- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.581
nasıl oldu emirhan?kızlar napıyonuz..benimmkudurk öğlenden bu yana yeni uyudu..büyük geldi derken size bakamadım..ne çok kaynatmışsınız yine böyle...
aha!!!:1shok:
bende iki gün önce hasret i görmüştüm..
anam rüyalarda bile beraberizz..
kötüyse anlatma..
yada anlatmazsan eger kötü oldugunu zaten anlamış olurum..
anlatsana emoş
yok yok anlatma..etkilenrim
böyle olacağı belliydi zaten. kadına para teklif etmişlerdir kesin evlenmesi için, kadının küçük kızı varmış, onun hayatını garanti altına almak için evlendim dedi.ama düğün günü takıları bile vermemişler kadına zaten evlilik sözleşmesi imzalatmışlar boğaz tokluğuna mı yaşayım diyo beni kandırdılar falan dedi.çıktı rezil etti safiye hanımı. hiç sevmem zaten kadını. olan oğluna oldu yazık. para vermeseler sakat oğluyla evlenecek birini bulamazdı ki. yazık adama, çok üzüldümkızlar safiye soymanın gelinini duydunuzmu
terketmiş ewi??
neden acaba kefil falanmı oldu, yada vergi borcumu varbilmiyorumkismilekocam ne dese beğenirsiniz
bana her an 2-2,5 sene ceza gelebilir 15000kadarda para cezası haberin olsun dedi we gitti:umursamaz::1shok:...
bu arada ceri 9100gr görünüyo digitalde otururkenebayanssulusmile
Kızlarr merhaba
artık öle uzun uzadıya giremiyorum maalesef çünkü kızım kuduruklukta sınır tanımıyor heryere tırmanıyor düz duvara ile sürekli hareket halinde sürekli. bende onun peşinde kontrol ediyorum tabi. ayaa kalkıyor heryerden tutunup tunup sonra pat düşüo hal böyle olunca hiçbişe yapamaz oldum umarmı herkes iyidir napcam bu civa sıpayla bilmiyorum. görüşmek üzere. allah koylalık wersin bana hepimize.. gündüz uykularını kaldırdı vakit kaybı sıpa için ayagımda anca yarım saat uyuyyor o zmn bile kıpır kıpır önce başını kaldırıyor sonra gözünü açıyor o derece yaa:) neyae görüşürü<zzzz
ya bilmiyorum nasıl bir enerji maşallah ama bu kadarıda fazla..Ya hakikaten noluyor bu bebelere.Ayşenurda artık akşamları zor uyumaya başladı.Gündüz zaten hafif uykusu ama en azından akşamları fena değildik şükür.Şimdi gece uykularıda garipleşti.Saatlerce uykusuz kalabiliyor nasıl bir enerjidir bu yahu?
ne oldugunu sormadınmı?maceracı kocana...kocam ne dese beğenirsiniz
bana her an 2-2,5 sene ceza gelebilir 15000kadarda para cezası haberin olsun dedi we gitti:umursamaz::1shok:...
bu arada ceri 9100gr görünüyo digitalde otururkenebayanssulusmile
eğer gerçekten 2 haftada 500gr aldıysa süper demektirohaoldumsmile bu kadar iştahsızlaştığı halde.. kaynanam şu an kapıda ceriyi dolaştırıyo kızımın yine huysuzluğu üstünde uff ben biraz gideyim
kızlar bu sabah ataya ilk defa omlet yaptım afiyetle yedi :) tuzu alınmış peynir yumurtanın sarısı ve biraz tereyağ piştikten sonrada içine 1 dilim tam buğday ekmeği koydum
buarada ata et sevmiyodaha önce köfteyi çok zor yedirmiştim bugünde biber dolmasını zor yedirdimm ancak yoğurtla tıkıyorum ağzına
tavuk yerken sorun yok ama kırmızı et yemiyo hertürlü sebze yiyor ama oda şimdilik yetiyo
Doguhan son hız kuduruyor kaydirigubbakcemile3
Günaydın,
Çok yağmurlu bir İstanbul sabahına, sadece yağmurlukla, şemsiyesiz çıkmanızı hiç tavsiye etmem, pantolonu çok ıslanıyor insanın. Salak mısın niye şemsiye almadın derseniz, servis saatine 9 dk kala uyanmak suretiyle, şemsiyeyi arayacak vaktim kalmadı... Bu yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere, Doruk yine uyumadı, saat başı uyandı, pışpışlayarak uyutmaya çalıştım, avaz avaz bağırıp meme istedi, emzirince uyudu. Derin uykuya daldığında saat 3'tü, ve ben yatıp kalkmaya dayanamayarak kendisini yine yanıma almıştım. Sürünüyoruuummm :bbo:
ayy canım benim ben akşam 10 da uyuttum selini 11,30 da da uyandı emzirerek geri birlikte uyuduk babası 12,30 da gedi yanımıza uyumak için bi postada o saatte emdi ve babasının kendi elelriyle hazırladığı 60 cc mamayı da içti sonra 01,30 da tekrar uyanınca anladım ki bu çocuk aç ve benim sütümle asla doymuyor 120 cc mama yaptım uyudum bari biraz sütüm biriksin dedim saat başı vücut süt üretmez herhalde . 120 cc mama onu 3 saat kadar uyuttu kanımca çünki o ara biraz uyuduğumu düşünüyorum sonra saat 7,30 a kadar 1 kez daha emdi 7,30 daklktık emzirip giyindik selini eve bıraktım ve 8 de işbaşı ne güzel bir gece değil mi ? ayy ayy acaba ben bu kadar uykusuzluğa dayanıyorum ama needn kalkıp sabah namazımı kılmaya sıra gelince yatak beni kendine bağlıyor... cehennem zebanileri beni krokutmuyor sanırım hiç :):):)) kötükedihüsokötükedihüso
Fatma çok güldürdün beni valla sabah sabah kaydirigubbakcemile3
İyi de canımcım, demiyorlar mı, bebekler bu aylarda artık gece boyu hiç uyanmadan, acıkmadan uyuyabilirler. Hatta bizim doktor, uyandığı zaman emzirmeden uyumaya alıştır, çocuğun biyolojik saatini bozarsın diyor. Ben doymadığı hissine kapılmıyorum o yüzden. Acaba aç mı kuzu yaw, bu gece buzluktaki sütlerden vermeyi deneyeyim ben o zaman. Gerçi biberonla arası hiç iyi değil bugünlerde ama bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?