- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.361
delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden canımmm sni gordugume ole cok mutlu oldum ki, cok ozlemisiz seni... iyi olmana sevindim.. bende 8a ylık hamileyken tasınmıstım, iyi ki de o zaman tasınmısız, simdi haytta tasınamazdım..malum bebisler ele avuca sıgmıyorlar ama iyi ki varlar degil mi zemuszemus
evlilik yıldonumunuz kutlu olsun...
bu arada sana haberım var esen de hamilee kaydirigubbakcemile3
esen kimdi yaa bak şimdi duydum bende gözümden kaçmış.
günaydın canlar
eymen ve ben hala iyileşemedik ana oğul köhür köhür öksürüyoruz...
ve burnumuz tıkalı ...
eymen bey gece saat kaçta yatarsa yatsın sabah 4-5 arası uyanıyor ve gecede en az 4 kere uyanıyor hep böyle ben ne yapacağım ya çıldırmış gibi oluyorum o öyle karanlıkta uyanınca ben uykumu alamadığımdan bütün gün salak gibi dolaşıyorum :bbo: ? ?
emeklemeyi tavaf ettik 1 haftadır tutunup kalkmalarımız moda... şimdide tutunurken bir iki adım gidiyor :asigim:
bunların sonu düşmeyle bittiği için sürekli takipte olmak çok yorucu ama
bi de hiç pes etmiyor düşe kalka büyüyecekler işte
Allahım sizinkiler emeklemeyi geçti ayağa kalkıyor bizim koca dötlüde tık yok
benimkindede tık yok ancak geri geri sürünüyor o kadar....dötlerini kaldıramıyor bizimkiler...
Günaydın canlarım,
Çok uykusuzum, Doruk her 1,5-2 saatte bir uyandı, her uyandığında emmek istedi, en sonunda yanıma aldım yine. Sabah 6'da kalktığımda kapkaranlıktı ve ben o kadar uykumu alamamıştım ki, saati yanlış kurdum sandım :)
Bütün gece Hasret'teydi aklım, umarım herşey yolundadır.
Alp'im kusmuş dün, çok geçmiş olsun, şimdi iyidir inşallah.
Fatma eşine çok güldüm :)))
Pınarcım sana ve Eymen'e tekrar geçmiş olsun, hava çok dengesiz, o da bozuyor bebeleri... Ayrıca maaşallah kuzuma.
Aylin ve Ebru, Doruk'ta da tık yok, poposunu havaya dikiyor, ilerlemeye çalışıyor, sonra bırakıveriyor kendini.
Merhaba canlarım, öncelikle hepinizi çoooook özledim. gerçekten de benim arkadaşım sizmişsiniz ne kadar bağımlılık yapmış bende burası. uzun zamandır uğrayamadım çünkü ev değiştirdim. bebekle beraber taşınma telaşı beni bayağı bir oyaladı ve yordu. dışarıdan lüks görünen ama küflü ve rutubetli yarıca karanlık evimden şimdiki aydınlık ve küfsüz evime taşındım. şimdilik içime sindi gibi ama inşallah sonuna kadar böyle devam eder. keşke hamileyken taşınsaymışım diyorum.
Elvin sıpasıyla aramız epey bozuk tıpkı sizinkiler gibi benimki de ele avuca sığmaz bir cçaki'ye dönüştü. en son dün misafirim varken kaş ile göz arasında dolabı açmış ütüyü çekiyordu kafamçokkarıştı dün evlilik yıldönümümüzdü babasıyla yemeğe çıktık. anneannesine 5 dakika rahat vermemiş. eve döndük hanımın bütün sıkıntıları geçti bir güzel oynamaya başladı.
ek gıdalarla başım dertte. benimki hiçbir şey yemiyor. kaşığı karşıdan görür görmez ağzını kilitliyor. geçen ay 100 gr. almıştı. kilo vermesinden korkuyorum. bir de kabızlık problemi yaşıyoruz sık sık. 2 dişimiz var. 3. sü de yolda. uymarım iştahsızlığı bundandır.
umarım hepiniz iyisinizdir. birkaç hasta arkadaşım gördüm çok kısa biraz önce sayfaya bakarken. hepinize geçmiş olsun.
bu arada aranızda MİNADEX FER kullanan var mı bebişine? bir de kettle bozuldu bana güzel bir marka tavsiye ediverin. ohhh bee döndüm... dünya varmış...
