- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.641
ben hiç sormadım doğrusu cnm, ama google'a yazınca anne-bebek diye bişimi çıkıyomuş ne, orda sorabiliyomuşsun sanırım.
Nasılsınız Pınarcım? SAbah uyandığımda aklıma geldin. Pınara şunu sorayım dedim ama şimdi ne olduğunu hatırlamıyorumbilmiyorumkismile
Burcu sen Doruk pasaya astronot tulum aldın mı ?
Ben almıstım ama hıc denemedım.Doguhan"ın odası sıcak oluyor bırde tulum gıydırırsem pıser dıye.
ya içim sıkılıyor bir derdim var anlatayım beni rahatlatın yawww ... birde akıl verin bana...
benim kaynan müsvettesi cadı evlenirken bana çamaşır makinası almadı eimin eski makinasını kurduk bana söz verdi sana almanyada iyisini gödnereceğim diye sonra bir giti unuttu untuturdu
ben yüzsüzlük edip her fırsatta hatırlattım yüzlerinevurdum ama yüzsüz en son e fatoş ucuz orda makinalar alın bi tane dedi ses etmedim...
neyse bu yıl kayınpederim bize bosh un makinalarından bi tane aldı ve dediki aramızda kalsın... yazdan bu yana elli kere sıkı sıkı tembihliyor sakın kimseye söylemeyin diye ...
bunun iki sebebi olabilir birincisi kayınvalidem parayı gıdım gıdım veriri ve hesabını da sorar kocasından ve bu o makinayı emeklilik ikaramiyesiyle aldı rakamı az söyledi bi kere yalan söyledim geri dönüşü kötü olur diye korkuyor da oalbilir pısırık yada kaynanam ne akla hizmetse bize makina almayı yasakladı ..
şimdi benim iyi meleğim diyorki boşver fatoş aldın makinanı kullan yoluna bak ne yaparlarsa yapsınlar irdeleme ?
kötü meleğimde diyorki ya bu işin sebebi önemli kaynanam neden bize söz verdiği malın alınmasından yana bu kadar katı ne olur yani madem imkanınız var alabilyirosun oğluna bir makina almışsın ki söz verdiğin şeyi tutun vur bunu bir şekilde gün yüzüne patlamasını öğren bakalım dertleri neymiş ?
saf kocamda ben sinirlenince sakinlerştirecek ya cevaba bak ya belki annemden belki ablamdan çekindiğinden söyletmiyordur boşver kurcalama ?
böyle bişi yvar mı yaa kayınpederim bana makina alacak sözünü tutacak buna görümcemden korkacak kocamda akılsız...
almanyadaki mal mülkü bence bunlar kızlara bırakır benim akıllı kocamda boşver kurcalama der oturru totosunun üzerine ....
yeni bir hatay kurdum, içine huzur koydum..
yaslandım arkama dünü kovdum!
en doğru zaman ,canım istediği zaman,anlaştığım zaman kendimle...
Bir önceki gece kafam çatlıyordu. Eşim ben uyutayım kızı dedi. Esin kıyameti kopardı. Ne ağlamak ama baba da kendini sıkıp duruyor yine ben de uyudu. Hiç mutlu değilim bu işten yana. Gece zaten en az 3 defa kalkıyor, halim kalmıyor bari biraz baba da dursa da rahat etsem.
Burcu valla dikkate aldım davetini ama bizima rabamız yok biz gelemeyiz ama oğluşumuzun dişi hayırlı uğurlu olsun. Diş hediğide güzel geçsin inşallah.
Burcu sen Doruk pasaya astronot tulum aldın mı ?
Ben almıstım ama hıc denemedım.Doguhan"ın odası sıcak oluyor bırde tulum gıydırırsem pıser dıye.
ne versem yiyor derken?? kıs inşallah sen de çocuğa nasılsa yiyor diye mide fesadı geçirtmiyosun. belki de ondan rahatsız oluyodur??
ay canım biz o daveti ciddiye almadık, gelir hediği karıştırır,ortalığı birbirine katarız diye:)) teşekkür ederiz, Doruk paşamın dişi hayırlı uğurlu olsun inş.
[/B]
Canan(Dünür) ;Hoşgeldin tatil olsa da seni burda görmek güzel canım.Benim kızımda emeklemiyor cesareti olsa da yapamıyor o yüzden yürüme taraftarı kollarından tutup yürütüyoruz çok hoşuna gidiyor....Yemek olarak ta ben artık yediğimiz yemeklerden de tattıryorum .Kereviz yapmıştım tavuklu bayıla bayıla yedi suyunu çok sevdi.Tavuk veriyorum,ıspanak ta yedi.Bütün çorbalardan içiyor yarın kase koyuyorum bide benim tabağıma saldırıyor.
Burcu;Canım dişiniz hayırlı olsun canım.Diş buğdayında benim bildiğim sen yapmazsın organizasyon ilk kim görmüşse dişi ona gidilir.
