2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiye kadar hiç bu tartışmaya girmedim ama böyle ilaç verilmesine ben de karşıyım lmaz: ben nezle olup hafif hafif öksürdüğünde bile ilaç vermedim, ister az yesin ister çok yesin, aç olan çocuk yer, uykusu olan çocuk uyur, emekleyecek çocuk emekler, metazoriye gerek yok lmaz:

Kızlar Yazgı hiç online olmadı di mi bugün?
Alp nasıl acaba, haberi olan var mı?

yok uğramadı bugün cnm ama sanırım dün iyiye doğru gidiyordu durumu alpin

yazgıyla konuştuk gece iilerdi
bi sorun old sanmıorum
gezinti daa gezmelerdedir yada uyuyodr:)
canlarım merak etmişsiniz bizi sağolun iyiyiz çok şüküropuyorumnanaktan

a:

bişeyi olmadığına sevindim tekrar geçmiş olsun canım.
sağolun can arkadaşlarım.
bu ilacı ALP E sürekli içirmem zaten ama ayda birkez olsun versem ve etki etse çok sevineceğim ziraa şuan uykusuzluk başım çatlıyor ve dönüyorkafamçokkarıştıama iyice araştırmadan kullanmam zaten.ilaç kullanmayı kendimde sevmem,çocuğuma da vermem gerekmedikçe.ama bunu birkez olsun deneyeceğim sanırım araştırıyorum.
EBRUM yağmur uma çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız Allah beterinden korusun.

Son düzenleme:
Ebuşum çok geçmiş olsun canım bizde geçen ay öyle bir vaka atlattık.Henüz yutma refleksleri gelişmediği için emiyorlar her ağzına aldıklarını.Yutma başladığında dahada zorlanacağız bana kalırsa.

Doktor bana bişey olmadığı sürece 1 yaşına kadar getirme kontrole dedi napsam ki? acaba sağlık ocağına mı gidip kilosuna boyuna baktırsam?

ya senin doktor saçmalamış araştır da başka bi doktor bul benim doktorum da aslında her ay getirmeye gerek yok ama annelerin içi rahat etsin diye soracakları olur die her ay gelmelerini söylüyorum dedi

Valla yok ben doktorunu beğendim asıl doğrusu bu çünkü. Tüm Avrupada ve ABD'de böyle bir bizde her ay doktora gitme var. Buradaki bazı doktorlarda getirmeyin gelecek ay dediğinde anne baba tepkisiyle karşılaşıyorlar. Benim iş yerindeki arkadaşımda 7 ayından sonra yaşına kadar götürmedi. Yaşında yeni gittiler her şey normal demiş göndermiş.

kociş gelcek evde yemek yok bi makarna suyu koyiim barikaydirigubbakcemile3

Biz gelince alışverişe çıkcaz yine.Annem dünden sağolsun hamurişi birşeyler yaptı onunla kahvaltılık bir şeyler hazırlar yeriz.Sen makarnayı hangi sosla yapıyorsun?Benim eşim sossuz yiyor.Domatesi ayrı tabakta doğranmış istiyor üzerine koyup öyle yiyor.Ben pişmiş domates ve baharatlı severim...

EEEE senin doktorda hemen hemen aynı şeyi söylemiş işte, ne farkı var?

şööle bi farkı var benim yeni doktorum beni anlıyo hani ne hissettiğimi anlıyo oturup bana 1 saat bu aydaki değişimleri nelere hazırlıklı olmam gerektiğini anlatıyo ben bunları internetten de öğrenebiliyorum tabi ama bi uzmandan duyunca rahatlıyorum o da bunu biliyo hem oğlanı hem anasını tedavi ediyo yane

Hoşgeldin Hasret, sen bugünlerde ancak bu saatlerde gelip bi saat takılır oldun bizealsanaalsanasmile

Maşallah cnm Alp paşaya. Evet sipraktinin prospektüsünde de zaten 2 yaş altına önerilmediği yazıyor. HASRET duydun mu anacım? kız hasret kadir tuğcu bebeğin 7 aylık olduğunu biliyo muydu bunu önerirken?

maşallah cnm Erene kocaman olmuş

Doktor bana bişey olmadığı sürece 1 yaşına kadar getirme kontrole dedi napsam ki? acaba sağlık ocağına mı gidip kilosuna boyuna baktırsam?

Zaten çoğu doktor bunu söylüyor Aylincim. ama sen yine de takipte olmak istiyorsan sağlık ocağına götürebileceğin gibi, kendi doktoruna da götürebilirsin sonuçta. adam gerek yok demiş, gelirseniz kovarım dememiş ya:))

Benim doktorum Kadir Tuğcu nun bayan versiyonu ama ilaç çok yazıyo ona kızıyorum lmaz:, ne verirsen ver yer artık dedi 6 aylık kontrolünde, hiç öyle bu ay şunu yer öbür ay bunu yer demiyor, beyin için ise virüs olabilme ihtimali var eğer olursa çocuğun beynini etkiler ben çocuklarıma vermedim kararı sana bırakıyorum dedi.

İlginç ya ciddiye alıp olmadık şeyler yedirsen çocuğa.O da pek rahat bir doktormuş ........

Neyse biz alışverişe çıkıyoruz geçmişe bakındım ama yazamadım fazla bir şey kaçıyorum öpüyorum hepinizi.....

