- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.681
biraz önce yagmur ben diğer odadayken öksürüp öğürmeye başladı..
koştum hemen yanına ..
bogulur gibi öğürüyo nefes almaya calışıyo..
hemmen parmagımı bogazının deliğine kadar soktum elime sarmısagın o sert dış kabugu gelmezmi cekip cıkarttım ama zangır zangır titiriorum..
nerden buldu mutfakta yere düştüde sürükleyerekmi getrdi odaya anlaöadım..
ALLAH IM CANIMDAN CAN GİTTİ..!!!!
sonra başladı cıglık cıglıga almaya..
sarıldım öptüm sevdim..
şimdi cok ii..iş başında yine..
koştum hemen yanına ..
hemmen parmagımı bogazının deliğine kadar soktum elime sarmısagın o sert dış kabugu gelmezmi cekip cıkarttım ama zangır zangır titiriorum..
sarıldım öptüm sevdim..
, bosna, cokoprensim, gulsan38, handeozf, KK Pro Üyehasret0587, hepkaravana, hijyenim, laviniaebru, mrl81, OCD, QZLEMCEE, SEYYALTANER, KK Pro Üyesimenay, SnowWhiteQueen, taburcu, zemheri__zemheri
BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK..........:gitme::gitme::enbuyukkk::enbuyukkk:
koştum hemen yanına ..
sarıldım öptüm sevdim..
koştum hemen yanına ..
sarıldım öptüm sevdim..
Eymenin bugün pek şeker baldan tatlı1,5 saat uyudu kuşum, şimdi de mızmızlığı yok çok keyifli, şakıyo. oyyyy kurban olurum ben ona
herkese merhaba:)
dün saatlerce online kaldım aranıza katılamadım hiçsağolsun özgür hiç durmadı..
şimdi uyudu(umarım uyur azcık) babası da işten geldi sabah uyudu..ohhhh
.........tamda bu msj ı yazareken uyandı kızlar..sabah 6 dan beri toplam uykumuz15 dk...bakmaya calışıcam yine de:)
ya henüz bogazına yapışmış yutmaya calışıyo yutamıyo ve ögürüyodu..Allah korumuş Ebrucum yaaa, ne çok korkmuşsundur.
geçenlerde biri bu hareketin yanlış olduğunu, o şekilde nesneyi daha da ileri ittirebileceğimizi söylemişti ama neyse ki sende işe yaramış. çok geçmiş olsun cnm. kıyamam prensese
geçmiş olsun kız ucuz atlatmışsınız
ben pazara gider oğlum uyandı dönünce görüşürüz bilgisayarı kapatmıcam bile
hadi byeeeee
hergün makineyle cektrcem evi bundan sonra..
Çok kızmış :)))
Ben de çok kızıyorum bana söylemesi gereken şeyleri annesine söyleyince, kafalarını birbirine vurasım geliyorklava:
Ahhh Ebru, içimin yağları eridi bitti..
Allah korumuş güzel kızımı, valla büyük bişi atlatmışsınız, bravo sana, soğukkanlı davranmışsın...
Çoook dikkat etmek lazım artık, yere düşene, koltuğun masanın üzerinde kalana, tehlike çanları bebikler için çalıyor.
Allah beterinden saklasın canım...
sen anlattın ben korktum canım yaa allah korumuş biricik gelinimiolumunekankayizsmile
s.a hanımlar eve gelince açtım bil. öylece kaldı...Nihan bugün yine çok iştahsız sabah bir şey yememiş emdi uyudu...
canım çok geçmiş olsun...soğuk kanlı olmak lazım böyle durumlarda...maşallah doğru müdahele etmişsin...yaramaz Yağmur senin yüreğini daha çok hoplatacak belli....
