2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar napıyonuz..benimmkudurk öğlenden bu yana yeni uyudu..büyük geldi derken size bakamadım..ne çok kaynatmışsınız yine böyle...
nasıl oldu emirhan?

senin rüya doğru çıkarsa doğurup sana göndercem haberin olsunalsanaalsanasmile

bu arada ceri 9100gr görünüyo digitalde otururkenebayanssulusmile

Son düzenleme:
eğer gerçekten 2 haftada 500gr aldıysa süper demektirohaoldumsmile bu kadar iştahsızlaştığı halde.. kaynanam şu an kapıda ceriyi dolaştırıyo kızımın yine huysuzluğu üstünde uff ben biraz gideyim

Kızlarr merhaba
artık öle uzun uzadıya giremiyorum maalesef çünkü kızım kuduruklukta sınır tanımıyor heryere tırmanıyor düz duvara ile sürekli hareket halinde sürekli. bende onun peşinde kontrol ediyorum tabi. ayaa kalkıyor heryerden tutunup tunup sonra pat düşüo hal böyle olunca hiçbişe yapamaz oldum umarmı herkes iyidir napcam bu civa sıpayla bilmiyorum. görüşmek üzere. allah koylalık wersin bana hepimize.. gündüz uykularını kaldırdı vakit kaybı sıpa için ayagımda anca yarım saat uyuyyor o zmn bile kıpır kıpır önce başını kaldırıyor sonra gözünü açıyor o derece yaa:) neyae görüşürü<zzzz

kızlar safiye soymanın gelinini duydunuzmu
terketmiş ewi??
böyle olacağı belliydi zaten. kadına para teklif etmişlerdir kesin evlenmesi için, kadının küçük kızı varmış, onun hayatını garanti altına almak için evlendim dedi.ama düğün günü takıları bile vermemişler kadına zaten evlilik sözleşmesi imzalatmışlar boğaz tokluğuna mı yaşayım diyo beni kandırdılar falan dedi.çıktı rezil etti safiye hanımı. hiç sevmem zaten kadını. olan oğluna oldu yazık. para vermeseler sakat oğluyla evlenecek birini bulamazdı ki. yazık adama, çok üzüldümlmaz:
kocam ne dese beğenirsiniz
bana her an 2-2,5 sene ceza gelebilir 15000kadarda para cezası haberin olsun dedi we gitti:umursamaz::1shok:...
neden acaba kefil falanmı oldu, yada vergi borcumu varbilmiyorumkismile

maaşallah kuzuma

bizimkilerde aynı durumda canım hiç üzülme düzelirler inşallah:Saruboceq: bende kaçtım oğlan uyumuşken bende yatiim yarım saate kalkar zaten:gitme:

ya bilmiyorum nasıl bir enerji maşallah ama bu kadarıda fazla..
büyümüyo sıpa uyku uyumaları gerekiyo şimdi bunlarınki büyüsün.
bu mart bebekleri nasıl büyüyecek anlamıyorum.
kocam ne dese beğenirsiniz
bana her an 2-2,5 sene ceza gelebilir 15000kadarda para cezası haberin olsun dedi we gitti:umursamaz::1shok:...
ne oldugunu sormadınmı?maceracı kocana...

dijitalde çok yanılma var ama inşallah almıştır,,

iyi geceler kızlar:)
bu gün saatlerce online kaldım ama ne 2 satır okuyabildim ne de yazabildim...evde yığınla iş beni bekliyor ( napıyorsunuz bir bakayım dedim..herkes iyimi bakalım..

kızlar slm bugünde atayla boğuşmaktan size bakamadım açamıyorum bile bilgisayarı çok kuduruk valla yanlız başına oynamıyo illaki bende olucam sürüne sürüne geliyo yanıma vuruyo kalkayım diye :)

bugün 2 kere oyun oynarken sızdı ama 20 dakika bile sürmedi sonra aynı hızla devam yaramazlık

yazgıcım geçmiş olsun umarım alp iyidir geçmişi okuyamadım bir türlü
hasret sende durumlar nasıl umarım herşey yolundadır

atayı uyutup gelmiştim ama uyandı yine anneannesi devraldı kucakta geziyo :)

kızlar bu sabah ataya ilk defa omlet yaptım afiyetle yedi :) tuzu alınmış peynir yumurtanın sarısı ve biraz tereyağ piştikten sonrada içine 1 dilim tam buğday ekmeği koydum

buarada ata et sevmiyo daha önce köfteyi çok zor yedirmiştim bugünde biber dolmasını zor yedirdimm ancak yoğurtla tıkıyorum ağzına
tavuk yerken sorun yok ama kırmızı et yemiyo hertürlü sebze yiyor ama oda şimdilik yetiyo

afiyet olsun ufaklığa:)
özgür hala kahvaltıya alışamadı yemeğe alışamadı.ben de yemek yesin diye uğraşıyorum ama memeci benimki..nasıl özenerek hazırlıyorum corbalarını falan atarken içim gidiyor..

