2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun...

Kızlar sızın bebeklerınızde cıgneme durumu nasıl?puturlu yıyecekler verdıgınızde cıgnemeye calısıyor degıl mı ?

Henüz hayır. Çıkarıyor ağzına verirsek.

canım çok haklısın..
zaten ilacı 2 gün werince o ister istemez o düzene hemen alışıyor, bebekler sünger gibi ne werirsen çekiyor onu..
cerye dün akşam ilac wermedim 2gün werrdim o ilacı we dün 10u20 geçe uyudu we uyanmadı karnının acıkması dışında:lepi:
bu antibiyotik değil ki bu kadar takayımyerimseniben

AYLİNCİM benim doktorum ilaca çok karşı 6. aydan sonra ne yedirirsen yedir dedi tabi her söylediğini dinlemiyorum o ayrı ama araştırıp kendi süzgecimden geçiriyorum ben doktora dah çok kendim için gidiyorum benim psikolojim rahatlıyo fikir alınca 2 doktorum var o yüzden hangisini mantıklı bulursam onu yapıyorum onların ortak olduğu bana mantıklı gelmeyen şeylede onları dinliyorum yinede en iyisini sen bilirsin

YAZGI cnm alpin bişeyi olmamasına çok sevindim ama umarım biraz daha huzurlu bi gece geçirirsiniz ve alp bu dönemi daha sakin atlatır bende ilaca karşıyım ama seninde ilaç konusundaki fikirlerini biliyorum ben bi tecrübemi yazmıştım ilaç vermicm diye helak etmişim çocuğu 2 doktorum da çok kızdı yani her ikisini de abartmamak gerek
ben oğlua doğru uçuyorum hepinize de sevgiler saygılar esen kalın efenim

Son düzenleme:

sağol meral cim.
uykusuzluk çok ama çok zor esrin ama alışılıyor fakat her sabah dayak yemiş gibi oluyorum.durum buysa yani kullanım süresi birhata 15 gün gibi falansa yok ozaman bu riske giremem kullanmam.ben sadece birkez denerim diye düşünmüştüm.uzun süreli vermem.
geçmiş olsun canım asya ya.

Meral gelirseniz kovarım demiyor ama 2 aydır niye geldiniz bişeyi yoksa diyor :)

kaydirigubbakcemile3

evet beee, ben de alırsam böyle bi ilaç zaten hergün dayayacak değilim. ama ayda bir insan dinlenirse iyi olmaz mı?? gerçekten çok yorgun düşüyor bazen bünyeler. bence ayda birden bişi olmaz.ama tabi uygun olan ilacı kullanmak lazım

hay Allah siz hala atlatamadınız mı cnm yaa. allah şifalar versin. e peki hasta hasta niye misafir kabul ettin yine:sm_confused:

Kızlar sızın bebeklerınızde cıgneme durumu nasıl?puturlu yıyecekler verdıgınızde cıgnemeye calısıyor degıl mı ?

hazırladığım karışımlarda pütür kalırsa acayip öğürüyor yemiyor. ama çiğneyeceği lokma verince çiğniyor benimkisi. böyle ilginç bi huyu var. yani ya tam sıvı olsun ya da tam katı istiyor

SAĞOL MERALCİM...geçen hafta da ertelemiştim...eski okulumdaki arkadaşlarla gün kurmuştuk....o nedenle almak zorunda kaldım bu hafta....

meralcim tabiiki biliyor... 2 yaş üstü 1 ölçek biz yarım ölçek werioruz 4/5 aylığa bile öneriyor adam we deneyenler bu ilacı mucizewi icatlar arasına almışlar bileguclubacismile
bnce de gayet başarılı:lepi: her zamn aklıma yatanı yaparım ben tabi boş şeyler değil araştırırımda

zaten 3 gün wer kendi o düzene alışacak bencea.s
adamda 3 yada 4 gün wer bırak dior

BİŞİ O PİŞİ DEĞİL KIS olumunekankayizsmile
ZATI CERY ES GECILMISTI BU SORU ICIN

nan kırk yıllık pişi ne zaman oldu bişilülülülülülü

hadi lan bişiymişalsanaalsanasmile pişi o bikere pişiiiiiisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

kaynanam çay getrdi bana

afiyet olsun balımsempatiksalakcinni saağol anacım deseydin sen deşakkıdı kız bi de neler diyon kadına, ayağına çay bile getiriyo baksanaaklinialirimsmile

Ben bu adamı başından beri sevmiyorum zaten. herşeye muhalif işte. Allah allah araştırılmış ki yazılmış 2 yaş altına uygun olmadığı ama o ille de radikal olacak ya, aykırı adamı oynayacak ya, önermiş:umursamaz:
hiçbi dediğini tutmuyorum bu adamın

ALP bugün sabah kahvaltısı dışında birşey yemedi.beni emdi birkaç kez.
şimdi ona ne verebilirim bu saatte?pratik ve ağır gelmeyecek ne olabilir?

hadi lan bişiymişalsanaalsanasmile pişi o bikere pişiiiiiisempatiksalakcinni
dogrusu pişi

e heralde canım..
zor durumda kaldıgında veririsin..
onun annesine ihtiyacı var ..anne nekadarda alışmış olsa yorgun bitkin..
ve dr u da verdiiyse eger zarar yok ver aşkım ilacını..
herzaman vermiyeceksin zaten:)

adam aslında oynamıyo
kişiliği bu bence..

kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
kaynanam çay getrdi bana
ahh canım ya kıyamam kadıncağıza.
birde bir ton laf edersin utan utan:mymeka:laelaelaelaelae

sağol canım benim oğluşunu çok çok öp benim için.

ALP bugün sabah kahvaltısı dışında birşey yemedi.beni emdi birkaç kez.
şimdi ona ne verebilirim bu saatte?pratik ve ağır gelmeyecek ne olabilir?
ben bu soruyu bi yerden hatrlıyorum..
meyve püresi olabilir..
bunu tahıllı mamayada karıştrabilirsin bebm

veyada yogurda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…