2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o[lum kucakta pc y' ele gec'rd'yazdiklarim alintiya girmis..
sorma canım yaa berbat durumdayım .onlar nasıl dayanıyorlar bilmiyorum.gece de cok uyanıyor.bu uyanmaları dişlerine veriyorum ben altlar cıkarken de böyle olmuştu.üstler kabarmış şimdi de. tabi arada oynamak için uayndığı da oluyor beyfendinin gec e 3-4 gibi

merabaaaaaaaaaa kıslarr nasılsınızzzz umarın herkes çok iyidirr kızlar size bişey sorcamm benim oğlum berat bişeye çok dikkatli baktığı zaman sanki gözlerini biraz şaşı gibi yapıyo normalde düz bakıyo dün sağlık ocağına kendime ilaç yazdırmaya gittimde ordaki doktora sordum normal olduğunu küçük çocukların dikkali bakınca şehla bakabileceni büyünce geçeceni söyledi ben yinede göz dr.na götürmeyi düşünüyorum ama sizin bebiklerdede oluyomu diye bi soraym dedimmmafoldumben

Ebru, çok geçmiş olsun, daha çok dikkatli olmak lazımmış demek ki, ders alayım ben de...

İklim kızımıza da maaşallah. Nasıl yaptın bunu Yasemin? Yiğit gün içinde bir sürü şey yiyor ama bir türlü kilo almıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

geçmiş olsun kız ucuz atlatmışsınız

ben pazara gider oğlum uyandı dönünce görüşürüz bilgisayarı kapatmıcam bile
hadi byeeeee

çoğu zaman bütün kızlar toplanıyoruz ama bikaç kişi dışında çoğu misafir sanatçı olarak ordan ööööleeee bakıyor

PAZARA GİTTİM PA_ZA_RA kaydirigubbakcemile ,

seninki bozuk telefonla kandıysa mesele yok benimki ilgilenmedi bile sanki malum oldu sıpaya onun bozuk olduğu sempatiksalakcinni

boşuna götürme, görme doğum sonrası gelişmeye başlayan bir duyu olduğu için ilk bir iki yıl hafif göz kaymaları normalmiş gir internette araştır

Evet Kerem de bazen şehla gibi oluyor eğer yakından foto çekersem de öyle çekiyor demek ki aynı noktaya odaklanıyor bebek olduğu için ama ben de küçükken öyleymişim annem doktora götürmüş şaşı mıyım diye doktor hiçbirşeyi yok demiş, şu an da şehla falan değilim zemuszemus

Bilgisayara benden grip bulaştı galiba istediğim hiçbişeyi açmıyo sayfalar karışıyo mesela şu anda caps lock kapalı

Esin o tatili hem istiyorum hem istemiyorum...
9 gün koyun koyuna olacaz kuzularla, harika bişey bu..
Ama onlar bize alışacak, biz onlara alışacağız, sonra normal hayata dönmek ikimiz için de zor olacak, üzülecekler diye korkuyorum.
Şimdiden bunu düşünüyorum, ne manyak oldum ben yaaa...

Canancım merhaba, ben özel bişey yapmıyorum valla, bünyesi müsait anlaşılan, babası gibi, çok iştahlı kızım, daha da doymuyormuş baksana, obez olmasından korkuyorum bende, fazla yedirmemeye çalışıyorum aslında..

Yasemin kardeşin evlendi mi ayrıldı mı ya da ne yapmayı düşünüyor? karşı tarafın manyak istekleri bitti mi? sanki kız almıyor da oğullarını satıyorlar

Kardeşim evlendi canım, oğullarını satın aldık evet, çok doğru bir tespitte bulunmuşsun valla, şimdi 2 haftalık evliler işte, sorunlar bitmedi malesef, annemin yurt dışında olmasını fırsat bilip, karşı taraf iyice saçmalamaya devam ediyor anlayacağın, buraya yazmakla bitiremem bu saçmalıklarını..

geçmiş olsun yağmur kuzuma ebuşum

çok gecmiş olsun canım yaa..
nasılda bulup ağzına atmış hemen..sakin ol sen şükür iyiymiş bakk

Ebruu, çok geçmiş olsun, öp benim için Yağmuru..

opuyorumnanaktana.s.

kesinikle haklısın ama benim psikolojim iice bozuldu oğlumla istanbulda geçiirdiğim 3 gün ilaç gibi geldi bayram tatilindede eseri ikna edersem biyerlere kaçıcam sadece oğlum eser ve ben benim için bebek için ve ilişkimiz için iyi olur sanıyorum umuyorum

cok gecmıs olsun bravo sogukkanlı davranmıssın canım
sen yagmurun oda dan odaya dolasmasına ızın verıyor musun ?

[ı]yasemin kardeşin evlendi mi ayrıldı mı ya da ne yapmayı düşünüyor? Karşı tarafın manyak istekleri bitti mi? Sanki kız almıyor da oğullarını satıyorlar[/ı]

hafızaya bak fıl gıbı

burcu canım cok fazla vıcdan azabı cekıyormussun gıbıme gelıyor profesyonel yardım almayı dusundun mu hıc ?

ebrum çok geçmiş olsun yağmırıma olucak böyle şeyler buhgün misafir vardı bende (hiç istemiyorum) çok zorlanıyorum zeyno 5 dk durmuyor ben çay almaya mutfaga gittim yürüteçindeydi 1,5 yaşındaki komşunun kızı zeynomun ağzına bitane üzüm tanesi koymuş zeynepin öğürmesine geldim mutfaktan yavrum çiğeneyememiş zorla çıkardım nasıl fana oldum anlatamam kadında demezmi oda çocuk hepten delirdim sonrasında hiç ilgilenmedim defolup gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…