2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ALP bugün sabah kahvaltısı dışında birşey yemedi.beni emdi birkaç kez.
şimdi ona ne verebilirim bu saatte?pratik ve ağır gelmeyecek ne olabilir?

patates püresi olabilir mesela. hem ağır olmaz hem de tok tutar. azıcık tereyağı ile azıcık süt te katarsın ezerken

kaydirigubbakcemile5 Şeniz:asigim:
o da bişeyi hasretcim.ben daha hiç hasta olmadım.yakında patlıycam...

bende bende:2:

ben bu soruyu bi yerden hatrlıyorum..
meyve püresi olabilir..
bunu tahıllı mamayada karıştrabilirsin bebm

veyada yogurda..
:kedi:
hatırlıyorsun çünküm çoğcum iştahsız bacım neyapayım aç duruyor.yoğurdu bende düşündüm ama dün yemedi,ondan önceki günde yedi ve sonra fışkırttıakannehir

patates püresi olabilir mesela. hem ağır olmaz hem de tok tutar. azıcık tereyağı ile azıcık süt te katarsın ezerken

evet bak bu fikri çok sevdim hımm içine azıcıkta peynir koyayımcokacimcoook

kızlar geçmişi okudum yoruldum valla sonrada kime ne cevap yazacağımı şaşırdım :)

ebrucum geçmiş olsun yağmur bebeğe inş. bir daha öyle yaramazlıklar yapmaz
yazgıcım aferin alp bebeğe aktif çocuk valla fit olmak için çok kilo almıyo :)

buarada ben 3 aydır düzenli olarak hastalanıyorum çok şükür tarih hiç şaşmıyo :)

ee teyzesi fiziği önemli oğlum için atletik bir yapısı var sıpamın kızlar öyle seviyormuşdelikafaduldenopuyorumnanaktan
görüşürüz arkadaşlar, ben kaçayım, öptüm

bizde öptük canım.
bende kaçar canlar ALP e püre yapayım sonra koca şahsı gelir yemek falan görüşürüz sonra.

Son düzenleme:
kızlar bişiy sorcam.doktor bize d.vit yerine polivit verdi..polivite ek olarak d vit kullanmaya gerek yok dimi?

maşallah alpime.. al bakalım o şurubu cnm bnde bi araştıriim netten
hasretcim sen bu kadir tuğcuya nasıl mesaj atıyorsun olumunekankayizsmile
canım üye ol anneoluncaanladim.coma ordan bölüm bölüm sorular war sende soru sor tıkla weyaz sorunu?
kızlar bişiy sorcam.doktor bize d.vit yerine polivit verdi..polivite ek olarak d vit kullanmaya gerek yok dimi?

içerikleri aynı canım

kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5

ahh canım ya kıyamam kadıncağıza.
birde bir ton laf edersin utan utan:mymeka:laelaelaelaelae

sağol canım benim oğluşunu çok çok öp benim için.

:mymeka: bunlrın çayı hiç eksik olmaz karı koca çay hastasılar günde 3,4 kez çay demler.. ama ben pek düşkün değilim çaya o ayrı..
çay getreceğine bi parça insan olsaydı biz ilk zamnlardaki gibi karşılıklı kahwe içip bana kahwe falı baktırıyo olurduk

şükürler olsun cery patates püresinin hepsini yedi... uff tabi bu saate kadar hiç bişey yemedi desem yeridir:gitme: bi sabah kahwaltısını düzgünce yedi birde şuan püresini 3 saat önce yediği bi ufak çilekli danoneyle duruyodu cimcimem

meralll napıosunnn
ne dıcem yarın ısın var mı?
yoksa bulusalım mı sekerımmm olumunekankayizsmilezemuszemus

afiyet olsun bitanemmmee yarasın kuzucuga opuyorumnanaktan
ozledım kız senı konusamadık yoksun hicc alsanaalsanasmile

her an heryerde olmak durumundayım maalesefguclubacismile
nabersin demircik nasıl?

iyiyiz hayatım, takılıyoruz ıste, son zamanlarda baya bı duskun oldu bana, yakamdan dusmuyor ama benımde cok hosuma gıdıyor bu durum ask yasıyoruz anlıcaın :asigim:
onun dısında hersey bıldıgın gıbı canımcım, sen napıyorsun moraller nasıl bilmiyorumkismile
ceryım nasıll

gozden kayboldugundada aglıyor mu ?

ebru yağmura geçmiş olsun okurken beni bile ter bastı. rabbim korumasa biz hiç bişi yapamayız. sadaka verseydin bela savmışsınız resmen. allah korusun tekrar.
ceryiede afiyet olsun tosun oldu artık annesi 9 kilo lmuş maşş.
alpede geçmiş olsun benim kızda aynı senin anlattıgın gibi asla uyumuo ve çok kuduruo demekki yediğini yakıo dinlenmio bide. yapcak bişi yok.
bu kadarcık bakabildim geçmişe. umarım iyisinizdir. ben gene gider:S görüşürüz

ha bu arada kızımın ilk kelimesi meme memmee:))) süt manyağı bi annesi olduğunu hissetti heralde kuzucum yaa. eşşek çok tatlı sölüo mememme memmee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…