- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.741
Kızlar Yazgı hiç online olmadı di mi bugün?
Alp nasıl acaba, haberi olan var mı?
yok uğramadı bugün cnm ama sanırım dün iyiye doğru gidiyordu durumu alpin
canlarım merak etmişsiniz bizi sağolun iyiyiz çok şüküropuyorumnanaktanyazgıyla konuştuk gece iilerdi
bi sorun old sanmıorum
gezinti daa gezmelerdedir yada uyuyodr:)
Geçmiş olsun canım ama bak Allahtan bişeyi yok bu dönemde olur zaten uykusuzluk filan doktorda demiş Yani anneler telaş yapmayın siz yaptıkça bebeklerimizde huzursuz oluyor.Sipraktin için de Hasret'te de dedim bu ilacı vermen doğrumu diye ?Bence ilaç vermek bile iyi bişey değil zorla uyutma sonra bağışıklık sistemi de alışacak ve devamlı isterler.Sünnet için ne zamana düşünüyorsunuz?
bugünde seni merak ettik aşkım..
maşşalah kilosu cok iyi..buna nazaran hareketli..
bu arada dr kontrolsüz ilaç kullanımının nekadar yanlış oldugunun altını bikere daha çizmiş oldun..
kızlar şu spiraktinmidir nedr
ilacla uyutmayın yavrularınızı!''!!!!!!!
sağolun can arkadaşlarım.a:
bişeyi olmadığına sevindim tekrar geçmiş olsun canım.
ya senin doktor saçmalamış araştır da başka bi doktor bul benim doktorum da aslında her ay getirmeye gerek yok ama annelerin içi rahat etsin diye soracakları olur die her ay gelmelerini söylüyorum dedi
Doktor bana bişey olmadığı sürece 1 yaşına kadar getirme kontrole dedi napsam ki? acaba sağlık ocağına mı gidip kilosuna boyuna baktırsam?
ya senin doktor saçmalamış araştır da başka bi doktor bul benim doktorum da aslında her ay getirmeye gerek yok ama annelerin içi rahat etsin diye soracakları olur die her ay gelmelerini söylüyorum dedi
kociş gelcek evde yemek yok bi makarna suyu koyiim barikaydirigubbakcemile3
EEEE senin doktorda hemen hemen aynı şeyi söylemiş işte, ne farkı var?
SELAM CANLARIM..
dün kızım 10,30da uyudu uyanmasın die dualrla bnde 11de yattım yanına birlkte uyumuşuz 12 gibi kıpırdanmaya başladı ama pışpışlayarak sürekliliğini sağladım uykusunun sonra emdi uyudu 4te 150cc mama içti we sonrasında 8de emmeye başladı 10u geçiodu uyandı o saate kadr emmeye dewam etti bende heykel gibi yanında meme ağzında durdum yarı uyur yarı uyanık halde:)) nerden baksanız 10 saat uyudum yine yani:)))
kaynnanatör bizde kaldı, sabah kahwaltı faslı falan notere gittim işlerim wardı we geldim kızımı uyuttum şimdi kahwemi içiorum..
bi ara geçmişe baktım aylinin almak istediği eğitici masa benimde aklıma yattı bnde mi alsam acep? incelicem iyice tabii
eymen paşa maşallah iyi uyumuş inşallah dewamlı böle uyur..
simenay cım işe başlıyormuşsun tekrar hayırlı olsun, iklimede maşallah boyda atmış bu defa süperrr
pınarcım inan ceryde öyle mama wermesem sadece memeyle olsa sürekli uyanıp emmek istyo bazen mamayı almıyo illa ağzıyla elleriyle gözler kapalı mememi arıyo çok komik oluyo yaa o an tarifsiz bi aşk duyuyorum ona:asigim:
selam herkese.