Canım oyun alanında filan durmazlarmış. Hele yürümeye başlayınca iyice çığrından çıkacaklar etrafı, dünyayı keşfetmek istiyorlar sen koysan öyle etrafı çevrili bir yere başlar ağlamaya yine durmaz yani.

Yazgı benim öğrendiğim bu uyku ilaçlarının etki etmesi için bir süre kullanılması gerekiyor. Rabbim uykusuzlukla beni sınamasın dayanabilir miyim bilmiyorum ama zamanında çok arayıp okudum Esin ilk 3 ay hiç uyumuyordu kucağımdan bıraktığım anda ağlayarak uyanıyordu. O zaman okuduklarımdan öğrendim ki sana 1 hafta ya da 15 gün kullan dedilerse o süre içinde tavsiye edilen miktarı vermezsen bir işe yaramaması muhtemel.

sen p. memuruydun değilmikaydirigubbakcemile3 silah taşırdı eskiden bu sürekli burnu boktan çıkmadığı için 1,2 kez yakalatmış üzerinde onların kesilmiş cezalarıymış sanırsam..
walla aslında ne iyi olur diyorum 2 senesempatiksalakcinni bn o sırada dükkanı satarım kafama göre ewimin tadilatını bitirir taşınırım, pub war nasılsa arada bi oraya uğrar hesabı yapar payıma düşeni alırım geçinir giderim:lepi: hem o sırada belki aklı başına gelir de değerimii anlar ne etsek memure hanım arasamda gelip alsalar olmamısempatiksalakcinni
ama aransa zabıta olarak görew yapamz herahlde:))))))

oku yukarda..
kız hemen hemen aynı çıkıyo ama ben digitalde 8700 tartyodum kıyafetle tabi drda da 8600 çıkmıştı sadece 100gra duyarlı olduundan küsüratları göremioruz..

canım benim özlüyoruz seni walla
ewwt bi süre konuşmicam onunla kendimi sınayacağım onsuz yapıp yapamadığım hususunda bide defolup gitse tam güzel olur ama bakalım:sinifsinif:
canım çorbalarına kıyma kat kemik yada tawuk suyuına yap
balık werebilirsin özellkle büyük löp etli balıklar
bide meywelri karıştır wer daha wit. deposu olsunlarkaydirigubbakcemile5

ya senin doktor saçmalamış araştır da başka bi doktor bul benim doktorum da aslında her ay getirmeye gerek yok ama annelerin içi rahat etsin diye soracakları olur die her ay gelmelerini söylüyorum dedi

sağlık ocağındaki drlar 6.aydan 1 yaşa kdar aşı olmadığı için getrme diyorlar..
bizim bu ay 1 aşımız daha war dr umuz tek tek wurduğu için bu ay bitecek, birde grip aşısı yaptracaktım ama wazgeçtim gibi bişeyimCADIARZU
bnde bilakis özellikle 1 yaşa kadar her ay dr gözetiminde olmasından yanayım 1. yaştan sonra gerektkçe götrmeyi düşünüyorum ama ilk 1 sene çok öenmli bnceşakkıdı

oyun halısı almak yada yapmak bu saatten sonra gereksiz canım şuan hareketli dönemleri inanmıyorumki yatsında oynasın.ALP EGZERSİZ OYUNCAĞINI FALAN SALLAMIYOR ARTIK ALTINA BEN KOYUYORUM O ÇIKIYOR.

ben hiçbirzaman ne kendim için nede çocuğum için ilaç kullanma taraftarı olmadım.biryerim ağrırdı ben ağrı kesici bile içmezdim.şuan zaten süt verdiğim için hiçbirşey kullanmıyorum.bu ilacıda hergün verip ALP i bağımlı yapacak değilim.bu cahillik bende yok emin ol aylin cim.zorladığımda yok tabiki herşeyi istediği anda yapar fakat benim çocuğum doğduğu günden buyana uykusuz bir bebek.şuan 2-3 saatlik uykuyla duruyorum.eğerki ilaç güvenilirse buna emin olursam bir defaya mahsus vermekte bir sakınca görmüyorum.devamınında zaten vermem.ben alışkınım Alp le ilgilenmeye uykusuz kalmaya.ama bünyem şuan çok yorgun.

merhaba arkadaşlar...of koşturmaktan helak oldum 2 haftadır.iş bitmiyoooooooooooo......okulda bu proje işi,evde beni bekleyen hasta çocuklar...asya atlattı gibi ama dünde aşısına götürdüm bu seferde onun ateşini çekiyoruz.arda dün tekrar ateşlendi.şu an 38.5 ateşi..babası gelsin götürecek doktora....ben hergün penesilin yiyorum ama iyiyim toparlandım baya....cumartesiye de kalabalık misafirim var.okuldan gelince bakıcIMIZLA PASTA BÖREK işlerindeyiz...

Kızlar sızın bebeklerınızde cıgneme durumu nasıl?puturlu yıyecekler verdıgınızde cıgnemeye calısıyor degıl mı ?

Kızlar sızın bebeklerınızde cıgneme durumu nasıl?puturlu yıyecekler verdıgınızde cıgnemeye calısıyor degıl mı ?

benim sülememe gerek yok herhaldesempatiksalakcinni:))))
cery aylardır çiğneyerek yiyor, bu sabah pişi yedi 1 tane:))
köfte patates peynir ekmek çok sewio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…