter yani...

canım bunlar kendi aralarındfa takılıyorlar benim analdığım kadarı ile :):):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben de buna çok güldüm

cerenora hoşgeldin tatlım...

ay yürücekler eninde sonunda nasılsa..öyle çk acelem yok benim...
hasret ne yaptı acaba

Ben de çok merak ediyorum Hasret'i. Öğlene kadar bekleyelim de, gelmezse ararız birimiz...

Ayyyy çok geçmiş olsun Ayfercim yaaa... Haram zıkkım olsun kim çaldıysa... Eşin avans alamaz mı işyerinden? Olsa hemen gönderirdim inan ki, ama az önce iki kredi kartı ödedim, sıfıra vurdum...

Maalesef canım benim şirket ve onun şirketi böyle bir lükse sahip değilmiş .Kardeşi de ayrıca Finans müdürü düşün yani bu olağan dışı bişey dedim vermiyorlar diyor kardeşi .Çalıntı için başvurmaya gitti kartlarını iptal ettiriyor offffff sağol canım yaa eksik olma ...Genel müdürüm gelsin ondan isteyeceğim bakalım ne diyecek ?Sanmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…