biz geldik.doktordaydık.Alp tamamen normale döndü ama ben rahat edeyim diye yinede götürdüm.ayrıca dün gece bizi mahvetti.12 de uyuttum 1 de bir uyandı ama çığlık kıyamet ne yapsam susmuyor yok.eşim kalktı biraz gezdirdi sonra battaniyede salladık ettik sakinleşti.sonrada beşe kadar oturduk minik paşa uyumadı oynadı,ailecek bisküvi yedik gece gecesempatiksalakcinni.5 te uyudu 9:30 dada tamamen uyandı tabi bu süre kesintilerle bölündü 3-4 kez ve ben isyan edip doktora gidip buna en güçlü uyku ilacını alacağım dedim.
gittikte doktora.heryerine baktı iyice kontrol etti "hiçbirşeyi yok gayet sağlıklı "dedi.diş çıkarıyormuş.bazı bebekler için çok zorlu bir süreç olabilir dedi.kilosu 8 650 gr boyu 70 cmve ben doktora durumu anlattım uykusunun olmadığını falan.bu senide onuda yorar ama o hiçte sağlıksız ve yorgun değil aksine çok hareketli dedi.bir şurup yazdı lordes diye.buda hasret in kullandığı gibi asıl alerji için ama uykuda veriyor.ben dedim ki" bu nekadar doğru verilebilir mi "falan diye.oda sağlık bakanlığı onaylı olduğunu ve bu gibi durumlardada verildiğini söyledi.ama mucize bekleme belkide etki etmeyecek dedi.sipraktin i sordum kesinlikle iki yaş öncesi için önermiyoruz dedi.ama bu lordes i 6 aylıktan sonra veriyoruz dedi.tabi genede eşim araştıracak.sünnet derisi biraz yapışık ama aman aman bir durum değil çok az var,fakat sorun olmaması için sünnetini çok geciktirme dedi.çok iyi beslediğimi böyle devam etmemi söyledi.çok kilolu olmasını bekleme ve isteme dedi.çok hareketli uykusu az doğal olarak yediğini yakar,buna rağmen kilosu boyu gelişimi çok iyi dedi.
bizden böyle ammada yazmışım heeguclubacismile
biz bu gün doktora gittik eren bey 1 haftadır nerdeyse geceleri hiç uyumuyor bizide uyutmuyorr ve eli sürekli kulağında en son doktorumu aradım sordum açaba kulağında intahap olabilirmi yada yelmi kaçtı acaba diye sonra doktor damakları sertleştiğini ondan dolay olduğunu söydii.. sükür her hangi bir sorun yok dedi birde koltuk kenararında yürürken düştü eşşek herhangi bir sorun yok dedi onun içinde
bu arda boyumuz 74 santim kilomuz 9 buçuk olmuşşş
Doktor bana bişey olmadığı sürece 1 yaşına kadar getirme kontrole dedi napsam ki? acaba sağlık ocağına mı gidip kilosuna boyuna baktırsam?
şööle bi farkı var benim yeni doktorum beni anlıyo hani ne hissettiğimi anlıyo oturup bana 1 saat bu aydaki değişimleri nelere hazırlıklı olmam gerektiğini anlatıyo ben bunları internetten de öğrenebiliyorum tabi ama bi uzmandan duyunca rahatlıyorum o da bunu biliyo hem oğlanı hem anasını tedavi ediyo yane
Benim doktorum Kadir Tuğcu nun bayan versiyonu ama ilaç çok yazıyo ona kızıyorumlmaz:, ne verirsen ver yer artık dedi 6 aylık kontrolünde, hiç öyle bu ay şunu yer öbür ay bunu yer demiyor, beyin için ise virüs olabilme ihtimali var eğer olursa çocuğun beynini etkiler ben çocuklarıma vermedim kararı sana bırakıyorum dedi.
