2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gozden kayboldugundada aglıyor mu ?

eger basbasaysak aglıyor, ama yanında bırı varsa aglamıyor
annem geldı, cok sever onu, onun yanında bıle benı ıstedı, benımle oynamak ıstedı, cok sasırıtıyor bu durum benı, babası bıle kıskanıyor, bendeyken bıle gozu sende dıyorrr ahaha cook zevk alıyhorum ben tabı kaydirigubbakcemile3

evet ebrucum yaaa, yuregıme ınıyordu valla, okurken ter bosaldı benden resmen, cok cok gecmıs olsun... cok dıkkatlı olmamız lazım cookkk

moralim iyi kaynanayla yaşamaya alışmaya çabalıyorum dünn gece burda kaldı bu gece de kalıyor bellliki markete gidip ıspanak alacakmış yarın için...
cery iyi şimdi uyudu kaynanaın kucağında gezerken birazdan rahatsız edeceğim mecburen..
cengzle konuşmuyorum bi sürede konuşmayı düşünmüyorum
awukatımız bu gece almanyaya ordan polonyaya uçuyormuş kızıma ayakkabı alacakmış 19 numara dedim acaba 20 mi istesem yaa büyürmü hemen ayakları??? şuan 18 19 giyiyorbilmiyorumkismile
bide benden bişey istememi istedi illa ne istesem bilemedim mesaj at dedi ne istiyem la?

o 3 saat arasında emmedı mı ?

10 saniye susuzluğunu dindirdisenağlama

Son düzenleme:

bnm kızkm benle oynaşırken babası gulüüm babasının gulüüü die odaya daldığında anında onun kucağınaatlamak için hamle yapıyor:gitme:
bari bu defaki erkek olsada o da bnaa aşık olsa:asigim:

şu demir ilacını cery hep tükürüyo şırıngayla weriyorum yarım yarım ama yarısı üstüne başına boca oluyor ne yapsam yaaa?

3 dakkaya çıkıcam canlar acil cewap werin şu ayakkabı numarası konusunda we demir ilacı?

canımm 20 hatta 21 ıste... ayakları cok cabuk buyuyor birde cery iri bir bebek masallah, hıc gıyemez yoksa kaydirigubbakcemile5
kendin icinse parfum falan iste cery içinse ne bilim belki mont kaban falan olabılır

gider o gider sen onun annenin yaptığı bütün işleri yapmasını bekle senin beklentin sıkar onu zaten

Doktor bana bişey olmadığı sürece 1 yaşına kadar getirme kontrole dedi napsam ki? acaba sağlık ocağına mı gidip kilosuna boyuna baktırsam?

sağlık ocağının normalde bunu yapması lazım ama illaki surat yaparlar.

hadi lan bişiymişalsanaalsanasmile pişi o bikere pişiiiiiisempatiksalakcinni

doğrusu bişi'ymiş bir zamanlar ama söyleyiş kolaylığı diye birşey var zamanla değişmiş

kaynanam çay getrdi bana

afiyet olsun aklinialirimsmile

bn hala hasta olmadım uff bu gerginliğim ondan sanırsam

ya sen doğumdan beri hiç adet gördün mü ne zaman duysam regl bekliyosun

zemuszemusbirazdan cıkıorum
anneme..
fatmagül beni bekler bu geceeee
ama önce yagmur a yürütec alcezzz:)

benimki vadisini izlicek bu akşam yok bizde fatmagül :2:

bende bende kaydirigubbakcemile2 arası biraz uzadı ama oluyor hiç değilse

ne demek barı bu defakı, kız bı test yapsana, bızı de merakta bırakmaaa kaydirigubbakcemile3

canımm 20 hatta 21 ıste... ayakları cok cabuk buyuyor birde cery iri bir bebek masallah, hıc gıyemez yoksa kaydirigubbakcemile5
kendin icinse parfum falan iste cery içinse ne bilim belki mont kaban falan olabılır
haklısın ben mesaj atiim cerynin ayakkabısını 20 istiyeyim
mont istemiyim bi arkadaşım beşiktaş astronot montu almış, babasının aldığı kısada war annemde krem almıştı bi yeşil astronot daha war seneye kadar mont almiycam..
ayakkabı yeter herhalde.. şu hafif bebek arabalarından çok istiyorum ama o da yaza doğru bakarım bu kış nereye çıkcaz ki zaten..
kendimede parfüm yada victoria secret wücut losyonu yazarım artıksempatiksalakcinni koklayan biri olmicak bi süre ama olsundelikafadulden

