- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.701
oyyy yerim o oğluşu ben yaa...maşallah oğlumauykularını alınca daha neşeli oluyorlar zaten...
canım ya...:teselli: niye uyumuyor bu kuzular bu ara anlamadım giti....
Nihan da gece kalkmaya başladı ve ağlayarak hemen uyuyor sonrasında ama hiç böyle yapmazdı...hastalık bozdu düzenini kim bilir ne derdi var
normalinde 8 de ayatar uyanmadan 11de emer sabah 4 buçuk 5te yine uyanmadan emer 6 buçuk 7 de kalkardı...yani gece uyanmazdı..ama dün gece en az 5 kez uyandı ağlayarak...
, bosna, cokoprensim, gulsan38, handeozf, KK Pro Üyehasret0587, hepkaravana, hijyenim, laviniaebru, mrl81, OCD, QZLEMCEE, SEYYALTANER, KK Pro Üyesimenay, SnowWhiteQueen, taburcu, zemheri__zemheri
BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK..........:gitme::gitme::enbuyukkk::enbuyukkk:
geçmiş olsun kız ucuz atlatmışsınız
ben pazara gider oğlum uyandı dönünce görüşürüz bilgisayarı kapatmıcam bile
hadi byeeeee
çoğu zaman bütün kızlar toplanıyoruz ama bikaç kişi dışında çoğu misafir sanatçı olarak ordan ööööleeee bakıyor
oyuncak demişsiniz ben de almıyorum çünkü 5-10 kurcalayıp kemara atıyor çok çabuk sıkılıyor zaten her şeyden...
işi gücü kumanda fot..mak.si telefon (bozuk bir taneyi ona oyuncak yaptım)kase kaşık...ıvır zıvır ne varsa....
zaten uzmanlar oyuncaktan ziyade evdeki basit materyallerle yaratıcı oyunlar geliştirilmesini tavsiye ediyor...
merabaaaaaaaaaa kıslarrnasılsınızzzz umarın herkes çok iyidirr kızlar size bişey sorcamm benim oğlum berat bişeye çok dikkatli baktığı zaman sanki gözlerini biraz şaşı gibi yapıyo normalde düz bakıyo dün sağlık ocağına kendime ilaç yazdırmaya gittimde ordaki doktora sordum normal olduğunu küçük çocukların dikkali bakınca şehla bakabileceni büyünce geçeceni söyledi ben yinede göz dr.na götürmeyi düşünüyorum ama sizin bebiklerdede oluyomu diye bi soraym dedimmmafoldumben
merabaaaaaaaaaa kıslarrnasılsınızzzz umarın herkes çok iyidirr kızlar size bişey sorcamm benim oğlum berat bişeye çok dikkatli baktığı zaman sanki gözlerini biraz şaşı gibi yapıyo normalde düz bakıyo dün sağlık ocağına kendime ilaç yazdırmaya gittimde ordaki doktora sordum normal olduğunu küçük çocukların dikkali bakınca şehla bakabileceni büyünce geçeceni söyledi ben yinede göz dr.na götürmeyi düşünüyorum ama sizin bebiklerdede oluyomu diye bi soraym dedimmmafoldumben
Ebruu, çok geçmiş olsun, öp benim için Yağmuru..
Ebru, çok geçmiş olsun, daha çok dikkatli olmak lazımmış demek ki, ders alayım ben de...
İklim kızımıza da maaşallah. Nasıl yaptın bunu Yasemin? Yiğit gün içinde bir sürü şey yiyor ama bir türlü kilo almıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Yasemin kardeşin evlendi mi ayrıldı mı ya da ne yapmayı düşünüyor? karşı tarafın manyak istekleri bitti mi? sanki kız almıyor da oğullarını satıyorlar
geçmiş olsun yağmur kuzuma ebuşum
çok gecmiş olsun canım yaa..
nasılda bulup ağzına atmış hemen..sakin ol sen şükür iyiymiş bakk
Ebruu, çok geçmiş olsun, öp benim için Yağmuru..
Ebru, çok geçmiş olsun, daha çok dikkatli olmak lazımmış demek ki, ders alayım ben de...
İklim kızımıza da maaşallah. Nasıl yaptın bunu Yasemin? Yiğit gün içinde bir sürü şey yiyor ama bir türlü kilo almıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Esin o tatili hem istiyorum hem istemiyorum...
9 gün koyun koyuna olacaz kuzularla, harika bişey bu..
Ama onlar bize alışacak, biz onlara alışacağız, sonra normal hayata dönmek ikimiz için de zor olacak, üzülecekler diye korkuyorum.
Şimdiden bunu düşünüyorum, ne manyak oldum ben yaaa...
biraz önce yagmur ben diğer odadayken öksürüp öğürmeye başladı..
Koştum hemen yanına ..
Bogulur gibi öğürüyo nefes almaya calışıyo..
Hemmen parmagımı bogazının deliğine kadar soktum elime sarmısagın o sert dış kabugu gelmezmi cekip cıkarttım ama zangır zangır titiriorum..
Nerden buldu mutfakta yere düştüde sürükleyerekmi getrdi odaya anlaöadım..
Allah ım canımdan can gitti..!!!!
Sonra başladı cıglık cıglıga almaya..
Sarıldım öptüm sevdim..
şimdi cok ii..iş başında yine..
[ı]yasemin kardeşin evlendi mi ayrıldı mı ya da ne yapmayı düşünüyor? Karşı tarafın manyak istekleri bitti mi? Sanki kız almıyor da oğullarını satıyorlar[/ı]
esin o tatili hem istiyorum hem istemiyorum...
9 gün koyun koyuna olacaz kuzularla, harika bişey bu..
Ama onlar bize alışacak, biz onlara alışacağız, sonra normal hayata dönmek ikimiz için de zor olacak, üzülecekler diye korkuyorum.
şimdiden bunu düşünüyorum, ne manyak oldum ben yaaa...
canancım merhaba, ben özel bişey yapmıyorum valla, bünyesi müsait anlaşılan, babası gibi, çok iştahlı kızım, daha da doymuyormuş baksana, obez olmasından korkuyorum bende, fazla yedirmemeye çalışıyorum aslında..
Senın esının aılesınden yanada sıkıntıların vardı degıl mı.umarım duzelmıstır
kardeşim evlendi canım, oğullarını satın aldık evet, çok doğru bir tespitte bulunmuşsun valla, şimdi 2 haftalık evliler işte, sorunlar bitmedi malesef, annemin yurt dışında olmasını fırsat bilip, karşı taraf iyice saçmalamaya devam ediyor anlayacağın, buraya yazmakla bitiremem bu saçmalıklarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?