Aman sağlıklı olsunda yeterki biraz kuduruversin artık annesi.Bir geçiş süreci yaşıyorlar kolay değil hele diş çıkarmak hiç kolay değil.Ne acı çekiyorlar yavrular... E tabii o sürede annelerinde canına okuyorlar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ayşenurda emeklemeye başladığından beri her yere el uzatmaya ağzına atmaya olmadık yerlere girmeye başladı.Bırak odadan çıkmayı anlık kafamı çevirsem başka yerde buluyorum.Geçen akvaryumun altına girmiş radyonun fişini çıkarmış yerinden ağzına almış ses soluk çıkmıyordu zaten belliydi bende çamaşırları topluyordum annem gidip görmüş ya düşse akvaryum üzerine diyor.Allah korusun dedim.Şimdi eşime söyleyeceğim o akvaryuma ve prizlere bir çözüm bulsun.Gerçi bu seferde kanepelerden tutunarak kalkmaya çalışıyor.Kanepelerin kenarlarıda metal kafayı vuracak oralara.Babası çıkarayım o metalleri diyor.
Ya böyle bir oyun alanı alsak yada yapsak dururmuki içinde ?Bir sürüde oyuncağı var onları ileri atıyor sonra peşinden koşuyor.
canlarım merak etmişsiniz bizi sağolun iyiyiz çok şüküropuyorumnanaktan
sağolun can arkadaşlarım.
bu ilacı ALP E sürekli içirmem zaten ama ayda birkez olsun versem ve etki etse çok sevineceğim ziraa şuan uykusuzluk başım çatlıyor ve dönüyorkafamçokkarıştıama iyice araştırmadan kullanmam zaten.ilaç kullanmayı kendimde sevmem,çocuğuma da vermem gerekmedikçe.ama bunu birkez olsun deneyeceğim sanırım araştırıyorum.
EBRUM yağmur uma çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız Allah beterinden korusun.
sen p. memuruydun değilmikaydirigubbakcemile3 silah taşırdı eskiden bu sürekli burnu boktan çıkmadığı için 1,2 kez yakalatmış üzerinde onların kesilmiş cezalarıymış sanırsam..böyle olacağı belliydi zaten. kadına para teklif etmişlerdir kesin evlenmesi için, kadının küçük kızı varmış, onun hayatını garanti altına almak için evlendim dedi.ama düğün günü takıları bile vermemişler kadına zaten evlilik sözleşmesi imzalatmışlar boğaz tokluğuna mı yaşayım diyo beni kandırdılar falan dedi.çıktı rezil etti safiye hanımı. hiç sevmem zaten kadını. olan oğluna oldu yazık. para vermeseler sakat oğluyla evlenecek birini bulamazdı ki. yazık adama, çok üzüldümlmaz:
neden acaba kefil falanmı oldu, yada vergi borcumu varbilmiyorumkismile
maaşallah kuzuma
oku yukarda..
ya bilmiyorum nasıl bir enerji maşallah ama bu kadarıda fazla..
büyümüyo sıpa uyku uyumaları gerekiyo şimdi bunlarınki büyüsün.
bu mart bebekleri nasıl büyüyecek anlamıyorum.
ne oldugunu sormadınmı?maceracı kocana...
dijitalde çok yanılma var ama inşallah almıştır,,
canım benim özlüyoruz seni walla
Günaydıııınnnn....
Yağdı yağmur, çıktı şimşek
Sen de mi şair oldun be Canan... :))) Aralıksız yağan yağmurun ardından bugün Bursa geneli okullar tatil... Bi üzüldüm bi üzüldüm sormayın... İnşallah yarın da yağar :)))
Gçmişe göz attım.
Hasret'in sorunlar çözülmemiş hala,ama tüm arkadaşların tavsiyelerine katılıyorum, iyi kadını oyna. Benim kaynana 10 gün zor dayandı (Gelmeden önce ne var ki Yiğit'in bakımında diyordu) Her akşam hastaydı ama giderken de ağlaya ağlaya gitti nasıl bıraktım ben oğlumu diye :)) Seninki de gider ama sen de işleri bırak ona.
Yazgı, Alp nasıl oldu? Göremedim eski sayfalarda.
Dünürüm sana da geçmiş olsun ama ne oldu anlamadım, tekrar araştırayım.
