2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayfercim, halletmenize çok sevindim.
Şirketinin tavrı hoş değil gerçekten. Hepimiz her gün hoş olmayan bir sürü şey yaşıyoruz tabi ama bu çok olağandışı bir durum, biraz daha insani davranmalarını gerekirdi.
Ben de oğlumla koyun koyuna yatmayı çok istiyorum aslında. Ama böyle alışırsa, sonra yalnız uyuması zor olur diye çekiniyorum. Öte yandan, bir daha mı bebek olacak, al koynuna yat diyor içimdeki ses. İkilemdeyim bilmiyorumkismile

cehennem zebanileri beni korkutmuyor sanırım hiç demişsin ya, ona güldüm :) Beni de korkutmuyorlar kaydirigubbakcemile5
Okuduğum bütün kaynaklar, bu aylarda açlıktan değil alışkanlıktan uyandıklarını, anneye yakın olmak istedikleri için emdiklerini yazıyor. Gel gör ki, sebep ne olursa olsun, emmeden uyumuyorlarrrr delikafadulden

ya içim sıkılıyor bir derdim var anlatayım beni rahatlatın yawww ... birde akıl verin bana...

benim kaynan müsvettesi cadı evlenirken bana çamaşır makinası almadı eimin eski makinasını kurduk bana söz verdi sana almanyada iyisini gödnereceğim diye sonra bir giti unuttu untuturdu

ben yüzsüzlük edip her fırsatta hatırlattım yüzlerinevurdum ama yüzsüz en son e fatoş ucuz orda makinalar alın bi tane dedi ses etmedim...

neyse bu yıl kayınpederim bize bosh un makinalarından bi tane aldı ve dediki aramızda kalsın... yazdan bu yana elli kere sıkı sıkı tembihliyor sakın kimseye söylemeyin diye ...

bunun iki sebebi olabilir birincisi kayınvalidem parayı gıdım gıdım veriri ve hesabını da sorar kocasından ve bu o makinayı emeklilik ikaramiyesiyle aldı rakamı az söyledi bi kere yalan söyledim geri dönüşü kötü olur diye korkuyor da oalbilir pısırık yada kaynanam ne akla hizmetse bize makina almayı yasakladı ..

şimdi benim iyi meleğim diyorki boşver fatoş aldın makinanı kullan yoluna bak ne yaparlarsa yapsınlar irdeleme ?

kötü meleğimde diyorki ya bu işin sebebi önemli kaynanam neden bize söz verdiği malın alınmasından yana bu kadar katı ne olur yani madem imkanınız var alabilyirosun oğluna bir makina almışsın ki söz verdiğin şeyi tutun vur bunu bir şekilde gün yüzüne patlamasını öğren bakalım dertleri neymiş ?

saf kocamda ben sinirlenince sakinlerştirecek ya cevaba bak ya belki annemden belki ablamdan çekindiğinden söyletmiyordur boşver kurcalama ?

böyle bişi yvar mı yaa kayınpederim bana makina alacak sözünü tutacak buna görümcemden korkacak kocamda akılsız...

almanyadaki mal mülkü bence bunlar kızlara bırakır benim akıllı kocamda boşver kurcalama der oturru totosunun üzerine ....

Son düzenleme:
günaydınlar hepinize geçmişe bakamıyorum çok yoğunum ve feci grip oldum heryerim akıyo gözüm burnum öğğ :2:ayrıcada çok mutsuzum oğlum dün kucağıma gelmedi hep eltimde kalmak istedi kucağıma alınca onun kucağına atladı çok mutsuzum çoook:gitme:

