2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim zıpır yürüteci pek bi sevdi önce mızıldandı ama keşfedince bayıldı şimdi onunla dolaşıyor heryeri ki doktoru pek tavsiye etmemişti ama biz genede aldık ücüz bişi aldığımada pişman oldum şimdi.... ama olsun onun iyisinide ikinciye alırım artık ikinci hem bundan klmalarla büyüecek değil ya :):):

bence al bende düşünüyorum hem ayakta tutar oyaalr bizimki hala ço kseviyor oyuncakalrla oynamayı hiç sıkılmadı... bebekelri var köpekelri sesli olursa hele çıldırıyor

maşşalah meleğe ne güzel büyümüş...

inşallah canım...

yok canım ne kusuru özellikle böyle şeyleri yazıyorum ki hata yapmayayım diye bak sabahtan beri ne güzel sakinleştirdiniz çünki dün bile eşiem bi güzel çıkışmıştım yani ... uzatmamaya karar verdim sayenizde yoksa ben kesin uzatırdım konuyu biliyroum huyumu yani.. ama kapandı söz :):):)

inşallah canım yaa inşalalh...

canım o bizimkinde de oluyor testte gayet iyi çııktı gözleri dertlenme beebk onalr daha sinirleri tam gelişmedi ki ?

Bebegınıze sebze corbası yaparken karnıbahar kullanıyor musunuz ?

canım benim ben brokoli ıspanak karnıbahar kıyma kuşbaşı et tavuk eti et ve tavuk suyuna çorbalar yapıp veriyorum mercimek ve nohutta denedim ama gaz oldu azıcık

Benim Eser'de ilk evlendiğimizde böyle yapıyordu. Birkaç kere Eser'e biz evlendik ama bir ev olamadık el gibiyiz hala demişimdir. Çok şükür artık yok öyle huyları.

Ebru canımdan can gitti Rabbim korusun tüm yavrularımızı. Yağmur'a da geçmiş olsun.

Hanife ben kumandaya merak salınca bizimkisi eşime deidm alalım bir tan kumanda en azında o bunun gibi pis olmaz. Malum en pis şeyler cep telefonları ve kumandalar. Bir arkadaşımız hiç yeltenmeyin biz aldık onun yüzüne bakmıyor yine TV'nin asıl kumandasını istiyor dedi. Sık kullandığımız ne varsa ona meraklı ama önüne koymamız yetmiyor bizimd eonunla oynamamız gerekiyor :)

Eymenin bugün pek şeker baldan tatlı 1,5 saat uyudu kuşum, şimdi de mızmızlığı yok çok keyifli, şakıyo. oyyyy kurban olurum ben ona

Oy yerim ben o şakıyan Eymen'i.

Oy bir uyumayan daha.

Merve maşallah senin yaramaza. Bizim kız da bu ay çorbalara başladı ama henüz pek yiyor sayılmayız.

SELAM CANLARIM..
dün kızım 10,30da uyudu uyanmasın die dualrla bnde 11de yattım yanına birlkte uyumuşuz 12 gibi kıpırdanmaya başladı ama pışpışlayarak sürekliliğini sağladım uykusunun sonra emdi uyudu 4te 150cc mama içti we sonrasında 8de emmeye başladı 10u geçiodu uyandı o saate kadr emmeye dewam etti bende heykel gibi yanında meme ağzında durdum yarı uyur yarı uyanık halde:)) nerden baksanız 10 saat uyudum yine yani:)))
kaynnanatör bizde kaldı, sabah kahwaltı faslı falan notere gittim işlerim wardı we geldim kızımı uyuttum şimdi kahwemi içiorum..
bi ara geçmişe baktım aylinin almak istediği eğitici masa benimde aklıma yattı bnde mi alsam acep? incelicem iyice tabii
eymen paşa maşallah iyi uyumuş inşallah dewamlı böle uyur..
simenay cım işe başlıyormuşsun tekrar hayırlı olsun, iklimede maşallah boyda atmış bu defa süperrr
pınarcım inan ceryde öyle mama wermesem sadece memeyle olsa sürekli uyanıp emmek istyo bazen mamayı almıyo illa ağzıyla elleriyle gözler kapalı mememi arıyo çok komik oluyo yaa o an tarifsiz bi aşk duyuyorum ona:asigim:

Son düzenleme:
ebrucum geçmişler olsun cery o öğürme boğulma aktiwitesini hhergün yapıyor muhakkak eline ne geçse ağzına attığı için!

cevap veren arkadaşlarr saolunnna.s.:a.s.içim rahatladıı bende zaten şaşı felan olsa hep öyle bakar diye düşünüyorumm ama çevredeki insanlarda etkiliyo işte insanııohaoldumsmile

selam herkese.