gider o gider sen onun annenin yaptığı bütün işleri yapmasını bekle senin beklentin sıkar onu zaten

ya sen doğumdan beri hiç adet gördün mü ne zaman duysam regl bekliyosun

ewet aynen öyle yapmaya çalışıyorum kıza yemek yediremio altını değiştrmeyi bilmio giydiremiyoda uyutmaktan hiiç anlamıyo zaten istemiyorum kızımla ilgili bu işlemleri ben yapmak istyorum..
yemek yapmak we wermek bile zor gelcek bi süre sonrasempatiksalakcinni
ben 40ım çıktığından beri her ay adet oluyorum bu ay 15gün gecikti ama hamileyim sendromuna girmek istemiyorum yaaa:sinifsinif:
yarın test alıcam ama karar werdimohaoldumsmile:1no2: eğer hamileysem cengize söylemeden çok kötü bişey ama aldııcam sanırım canlanmadan((( nasıl yaparım bilmiyorum ama şuan böle düşünmesi bile canımı yakıyor ama doğuramamda böyle bi adama 2. çocuğu sonumuz ne olacak daha belli değil...
we hamileliğimde eşşek gibi çalıştım, loğusalık yaşamadım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum banada bebeklerimede yazık:gitme:

ne demek barı bu defakı, kız bı test yapsana, bızı de merakta bırakmaaa kaydirigubbakcemile3

al getir de yapam çewremde 2 ecazcı war ikiside tanıyo çok iyi bizi kendi eczacım beni topa tutar! diğeride kesin dedikodu yapar((
artık ilk şık olan kendi eczacımın beni tefe kouymasını göze alıp yarın sabah alacağım gizliden
yada kaynanama sölicem o alsın napim artık 15 günden fazla oldu önceki ay 1inde oldum we normalde 4,5 gün erkene atar yani eylülün 26-27-28i olmam gerekiodueyvahedigeldismile
işin güzeli çok seyrek ilşkiye girdik bu ay we hep dikkat ettim hemen banyoya koştum falanbilmiyorumkismile nasıl olur aklım almıyo..
acaipte duygusalım ha çok ağlıyom inşallah yoktur bişry

pc açık......
bideşu en az15 karakter sınırı çıktı yaaa off kısa bişi yazamıyoz

selam kızlar kociş dışarıda kızımla evdeyiz bir de anam...
benim kız bugün bir tek kahvaltı yaptı. beni de doğru dürüst emmedi....
bugün misafirlerim vardı. evde tam 4 tane bebek... çıldırmamak elde değildi yani...
sizler de iyisiniz inşallah...

cxanım benım yarın mutlaka al veyap, kaynanadan ısteme, yuz goz olma bu konularda, oleyse bıle haberı olmasın, kem goz nazar falan deger...
sen gızlı gızlı yap, bebegı aldıkrmak gıbı de bısı yapma sakın, sınırlısın, napcaını bılmıyorsun..lmaz:

offf offf çok zor bi durum.ben her gün öyleyim.sadece kahvaltı ediyo daha da bişi yok.şu anda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.:çok üzgünüm:

hakllısın
aldırmayıp ne yapayım hande bu adama 2. çocuk olmaz yazık olan çocuğa olur bi onun bi bunun elinde sonu belli olmayan anne baba.. cerenin olması bile büyük hataydı bağrıma taş basıp yol yakınken arkama bakmadan kaçmalıydım bu adamdan, çok yanlış yaptım çok pişmnım...
2. hatayı nasıl yapayım herşeyden çok istiyorum bir de oğlumun olmasını hatta 3 tane çocuk istiyorum ama olsa bile şuan için çok erken:gitme: hep beraber perişan oluruz, özwerisiz düşüncesiz bi adamla ewliyim çünki yazıkki bunu algılamam 3 yıldan sonra oldu we algıladığımda maalesef bir bebek bekliyoduk:gitme::sinifsinif:

ceren naber canummm kayboldunn iyice yaa elwinde iştahsız demek ceryde öleydi bugün
kilosu falan nasıl bari?

ceren naber canummm kayboldunn iyice yaa elwinde iştahsız demek ceryde öleydi bugün
kilosu falan nasıl bari?

merhaba hasretcim,
sorma kilosu 7400 dü geçen ay. hala beslenme düzenimiz yok. mama yese bveni emmiyor beni emse mama yemiyor offf...
sende fırtınalart var yine ne diyeyim sebep olanl0r allahından bulsun0...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…