2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ımmmhh ellerine sağlık cnm, afiyet olsun kuzuya

selam kızlar çok yoğunum okuyorum ama yazamıyorum öğle arası oğluma yürüteç aldım sildim oturttum bayıldı deli oldu hani şu hem sallanan hem yürüyen modelinden çok eğlendik öğle arası bide kocama deli oldum bana faceden msj atmışofiste deildim görmedim tutmuş annesini aramış habr vermiş annesi beni aradı şimdi iimiş işler yolundaymış die len arasana beni nie ananla haber gönderiyon KAZMAklava:

Yasemin dün gece 2 defa uyandıyı sanki çok uyandı gibi yazmışsın en azından ben öyle anladım ama dün gece Kerem en az 7-8 defa uyandı ve ben 12:30da yatmıştım ve 7:15de kalkıp işe gidecektim, bir önceki gün de çok uyandı ve 6 dan sonra da uyumamıştı, şu an resmen zombi gibiyim, ben de bazen dişlerimi sıkıyorum veya sakin konuşuyorum ama suratına bakıp küfür sallıyorum ::::)herkesin başına geliyor, çok fazla kendini harap edecek, çocuğa çok kızıp bağıracak bir durum yok, biz kaşındık biz istedik onları.
Burcu ve Meral, hani şu playskoolun bi oyuncağı vardı ya altına yatırıyodun, o bebeklere dokunduğunda müzik çalıyodu ve ortadakini aşağı çekiyodun, işte Kerem in en sevdiği ve en oyalandığı oyuncak o, o yüzden bunu da sever gibi geldi bi de alfabe sayılar müzikler varmış, eğitici yanı da hoşuma gitti hee bide türkçe bu oyuncak.

Maşallah iklime ne güzel almış kg canım üzme kendini ve kızma İklim'e de zamanla oturacak uykusuzluk dönemleri sana daha önce de söyledim sakin olunca anne bebekte sakin oluyor diye.Sabah erken kalkınca uykuları da düzene giriyor merak etme ...
İşe başlaman seni bir nebze yormayacak akşamları oyun oynarken yorulur İklim benim Hilalde akşam 9.30 geçtiğinde huysuzlaşıyor çünkü uyumak istiyor en geç 23 .00 yatırmaya başladım ki gece uyanması beni emsin rahat uyusun diye...Ki öyle de oluyor
İklim'in heryerinden öp benim için canım...

kaydirigubbakcemile3 evet bazen de uyanmalarını beklersin uyanmazlar. sen de azıık sonra git cnm pazara, ne güzel uyusun işte

uyandırmaya kıyamam zaten; akşam yemeğinin hazırlıklarını yapayım bari bu arada, ne zamandır kızartma yapmamıştım bir kızartma yapayım. bu gün yemek düşünmek zorunda kalmadım dolabı açınca aklıma geldi bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam kaydirigubbakcemile2

belki sana telden ulaşamamıştır yaw, ne kötü niyetlisinlmaz:

Sen kafaya koymuşun alıcan bunu:)) canım dediğim gibi senin oğluş oyalanıyorsa al tabi, inceledim ben de evet eğitici yanı da güzel. benimki oyuncaklarla oyalanmadığı için şeyetmiştim

Bize doktor artık daha az oyuncaklarla ilgilenir oynar daha çok çevreyi keşfetme derdinde olacak dedi ben de bir müddet oyuncaklara yatırımdan vazgeçtim.

Yaşemin hayırlısı olsun. İnsan cidden tek başınaysa haftanın her günü 24 saat çocukla ilgilenince bunalıyor. Ben de evde kızımla tek kalmaktan korkuyorum desem yeridir. Yazın güzeldi, çıkıyorduk dışarı, biraz avunuyorduk. Şimdi o da zor. Esin beni ben Esin'i deli eder dururuz da insan çalışınca haftada 2 gün çocuğuyla zaman geçirdiği için hasret kalıyor.

Geçenlerde bende de aynı yemek vardı, bu akşam da taze fasülye var ama hiç canım istemiyor :sinifsinif: gecenin ilk yarısında hazımsızlıktan uyuyamamıştır, yemeye alışık değil ya ondan bağırsakalrı şaşırmıştır noluyoruz diye kaydirigubbakcemile2, bir de benim arkadaşımın kızı var o da Eymen gibiydi küçükken şimdi 3 yaşında ama hala annesini mahvediyor yemek konusunda, arkadaşım bazen arayıp ağlıyor yine hiçbişey yemedi diye, bak 3 yaşına geldi hala bizim ufaklıklara yaptığımız bulamaçı yiyor sabahları normal kahvaltı etmiyor

canım ben tam anlatamadım zaten esas sorum öyle olacak bu kadar hareketli olduğundan ötürü
kilo alamıyor ya ne yapabilirim gibisinden
evet zor gerçekten sabrım tükeniyor canım
10-11 de yattığı zamanlarda daha erken kalkıyor 4 gibi mesela
ilginç çocuk kafamçokkarıştı

Pınarcım işin zor vallahi, Allah kolaylık versin. Herşey tamam ama uyumayan bebek çok fena. Kudursun kudursun, sonra yorulsun 2 saat uyusun, o zaman sen de enerji toplarsın biraz...
.

