- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.661
kızlar yazamadım kusura bakmayaın, oglousumla ılgılenıyorum benn, aşırı derecede bana duskun oldu cunku...
sımdı bıraz uyuttum mamasını yaptım...
size de onerırım, icine karnıbahar, brokoli, kereviz,havuc, domates, parca et, pırınc koydum pısırdım blendır dan gecırdım sımdı oglusun ujyanmasını beklıyorum cok guzel olmus...
BURUCUCUM, C&A dan aldıgım mont cok kullanıssız, gecne haftasonu gıydırdım fakaat robot gıbı oldu oglum, cok agladı... dun gıttım degıstırdım, astronot tulum aldım, skaın alma o montu canım
Selam kızlar,
Dün iş görüşmesine gittim, patronumla yeniden bir anlaşma yaptık, 1 Kasım da iş başı yapıyorum Allah ın izniyle..
İklim i de doktora kontrole götürdüm, doktor bana İklim in çok iyi olduğunu ama benim hiç iyi görünmediğimi, bir uzmandan yardım almam gerektiğini söyledi, durum bu derece dışardan anlaşılıyor yani..
Kızım 9200 gr. ve 72 cm. olmuş, maşallahı var dedi doktor, evde pişirdiğin herşeyden (az salçalı ve tuzsuz olmak kaydıyla) yiyebilir artık, balık bile yedir dedi, gece ağlamalarını ve bana olan düşkünlüğünden konuştuk, korkulacak bişey olmadığını bu aylarda görülen normal bir durum olduğunu anlattı, birde benim kız doymuyor olabilirmiş, 3 numaralı mama ya geçip birde öyle denememi tavsiye etti doktorumuz, haaa en önemlisi de, ben artık sinirden İklimi azarlamaya ve bağırmaya başlamıştım, bunu yapmamam gerektiğini, yaparsam ters tepki yapacağını ve iyice kötü olacağını anlattı doktor, yanına bir yardımcı bul en iyisi, tek başına altından kalkamazsın, yürümeye başlayınca daha da zorlanacaksın çünkü dedi, bir nebze olsun rahatladım, herhangi bir rahatsızlığı olmadığını bilmek beni mutlu etti, dün gece 2 kere uyandı İklim, sakin olmaya çalıştım, ilkinde hemen uyudu ama ikincisinde 2 saat oyun oynadı, yatağın içinde döndü durdu, sonra zoraki uyuttum, sabahta 7:30 da ayaktaydık, anneme mail attım, ne olur çabuk dön, sensiz olmuyor diye :))))
kaydirigubbakcemile3 evet bazen de uyanmalarını beklersin uyanmazlar. sen de azıık sonra git cnm pazara, ne güzel uyusun işte
selam kızlar çok yoğunum okuyorum ama yazamıyorum öğle arası oğluma yürüteç aldım sildim oturttum bayıldı deli oldu hani şu hem sallanan hem yürüyen modelinden çok eğlendik öğle arası bide kocama deli oldum bana faceden msj atmışofiste deildim görmedim tutmuş annesini aramış habr vermiş annesi beni aradı şimdi iimiş işler yolundaymış die len arasana beni nie ananla haber gönderiyon KAZMAklava:
Yasemin dün gece 2 defa uyandıyı sanki çok uyandı gibi yazmışsın en azından ben öyle anladım ama dün gece Kerem en az 7-8 defa uyandı ve ben 12:30da yatmıştım ve 7:15de kalkıp işe gidecektim, bir önceki gün de çok uyandı ve 6 dan sonra da uyumamıştı, şu an resmen zombi gibiyim, ben de bazen dişlerimi sıkıyorum veya sakin konuşuyorum ama suratına bakıp küfür sallıyorum ::::)herkesin başına geliyor, çok fazla kendini harap edecek, çocuğa çok kızıp bağıracak bir durum yok, biz kaşındık biz istedik onları.
Burcu ve Meral, hani şu playskoolun bi oyuncağı vardı ya altına yatırıyodun, o bebeklere dokunduğunda müzik çalıyodu ve ortadakini aşağı çekiyodun, işte Kerem in en sevdiği ve en oyalandığı oyuncak o, o yüzden bunu da sever gibi geldi bi de alfabe sayılar müzikler varmış, eğitici yanı da hoşuma gitti hee bide türkçe bu oyuncak.
Selam kızlar,
Dün iş görüşmesine gittim, patronumla yeniden bir anlaşma yaptık, 1 Kasım da iş başı yapıyorum Allah ın izniyle..
İklim i de doktora kontrole götürdüm, doktor bana İklim in çok iyi olduğunu ama benim hiç iyi görünmediğimi, bir uzmandan yardım almam gerektiğini söyledi, durum bu derece dışardan anlaşılıyor yani..
