- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.621
Doguhan 2 gecedır anamı aglatıyor haspa.ıkıdebır meme ıstıyor.ac olmadıgını bılıyorum ne var ne yok sılıp supuruyor zaten.dun gece 1 de yattı sonra kac defa kaktı bılmıyorum.
bırde bana tokat atıp sacımı cekıyor hızını alamıyor memeyı acmaya calısıyor :) ev bırbırıne gırdı geceden berı.dun aksam kocam dayanamadı yorgunluguma o uyutmaya calıstı ama nafıle adamın kıllarını yoldu avuc avuc kaydirigubbakcemile3 aaa dıdım bırak len kocamı
sımdıde yenı uyudu.
afiyet olsun ufaklığa:)
özgür hala kahvaltıya alışamadıyemeğe alışamadı.ben de yemek yesin diye uğraşıyorum ama memeci benimki..nasıl özenerek hazırlıyorum corbalarını falan atarken içim gidiyor..
gündüz uyudu mu? gecenin bu vaktinde maşallahh enerjileri bitmiyor hiç:))
ya içim sıkılıyor bir derdim var anlatayım beni rahatlatın yawww ... birde akıl verin bana...
benim kaynan müsvettesi cadı evlenirken bana çamaşır makinası almadı eimin eski makinasını kurduk bana söz verdi sana almanyada iyisini gödnereceğim diye sonra bir giti unuttu untuturdu
ben yüzsüzlük edip her fırsatta hatırlattım yüzlerinevurdum ama yüzsüz en son e fatoş ucuz orda makinalar alın bi tane dedi ses etmedim...
neyse bu yıl kayınpederim bize bosh un makinalarından bi tane aldı ve dediki aramızda kalsın... yazdan bu yana elli kere sıkı sıkı tembihliyor sakın kimseye söylemeyin diye ...
bunun iki sebebi olabilir birincisi kayınvalidem parayı gıdım gıdım veriri ve hesabını da sorar kocasından ve bu o makinayı emeklilik ikaramiyesiyle aldı rakamı az söyledi bi kere yalan söyledim geri dönüşü kötü olur diye korkuyor da oalbilir pısırık yada kaynanam ne akla hizmetse bize makina almayı yasakladı ..
şimdi benim iyi meleğim diyorki boşver fatoş aldın makinanı kullan yoluna bak ne yaparlarsa yapsınlar irdeleme ?
kötü meleğimde diyorki ya bu işin sebebi önemli kaynanam neden bize söz verdiği malın alınmasından yana bu kadar katı ne olur yani madem imkanınız var alabilyirosun oğluna bir makina almışsın ki söz verdiğin şeyi tutun vur bunu bir şekilde gün yüzüne patlamasını öğren bakalım dertleri neymiş ?
saf kocamda ben sinirlenince sakinlerştirecek ya cevaba bak ya belki annemden belki ablamdan çekindiğinden söyletmiyordur boşver kurcalama ?
böyle bişi yvar mı yaa kayınpederim bana makina alacak sözünü tutacak buna görümcemden korkacak kocamda akılsız...
almanyadaki mal mülkü bence bunlar kızlara bırakır benim akıllı kocamda boşver kurcalama der oturru totosunun üzerine ....