Doguhan son hız kuduruyor kaydirigubbakcemile3

gündüz uyudu mu? gecenin bu vaktinde maşallahh enerjileri bitmiyor hiç:))

Günaydın,
Çok yağmurlu bir İstanbul sabahına, sadece yağmurlukla, şemsiyesiz çıkmanızı hiç tavsiye etmem, pantolonu çok ıslanıyor insanın. Salak mısın niye şemsiye almadın derseniz, servis saatine 9 dk kala uyanmak suretiyle, şemsiyeyi arayacak vaktim kalmadı... Bu yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere, Doruk yine uyumadı, saat başı uyandı, pışpışlayarak uyutmaya çalıştım, avaz avaz bağırıp meme istedi, emzirince uyudu. Derin uykuya daldığında saat 3'tü, ve ben yatıp kalkmaya dayanamayarak kendisini yine yanıma almıştım. Sürünüyoruuummm :bbo:

ayy canım benim ben akşam 10 da uyuttum selini 11,30 da da uyandı emzirerek geri birlikte uyuduk babası 12,30 da gedi yanımıza uyumak için bi postada o saatte emdi ve babasının kendi elelriyle hazırladığı 60 cc mamayı da içti sonra 01,30 da tekrar uyanınca anladım ki bu çocuk aç ve benim sütümle asla doymuyor 120 cc mama yaptım uyudum bari biraz sütüm biriksin dedim saat başı vücut süt üretmez herhalde . 120 cc mama onu 3 saat kadar uyuttu kanımca çünki o ara biraz uyuduğumu düşünüyorum sonra saat 7,30 a kadar 1 kez daha emdi 7,30 daklktık emzirip giyindik selini eve bıraktım ve 8 de işbaşı ne güzel bir gece değil mi ? ayy ayy acaba ben bu kadar uykusuzluğa dayanıyorum ama needn kalkıp sabah namazımı kılmaya sıra gelince yatak beni kendine bağlıyor... cehennem zebanileri beni krokutmuyor sanırım hiç :):):)) kötükedihüsokötükedihüso

Fatma çok güldürdün beni valla sabah sabah kaydirigubbakcemile3
İyi de canımcım, demiyorlar mı, bebekler bu aylarda artık gece boyu hiç uyanmadan, acıkmadan uyuyabilirler. Hatta bizim doktor, uyandığı zaman emzirmeden uyumaya alıştır, çocuğun biyolojik saatini bozarsın diyor. Ben doymadığı hissine kapılmıyorum o yüzden. Acaba aç mı kuzu yaw, bu gece buzluktaki sütlerden vermeyi deneyeyim ben o zaman. Gerçi biberonla arası hiç iyi değil bugünlerde ama bilmiyorumkismile

Günaydın herkese;
Dünün moral bozukluğu,yorgunluğu eve gidince kızımı görünce yerine gelse de sabah sabah buraya gelip çalışmak çok kötü.Dün akşam eşimle konuştuk 4 yıldan beri bu şirkette çalışmasam dün 1 dk bile kalmazdım.Genel müdürümün yaptıklarından sonra.İş arkadaşlarımında durumlarını bildiğimden onlarda benim gibi çok üzüldüler neyse ki sorunumuzu hallettik.
Walla ben kızımla yatıyorum kendi yatağında ağlayıp aldığımda uykusu açılıyor mama almak istemiyor geceleri sadece emerek uyumak istiyor o yüzden uykusu kaçmasın diye koyun koyuna yatıyoruz biz...

niye güldün be yaww anlamadım hımmm şimdi bizim zilliyi gece kalktığında emzirmeden akrnını doyurmadan geri yatıracaksın öylemi kıyametleri koparır komşuları başımıza toplar be :):): ) ağzına meme biberon bişi girip en az iki fırt çekmeden mümkün değil uyumaz... ya 3 - 5 ay arasında ne güzeldi akşam emer sabah 7 de uyanırdı büyüdükçe açlığı artmaya başladı sıpanın yok anacı myok senin dediğin keşke olsa ama bizimki uyumaz kiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…