Seyyaltaner, seninki yeni konu, bence de hiiçç kurcalama yıka çamaşırlarını mis gibi.
Bizim hala dişimiz yok kızlar. Doktora gitsek mi? Yiğit emekleyemiyor ama komandolar gibi sürüne sürüne bütün odaları gezip çıkıyor. Arkanı dönmeye gelmiyor hiç, bi akmışsın koridorda hangi odaya gitsem diye düşünüyor. Yerler soğuk hasta etmesek bari. İşin kötüsü odalarda kapı yok bizim :)) Sadece çocuk odasında var ama mutfak ve oturma odası bitişik olduğundan gündüz orada duruyorlar. Kapıdan kaçabiliyor yani. Kötü bir şey de salona üç dört basamakla iniliyor, çok korkuyoruz artık.
Bir de yemek konusunda yardım edin bana n'olur. Başka şeyler de yedireyim mi?
Sebze çorbası ya da püresi (Havuç patates kabak fasulye bulgur ya da pirinç)
Yoğurt çorbası
Tarhana
Yoğurt
Meyve püresi
meyve suyu
kahvaltı (peynir yumurta pekmez ekmek reçel tereyağı)
ve bebe bisküvili aptamil çok az da anne sütü alıyor.
Bunun dışında neler yedirebilirim? Sizin verdiklerinizi istiyorum ama internettn kopya değil :)))
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Öpüyorum herkesi...
oyun halısı almak yada yapmak bu saatten sonra gereksiz canım şuan hareketli dönemleri inanmıyorumki yatsında oynasın.ALP EGZERSİZ OYUNCAĞINI FALAN SALLAMIYOR ARTIK ALTINA BEN KOYUYORUM O ÇIKIYOR.Aman sağlıklı olsunda yeterki biraz kuduruversin artık annesi.Bir geçiş süreci yaşıyorlar kolay değil hele diş çıkarmak hiç kolay değil.Ne acı çekiyorlar yavrular... E tabii o sürede annelerinde canına okuyorlar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ayşenurda emeklemeye başladığından beri her yere el uzatmaya ağzına atmaya olmadık yerlere girmeye başladı.Bırak odadan çıkmayı anlık kafamı çevirsem başka yerde buluyorum.Geçen akvaryumun altına girmiş radyonun fişini çıkarmış yerinden ağzına almış ses soluk çıkmıyordu zaten belliydi bende çamaşırları topluyordum annem gidip görmüş ya düşse akvaryum üzerine diyor.Allah korusun dedim.Şimdi eşime söyleyeceğim o akvaryuma ve prizlere bir çözüm bulsun.Gerçi bu seferde kanepelerden tutunarak kalkmaya çalışıyor.Kanepelerin kenarlarıda metal kafayı vuracak oralara.Babası çıkarayım o metalleri diyor.
Ya böyle bir oyun alanı alsak yada yapsak dururmuki içinde ?Bir sürüde oyuncağı var onları ileri atıyor sonra peşinden koşuyor.
Şimdiye kadar hiç bu tartışmaya girmedim ama böyle ilaç verilmesine ben de karşıyımlmaz: ben nezle olup hafif hafif öksürdüğünde bile ilaç vermedim, ister az yesin ister çok yesin, aç olan çocuk yer, uykusu olan çocuk uyur, emekleyecek çocuk emekler, metazoriye gerek yok lmaz:
İlginç ya ciddiye alıp olmadık şeyler yedirsen çocuğa.O da pek rahat bir doktormuş ........
Kızlar sızın bebeklerınızde cıgneme durumu nasıl?puturlu yıyecekler verdıgınızde cıgnemeye calısıyor degıl mı ?
Kızlar sızın bebeklerınızde cıgneme durumu nasıl?puturlu yıyecekler verdıgınızde cıgnemeye calısıyor degıl mı ?[/QUOTE
asya yiyor.dün dolma,bugün de yağlama bile yedicokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?