Nihan kolay kolay ağzına atmıyor elinde evirip çeviriyor dudaklarına ya da diline değdirip atıyor....ama çok dikkat etmek lazım ne olur ne olmaz...
oyuncak demişsiniz ben de almıyorum çünkü 5-10 kurcalayıp kemara atıyor çok çabuk sıkılıyor zaten her şeyden...
işi gücü kumanda fot..mak.si telefon (bozuk bir taneyi ona oyuncak yaptım)kase kaşık...ıvır zıvır ne varsa....
zaten uzmanlar oyuncaktan ziyade evdeki basit materyallerle yaratıcı oyunlar geliştirilmesini tavsiye ediyor...
bir de mont konusu geçmiş (yakın geçmişe bakabildim ancak)
ben çok mont denedim ama şişme montlar içime sinmedi kocaman oluyor çocuk ben zaten ufak tekek bir insanım o şkelide kucağıma alsam önümü göremem
daha yumuşak bir tane aldım kanz dan fiyatı da uygundu 50tl eldivenleri de var kola çıtçıtlanıyor...yumuşacık hem...yumoş kız oldu balköpüğüm :)
Merhaba cnm. İşe başlamak eminim sana çok iyi gelecek Allahın izniyle. Maşallah İklime bu arada.
Yasemincim, öncelikle yeni haliyle işin hayırlı olsun.
İklim kızıma maaşallah, çok güzel kilo almış...
Bahsettiğin durumları biraz az biraz fazla olmak üzere hepimiz yaşıyoruz sanırım, bu dönemlerde gerçekten anneye düşkünleşiyor demek ki bebekler...
Bazen ben de sinirleniyorum, özellikle gece uyumadığında ve birşey yemediğinde, ama eminim anlıyor sinirlendiğimi, bakışından belli oluyor, sonra hemen toparlıyorum kendimi, biz gerildikçe onların da daha agresif olması kaçınılmaz çünkü.
Teşekkür ederim Burcu, evet biz ne kadar gergin olursak bebekte o kadar gerilirmiş, bende farkındaydım aslında ama kendime engel olamıyordum, başka sorunlarda var tabi, sadece sıkıntım İklim ve evde olmam değil, düşününce bütün bunların acısını kendimden ve İklim den çıkarmaya hakkım olmadığını anlıyorum ama gel gör ki tahammül sınırlarımı zorlamaya başlamıştım artık, neyse dünden beri daha iyiyim ve İklim de iyi, şu an uslu uslu bana bakıyor mesela, kendi kendine bişeyler mırıldanıyor..
Yasemin dün gece 2 defa uyandıyı sanki çok uyandı gibi yazmışsın en azından ben öyle anladım ama dün gece Kerem en az 7-8 defa uyandı ve ben 12:30da yatmıştım ve 7:15de kalkıp işe gidecektim, bir önceki gün de çok uyandı ve 6 dan sonra da uyumamıştı, şu an resmen zombi gibiyim, ben de bazen dişlerimi sıkıyorum veya sakin konuşuyorum ama suratına bakıp küfür sallıyorum ::::)herkesin başına geliyor, çok fazla kendini harap edecek, çocuğa çok kızıp bağıracak bir durum yok, biz kaşındık biz istedik onları.
Burcu ve Meral, hani şu playskoolun bi oyuncağı vardı ya altına yatırıyodun, o bebeklere dokunduğunda müzik çalıyodu ve ortadakini aşağı çekiyodun, işte Kerem in en sevdiği ve en oyalandığı oyuncak o, o yüzden bunu da sever gibi geldi bi de alfabe sayılar müzikler varmış, eğitici yanı da hoşuma gitti hee bide türkçe bu oyuncak.
Çokoprensim, günler hatta haftalar sonra dün gece ilk defa 2 kere uyandı anlamında yazdım onu, geçen haftalarda burada konuşmuştuk ya, anlatmıştım yani daha önce sabaha kadar ağlayıp uyumadığını, bu arada haklısın, biz istedik onları, düşününce çok üzülüyorum zaten ama azarlayıp bağırıyorum derken, sus, yat, hadi uyu, gibisinden biraz yüksek sesle konuşmaktan bahsediyorum yoksa vicdanız anne modunda değilim yani :))
Maşallah iklime ne güzel almış kg canım üzme kendini ve kızma İklim'e de zamanla oturacak uykusuzluk dönemleri sana daha önce de söyledim sakin olunca anne bebekte sakin oluyor diye.Sabah erken kalkınca uykuları da düzene giriyor merak etme ...