biz geldik.doktordaydık.Alp tamamen normale döndü ama ben rahat edeyim diye yinede götürdüm.ayrıca dün gece bizi mahvetti.12 de uyuttum 1 de bir uyandı ama çığlık kıyamet ne yapsam susmuyor yok.eşim kalktı biraz gezdirdi sonra battaniyede salladık ettik sakinleşti.sonrada beşe kadar oturduk minik paşa uyumadı oynadı,ailecek bisküvi yedik gece gecesempatiksalakcinni.5 te uyudu 9:30 dada tamamen uyandı tabi bu süre kesintilerle bölündü 3-4 kez ve ben isyan edip doktora gidip buna en güçlü uyku ilacını alacağım dedim.
gittikte doktora.heryerine baktı iyice kontrol etti "hiçbirşeyi yok gayet sağlıklı "dedi.diş çıkarıyormuş.bazı bebekler için çok zorlu bir süreç olabilir dedi.kilosu 8 650 gr boyu 70 cm ve ben doktora durumu anlattım uykusunun olmadığını falan.bu senide onuda yorar ama o hiçte sağlıksız ve yorgun değil aksine çok hareketli dedi.bir şurup yazdı lordes diye.buda hasret in kullandığı gibi asıl alerji için ama uykuda veriyor.ben dedim ki" bu nekadar doğru verilebilir mi "falan diye.oda sağlık bakanlığı onaylı olduğunu ve bu gibi durumlardada verildiğini söyledi.ama mucize bekleme belkide etki etmeyecek dedi.sipraktin
i sordum kesinlikle iki yaş öncesi için önermiyoruz dedi.ama bu lordes i 6 aylıktan sonra veriyoruz dedi.tabi genede eşim araştıracak.sünnet derisi biraz yapışık ama aman aman bir durum değil çok az var,fakat sorun olmaması için sünnetini çok geciktirme dedi.çok iyi beslediğimi böyle devam etmemi söyledi.çok kilolu olmasını bekleme ve isteme dedi.çok hareketli uykusu az doğal olarak yediğini yakar,buna rağmen kilosu boyu gelişimi çok iyi dedi.
bizden böyle ammada yazmışım heeguclubacismile

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım ama bak Allahtan bişeyi yok bu dönemde olur zaten uykusuzluk filan doktorda demiş Yani anneler telaş yapmayın siz yaptıkça bebeklerimizde huzursuz oluyor.Sipraktin için de Hasret'te de dedim bu ilacı vermen doğrumu diye ?Bence ilaç vermek bile iyi bişey değil zorla uyutma sonra bağışıklık sistemi de alışacak ve devamlı isterler.Sünnet için ne zamana düşünüyorsunuz?

biz bu gün doktora gittik eren bey 1 haftadır nerdeyse geceleri hiç uyumuyor bizide uyutmuyorr ve eli sürekli kulağında en son doktorumu aradım sordum açaba kulağında intahap olabilirmi yada yelmi kaçtı acaba diye sonra doktor damakları sertleştiğini ondan dolay olduğunu söydii.. sükür her hangi bir sorun yok dedi birde koltuk kenararında yürürken düştü eşşek herhangi bir sorun yok dedi onun içinde
bu arda boyumuz 74 santim kilomuz 9 buçuk olmuşşş

Ebrucum Yağmura çok geçmiş olsun sana da aferim...

Doktor bana bişey olmadığı sürece 1 yaşına kadar getirme kontrole dedi napsam ki? acaba sağlık ocağına mı gidip kilosuna boyuna baktırsam?

Doktor bana bişey olmadığı sürece 1 yaşına kadar getirme kontrole dedi napsam ki? acaba sağlık ocağına mı gidip kilosuna boyuna baktırsam?

ya senin doktor saçmalamış araştır da başka bi doktor bul benim doktorum da aslında her ay getirmeye gerek yok ama annelerin içi rahat etsin diye soracakları olur die her ay gelmelerini söylüyorum dedi

slm lkızlar bitürlü fırsat bulup gelemedim. güya rapor aldım dinleneyim diyekafamçokkarıştı mert bey ben varım diye hiç uyumadılaelaelaelaelae mahvetti bizisempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş.

ay sinir oldum o çocuksa sen eşşek başımısın anası olarak sahip çıksana veledine dimi ama. sende ii yapmışsın arkadaşım defolup gitmişlerklava:
bişeyi olmadığına sevindim tekrar geçmiş olsun canım.

ben her ay dr haricinde sağlık ocağınada götürüyorumsempatiksalakcinni karşılaştırma yapıyorumsempatiksalakcinni

Aman sağlıklı olsunda yeterki biraz kuduruversin artık annesi.Bir geçiş süreci yaşıyorlar kolay değil hele diş çıkarmak hiç kolay değil.Ne acı çekiyorlar yavrular... E tabii o sürede annelerinde canına okuyorlar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ayşenurda emeklemeye başladığından beri her yere el uzatmaya ağzına atmaya olmadık yerlere girmeye başladı.Bırak odadan çıkmayı anlık kafamı çevirsem başka yerde buluyorum.Geçen akvaryumun altına girmiş radyonun fişini çıkarmış yerinden ağzına almış ses soluk çıkmıyordu zaten belliydi bende çamaşırları topluyordum annem gidip görmüş ya düşse akvaryum üzerine diyor.Allah korusun dedim.Şimdi eşime söyleyeceğim o akvaryuma ve prizlere bir çözüm bulsun.Gerçi bu seferde kanepelerden tutunarak kalkmaya çalışıyor.Kanepelerin kenarlarıda metal kafayı vuracak oralara.Babası çıkarayım o metalleri diyor.
Ya böyle bir oyun alanı alsak yada yapsak dururmuki içinde ?Bir sürüde oyuncağı var onları ileri atıyor sonra peşinden koşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…