hayata farkli bir acidan bakmak istiyorummmmmmmmmmmm

Günaydınnnn
Dün akşam bu yeni işimle ilgili bir görüşmem vardı iş çıkışı oraya gittim saat oldu 8, eşim de dedi ki hadi sinemaya gidelim gittik saat oldu 11, kuzuyu ancak o saatte bakıcıdan aldık eve geldik tabi yolda uyandığı için uyumadı bizde sevicez diye işimize geldi saat oldu 12.30 sonra uyudukkkk ama olay burda mutlu sonla bitmedi, Keremcik her saat belki de yarım saatte bir ağlayarak uyandı, sırtüstü çevirdim memesini verdim uyudu, bazılarında uyumadı kucağıma alıp sakinleştirdim falan derken alarm çaldı ve ben resil gibiyim şu an gözlerim yanıyor :1closedeyes: sosyalleşelim deyince de böyleee ağzımıza mıçılıyo :bbo:
Öznurcum seni tutan mı var istediğin açıdan bak sempatiksalakcinni hatta en güzel bakış açıını bul bize söyle biz de ordan bakalım aklinialirimsmile
Hasret ve Cengizin maceraları diye kitap basmayı düşünüyorum sonra onu film yapıcam köşe olucam, kimse üstüne konmasın fikrimin ben buldum ben buldumm sositososito

hımm pardon tatlım yaa :):) ya evet eşimle sürekli söz veriyrouz birde utanmaz bana diyor sen kılmaya başla bana örnek ol bende arakdandan gelirim laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülülülülülülülü

gunaydın benim guzel arkadaslarım, opuyorum hepınızıopuyorumnanaktan

günaydınnnn a.s.a.s.

ne güzel ama ileride tek başına uyuyamaz .. herkes odasını ayırıyor biz amrt anneelri daha yatağını ayıramadık bizde de durum farksız beşik yatağa bitişik ve gece uyandığında hop koynumda canım yaa sende artık o kötü günü unut ve önünüzdeki günlere bakın inşalalh ödemerli kolay atlatırsınız canım...

Yıllarca kayınvalidesiyle ve görümcesiyle mücadele etmiş ve hala akıllanmamış biri olarak söyleyebilirim ki, hiç uğraşma, huzurunun kaçtığıyla kalırsın...

Biz de öpüyoz siziiii opuyorumnanaktan

Geçmiş olsunnn...
Doruk da yapıyor bazen, annemin kucağında kalmak istiyor, üzme kendini, çok geçici birşey, ertesi güne unutuyorlar...

Resmen intikam almış sizden, o saate kadar bakıcıda bıraktınız diye :)

Bu akşam bizim şirketten birinin veda yemeği var, ben gitmiyorum. Doruk 9 gibi uyuyor. Gidersem, ya uyuyamayacak, ya ağlayarak uyuyacak, ya da problemsiz uyuyacak ama ben oğlumu göremeyeceğim. Çok bozuldu bizimkiler ama kusura bakmasınlar valla, oğlumu yarım saat fazla görebilmek için ağdaya bile iki seferi bir edip gidiyorum ben :)

işte en büyük korkum :gitme::gitme::gitme: ama kendimi alıştırmak için şöyle düşünüyorum çocuk milleti kim doyurursa ve altını temizlerse onu seviyor, hafta sonu sana alışacaktır tekrar arkadaşım olumunekankayizsmile

yaf sorma insan içine karışmayalı ne kadar çok olmuş istanbulda farkettim ki kızlar bilirler kucağımdan inmedi ordada sürekli bi mızıklama artık hiçbiyere gitmiyorum benim eltim gece bakamıyo zaten gece bi yere gitmek hayal yane saat 9 dedin mi uyku huysuzluğu başlıyo en geç 11 dede yatıyo zaten tek sosyal aktivitem marketten yemek alışverişi yapmaklaelaelaelaelae

canım çok geçmiş olsun bunlar birde dillenince ne yapacağız bilemiyorum ama üzülme bebekler ilgilenenle birlikte olsalarda annenin dokunuşu gibi kimse dokunamaz ve er geç bunu anlarlar :):))

hahahyytt ben başka bişi buldum bence böyle bir internet sitesi kuracağım günlük gibi bişi olacak hasret ve cengiz gibi herkesin bi köşesi olacak yazacaklar anlatacaklar ama çok karmaşa olur düşünsene kaynanamı yazdım geldi kaynanam yada görümcem aynı sitede buluştuk ve okudular :):):))))) ama güzel reklam alır geliştirmek lazım bu fikri :):)) saol kıs :):):)

Fatma sana yorumumu yapayım kaşınıyorsun yine, amannn koy dötüne rahvan gitsin, almışlar ya gerisini boşver, kaynana işte kıskanmıştır almak istememiştir. Derdin mi yok kızım buna takılıyorsun?