evet ama 2 saat uyku nerde canım
çoğu zaman geceleri bile yarım saatte bir huysuzlandığı oluyor

canım masallah ıklıme.senın ıcın dıyecegımı yapmıssın annenı aramıssın.ne olursa olsun calısılsada calısılmasada annenın kendısıne yardım edecek bırının bulunması gerekıyor bence.sahsen annem geldıgı zaman cok rahat edıyorum.annem oglusla oynarken ben temızlıgımı yemegımı yapıyorum.mıs gıbı oluyor

yok be meralım bence guzel bı oyuncak.sayı saymasını falan ogretıyormus.doguhan"a ben 3 e kadar saymasını ogretmeye calısıyordum yemek yerken sımdı 3 deyınce agzını acıyor

ay kurtlu senı ne var canım cokda onemlı degıl.kasma kendını

Hee evet kafaya koydum da sizden de olur bekliyorum :)

o zaman al gitsin şekerim oğlunu en ii sen tanırsın mesela benim oğlum herhangi bi oyuncakla sadece ilk 10 dk ilgilenio sonra başka bişeyle ilgileniyo o yüzden ben artık oyuncak almamaya karar verdim bi süre en son bugün yürüteç aldım onla daha uzun oynicak gibi hareket ediyo ya heryeri karıştırabileceğini farketti gaiba ama mesela fisher price ın tırtılını almıştım hani emeklemeyi kolaylaştıran o kadar da para verdim 10 dk oynadı ne müzik ne ışıklar ne hareket etmesi dikkatini çekmiyo artık para boşa gitmesin die biz oynuyoruz kafamçokkarıştı

evet beni de yemeğin yapım aşamasından ziyade düşünüp belirleme kısmı çileden çıkarıyor

Kıs sende var bişiler,niye canın istemiyo ki?? kaza kurşunu yok deyon ama ne belli, belki delinme olmuştur bişi olmuştursempatiksalakcinni
Allah muhafaza benimki de bu kadar uzun sürmez inşallah yoksa sıyırırım-tatlicadiarzu- doğru diyosun galiba hazımsızlık yapmış çacuğa:))

işin zor cnm, Allah kolaylık versin. Eymene de biraz sükunet versin:Saruboceq:

Handecim sağol söylediğin için... Aklıma da geldi bakarken, çok mu sert acaba diye... İyi bari değiştirmişler...

Meral menü güzelmiş, eline sağlık...
Dışardan ev yemeği söylemek için yemek sepetine bi girip baksana, sizin oralara servis eden bi yerler vardır, bir defa denersin, beğenirsen neden olmasın :)
Görüyorsun, yemek yapmamak için her yolu denemeye müsait bi insanım :kedi:

Güle güle kullansın yürütecini güzel gözlü kuzu...
Ben de alıcam galiba yaa...

Sinemaya gitmeseydin sen de, böylelikle o kadar geç yatmamış olurdun olumunekankayizsmile
Şaka bir yana, ben de her sinirlenir gibi olduğumda, kendime aynı şeyi hatırlatıyorum. Onu deli gibi isteyen, gelmediğini gördüğüm her ay saatlerce ağlayan bendim. Şükürler olsun ki geldi, daha ne istiyorum, eşek gibi bakacağım :)
Al o zaman, Kerem beğenirse söyle, ben de alayım.

Çok soğuk, fırtınalı olmayan günlerde dışarı çıkarmaya devam ediyorum ben. Alışsın yağmura çamura :)

Eymen'ler niye böyle ki bilmiyorumkismile

yaf ulaşamadıysa bikaç kez denesin annesini arayana kadar benim ofisi arasın ona ulaşamıyo bana nası ulaşıyo hem sonra insan bi arar bişeye ihtiyacın var mı die oğlumu bile annesine sormuş ODUN ANDAVALLI ÖKÜZ MANDAAAAA

biraz önce yagmur ben diğer odadayken öksürüp öğürmeye başladı..
koştum hemen yanına ..
bogulur gibi öğürüyo nefes almaya calışıyo..
hemmen parmagımı bogazının deliğine kadar soktum elime sarmısagın o sert dış kabugu gelmezmi cekip cıkarttım ama zangır zangır titiriorum..
nerden buldu mutfakta yere düştüde sürükleyerekmi getrdi odaya anlaöadım..
ALLAH IM CANIMDAN CAN GİTTİ..!!!!
sonra başladı cıglık cıglıga almaya..
sarıldım öptüm sevdim..
şimdi cok ii..iş başında yine..

ssshhhhtttt sakin ol bebeğim. dur bakem daha yeni gitmiş, elbet arar sorar.
Cengizle eser gibi senle Hasret te aynı kafasınız heee

, bosna, cokoprensim, gulsan38, handeozf, KK Pro Üyehasret0587, hepkaravana, hijyenim, laviniaebru, mrl81, OCD, QZLEMCEE, SEYYALTANER, KK Pro Üyesimenay, SnowWhiteQueen, taburcu, zemheri__zemheri

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK..........:gitme::gitme::enbuyukkk::enbuyukkk:

Çok kızmış :)))
Ben de çok kızıyorum bana söylemesi gereken şeyleri annesine söyleyince, kafalarını birbirine vurasım geliyor klava:

Kıs sende var bişiler,niye canın istemiyo ki?? kaza kurşunu yok deyon ama ne belli, belki delinme olmuştur bişi olmuştursempatiksalakcinni

Ahhh Ebru, içimin yağları eridi bitti..
Allah korumuş güzel kızımı, valla büyük bişi atlatmışsınız, bravo sana, soğukkanlı davranmışsın...
Çoook dikkat etmek lazım artık, yere düşene, koltuğun masanın üzerinde kalana, tehlike çanları bebikler için çalıyor.
Allah beterinden saklasın canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…