İşe başlaman seni bir nebze yormayacak akşamları oyun oynarken yorulur İklim benim Hilalde akşam 9.30 geçtiğinde huysuzlaşıyor çünkü uyumak istiyor en geç 23 .00 yatırmaya başladım ki gece uyanması beni emsin rahat uyusun diye...Ki öyle de oluyor
İklim'in heryerinden öp benim için canım...
Merhaba Ayfer, çok haklısın ve dünden itibaren daha sakinim inan bana, annem dönene kadar sabrımı sonuna kadar kullanacam ve sakinliğimi koruyacam, İklimin de pskiolojisini düşünüyorum aslında, çocuk ne yapsın, annem dönünce düzene gireceğimizden eminim, onun çok yardımı oluyor bana.. Öptüm bile İklimi senin için :)))
Yasemin hayırlısı olsun. İnsan cidden tek başınaysa haftanın her günü 24 saat çocukla ilgilenince bunalıyor. Ben de evde kızımla tek kalmaktan korkuyorum desem yeridir. Yazın güzeldi, çıkıyorduk dışarı, biraz avunuyorduk. Şimdi o da zor. Esin beni ben Esin'i deli eder dururuz da insan çalışınca haftada 2 gün çocuğuyla zaman geçirdiği için hasret kalıyor.
canım masallah ıklıme.senın ıcın dıyecegımı yapmıssın annenı aramıssın.ne olursa olsun calısılsada calısılmasada annenın kendısıne yardım edecek bırının bulunması gerekıyor bence.sahsen annem geldıgı zaman cok rahat edıyorum.annem oglusla oynarken ben temızlıgımı yemegımı yapıyorum.mıs gıbı oluyor
Teşekür ederim kızlar, evet annem yanımda iken bende çok rahat ediyorum, sağolsun bana çok desteği oluyor, onun kıymetini iyice anladım yokluğunda...
Kızlar Yazgı hiç online olmadı di mi bugün?
Alp nasıl acaba, haberi olan var mı?
ya henüz bogazına yapışmış yutmaya calışıyo yutamıyo ve ögürüyodu..
allah korusun nefes borusuna kacma durumlarında ki taktiğide bliyorum az cok..
allah korusun hepsini
yalnız böle anlarda no panik cok önemli..
ben korktum acıkcası ama icraat önemli..
cin gibiler burcu ya..
dedektör gibi cekio onlar yerdeki cincikler..
saolun canlar..
vallahi hanife direk ne var ne yok tadına bile bakmadan evirip cevrmeden agzaaa..
nihan maşşalah en azından önce incelio..
kızım dişlerini birbine sürtüyor ve ben o sese sinir olurum yaa!! üstlerde geldi ohh. artık deliler gibi emeklio bu nası hız bilmiyorum iyice cadılaştı istediği olmadımı basıyo cıglıgı uyku desen yok bu gece sürekli uyandı uyanmadıgı zmnlardada mızıldandı salladım durdum sepetini. ayaga kalkmaları kenara bıraktı tutuna tutuna ilerlemeye çalışıo bacakları dolanıo birbirine haliyle sonra küt düşüo çok komik ama .tuvalete bile gidemiyorum park yatagına koyunca deli gibi sallıyor kenarlarını bu ne yaa:)) bende eşimde çok usluymuşuz bu başka bişi:))
hepiniz iyisinizdir umarımm görüşürüzzz...
ek gıdalarımız iyi gidiyor ama bu cocuk hala 7 kilo meralcim yemiyo diye üzülme yani yiyen çocukda 7 kilo seninikide:)
oyyy yerim o oğluşu ben yaa...maşallah oğlumauykularını alınca daha neşeli oluyorlar zaten...
sorma canım yaa berbat durumdayım .onlar nasıl dayanıyorlar bilmiyorum.gece de cok uyanıyor.bu uyanmaları dişlerine veriyorum ben altlar cıkarken de böyle olmuştu.üstler kabarmış şimdi de. tabi arada oynamak için uayndığı da oluyor beyfendinin gec e 3-4 gibi:sinifsinif:
canım ya...:teselli: niye uyumuyor bu kuzular bu ara anlamadım giti....
