- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.761
merhaba arkadaşlar...of koşturmaktan helak oldum 2 haftadır.iş bitmiyoooooooooooo......okulda bu proje işi,evde beni bekleyen hasta çocuklar...asya atlattı gibi ama dünde aşısına götürdüm bu seferde onun ateşini çekiyoruz.arda dün tekrar ateşlendi.şu an 38.5 ateşi..babası gelsin götürecek doktora....ben hergün penesilin yiyorum ama iyiyim toparlandım baya....cumartesiye de kalabalık misafirim var.okuldan gelince bakıcIMIZLA PASTA BÖREK işlerindeyiz...
Kızlar sızın bebeklerınızde cıgneme durumu nasıl?puturlu yıyecekler verdıgınızde cıgnemeye calısıyor degıl mı ?
oyun halısı almak yada yapmak bu saatten sonra gereksiz canım şuan hareketli dönemleri inanmıyorumki yatsında oynasın.ALP EGZERSİZ OYUNCAĞINI FALAN SALLAMIYOR ARTIK ALTINA BEN KOYUYORUM O ÇIKIYOR.
ben hiçbirzaman ne kendim için nede çocuğum için ilaç kullanma taraftarı olmadım.biryerim ağrırdı ben ağrı kesici bile içmezdim.şuan zaten süt verdiğim için hiçbirşey kullanmıyorum.bu ilacıda hergün verip ALP i bağımlı yapacak değilim.bu cahillik bende yok emin ol aylin cim.zorladığımda yok tabiki herşeyi istediği anda yapar fakat benim çocuğum doğduğu günden buyana uykusuz bir bebek.şuan 2-3 saatlik uykuyla duruyorum.eğerki ilaç güvenilirse buna emin olursam bir defaya mahsus vermekte bir sakınca görmüyorum.devamınında zaten vermem.ben alışkınım Alp le ilgilenmeye uykusuz kalmaya.ama bünyem şuan çok yorgun.
Maşallah cnm Alp paşaya. Evet sipraktinin prospektüsünde de zaten 2 yaş altına önerilmediği yazıyor. HASRET duydun mu anacım? kız hasret kadir tuğcu bebeğin 7 aylık olduğunu biliyo muydu bunu önerirken?
uykusuzluk çok ama çok zor esrin ama alışılıyor fakat her sabah dayak yemiş gibi oluyorum.durum buysa yani kullanım süresi birhata 15 gün gibi falansa yok ozaman bu riske giremem kullanmam.ben sadece birkez denerim diye düşünmüştüm.uzun süreli vermem.Yazgı benim öğrendiğim bu uyku ilaçlarının etki etmesi için bir süre kullanılması gerekiyor. Rabbim uykusuzlukla beni sınamasın dayanabilir miyim bilmiyorum ama zamanında çok arayıp okudum Esin ilk 3 ay hiç uyumuyordu kucağımdan bıraktığım anda ağlayarak uyanıyordu. O zaman okuduklarımdan öğrendim ki sana 1 hafta ya da 15 gün kullan dedilerse o süre içinde tavsiye edilen miktarı vermezsen bir işe yaramaması muhtemel.
geçmiş olsun canım asya ya.merhaba arkadaşlar...of koşturmaktan helak oldum 2 haftadır.iş bitmiyoooooooooooo......okulda bu proje işi,evde beni bekleyen hasta çocuklar...asya atlattı gibi ama dünde aşısına götürdüm bu seferde onun ateşini çekiyoruz.arda dün tekrar ateşlendi.şu an 38.5 ateşi..babası gelsin götürecek doktora....ben hergün penesilin yiyorum ama iyiyim toparlandım baya....cumartesiye de kalabalık misafirim var.okuldan gelince bakıcIMIZLA PASTA BÖREK işlerindeyiz...
BİŞİ O PİŞİ DEĞİL KIS olumunekankayizsmile
ZATI CERY ES GECILMISTI BU SORU ICIN
Meral gelirseniz kovarım demiyor ama 2 aydır niye geldiniz bişeyi yoksa diyor :)
ben hiçbirzaman ne kendim için nede çocuğum için ilaç kullanma taraftarı olmadım.biryerim ağrırdı ben ağrı kesici bile içmezdim.şuan zaten süt verdiğim için hiçbirşey kullanmıyorum.bu ilacıda hergün verip ALP i bağımlı yapacak değilim.bu cahillik bende yok emin ol aylin cim.zorladığımda yok tabiki herşeyi istediği anda yapar fakat benim çocuğum doğduğu günden buyana uykusuz bir bebek.şuan 2-3 saatlik uykuyla duruyorum.eğerki ilaç güvenilirse buna emin olursam bir defaya mahsus vermekte bir sakınca görmüyorum.devamınında zaten vermem.ben alışkınım Alp le ilgilenmeye uykusuz kalmaya.ama bünyem şuan çok yorgun.
merhaba arkadaşlar...of koşturmaktan helak oldum 2 haftadır.iş bitmiyoooooooooooo......okulda bu proje işi,evde beni bekleyen hasta çocuklar...asya atlattı gibi ama dünde aşısına götürdüm bu seferde onun ateşini çekiyoruz.arda dün tekrar ateşlendi.şu an 38.5 ateşi..babası gelsin götürecek doktora....ben hergün penesilin yiyorum ama iyiyim toparlandım baya....cumartesiye de kalabalık misafirim var.okuldan gelince bakıcIMIZLA PASTA BÖREK işlerindeyiz...