Günaydınnnn
Dün akşam bu yeni işimle ilgili bir görüşmem vardı iş çıkışı oraya gittim saat oldu 8, eşim de dedi ki hadi sinemaya gidelim gittik saat oldu 11, kuzuyu ancak o saatte bakıcıdan aldık eve geldik tabi yolda uyandığı için uyumadı bizde sevicez diye işimize geldi saat oldu 12.30 sonra uyudukkkk ama olay burda mutlu sonla bitmedi, Keremcik her saat belki de yarım saatte bir ağlayarak uyandı, sırtüstü çevirdim memesini verdim uyudu, bazılarında uyumadı kucağıma alıp sakinleştirdim falan derken alarm çaldı ve ben resil gibiyim şu an gözlerim yanıyor :1closedeyes: sosyalleşelim deyince de böyleee ağzımıza mıçılıyo :bbo:
Öznurcum seni tutan mı var istediğin açıdan bak sempatiksalakcinni hatta en güzel bakış açıını bul bize söyle biz de ordan bakalım aklinialirimsmile
Hasret ve Cengizin maceraları diye kitap basmayı düşünüyorum sonra onu film yapıcam köşe olucam, kimse üstüne konmasın fikrimin ben buldum ben buldumm sositososito
Şerife topicin yarısı emeklemiyor zaten biz oluruna bıraktık sen de bırak, sonuçta dönmeleri için de bişey yapmadık kendi kendilerine yaptılar bunu da kendileri yapacaklar. Ayrıca huysuzluk hepimizde var demek ki normal bi durum bu dönemlerde
eeeee hergün gece başını koyup sabaha kadar uyuman reva değildi zaten. ohhh olmuşlülülülülülü
Demek o da diş çıkarma dönemine girdi Öznurcum. baksana uslu bebeklerde bile bu ara bi huysuzlanma var, kolayca patlatsınlar inş.
ya içim sıkılıyor bir derdim var anlatayım beni rahatlatın yawww ... birde akıl verin bana...
benim kaynan müsvettesi cadı evlenirken bana çamaşır makinası almadı eimin eski makinasını kurduk bana söz verdi sana almanyada iyisini gödnereceğim diye sonra bir giti unuttu untuturdu
ben yüzsüzlük edip her fırsatta hatırlattım yüzlerinevurdum ama yüzsüz en son e fatoş ucuz orda makinalar alın bi tane dedi ses etmedim...
neyse bu yıl kayınpederim bize bosh un makinalarından bi tane aldı ve dediki aramızda kalsın... yazdan bu yana elli kere sıkı sıkı tembihliyor sakın kimseye söylemeyin diye ...
bunun iki sebebi olabilir birincisi kayınvalidem parayı gıdım gıdım veriri ve hesabını da sorar kocasından ve bu o makinayı emeklilik ikaramiyesiyle aldı rakamı az söyledi bi kere yalan söyledim geri dönüşü kötü olur diye korkuyor da oalbilir pısırık yada kaynanam ne akla hizmetse bize makina almayı yasakladı ..
şimdi benim iyi meleğim diyorki boşver fatoş aldın makinanı kullan yoluna bak ne yaparlarsa yapsınlar irdeleme ?
kötü meleğimde diyorki ya bu işin sebebi önemli kaynanam neden bize söz verdiği malın alınmasından yana bu kadar katı ne olur yani madem imkanınız var alabilyirosun oğluna bir makina almışsın ki söz verdiğin şeyi tutun vur bunu bir şekilde gün yüzüne patlamasını öğren bakalım dertleri neymiş ?
saf kocamda ben sinirlenince sakinlerştirecek ya cevaba bak ya belki annemden belki ablamdan çekindiğinden söyletmiyordur boşver kurcalama ?
böyle bişi yvar mı yaa kayınpederim bana makina alacak sözünü tutacak buna görümcemden korkacak kocamda akılsız...
almanyadaki mal mülkü bence bunlar kızlara bırakır benim akıllı kocamda boşver kurcalama der oturru totosunun üzerine ....
günaydınlar hepinize geçmişe bakamıyorum çok yoğunum ve feci grip oldum heryerim akıyo gözüm burnum öğğ :2:ayrıcada çok mutsuzum oğlum dün kucağıma gelmedi hep eltimde kalmak istedi kucağıma alınca onun kucağına atladı çok mutsuzum çoook:gitme:
Yıllarca kayınvalidesiyle ve görümcesiyle mücadele etmiş ve hala akıllanmamış biri olarak söyleyebilirim ki, hiç uğraşma, huzurunun kaçtığıyla kalırsın...
Biz de öpüyoz siziiii opuyorumnanaktan
Geçmiş olsunnn...