Nihan da gece kalkmaya başladı ve ağlayarak hemen uyuyor sonrasında ama hiç böyle yapmazdı...hastalık bozdu düzenini kim bilir ne derdi var
normalinde 8 de ayatar uyanmadan 11de emer sabah 4 buçuk 5te yine uyanmadan emer 6 buçuk 7 de kalkardı...yani gece uyanmazdı..ama dün gece en az 5 kez uyandı ağlayarak...
koştum hemen yanına ..
sarıldım öptüm sevdim..
he bende dandik bir yürüteç aldım babyhopenin
eymenin onunla pek oyalanmayacağını düşünerekten nitekim öyle de
ben görüş açısından kaybolduğum anda ağlıyor onda dururkende ilgi istiyor
veee 5-10 dk. sonra huysuzluk yapıp inmek istiyor -tatlicadiarzu-
ya henüz bogazına yapışmış yutmaya calışıyo yutamıyo ve ögürüyodu..
allah korusun nefes borusuna kacma durumlarında ki taktiğide bliyorum az cok..
allah korusun hepsini
yalnız böle anlarda no panik cok önemli..
ben korktum acıkcası ama icraat önemli..
cin gibiler burcu ya..
dedektör gibi cekio onlar yerdeki cincikler..
saolun canlar..
vallahi hanife direk ne var ne yok tadına bile bakmadan evirip cevrmeden agzaaa..
nihan maşşalah en azından önce incelio..
Sağol canım, evde olmak beni cidden çok bunaltmıştı, şimdi birde hava kapalı, dışarı da çıkamıyoruz ya, iyice duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı..
Teşekkür ederim Burcu, evet biz ne kadar gergin olursak bebekte o kadar gerilirmiş, bende farkındaydım aslında ama kendime engel olamıyordum, başka sorunlarda var tabi, sadece sıkıntım İklim ve evde olmam değil, düşününce bütün bunların acısını kendimden ve İklim den çıkarmaya hakkım olmadığını anlıyorum ama gel gör ki tahammül sınırlarımı zorlamaya başlamıştım artık, neyse dünden beri daha iyiyim ve İklim de iyi, şu an uslu uslu bana bakıyor mesela, kendi kendine bişeyler mırıldanıyor..
Çokoprensim, günler hatta haftalar sonra dün gece ilk defa 2 kere uyandı anlamında yazdım onu, geçen haftalarda burada konuşmuştuk ya, anlatmıştım yani daha önce sabaha kadar ağlayıp uyumadığını, bu arada haklısın, biz istedik onları, düşününce çok üzülüyorum zaten ama azarlayıp bağırıyorum derken, sus, yat, hadi uyu, gibisinden biraz yüksek sesle konuşmaktan bahsediyorum yoksa vicdanız anne modunda değilim yani :))
Merhaba Ayfer, çok haklısın ve dünden itibaren daha sakinim inan bana, annem dönene kadar sabrımı sonuna kadar kullanacam ve sakinliğimi koruyacam, İklimin de pskiolojisini düşünüyorum aslında, çocuk ne yapsın, annem dönünce düzene gireceğimizden eminim, onun çok yardımı oluyor bana.. Öptüm bile İklimi senin için :)))
Teşekür ederim kızlar, evet annem yanımda iken bende çok rahat ediyorum, sağolsun bana çok desteği oluyor, onun kıymetini iyice anladım yokluğunda...
yok uğramadı bugün cnm ama sanırım dün iyiye doğru gidiyordu durumu alpin
yazgıyla konuştuk gece iilerdi
bi sorun old sanmıorum
gezinti daa gezmelerdedir yada uyuyodr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?