- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.721
selam kızlar çok yoğunum okuyorum ama yazamıyorum öğle arası oğluma yürüteç aldım sildim oturttum bayıldı deli oldu hani şu hem sallanan hem yürüyen modelinden çok eğlendik öğle arası bide kocama deli oldum bana faceden msj atmışofiste deildim görmedim tutmuş annesini aramış habr vermiş annesi beni aradı şimdi iimiş işler yolundaymış die len arasana beni nie ananla haber gönderiyon KAZMAklava:
canım bizim zıpır yürüteci pek bi sevdi önce mızıldandı ama keşfedince bayıldı şimdi onunla dolaşıyor heryeri ki doktoru pek tavsiye etmemişti ama biz genede aldık ücüz bişi aldığımada pişman oldum şimdi.... ama olsun onun iyisinide ikinciye alırım artık ikinci hem bundan klmalarla büyüecek değil ya :):):
Yasemin dün gece 2 defa uyandıyı sanki çok uyandı gibi yazmışsın en azından ben öyle anladım ama dün gece Kerem en az 7-8 defa uyandı ve ben 12:30da yatmıştım ve 7:15de kalkıp işe gidecektim, bir önceki gün de çok uyandı ve 6 dan sonra da uyumamıştı, şu an resmen zombi gibiyim, ben de bazen dişlerimi sıkıyorum veya sakin konuşuyorum ama suratına bakıp küfür sallıyorum ::::)herkesin başına geliyor, çok fazla kendini harap edecek, çocuğa çok kızıp bağıracak bir durum yok, biz kaşındık biz istedik onları.
Burcu ve Meral, hani şu playskoolun bi oyuncağı vardı ya altına yatırıyodun, o bebeklere dokunduğunda müzik çalıyodu ve ortadakini aşağı çekiyodun, işte Kerem in en sevdiği ve en oyalandığı oyuncak o, o yüzden bunu da sever gibi geldi bi de alfabe sayılar müzikler varmış, eğitici yanı da hoşuma gitti hee bide türkçe bu oyuncak.
bence al bende düşünüyorum hem ayakta tutar oyaalr bizimki hala ço kseviyor oyuncakalrla oynamayı hiç sıkılmadı... bebekelri var köpekelri sesli olursa hele çıldırıyor
Selam kızlar,
Dün iş görüşmesine gittim, patronumla yeniden bir anlaşma yaptık, 1 Kasım da iş başı yapıyorum Allah ın izniyle..
İklim i de doktora kontrole götürdüm, doktor bana İklim in çok iyi olduğunu ama benim hiç iyi görünmediğimi, bir uzmandan yardım almam gerektiğini söyledi, durum bu derece dışardan anlaşılıyor yani..
Kızım 9200 gr. ve 72 cm. olmuş, maşallahı var dedi doktor, evde pişirdiğin herşeyden (az salçalı ve tuzsuz olmak kaydıyla) yiyebilir artık, balık bile yedir dedi, gece ağlamalarını ve bana olan düşkünlüğünden konuştuk, korkulacak bişey olmadığını bu aylarda görülen normal bir durum olduğunu anlattı, birde benim kız doymuyor olabilirmiş, 3 numaralı mama ya geçip birde öyle denememi tavsiye etti doktorumuz, haaa en önemlisi de, ben artık sinirden İklimi azarlamaya ve bağırmaya başlamıştım, bunu yapmamam gerektiğini, yaparsam ters tepki yapacağını ve iyice kötü olacağını anlattı doktor, yanına bir yardımcı bul en iyisi, tek başına altından kalkamazsın, yürümeye başlayınca daha da zorlanacaksın çünkü dedi, bir nebze olsun rahatladım, herhangi bir rahatsızlığı olmadığını bilmek beni mutlu etti, dün gece 2 kere uyandı İklim, sakin olmaya çalıştım, ilkinde hemen uyudu ama ikincisinde 2 saat oyun oynadı, yatağın içinde döndü durdu, sonra zoraki uyuttum, sabahta 7:30 da ayaktaydık, anneme mail attım, ne olur çabuk dön, sensiz olmuyor diye :))))
maşşalah meleğe ne güzel büyümüş...