Doruk da yapıyor bazen, annemin kucağında kalmak istiyor, üzme kendini, çok geçici birşey, ertesi güne unutuyorlar...
Resmen intikam almış sizden, o saate kadar bakıcıda bıraktınız diye :)
Bu akşam bizim şirketten birinin veda yemeği var, ben gitmiyorum. Doruk 9 gibi uyuyor. Gidersem, ya uyuyamayacak, ya ağlayarak uyuyacak, ya da problemsiz uyuyacak ama ben oğlumu göremeyeceğim. Çok bozuldu bizimkiler ama kusura bakmasınlar valla, oğlumu yarım saat fazla görebilmek için ağdaya bile iki seferi bir edip gidiyorum ben :)
kızlar slm zeynom çok huysuz bu nednele bakamıyorum nete umarım herşey yolundadır
benim kızım emeklemiyor hala elinden tuttugunda adım atıyor yürütücenide keyifli ama emekleme sıfır ne yapsam acaba
........
Bizim hala dişimiz yok kızlar. Doktora gitsek mi? Yiğit emekleyemiyor ama komandolar gibi sürüne sürüne bütün odaları gezip çıkıyor. Arkanı dönmeye gelmiyor hiç, bi akmışsın koridorda hangi odaya gitsem diye düşünüyor. Yerler soğuk hasta etmesek bari. İşin kötüsü odalarda kapı yok bizim :)) Sadece çocuk odasında var ama mutfak ve oturma odası bitişik olduğundan gündüz orada duruyorlar. Kapıdan kaçabiliyor yani. Kötü bir şey de salona üç dört basamakla iniliyor, çok korkuyoruz artık.
Bir de yemek konusunda yardım edin bana n'olur. Başka şeyler de yedireyim mi?
Sebze çorbası ya da püresi (Havuç patates kabak fasulye bulgur ya da pirinç)
Yoğurt çorbası
Tarhana
Yoğurt
Meyve püresi
meyve suyu
kahvaltı (peynir yumurta pekmez ekmek reçel tereyağı)
ve bebe bisküvili aptamil çok az da anne sütü alıyor.
Bunun dışında neler yedirebilirim? Sizin verdiklerinizi istiyorum ama internettn kopya değil :)))
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Öpüyorum herkesi...
Doguhan 2 gecedır anamı aglatıyor haspa.ıkıdebır meme ıstıyor.ac olmadıgını bılıyorum ne var ne yok sılıp supuruyor zaten.dun gece 1 de yattı sonra kac defa kaktı bılmıyorum.
bırde bana tokat atıp sacımı cekıyor hızını alamıyor memeyı acmaya calısıyor :) ev bırbırıne gırdı geceden berı.dun aksam kocam dayanamadı yorgunluguma o uyutmaya calıstı ama nafıle adamın kıllarını yoldu avuc avuc kaydirigubbakcemile3 aaa dıdım bırak len kocamı
sımdıde yenı uyudu.
eeeee hergün gece başını koyup sabaha kadar uyuman reva değildi zaten. ohhh olmuşlülülülülülü
Demek o da diş çıkarma dönemine girdi Öznurcum. baksana uslu bebeklerde bile bu ara bi huysuzlanma var, kolayca patlatsınlar inş.
Canan hoşgeldin...
Meral, çok atraksiyon olamayacak, çünküm param yok, internetten baktım da, ekonomik bişiler yapıyorum işte :) Atla gel, gözünle gör...
Öznur, bütün bebeler böyle nedense, uyku yok, az miktarda huysuzluk, bol miktarda kudurganlık sözkonusu, canım çıkıyor.
Şerife, bazen ben de belli konularda endişeye kapılıyorum, ama aynı şeyleri yapan da çok var yapmayan da, içini ferah tut, turp gibidir Zeynocuk...
Atladığım kimse kaldı mı ki?