Kızım 9200 gr. ve 72 cm. olmuş, maşallahı var dedi doktor, evde pişirdiğin herşeyden (az salçalı ve tuzsuz olmak kaydıyla) yiyebilir artık, balık bile yedir dedi, gece ağlamalarını ve bana olan düşkünlüğünden konuştuk, korkulacak bişey olmadığını bu aylarda görülen normal bir durum olduğunu anlattı, birde benim kız doymuyor olabilirmiş, 3 numaralı mama ya geçip birde öyle denememi tavsiye etti doktorumuz, haaa en önemlisi de, ben artık sinirden İklimi azarlamaya ve bağırmaya başlamıştım, bunu yapmamam gerektiğini, yaparsam ters tepki yapacağını ve iyice kötü olacağını anlattı doktor, yanına bir yardımcı bul en iyisi, tek başına altından kalkamazsın, yürümeye başlayınca daha da zorlanacaksın çünkü dedi, bir nebze olsun rahatladım, herhangi bir rahatsızlığı olmadığını bilmek beni mutlu etti, dün gece 2 kere uyandı İklim, sakin olmaya çalıştım, ilkinde hemen uyudu ama ikincisinde 2 saat oyun oynadı, yatağın içinde döndü durdu, sonra zoraki uyuttum, sabahta 7:30 da ayaktaydık, anneme mail attım, ne olur çabuk dön, sensiz olmuyor diye :))))
Burcu dün dışardan ev yemeği söyle diye yazmıştın ya cnm, benim buralarda bildiğim öyle bi yer yok malesef, o nedenle cvp yazmadım. sonradan gördüm niye cvp vermiyon dediğini de söyliyim dedim:)) olsa yakınlarda, hafatanın 3 günü ordan alabilirim:))
Bi de dün makarnadan vazgeçtim, pilav, yanında da patates-köfte dizme yaptım fırında. Eymen pilavla yemeğin suyundan ve biraz da patatesten yedi:)) acaba o nedenle mi dün gece diğer gecelere oranla daha az uyandı ki? gerçi gecenin ilk yarısında daha çok uyanmıştı
Zormuş yaaa, sabahın o saatinde kalkıyorsun ve bi daha da uyuyamıyosunbilmiyorumkismile Eymen çok uyanır gece boyu ama sabah 9'a kadar uyuyo bari, hatta bugün 10'da kalktı. ama geç yatıyo benimkisi. sen de uyku saatini biraz ileriye çeksen azıcık uzamaz mı ki acaba uykusu
cnm Eymen muhtemelen çok hareketli olmasından dolayı kilo alamıyodur çok fazla
Pınarcım işin zor vallahi, Allah kolaylık versin. Herşey tamam ama uyumayan bebek çok fena. Kudursun kudursun, sonra yorulsun 2 saat uyusun, o zaman sen de enerji toplarsın biraz...
.
Selam kızlar,
canım henüz sanki biraz erken bunun için, yani sadece müziğini dinler. bi süre sonra da bu sıpaların en sevdiği oyuncak tencere-kapak-kaşık falan oluyor. oyuncakların yüzüne doğru drüst bakmıyolar bile. ama benimki seviyo,oyalanıyor diyorsan güzel bi oyuncağa benziyor
Merhaba cnm. İşe başlamak eminim sana çok iyi gelecek Allahın izniyle. Maşallah İklime bu arada.
selam kızlar çok yoğunum okuyorum ama yazamıyorum öğle arası oğluma yürüteç aldım sildim oturttum bayıldı deli oldu hani şu hem sallanan hem yürüyen modelinden çok eğlendik öğle arası bide kocama deli oldum bana faceden msj atmışofiste deildim görmedim tutmuş annesini aramış habr vermiş annesi beni aradı şimdi iimiş işler yolundaymış die len arasana beni nie ananla haber gönderiyon KAZMAklava:
Hee evet kafaya koydum da sizden de olur bekliyorum :)
uyandırmaya kıyamam zaten; akşam yemeğinin hazırlıklarını yapayım bari bu arada, ne zamandır kızartma yapmamıştım bir kızartma yapayım. bu gün yemek düşünmek zorunda kalmadım dolabı açınca aklıma geldi bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam kaydirigubbakcemile2
Geçenlerde bende de aynı yemek vardı, bu akşam da taze fasülye var ama hiç canım istemiyor :sinifsinif: gecenin ilk yarısında hazımsızlıktan uyuyamamıştır, yemeye alışık değil ya ondan bağırsakalrı şaşırmıştır noluyoruz diye kaydirigubbakcemile2, bir de benim arkadaşımın kızı var o da Eymen gibiydi küçükken şimdi 3 yaşında ama hala annesini mahvediyor yemek konusunda, arkadaşım bazen arayıp ağlıyor yine hiçbişey yemedi diye, bak 3 yaşına geldi hala bizim ufaklıklara yaptığımız bulamaçı yiyor sabahları normal kahvaltı etmiyor
canım ben tam anlatamadım zaten esas sorum öyle olacak bu kadar hareketli olduğundan ötürü
kilo alamıyor ya ne yapabilirim gibisinden
evet zor gerçekten sabrım tükeniyor canım
10-11 de yattığı zamanlarda daha erken kalkıyor 4 gibi mesela
ilginç çocuk kafamçokkarıştı
evet ama 2 saat uyku nerde canım
çoğu zaman geceleri bile yarım saatte bir huysuzlandığı oluyor
[/B]
kızlar yazamadım kusura bakmayaın, oglousumla ılgılenıyorum benn, aşırı derecede bana duskun oldu cunku...
sımdı bıraz uyuttum mamasını yaptım...
size de onerırım, icine karnıbahar, brokoli, kereviz,havuc, domates, parca et, pırınc koydum pısırdım blendır dan gecırdım sımdı oglusun ujyanmasını beklıyorum cok guzel olmus...