Kızlar sızın bebeklerınızde cıgneme durumu nasıl?puturlu yıyecekler verdıgınızde cıgnemeye calısıyor degıl mı ?
r5555Geçmiş olsun...
Henüz hayır. Çıkarıyor ağzına verirsek.
kaydirigubbakcemile3
evet beee, ben de alırsam böyle bi ilaç zaten hergün dayayacak değilim. ama ayda bir insan dinlenirse iyi olmaz mı?? gerçekten çok yorgun düşüyor bazen bünyeler. bence ayda birden bişi olmaz.ama tabi uygun olan ilacı kullanmak lazım
hay Allah siz hala atlatamadınız mı cnm yaa. allah şifalar versin. e peki hasta hasta niye misafir kabul ettin yine:sm_confused:
hazırladığım karışımlarda pütür kalırsa acayip öğürüyor yemiyor. ama çiğneyeceği lokma verince çiğniyor benimkisi. böyle ilginç bi huyu var. yani ya tam sıvı olsun ya da tam katı istiyor
BİŞİ O PİŞİ DEĞİL KIS olumunekankayizsmile
ZATI CERY ES GECILMISTI BU SORU ICIN
hadi lan bişiymişalsanaalsanasmile pişi o bikere pişiiiiiisempatiksalakcinni
kaynanam çay getrdi bana
meralcim tabiiki biliyor... 2 yaş üstü 1 ölçek biz yarım ölçek werioruz 4/5 aylığa bile öneriyor adam we deneyenler bu ilacı mucizewi icatlar arasına almışlar bileguclubacismile
bnce de gayet başarılı:lepi: her zamn aklıma yatanı yaparım ben tabi boş şeyler değil araştırırımda
dogrusu pişihadi lan bişiymişalsanaalsanasmile pişi o bikere pişiiiiiisempatiksalakcinni
Ebuşum çok geçmiş olsun canım bizde geçen ay öyle bir vaka atlattık.Henüz yutma refleksleri gelişmediği için emiyorlar her ağzına aldıklarını.Yutma başladığında dahada zorlanacağız bana kalırsa.
canlarım merak etmişsiniz bizi sağolun iyiyiz çok şüküropuyorumnanaktan
sağolun can arkadaşlarım.
bu ilacı ALP E sürekli içirmem zaten ama ayda birkez olsun versem ve etki etse çok sevineceğim ziraa şuan uykusuzluk başım çatlıyor ve dönüyorkafamçokkarıştıama iyice araştırmadan kullanmam zaten.ilaç kullanmayı kendimde sevmem,çocuğuma da vermem gerekmedikçe.ama bunu birkez olsun deneyeceğim sanırım araştırıyorum.
EBRUM yağmur uma çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız Allah beterinden korusun.
adam aslında oynamıyonan kırk yıllık pişi ne zaman oldu bişilülülülülülü
kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
afiyet olsun balımsempatiksalakcinni saağol anacım deseydin sen deşakkıdı kız bi de neler diyon kadına, ayağına çay bile getiriyo baksanaaklinialirimsmile
Ben bu adamı başından beri sevmiyorum zaten. herşeye muhalif işte. Allah allah araştırılmış ki yazılmış 2 yaş altına uygun olmadığı ama o ille de radikal olacak ya, aykırı adamı oynayacak ya, önermiş:umursamaz:
hiçbi dediğini tutmuyorum bu adamın
kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
evet beee, ben de alırsam böyle bi ilaç zaten hergün dayayacak değilim. ama ayda bir insan dinlenirse iyi olmaz mı?? gerçekten çok yorgun düşüyor bazen bünyeler. bence ayda birden bişi olmaz.ama tabi uygun olan ilacı kullanmak lazım
]
ahh canım ya kıyamam kadıncağıza.kaynanam çay getrdi bana
sağol canım benim oğluşunu çok çok öp benim için.AYLİNCİM benim doktorum ilaca çok karşı 6. aydan sonra ne yedirirsen yedir dedi tabi her söylediğini dinlemiyorum o ayrı ama araştırıp kendi süzgecimden geçiriyorum ben doktora dah çok kendim için gidiyorum benim psikolojim rahatlıyo fikir alınca 2 doktorum var o yüzden hangisini mantıklı bulursam onu yapıyorum onların ortak olduğu bana mantıklı gelmeyen şeylede onları dinliyorum yinede en iyisini sen bilirsin
YAZGI cnm alpin bişeyi olmamasına çok sevindim ama umarım biraz daha huzurlu bi gece geçirirsiniz ve alp bu dönemi daha sakin atlatır bende ilaca karşıyım ama seninde ilaç konusundaki fikirlerini biliyorum ben bi tecrübemi yazmıştım ilaç vermicm diye helak etmişim çocuğu 2 doktorum da çok kızdı yani her ikisini de abartmamak gerek
ben oğlua doğru uçuyorum hepinize de sevgiler saygılar esen kalın efenim
ben bu soruyu bi yerden hatrlıyorum..ALP bugün sabah kahvaltısı dışında birşey yemedi.beni emdi birkaç kez.
şimdi ona ne verebilirim bu saatte?pratik ve ağır gelmeyecek ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?