Fatma sana yorumumu yapayım kaşınıyorsun yine, amannn koy dötüne rahvan gitsin, almışlar ya gerisini boşver, kaynana işte kıskanmıştır almak istememiştir. Derdin mi yok kızım buna takılıyorsun?

ya çok sinirlerimi boz delü karı ya yok valla kaşıntı tutu aylincim yaaa kötükedihüso böyle bu çatalı kaynanama sokasım geliyor valla .... ya yaz tatailinde görecektin kayınpederim bana harçlık veriyor kaynanamdan görümcemelrden gizli alışverişte bişi alırken çaktırmadan hesap ödüyor felan düşün dedimki ismail para gödnerecek baba bankaya gitmem gerek kızım ben varken simaile ne oluyormuş ben sana harçlığını veririm dedi kaynana atladı fatoş biizmle zaten bizden ayrı ne ihtiyacı oalcak ki ulan pis karı ben sırf sen torununu gör diye üzcretsiz izne ayrıldım sen önce benim bir aylık maaşımı evr bakalım demek lazımdı ama yani böyle cimrilikelri vardır aslında iyi hatundur hani dedikodu yapmaz sever beni istediğim bişi olursa oda alır almanyadna getirri kazanlı ütden tutta mutfak robotu kettle bir sürü şey getirdi istemeden bile ama böyle arada bi cadılık etmese olmuyor işte hoş ahebrsiz iş yapmaları da işiem geliyor bu kez kaynanamda ayrıca bişiler alıyor :):)) haberi olsa bana verdiği paralardan hayatta dha bişi almaz bana :):)) demekki dediğini yapalım .. sen cadı bişisin yaaaa....

herkese günaydııın

ben gecenin ilerleyen vakitlerinde oğluşumu karyolasından alıyorum yanıma yatırıyorum sarılıp uyuyoruz:asigim: sabah benden önce kalktığı için saçımı çekerek uyandırıyo sıpasempatiksalakcinni çok hoşuma gidiyo böyle kalkmaksempatiksalakcinni

günaydın canımopuyorumnanaktan

boşuna kaynananla uğraşma bence canını sıktığına deymez canıma.s
geçmiş olsun canıma.s.
mertte annem odadan çıkınca arkasından ağlıyo bende üzülüyorum ama naapalım çalışan anne olmak zor gerçekten:a015:

ooh çok gezmişiniz maaşallah. keremin yerinde olsam bende öyle yapardım beni niye götürmediniz diyekaydirigubbakcemile3
rapor aldım dün oohopuyorumnanaktan 4 gün daha evdeyim oğluşumlakaydirigubbakcemile2

Sayfa açık ama çok işim var, yazamıyorum, demeyeceğim bu sefer...
Diş buğdayı organizasyonu yapıyorum, özel bişiler olsun, anısı kalsın istedim.
Sanki Doruk anlayacak !
Ama ben anlıyorum napim ya, huyum kurusun...
Detay vermicem şimdilik, Pazartesi günü fotolarla karşınızda oluruz artık.

Günaydıııınnnn....
Yağdı yağmur, çıktı şimşek
Sen de mi şair oldun be Canan... :))) Aralıksız yağan yağmurun ardından bugün Bursa geneli okullar tatil... Bi üzüldüm bi üzüldüm sormayın... İnşallah yarın da yağar :)))

Gçmişe göz attım.
Hasret'in sorunlar çözülmemiş hala,ama tüm arkadaşların tavsiyelerine katılıyorum, iyi kadını oyna. Benim kaynana 10 gün zor dayandı (Gelmeden önce ne var ki Yiğit'in bakımında diyordu) Her akşam hastaydı ama giderken de ağlaya ağlaya gitti nasıl bıraktım ben oğlumu diye :)) Seninki de gider ama sen de işleri bırak ona.