Elvin sıpasıyla aramız epey bozuk tıpkı sizinkiler gibi benimki de ele avuca sığmaz bir cçaki'ye dönüştü. en son dün misafirim varken kaş ile göz arasında dolabı açmış ütüyü çekiyordu kafamçokkarıştı dün evlilik yıldönümümüzdü babasıyla yemeğe çıktık. anneannesine 5 dakika rahat vermemiş. eve döndük hanımın bütün sıkıntıları geçti bir güzel oynamaya başladı.
ek gıdalarla başım dertte. benimki hiçbir şey yemiyor. kaşığı karşıdan görür görmez ağzını kilitliyor. geçen ay 100 gr. almıştı. kilo vermesinden korkuyorum. bir de kabızlık problemi yaşıyoruz sık sık. 2 dişimiz var. 3. sü de yolda. uymarım iştahsızlığı bundandır.
umarım hepiniz iyisinizdir. birkaç hasta arkadaşım gördüm çok kısa biraz önce sayfaya bakarken. hepinize geçmiş olsun.
bu arada aranızda MİNADEX FER kullanan var mı bebişine? bir de kettle bozuldu bana güzel bir marka tavsiye ediverin. ohhh bee döndüm... dünya varmış...
canım bizim Hande ile ortak bir arkadaşımız üniversiteden.
Merhaba canlarım, öncelikle hepinizi çoooook özledim. gerçekten de benim arkadaşım sizmişsiniz ne kadar bağımlılık yapmış bende burası. uzun zamandır uğrayamadım çünkü ev değiştirdim. bebekle beraber taşınma telaşı beni bayağı bir oyaladı ve yordu. dışarıdan lüks görünen ama küflü ve rutubetli yarıca karanlık evimden şimdiki aydınlık ve küfsüz evime taşındım. şimdilik içime sindi gibi ama inşallah sonuna kadar böyle devam eder. keşke hamileyken taşınsaymışım diyorum.
abboooo amma yazmışım bi sayfa dolmuş kızlar kusura bakmayın artıkkaydirigubbakcemile3
bebeklerın emeklemesıne destek ıcın yuzustu donduklerınde ayaklarının arkasından ıttırıyorlar.gecen gun esım yaptı ben bu konuda kendısının dogal olarak ogrenmesınden yanayım dedım.zamanı gelınce hepsı emekleyecek aceleye gerek yok bence :)))))
hoj geldın bajım
oyy oyy çok iyi anlıyorum seniii... vereliniortak ne yaptın isim işini güzel bişi bulabildiniz mi ?
regli zamanınız mı yaklaştı kızlar ben o dönemde öyle oluyorum ağlak sinirli çığlıklar atmak hıçkıra hıçkıra ağlamak felan istiyorum ama yapmayın sıkılmayın öyle bebeişlerinizde kötü etkilenir herşeyinasıl kapıyorlar bak mesela neden insanlar elerini kollarını göğsünde birleştirnce rahatlar imiş ? bebeklikte emerken anne göğsüne dokunduklarında kendilerini güvende hissederlermiş bebek en çok orada rahat huzurlu imiş ve elelrimiz göğsümüzde birleştiğinde çocukluktan gelen o his bizi rahatlatırmış dün eşim anlattı bi dergide okumuş ... ne kadar önemli dior bizim her hareketimiz onun tüm yaşantısını etkiliyor... sıkılmayın mutlu olmaya çalışın ...