O kadar yazdım İstanbullu anneler diş buğdayına davetli diye, kimse sallamadı Öznur'dan başka be... Gelir mi gelmez mi bilemem ama kaale aldı hiç olmazsa :)
dur bakalım anlarız bugun dısmı degılmı.rutınıde bozulmus olabılır.dıs namına bı durumu yok bızımkının cunku.bırde acaba mıdesımı buyudu dıye dusunuyorum.cunku ne versem yıyor doguhan.sımdı mıdesı buyumusse yetmıyorda olabılır yedıklerı
belımın ve sırtımın agrısı olmasa dert degıl bas ederım sıpayla emme dogrulamıyorum bıle
Meral, çok atraksiyon olamayacak, çünküm param yok, internetten baktım da, ekonomik bişiler yapıyorum işte :) Atla gel, gözünle gör...
O kadar yazdım İstanbullu anneler diş buğdayına davetli diye, kimse sallamadı Öznur'dan başka be... Gelir mi gelmez mi bilemem ama kaale aldı hiç olmazsa :)[/B]
Meral Eymen'in alerjik bir bünyesi var ya gece huzursuzluğu ve yememesi bundan olabilirmiş. Takip ettiğim emziren anneler grubu var. Oradabebeği alerji olan anneler anlattılar sen yediklerine dikkat ederek Eymen'in sıkıntısını azaltabilirmişsin. Bak hatta bir anne konuşulanları özetleyen bir yazı yazmış bloguna sana onun linkini vereyim. Belki işine yarayan bir şey çıkar. Bu arada kaka da kan her alerji de olmuyormuş. Yazı da alerji belirtileri arasında geçiyor da.
Dorikus: Bebeklerde Gıda Alerjisi
tünaydın kızlar burda yağmur yağıyor ama çok güzel bir hava var aydınlık ve güneşli ikisi bir arada çok keyifli atada yeni uyudu bakalım ne kadar uyuyacak uyanıncada dolma ve yoğurt yiyecek sonrada gezmeye çıkıcaz yağmurda biraz dolaşıcaz oğluşumla :)
her sabah günaydın yazıp sonra kaybolan ben :2:
ya bu kadir tuğcuya nasıl soru soruluyor bilen var mı acep ?
yeni bir hatay kurdum, içine huzur koydum..
yaslandım arkama dünü kovdum!
en doğru zaman ,canım istediği zaman,anlaştığım zaman kendimle...
az önce yan masadaki arkadaşımla sohber ediyoruz ne anlattı ?
annem ben birbuçuk yaşında daha yürümeyi yeni öğrendiğim dönemde kreşe verdi sabah ilk ben gelir akşamde en geç ben çıakrdım hiç unutmuyorum bırakıp gidişlerini ?
peki dedim sende şimdiki etkileri ne gördüğüm kadarı iel hayat dolu mutlu ve kendini çok iyi geliştirmiş birisin ?
22 yaşında yabancıdil iktisat bölümü mezunu cıvıl cıvıl bişi adı güneş çok seviyorum kendisini bu arada ...
cevabı şu hiç arkama bakmadan çeker giderim .....
ailemle nerdeyse hiç bi bağım yok abisi 12 yaşına kadar annesinin yanında büyümüş o anneme aşıktır bir dediğini ikiletmez asla onları yanlız bırakmaz
o yüzden o 34 yaşında hala annemin himayesinde hiç bir işe yaramaz ama ben kendi ayakalrımın üzerinde tek başıma yaşayabilirim çünki hep öyle yaşadım hep öğretmnelerimle yabancılarla günübirlik sevgilerle yaşadım dedi
ya içim acıdı orta yol nasıl olmalı
annesi kariyer yapmış şimdi iyi bir birikimi var ama kız hem mutlu hem böyle konuşuyor
offf offf neyse yaa en güzeli konuşmamak değiştiremeyeceğimiz imkanalr sonuçta bunlar napalım hayırlısı ilerde böyle çok çocuk olacak haksız mıyım ?
artık otur evde çocuk büyütmnekte maddi açıdan yetersilikle sonuçlanabiliyor ilerde emekli bir anneanne babaanne olmak istiyorum ben ehrşeyden önce ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?