- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.781
ALP bugün sabah kahvaltısı dışında birşey yemedi.beni emdi birkaç kez.
şimdi ona ne verebilirim bu saatte?pratik ve ağır gelmeyecek ne olabilir?
kaydirigubbakcemile5 Şeniz:asigim:dogrusu pişi
e heralde canım..
zor durumda kaldıgında veririsin..
onun annesine ihtiyacı var ..anne nekadarda alışmış olsa yorgun bitkin..
ve dr u da verdiiyse eger zarar yok ver aşkım ilacını..
herzaman vermiyeceksin zaten:)
o da bişeyi hasretcim.ben daha hiç hasta olmadım.yakında patlıycam...
:kedi:ben bu soruyu bi yerden hatrlıyorum..
meyve püresi olabilir..
bunu tahıllı mamayada karıştrabilirsin bebm
veyada yogurda..
patates püresi olabilir mesela. hem ağır olmaz hem de tok tutar. azıcık tereyağı ile azıcık süt te katarsın ezerken
zemuszemusbirazdan cıkıorum
anneme..
fatmagül beni bekler bu geceeee
ama önce yagmur a yürütec alcezzz:)
kızlar geçmişi okudum yoruldum valla sonrada kime ne cevap yazacağımı şaşırdım :)
ebrucum geçmiş olsun yağmur bebeğe inş. bir daha öyle yaramazlıklar yapmaz
yazgıcım aferin alp bebeğe aktif çocuk valla fit olmak için çok kilo almıyo :)
buarada ben 3 aydır düzenli olarak hastalanıyorum çok şükür tarih hiç şaşmıyo :)
görüşürüz arkadaşlar, ben kaçayım, öptüm
bn hala hasta olmadım uff bu gerginliğim ondan sanırsam
görüşürüz arkadaşlar, ben kaçayım, öptüm
zemuszemusbirazdan cıkıorum
anneme..
fatmagül beni bekler bu geceeee
ama önce yagmur a yürütec alcezzz:)
maşallah alpime.. al bakalım o şurubu cnm bnde bi araştıriim nettenselam herkese.
biz geldik.doktordaydık.Alp tamamen normale döndü ama ben rahat edeyim diye yinede götürdüm.ayrıca dün gece bizi mahvetti.12 de uyuttum 1 de bir uyandı ama çığlık kıyamet ne yapsam susmuyor yok.eşim kalktı biraz gezdirdi sonra battaniyede salladık ettik sakinleşti.sonrada beşe kadar oturduk minik paşa uyumadı oynadı,ailecek bisküvi yedik gece gecesempatiksalakcinni.5 te uyudu 9:30 dada tamamen uyandı tabi bu süre kesintilerle bölündü 3-4 kez ve ben isyan edip doktora gidip buna en güçlü uyku ilacını alacağım dedim.
gittikte doktora.heryerine baktı iyice kontrol etti "hiçbirşeyi yok gayet sağlıklı "dedi.diş çıkarıyormuş.bazı bebekler için çok zorlu bir süreç olabilir dedi.kilosu 8 650 gr boyu 70 cmve ben doktora durumu anlattım uykusunun olmadığını falan.bu senide onuda yorar ama o hiçte sağlıksız ve yorgun değil aksine çok hareketli dedi.bir şurup yazdı lordes diye.buda hasret in kullandığı gibi asıl alerji için ama uykuda veriyor.ben dedim ki" bu nekadar doğru verilebilir mi "falan diye.oda sağlık bakanlığı onaylı olduğunu ve bu gibi durumlardada verildiğini söyledi.ama mucize bekleme belkide etki etmeyecek dedi.sipraktin i sordum kesinlikle iki yaş öncesi için önermiyoruz dedi.ama bu lordes i 6 aylıktan sonra veriyoruz dedi.tabi genede eşim araştıracak.sünnet derisi biraz yapışık ama aman aman bir durum değil çok az var,fakat sorun olmaması için sünnetini çok geciktirme dedi.çok iyi beslediğimi böyle devam etmemi söyledi.çok kilolu olmasını bekleme ve isteme dedi.çok hareketli uykusu az doğal olarak yediğini yakar,buna rağmen kilosu boyu gelişimi çok iyi dedi.
bizden böyle ammada yazmışım heeguclubacismile
canım üye ol anneoluncaanladim.coma ordan bölüm bölüm sorular war sende soru sor tıkla weyaz sorunu?hasretcim sen bu kadir tuğcuya nasıl mesaj atıyorsun olumunekankayizsmile
kızlar bişiy sorcam.doktor bize d.vit yerine polivit verdi..polivite ek olarak d vit kullanmaya gerek yok dimi?
kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
ahh canım ya kıyamam kadıncağıza.
birde bir ton laf edersin utan utan:mymeka:laelaelaelaelae
sağol canım benim oğluşunu çok çok öp benim için.
şükürler olsun cery patates püresinin hepsini yedi... uff tabi bu saate kadar hiç bişey yemedi desem yeridir:gitme: bi sabah kahwaltısını düzgünce yedi birde şuan püresini 3 saat önce yediği bi ufak çilekli danoneyle duruyodu cimcimem
afiyet olsun bitanemmmee yarasın kuzucuga opuyorumnanaktan
ozledım kız senı konusamadık yoksun hicc alsanaalsanasmile
her an heryerde olmak durumundayım maalesefguclubacismile
nabersin demircik nasıl?
şükürler olsun cery patates püresinin hepsini yedi... Uff tabi bu saate kadar hiç bişey yemedi desem yeridir:gitme: Bi sabah kahwaltısını düzgünce yedi birde şuan püresini 3 saat önce yediği bi ufak çilekli danoneyle duruyodu cimcimem
iyiyiz hayatım, takılıyoruz ıste, son zamanlarda baya bı duskun oldu bana, yakamdan dusmuyor ama benımde cok hosuma gıdıyor bu durum ask yasıyoruz anlıcaın :asigim:
Onun dısında hersey bıldıgın gıbı canımcım, sen napıyorsun moraller nasıl bilmiyorumkismile
ceryım nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?