heeeyyy selinde artık tutunup kalkıyor ve tabi kalkmak eyilimini göstermesine sebebp olan şeyi yakalayıp oynamaya başladığı gibi dengede durmayı unutup hop düşüveriyor dün ikikez yakalayamadım ve yere düştü(( çok dikkatli olmalıyız çoookkkk....hihoyyythihoyyyt:jeyyar:
Günaydınmirmirmirmir
abboooo amma yazmışım bi sayfa dolmuş kızlar kusura bakmayın artıkkaydirigubbakcemile3
esen kimdi yaa bak şimdi duydum bende gözümden kaçmış.
günaydın canlargeçmişin tamamını okuyamadım bigün yoktum neler kaynatmışsınız yetişemedim valla...
sağol canım bugün biraz daha iyiyim. işe geldim:1no2: kabak çekirdeğini bende duydum çok faydalıymış ama hiç vermedim.
hayırlı olsun canım aklıma iyi bi isim gelirse bende yazarıma.s.
sağol canıma.s gezmeye çıkınca bizde takılsak peşinize çok bunaldım. kocişe küstüm zaten. bugün barışmaya niyetim yok hiç.
benimkide durmadan emmek istiyo ama emmesinde bi sakınca yok çünkü anne sütü(mama) hala onların ana öğünü dr lar bunu hep gözardı ediyor. 9 aylık olana kadar bir iki kaşık yesede bebişler ısrarcı olmayın bence.sağlıklı olsunlarda yeterki, ek gıdaya geç başlasınlar.
canım mert bayramdan önce bronşit olmuştu. 10 gün ventolin bide ismini unuttuğum başka ilaçlı buhar vermiştik. 3 gün de antibiyotik kullandık. iyileşti ama hırıltısı daha yeni geçti. çok çabuk iyileşmiyolar maalesef bunu gözardı etme sakın. boşuna kendini üzme ben öyle yaptım çok yıprandım. bi şekilde iyileşiyolar. çok iştahsızlaşmıştı emmeyi bile bırakacak sandım ama çok şükür bir haftadır normale döndü ne versem yiyo
sen sadece terletmemeye bak. terlerse mendil falan koyma direk üstünü değiştir. çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşira.s.
kaydirigubbakcemile3 bu erkekler çok komik ya. nerdeyse ateşi biz bulduk diye sevinecekler
bende ağladım sabah sabah. hastayım ya ondan galiba biraz alınganım bugün:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canıma.s. sanki bizim yaramazı anlatıyosun emeklemekten sıkılmış gibi yürümeye çalışıyo. tabi yüzüstü düşmeler falan dün evde dinlenemedim yani peşinde koşturmaktankaydirigubbakcemile3
Günaydın canlarım,
Çok uykusuzum, Doruk her 1,5-2 saatte bir uyandı, her uyandığında emmek istedi, en sonunda yanıma aldım yine. Sabah 6'da kalktığımda kapkaranlıktı ve ben o kadar uykumu alamamıştım ki, saati yanlış kurdum sandım :)
Bütün gece Hasret'teydi aklım, umarım herşey yolundadır.
Alp'im kusmuş dün, çok geçmiş olsun, şimdi iyidir inşallah.
Fatma eşine çok güldüm :)))
Pınarcım sana ve Eymen'e tekrar geçmiş olsun, hava çok dengesiz, o da bozuyor bebeleri... Ayrıca maaşallah kuzuma.
