- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.801
gozden kayboldugundada aglıyor mu ?
moralim iyi kaynanayla yaşamaya alışmaya çabalıyorum dünn gece burda kaldı bu gece de kalıyor bellliki markete gidip ıspanak alacakmış yarın için...iyiyiz hayatım, takılıyoruz ıste, son zamanlarda baya bı duskun oldu bana, yakamdan dusmuyor ama benımde cok hosuma gıdıyor bu durum ask yasıyoruz anlıcaın :asigim:
onun dısında hersey bıldıgın gıbı canımcım, sen napıyorsun moraller nasıl bilmiyorumkismile
ceryım nasıll
o 3 saat arasında emmedı mı ?
eger basbasaysak aglıyor, ama yanında bırı varsa aglamıyor
annem geldı, cok sever onu, onun yanında bıle benı ıstedı, benımle oynamak ıstedı, cok sasırıtıyor bu durum benı, babası bıle kıskanıyor, bendeyken bıle gozu sende dıyorrr ahaha cook zevk alıyhorum ben tabıkaydirigubbakcemile3
moralim iyi kaynanayla yaşamaya alışmaya çabalıyorum dünn gece burda kaldı bu gece de kalıyor bellliki markete gidip ıspanak alacakmış yarın için...
cery iyi şimdi uyudu kaynanaın kucağında gezerken birazdan rahatsız edeceğim mecburen..
cengzle konuşmuyorum bi sürede konuşmayı düşünmüyorum
awukatımız bu gece almanyaya ordan polonyaya uçuyormuş kızıma ayakkabı alacakmış 19 numara dedim acaba 20 mi istesem yaa büyürmü hemen ayakları??? şuan 18 19 giyiyorbilmiyorumkismile
bide benden bişey istememi istedi illa ne istesem bilemedim mesaj at dedi ne istiyem la?
10 saniye susuzluğunu dindirdisenağlama
SELAM CANLARIM..
dün kızım 10,30da uyudu uyanmasın die dualrla bnde 11de yattım yanına birlkte uyumuşuz 12 gibi kıpırdanmaya başladı ama pışpışlayarak sürekliliğini sağladım uykusunun sonra emdi uyudu 4te 150cc mama içti we sonrasında 8de emmeye başladı 10u geçiodu uyandı o saate kadr emmeye dewam etti bende heykel gibi yanında meme ağzında durdum yarı uyur yarı uyanık halde:)) nerden baksanız 10 saat uyudum yine yani:)))
kaynnanatör bizde kaldı, sabah kahwaltı faslı falan notere gittim işlerim wardı we geldim kızımı uyuttum şimdi kahwemi içiorum..
bi ara geçmişe baktım aylinin almak istediği eğitici masa benimde aklıma yattı bnde mi alsam acep? incelicem iyice tabii
eymen paşa maşallah iyi uyumuş inşallah dewamlı böle uyur..
simenay cım işe başlıyormuşsun tekrar hayırlı olsun, iklimede maşallah boyda atmış bu defa süperrr
pınarcım inan ceryde öyle mama wermesem sadece memeyle olsa sürekli uyanıp emmek istyo bazen mamayı almıyo illa ağzıyla elleriyle gözler kapalı mememi arıyo çok komik oluyo yaa o an tarifsiz bi aşk duyuyorum ona:asigim:
Doktor bana bişey olmadığı sürece 1 yaşına kadar getirme kontrole dedi napsam ki? acaba sağlık ocağına mı gidip kilosuna boyuna baktırsam?
hadi lan bişiymişalsanaalsanasmile pişi o bikere pişiiiiiisempatiksalakcinni
kaynanam çay getrdi bana
bn hala hasta olmadım uff bu gerginliğim ondan sanırsam
zemuszemusbirazdan cıkıorum
anneme..
fatmagül beni bekler bu geceeee
ama önce yagmur a yürütec alcezzz:)
kızlar geçmişi okudum yoruldum valla sonrada kime ne cevap yazacağımı şaşırdım :)
ebrucum geçmiş olsun yağmur bebeğe inş. bir daha öyle yaramazlıklar yapmaz
yazgıcım aferin alp bebeğe aktif çocuk valla fit olmak için çok kilo almıyo :)
buarada ben 3 aydır düzenli olarak hastalanıyorum çok şükür tarih hiç şaşmıyo :)
bnm kızkm benle oynaşırken babası gulüüm babasının gulüüü die odaya daldığında anında onun kucağınaatlamak için hamle yapıyor:gitme:
bari bu defaki erkek olsada o da bnaa aşık olsa:asigim:
haklısın ben mesaj atiim cerynin ayakkabısını 20 istiyeyimcanımm 20 hatta 21 ıste... ayakları cok cabuk buyuyor birde cery iri bir bebek masallah, hıc gıyemez yoksa kaydirigubbakcemile5
kendin icinse parfum falan iste cery içinse ne bilim belki mont kaban falan olabılır
gider o gider sen onun annenin yaptığı bütün işleri yapmasını bekle senin beklentin sıkar onu zaten
ya sen doğumdan beri hiç adet gördün mü ne zaman duysam regl bekliyosun
ne demek barı bu defakı, kız bı test yapsana, bızı de merakta bırakmaaa kaydirigubbakcemile3
al getir de yapam çewremde 2 ecazcı war ikiside tanıyo çok iyi bizi kendi eczacım beni topa tutar! diğeride kesin dedikodu yapar((
artık ilk şık olan kendi eczacımın beni tefe kouymasını göze alıp yarın sabah alacağım gizliden
yada kaynanama sölicem o alsın napim artık 15 günden fazla oldu önceki ay 1inde oldum we normalde 4,5 gün erkene atar yani eylülün 26-27-28i olmam gerekiodueyvahedigeldismile
işin güzeli çok seyrek ilşkiye girdik bu ay we hep dikkat ettim hemen banyoya koştum falanbilmiyorumkismile nasıl olur aklım almıyo..
acaipte duygusalım ha çok ağlıyom inşallah yoktur bişry
selam kızlar kociş dışarıda kızımla evdeyiz bir de anam...
benim kız bugün bir tek kahvaltı yaptı. beni de doğru dürüst emmedi....
bugün misafirlerim vardı. evde tam 4 tane bebek... çıldırmamak elde değildi yani...
sizler de iyisiniz inşallah...
cxanım benım yarın mutlaka al veyap, kaynanadan ısteme, yuz goz olma bu konularda, oleyse bıle haberı olmasın, kem goz nazar falan deger...
sen gızlı gızlı yap, bebegı aldıkrmak gıbı de bısı yapma sakın, sınırlısın, napcaını bılmıyorsun..lmaz:
ceren naber canummm kayboldunn iyice yaa elwinde iştahsız demek ceryde öleydi bugün
kilosu falan nasıl bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?