Fatma hiç buna takılma. Bu herkeste böyle olmuyor. Benim teyzem ilk bebeğini 40 günlükken ikincisini 2 aylıkken bırakıp işe gitti. Oğulları bugün 22 ve 11 yaşlarındalar ikisi de annesine deli gibi düşkün. Büyük oğlu kreşte hergün ağlardı. Onu kreşe bırakmak kızılca kıyametin kopmasıydı. Bir de mesleği hemşirelikti gece nöbetleri de vardı. Ama teyzem çocuklarına düşkündür. Evde olduğu her an onlarla, dersleriyle yakından ilgilendi. Mutfakta yemek hazırlarken oğlu yanında ödevini yapardı. İki oğluda annesine düşkündür.
o siteyi buldum eski sorular mevcut ama soru sorulan yere tıklayınca hata veriyor nedense bende ne edeyim cnm ya eymen beyle uğraaş dur sabahtan akşama akşamdan sabaha hastaa olunca şahtı şahbaz oldu bu uşak hırıltılı öksürüğümüz kaldı ikimizinde bakalım yarın geçmezse eymeni yine doktora götüreceğim
ne soracaktın acaba ? siz nasılsınız bakem ?
bu arada ben günlük yediklerimizi yazacaktım buraya hep unutuyorum
sabahları ekmek içi peynir yarım rendelenmiş ceviz reçel ve ya pekmez birde ıhlamuur içiyor 50 cc kadar
öğlen rendelenmiş meyva anjelik erik muz elma armut gibi meyvelerden en az üçü
öğleden sonra ise yarım kase çorba ve yoğurt
ben içine herşeyden katıyorum soğan kabak patates havuç brüksel lahanası karnıbahar pirinç sarı mercimek tereyağ sonrada blendera vuruyorum ohh mis gibi oluyor
genelde eymen hepsini bitiremesede yiyor az bi şey bırakarak ve anne sütü gündüz 3-4 saatte bir akşam 7 den sonra sabah 5'e kadar 1-2 saatte bir
işte ha böyle
çok sıkıldım evde oturmaktan
hastayız diye bir yere de gidemiyorum... -tatlicadiarzu-
ne versem yiyor derken?? kıs inşallah sen de çocuğa nasılsa yiyor diye mide fesadı geçirtmiyosun. belki de ondan rahatsız oluyodur??
ay canım biz o daveti ciddiye almadık, gelir hediği karıştırır,ortalığı birbirine katarız diye:)) teşekkür ederiz, Doruk paşamın dişi hayırlı uğurlu olsun inş.
sağol esincim linki aldım, incelicem şimdi
ooo yağmur altında romantik bi yürüyüş, iyi geziler cnm
ben hiç sormadım doğrusu cnm, ama google'a yazınca anne-bebek diye bişimi çıkıyomuş ne, orda sorabiliyomuşsun sanırım.
Nasılsınız Pınarcım? SAbah uyandığımda aklıma geldin. Pınara şunu sorayım dedim ama şimdi ne olduğunu hatırlamıyorumbilmiyorumkismile
Astronot tulumlar dışarı çıkarken giyiliyor zaten mont yerine
Kolay gelsin sana cnm. Ne soracağımı hatırlamadım malesef:)) Sabahın köründe kalkıp tekrar ne zaman yatıyor peki Pınar? sonradan uyuyor musunuz bari biraz?
Ben de Eymenle uğraşıyorum cnm. Beyefendinin iştahsızlığı ve kesintili uykularıyla başım dertte. Hiçbişey yemek istemiyor. dün gece 6 ya da 7 kez uyandı ve bu benim için nimetti.
Sen ne soracaktın kadir abiye?
bu sabah 5:30 da kalktı bir daha 7 :30 da 20 dk. uyudu cnm hep bu şekilde 2 ya da 3 saat aralıklarla 10-20 dk. uyuyor işte öğleden sonra genelde hiç uyumuyor
üstelik hep sallyarak uyuyor kaç kere denedim sızsın kalsın diye ama yok uykusuzluktan ölse bile deli gibi sallanmadan uyumuyor malesef...
çok huylular bu bizim eymenler ohaoldumsmile
kadir ağabeye eymeni görenler hiperaktif mi falan demeye başladı artık :sinifsinif:
iştahı iyi olduğu halde gelişimi pek iyi değil malesef
bu kadar hareketli olmasının ve bu kadar az kilo alımının normalliğini soracaktım canım
burcum davetini gördüm hayırlı olsun kuzunun dişi...
ben gelmek isterdim ama malum hastayız bana geçtiğine göre geçiçi bir hastalık o yüzden başka zaman görüşürüz inşallah...
bu sabah 5:30 da kalktı bir daha 7 :30 da 20 dk. uyudu cnm hep bu şekilde 2 ya da 3 saat aralıklarla 10-20 dk. uyuyor işte öğleden sonra genelde hiç uyumuyor
üstelik hep sallyarak uyuyor kaç kere denedim sızsın kalsın diye ama yok uykusuzluktan ölse bile deli gibi sallanmadan uyumuyor malesef...