Yazgı, Alp nasıl oldu? Göremedim eski sayfalarda.

Dünürüm sana da geçmiş olsun ama ne oldu anlamadım, tekrar araştırayım.

Seyyaltaner, seninki yeni konu, bence de hiiçç kurcalama yıka çamaşırlarını mis gibi.

Bizim hala dişimiz yok kızlar. Doktora gitsek mi? Yiğit emekleyemiyor ama komandolar gibi sürüne sürüne bütün odaları gezip çıkıyor. Arkanı dönmeye gelmiyor hiç, bi akmışsın koridorda hangi odaya gitsem diye düşünüyor. Yerler soğuk hasta etmesek bari. İşin kötüsü odalarda kapı yok bizim :)) Sadece çocuk odasında var ama mutfak ve oturma odası bitişik olduğundan gündüz orada duruyorlar. Kapıdan kaçabiliyor yani. Kötü bir şey de salona üç dört basamakla iniliyor, çok korkuyoruz artık.

Bir de yemek konusunda yardım edin bana n'olur. Başka şeyler de yedireyim mi?
Sebze çorbası ya da püresi (Havuç patates kabak fasulye bulgur ya da pirinç)
Yoğurt çorbası
Tarhana
Yoğurt
Meyve püresi
meyve suyu
kahvaltı (peynir yumurta pekmez ekmek reçel tereyağı)
ve bebe bisküvili aptamil çok az da anne sütü alıyor.

Bunun dışında neler yedirebilirim? Sizin verdiklerinizi istiyorum ama internettn kopya değil :)))

Umarım herkesin keyfi yerindedir. Öpüyorum herkesi...

Son düzenleme:
Ben kendimize yaptığım taze fasülyeyi domatesli yaptım salça hiç koymadım tuz hiç koymadım pişince ayırdıım ayrı bi kaba blender dan geçirdim verdim. Kızların çoğu ev yemeklerinden veriyor sen de verebilirsin, aklıma gelmişken ben bir de tavuk suyu çorbası yapıyorum şehriyeli yine kendimize yaptığımız gibi ama suyunu az şehriyesini fazla koyuyorum sonra yine ayrı bi kaba ayırıyorum onu blenderdan geçiyorum diğer tarafta kendi çorbamıza sıcak su ekleyip biraz daha kaynatıyorum böylece onun çorbası koyu bizimki normal sıvı çorba oluyor

kızlar slm zeynom çok huysuz bu nednele bakamıyorum nete umarım herşey yolundadır
benim kızım emeklemiyor hala elinden tuttugunda adım atıyor yürütücenide keyifli ama emekleme sıfır ne yapsam acaba

Şerife topicin yarısı emeklemiyor zaten biz oluruna bıraktık sen de bırak, sonuçta dönmeleri için de bişey yapmadık kendi kendilerine yaptılar bunu da kendileri yapacaklar. Ayrıca huysuzluk hepimizde var demek ki normal bi durum bu dönemlerde

Doguhan 2 gecedır anamı aglatıyor haspa.ıkıdebır meme ıstıyor.ac olmadıgını bılıyorum ne var ne yok sılıp supuruyor zaten.dun gece 1 de yattı sonra kac defa kaktı bılmıyorum.
bırde bana tokat atıp sacımı cekıyor hızını alamıyor memeyı acmaya calısıyor :) ev bırbırıne gırdı geceden berı.dun aksam kocam dayanamadı yorgunluguma o uyutmaya calıstı ama nafıle adamın kıllarını yoldu avuc avuc kaydirigubbakcemile3 aaa dıdım bırak len kocamı
sımdıde yenı uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…