Esr
Bu durum tamamen bebekle annenin ilişkisine, şu kaliteli vakit geçirme meselesine bağlı. Çok yerden okudum ben, tüm zamanını evde geçirip ev işiyle meşgul olan, yorgun bıkkın bir anne olmak da var (sözüm meclisten dışarı); çalışan, bebeğini günde 4-5 saat gören ama bu süreyi ona adayan bir anne olmak da... Seçme şansım yok ama osaydı da ikinciyi seçerdim. Şimdi de öyle olabilmek için çabalıyorum, zaman zaman eleştirilere maruz kalsam da, bütün ilgi alanlarımı, sorumluluklarımı ikinci plana attım, hepsi bekleyebilir, ama bebeğimin ilgi ve sevgi ihtiyacı beklemez. Böyle oldukça, bunu samimiyetle yaptıkça korkutuğumuzun başımıza geleceğini düşünmüyorum ben de...
inşallah canım...
selam millet
bu
hiç karıştırma adamcağız sana bir güzellik yapmış, belliki içinde dertmiş adamın. şimdi sen söylersen karısıyla atışacak dünyaın hırgürü çıkacak üstüne bir de adamın sana güveni sarsılacak çaktırmadan cebine harçlık bile koyuyormuş baksana yazıktır sırf onun huzuru bozulmasın diye bile susar isan bence sen de sus (naçizane fikrimdir kusura bakma)
yok canım ne kusuru özellikle böyle şeyleri yazıyorum ki hata yapmayayım diye bak sabahtan beri ne güzel sakinleştirdiniz çünki dün bile eşiem bi güzel çıkışmıştım yani ... uzatmamaya karar verdim sayenizde yoksa ben kesin uzatırdım konuyu biliyroum huyumu yani.. ama kapandı söz :):):)
Fatma hiç buna takılma. Bu herkeste böyle olmuyor. Benim teyzem ilk bebeğini 40 günlükken ikincisini 2 aylıkken bırakıp işe gitti. Oğulları bugün 22 ve 11 yaşlarındalar ikisi de annesine deli gibi düşkün. Büyük oğlu kreşte hergün ağlardı. Onu kreşe bırakmak kızılca kıyametin kopmasıydı. Bir de mesleği hemşirelikti gece nöbetleri de vardı. Ama teyzem çocuklarına düşkündür. Evde olduğu her an onlarla, dersleriyle yakından ilgilendi. Mutfakta yemek hazırlarken oğlu yanında ödevini yapardı. İki oğluda annesine düşkündür.
inşallah canım yaa inşalalh...
merabaaaaaaaaaa kıslarrnasılsınızzzz umarın herkes çok iyidirr kızlar size bişey sorcamm benim oğlum berat bişeye çok dikkatli baktığı zaman sanki gözlerini biraz şaşı gibi yapıyo normalde düz bakıyo dün sağlık ocağına kendime ilaç yazdırmaya gittimde ordaki doktora sordum normal olduğunu küçük çocukların dikkali bakınca şehla bakabileceni büyünce geçeceni söyledi ben yinede göz dr.na götürmeyi düşünüyorum ama sizin bebiklerdede oluyomu diye bi soraym dedimmmafoldumben
canım o bizimkinde de oluyor testte gayet iyi çııktı gözleri dertlenme beebk onalr daha sinirleri tam gelişmedi ki ?
s.a hanımlar eve gelince açtım bil. öylece kaldı...Nihan bugün yine çok iştahsız sabah bir şey yememiş emdi uyudu...
biraz önce yagmur ben diğer odadayken öksürüp öğürmeye başladı..
koştum hemen yanına ..
bogulur gibi öğürüyo nefes almaya calışıyo..
hemmen parmagımı bogazının deliğine kadar soktum elime sarmısagın o sert dış kabugu gelmezmi cekip cıkarttım ama zangır zangır titiriorum..
nerden buldu mutfakta yere düştüde sürükleyerekmi getrdi odaya anlaöadım..
ALLAH IM CANIMDAN CAN GİTTİ..!!!!
sonra başladı cıglık cıglıga almaya..
sarıldım öptüm sevdim..
şimdi cok ii..iş başında yine..
canım ço kgeçmiş olsun yine iyi atlatmışsınız ... mevlam korusn meleklerimizi...
Bebegınıze sebze corbası yaparken karnıbahar kullanıyor musunuz ?
evetc anım ben koyuyorum seviyor hatta karnıbaharı sade bile verdim yoğurtlşa ço ksevdi...
Kuzuya kavuşma vakti...
Öpüyorum hepinizi...
bizim içinde öp...