çok huylular bu bizim eymenler ohaoldumsmile
kadir ağabeye eymeni görenler hiperaktif mi falan demeye başladı artık :sinifsinif:
iştahı iyi olduğu halde gelişimi pek iyi değil malesef
bu kadar hareketli olmasının ve bu kadar az kilo alımının normalliğini soracaktım canım
burcum davetini gördüm hayırlı olsun kuzunun dişi...
ben gelmek isterdim ama malum hastayız bana geçtiğine göre geçiçi bir hastalık o yüzden başka zaman görüşürüz inşallah...
DONALT PAŞANA HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM.DOĞRU GELENEKLER BAZEN AYNI BAZEN FARKLI ....BU HAFTASONU MU YAPACAKSINIZ DİŞ BUĞDAYI....
Selam kızlar,
Dün iş görüşmesine gittim, patronumla yeniden bir anlaşma yaptık, 1 Kasım da iş başı yapıyorum Allah ın izniyle..
İklim i de doktora kontrole götürdüm, doktor bana İklim in çok iyi olduğunu ama benim hiç iyi görünmediğimi, bir uzmandan yardım almam gerektiğini söyledi, durum bu derece dışardan anlaşılıyor yani..
Kızım 9200 gr. ve 72 cm. olmuş, maşallahı var dedi doktor, evde pişirdiğin herşeyden (az salçalı ve tuzsuz olmak kaydıyla) yiyebilir artık, balık bile yedir dedi, gece ağlamalarını ve bana olan düşkünlüğünden konuştuk, korkulacak bişey olmadığını bu aylarda görülen normal bir durum olduğunu anlattı, birde benim kız doymuyor olabilirmiş, 3 numaralı mama ya geçip birde öyle denememi tavsiye etti doktorumuz, haaa en önemlisi de, ben artık sinirden İklimi azarlamaya ve bağırmaya başlamıştım, bunu yapmamam gerektiğini, yaparsam ters tepki yapacağını ve iyice kötü olacağını anlattı doktor, yanına bir yardımcı bul en iyisi, tek başına altından kalkamazsın, yürümeye başlayınca daha da zorlanacaksın çünkü dedi, bir nebze olsun rahatladım, herhangi bir rahatsızlığı olmadığını bilmek beni mutlu etti, dün gece 2 kere uyandı İklim, sakin olmaya çalıştım, ilkinde hemen uyudu ama ikincisinde 2 saat oyun oynadı, yatağın içinde döndü durdu, sonra zoraki uyuttum, sabahta 7:30 da ayaktaydık, anneme mail attım, ne olur çabuk dön, sensiz olmuyor diye :))))
oğluşu yine kapalı hava çarptı. 1 saat 15 dakikadır uyuyor:lepi:
Selam kızlar,
Dün iş görüşmesine gittim, patronumla yeniden bir anlaşma yaptık, 1 Kasım da iş başı yapıyorum Allah ın izniyle..
İklim i de doktora kontrole götürdüm, doktor bana İklim in çok iyi olduğunu ama benim hiç iyi görünmediğimi, bir uzmandan yardım almam gerektiğini söyledi, durum bu derece dışardan anlaşılıyor yani..
Kızım 9200 gr. ve 72 cm. olmuş, maşallahı var dedi doktor, evde pişirdiğin herşeyden (az salçalı ve tuzsuz olmak kaydıyla) yiyebilir artık, balık bile yedir dedi, gece ağlamalarını ve bana olan düşkünlüğünden konuştuk, korkulacak bişey olmadığını bu aylarda görülen normal bir durum olduğunu anlattı, birde benim kız doymuyor olabilirmiş, 3 numaralı mama ya geçip birde öyle denememi tavsiye etti doktorumuz, haaa en önemlisi de, ben artık sinirden İklimi azarlamaya ve bağırmaya başlamıştım, bunu yapmamam gerektiğini, yaparsam ters tepki yapacağını ve iyice kötü olacağını anlattı doktor, yanına bir yardımcı bul en iyisi, tek başına altından kalkamazsın, yürümeye başlayınca daha da zorlanacaksın çünkü dedi, bir nebze olsun rahatladım, herhangi bir rahatsızlığı olmadığını bilmek beni mutlu etti, dün gece 2 kere uyandı İklim, sakin olmaya çalıştım, ilkinde hemen uyudu ama ikincisinde 2 saat oyun oynadı, yatağın içinde döndü durdu, sonra zoraki uyuttum, sabahta 7:30 da ayaktaydık, anneme mail attım, ne olur çabuk dön, sensiz olmuyor diye :))))
oğluşu yine kapalı hava çarptı. 1 saat 15 dakikadır uyuyor:lepi:
benimki de uyuyor ama benim pazara gitmem lazım gitmem için de onun uyanması lazım :sinifsinif: of of bize de yaranılmıyor kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?