Aylin ve Ebru, Doruk'ta da tık yok, poposunu havaya dikiyor, ilerlemeye çalışıyor, sonra bırakıveriyor kendini.
sağol canıma.s evlilik yıldönümün kutlu olsuna.s. bizim yaramazda geçen ay seninki gibiydi ağzını açamıyoduk. bi süre sonra pes ettim ben oluruna bıraktım. şimdi yiyo allaha şükür. inşallah seninkide yemeye başlar. gerçi bizimkisi hasta olduğu için yemiyomuş:1no2: bizimkide iki aydır ortalama 200gr alıyo çok hareketlendiler artık belki seninkide ondan kilo almıyodur. kettle ben tefal kullanıyorum. termostatı açık koyalca temizleyebiliyorum. bence alırken markasından çok buna dikkat et çünkü termostat kireç tutuyo bakteri üretiyo.
bende burdan sandım....Hoşgeldin sende burası bizi gerçektende birbirimize bağladı .Yani evin hayırlı olsun canım.Kızın içinde üzülme bu dönemlerde yememe gibi olayları oluyor üzerinde de fazla düşme ve üzülme .İştahsızlık bazen diş belirtisi olarakta gösteriyor ....
Hoşgeldin canımmm...
Yeni evinizde sağlıkla, huzurla, güle güle oturun...
teşekkürler canım...
Ne demek yaww, iyi yaptın :)))
Katılıyorum, emeklemesi şart da değil zaten.
Belki emeklemeden yürüyecek bebeler, olamaz mı :)
Kızlar moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum eşim cüzdanını çaldırmış herseyi vardı para da gitmiş ve bugün ödemelerimiz vardı ödenmeyen 2 kredi vardı zaten günü de geçmişti sinirden ağlamak üzereyim buradakiler bana bakıyor acilen 600 tl bulmam lazım...Benim maaş geldiği gibi gitti.Kafayı yemek üzereyim.Bana akıl verin ....Babasından istemiş maaşı kalmamış onunda ,ablama sordum onlarda ay ortası olduğu için ödemelere vermiş .İş yerimizin avans verme gibi lüksü de yok...off yaaa
hay allah ya,,nasıl olmuş bu yaaa
Burcu benim kız yerde emeklemeden yürüyecekler arasında sanırım sevmiyor ağlıyor yere eğildiği an başlıyor mızırdanmaya ama ellerinden tut hemen basıyor çığlığı ve gülerek koşturmak istiyor bıraksam gidecek walla
yok daha bir hafta var regliye...bende çoktandır böyleyim bazen tavan yapıyor işte...çok yorfgunum,uykusuzum,kendime hiç zaman ayıramıyorum,hayatım eşim,çoçuklarım ve ev arasında onların arkalarını toplayarak geçiyor 7/24,,,biriside kıymet bilmiyor.
canım bunlar kendi aralarındfa takılıyorlar benim analdığım kadarı ile :):):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cerenora hoşgeldin tatlım...
ay yürücekler eninde sonunda nasılsa..öyle çk acelem yok benim...
hasret ne yaptı acaba
Kızlar moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum eşim cüzdanını çaldırmış herseyi vardı para da gitmiş ve bugün ödemelerimiz vardı ödenmeyen 2 kredi vardı zaten günü de geçmişti sinirden ağlamak üzereyim buradakiler bana bakıyor acilen 600 tl bulmam lazım...Benim maaş geldiği gibi gitti.Kafayı yemek üzereyim.Bana akıl verin ....Babasından istemiş maaşı kalmamış onunda ,ablama sordum onlarda ay ortası olduğu için ödemelere vermiş .İş yerimizin avans verme gibi lüksü de yok...off yaaa
Aynen, Doruk da yerde yüzüstü durmayı sevmiyor, işi gücü ayakta dursun, zıplasın...
Uykusuzluk perişan ediyor zaten insanın sinirlerini, tek başına o bile yeter yani...
Ben de buna çok güldüm
Ben de çok merak ediyorum Hasret'i. Öğlene kadar bekleyelim de, gelmezse ararız birimiz...
Ayyyy çok geçmiş olsun Ayfercim yaaa... Haram zıkkım olsun kim çaldıysa... Eşin avans alamaz mı işyerinden? Olsa hemen gönderirdim inan ki, ama az önce iki kredi kartı ödedim, sıfıra vurdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?