BURUCUCUM, C&A dan aldıgım mont cok kullanıssız, gecne haftasonu gıydırdım fakaat robot gıbı oldu oglum, cok agladı... dun gıttım degıstırdım, astronot tulum aldım, skaın alma o montu canım
Burcu dün dışardan ev yemeği söyle diye yazmıştın ya cnm, benim buralarda bildiğim öyle bi yer yok malesef, o nedenle cvp yazmadım. sonradan gördüm niye cvp vermiyon dediğini de söyliyim dedim:)) olsa yakınlarda, hafatanın 3 günü ordan alabilirim:))
Bi de dün makarnadan vazgeçtim, pilav, yanında da patates-köfte dizme yaptım fırında. Eymen pilavla yemeğin suyundan ve biraz da patatesten yedi:)) acaba o nedenle mi dün gece diğer gecelere oranla daha az uyandı ki? gerçi gecenin ilk yarısında daha çok uyanmıştı
Yasemin dün gece 2 defa uyandıyı sanki çok uyandı gibi yazmışsın en azından ben öyle anladım ama dün gece Kerem en az 7-8 defa uyandı ve ben 12:30da yatmıştım ve 7:15de kalkıp işe gidecektim, bir önceki gün de çok uyandı ve 6 dan sonra da uyumamıştı, şu an resmen zombi gibiyim, ben de bazen dişlerimi sıkıyorum veya sakin konuşuyorum ama suratına bakıp küfür sallıyorum ::::)herkesin başına geliyor, çok fazla kendini harap edecek, çocuğa çok kızıp bağıracak bir durum yok, biz kaşındık biz istedik onları.
Burcu ve Meral, hani şu playskoolun bi oyuncağı vardı ya altına yatırıyodun, o bebeklere dokunduğunda müzik çalıyodu ve ortadakini aşağı çekiyodun, işte Kerem in en sevdiği ve en oyalandığı oyuncak o, o yüzden bunu da sever gibi geldi bi de alfabe sayılar müzikler varmış, eğitici yanı da hoşuma gitti hee bide türkçe bu oyuncak.
Bize doktor artık daha az oyuncaklarla ilgilenir oynar daha çok çevreyi keşfetme derdinde olacak dedi ben de bir müddet oyuncaklara yatırımdan vazgeçtim.
Yaşemin hayırlısı olsun. İnsan cidden tek başınaysa haftanın her günü 24 saat çocukla ilgilenince bunalıyor. Ben de evde kızımla tek kalmaktan korkuyorum desem yeridir. Yazın güzeldi, çıkıyorduk dışarı, biraz avunuyorduk. Şimdi o da zor. Esin beni ben Esin'i deli eder dururuz da insan çalışınca haftada 2 gün çocuğuyla zaman geçirdiği için hasret kalıyor.
canım ben tam anlatamadım zaten esas sorum öyle olacak bu kadar hareketli olduğundan ötürü
kilo alamıyor ya ne yapabilirim gibisinden
evet zor gerçekten sabrım tükeniyor canım
10-11 de yattığı zamanlarda daha erken kalkıyor 4 gibi mesela
ilginç çocuk kafamçokkarıştı
evet ama 2 saat uyku nerde canım
çoğu zaman geceleri bile yarım saatte bir huysuzlandığı oluyor
[/B]
yaf ulaşamadıysa bikaç kez denesin annesini arayana kadar benim ofisi arasın ona ulaşamıyo bana nası ulaşıyo hem sonra insan bi arar bişeye ihtiyacın var mı die oğlumu bile annesine sormuş ODUN ANDAVALLI ÖKÜZ MANDAAAAA
yaf ulaşamadıysa bikaç kez denesin annesini arayana kadar benim ofisi arasın ona ulaşamıyo bana nası ulaşıyo hem sonra insan bi arar bişeye ihtiyacın var mı die oğlumu bile annesine sormuş ODUN ANDAVALLI ÖKÜZ MANDAAAAA
Kıs sende var bişiler,niye canın istemiyo ki?? kaza kurşunu yok deyon ama ne belli, belki delinme olmuştur bişi olmuştursempatiksalakcinni
biraz önce yagmur ben diğer odadayken öksürüp öğürmeye başladı..
koştum hemen yanına ..
bogulur gibi öğürüyo nefes almaya calışıyo..
hemmen parmagımı bogazının deliğine kadar soktum elime sarmısagın o sert dış kabugu gelmezmi cekip cıkarttım ama zangır zangır titiriorum..
nerden buldu mutfakta yere düştüde sürükleyerekmi getrdi odaya anlaöadım..
ALLAH IM CANIMDAN CAN GİTTİ..!!!!
sonra başladı cıglık cıglıga almaya..
sarıldım öptüm sevdim..
şimdi cok ii..iş başında yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?