2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret test sonucunu merakla bekliyorum umarım negatif çıkar ama pozitif cıkarsa aldıracagım deme sizin dikkatsizliğinizin sonucunu minicik yawru çekmesin o karnındakinin eğer warsa tabi cery'den ne farkı war cry gibi bi bebek oda büyük yada küçük. o adamla ewlenmek nası snein kaderinse o bebekde öyle.. inş negatif cıkarda böyle durumda kalmazsın. bide nie kredi çekip ew aldın sen bu adamla anlamıorm ben tutarsız biri işte belli o kadar borcun altına nie girdin. daha hayatınızın başındasın ew için bekleseydin keşke:S umarım herşey yoluna girerr..
merve kısa değil snein ve eşinin boyu önemli ikinizin ortalaması bişi olcak bazı cocuklar birden atabiliyor ilerde bunu kalsiyumla desteklersen sizden 3-5 santim daha uzun olabilir..

meralll napıosunnn
ne dıcem yarın ısın var mı?
yoksa bulusalım mı sekerımmm olumunekankayizsmilezemuszemus

Hava yağmurlu olacak ama Handecim( pazartesiden itibaren açacakmış hava ve ısınacakmış inş. gelecek hafta içinde buluşsak olur mu??olumunekankayizsmile

canım bazen stres te geciktirebiliyor. inşallah öyle bişey yoktur ama varsa da ani bi karar alma sakın, iyice düşünmeden hareket etme. yoktur yaaa yoktur

offf offf çok zor bi durum.ben her gün öyleyim.sadece kahvaltı ediyo daha da bişi yok.şu anda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.:çok üzgünüm:

burda kahvaltı bile etmeyen bi bebek var:1no2:

ben yaşıyorum hee ölmedim..:)

Ben de merak etmiştim seni:))lülülülülülü

ya kızlar benim oğlumun boyu 68cm kısa mı acaba?

benimki de 69cm'di 6.ayın sonunda. kısa sayılmaz ama uzun da sayılmazlar hani

offffffffffff kızlar ne örüonuz canım sıkıldı benım yaaaa

walla ben şahsen yatmadan bi son kez bakayım dedim, Eymeni şimdi uyuttum ben de cumburlop yatağa dalmayı düşünüyorum:)) sen nöroyon?kocan nöröyo? sıkılacağına gidip kocana sırnaşsanasempatiksalakcinni

tamam canım haftaya bulusuruzz kaydirigubbakcemile5
koca horlamakla mesgul, demir 10 da uyudu, 12 30 falan olsun da mamasını vereyım dıye beklıyorum, yoks auykumdan uyanmak zor gelıyor anacımm ohaoldumsmile
eymen nasıl ?

koca horlamakla mesgul, demir 10 da uyudu, 12 30 falan olsun da mamasını vereyım dıye beklıyorum, yoks auykumdan uyanmak zor gelıyor anacımm ohaoldumsmile
eymen nasıl ?

way neden senden önce uyumuşalsanaalsanasmile hadi bakalım sana iyi beklemeler, sen niye kaldırıyosun ki uyuyan çocuğu? belki deliksiz uyur??
ben yatayım cnm, acayip uykum war, çok öptüm, iyi geceleropuyorumnanaktan

hava kötü olmazsa gelirimkaydirigubbakcemile
her sabah günaydın yazıp sonra kaybolan ben :2:

ya bu kadir tuğcuya nasıl soru soruluyor bilen var mı acep ?
üye olman gerekiyo pınar..
offffffffffff kızlar ne örüonuz canım sıkıldı benım yaaaa
benimde sıkılıyo..

eymen nasıl ?

Gunaydın kızlar
burcu canım selam.dun sana cok vıcdan azabı cekıyorsun profesyonel destek almayı dusundun mu dıye sormustum.umarım kırılmamıssındır.asırı derecede endıse ve vıcdan azabı obsesıf kompulsıf yapıyor kısıyı.tedavısı yok sadece davranıs duzeltılebılıyor.
Aylıncıgım sıvrı dıllım gunaydın

Doguhan dun gece 1 kez uyandı.yanıma almadım kendı kendıne oynadı ve bı sure sonra uyudu.sabahda 07 30 da kalktı emdı.saat 9 dada kahvaltısını verecegım.
tracy hogg un kıtabını yenıden okumaya basladım.bebeklerın duygusal gelısımı ıle ılgılı cok guzel bılgıler verıyor.tavsıye ederım.

Günaydın arkadaşlarım, güzel cumalar,
Bugün hiç cuma neşesi yok içimde, dün akşam kayınvalidemle konuşmak zorunda kaldım, ondandır sanırsam... Eşim tutturdu ara diş buğdayına çağır diye, önce inat ettim ama sonra onu kırmamak için aradım. Son gelişlerinden beri anne demiyorum kendisine, anne gibi davranmıyor çünkü, hitap sözcüğü kullanmadan konuştum işte... Cumartesi günü Doruk'a diş buğdayı yapıyorum, atlayın gelin hadi dedim. Acayip bozuldu kızlar, kalakaldı, sesi değişti, ben daha sonra yaparsın diye düşünmüştüm, gelemem, annemin yanına gidecem falan dedi. Ama çok iyi anladım çok bozulduğunu, neyse siz bilirsiniz dedim, karşılıklı olarak buz gibi kapattık telefonu. Eşim bozulmamıştır, üzülmüştür gelemediğine falan dedi ama ben anasını ondan daha iyi tanıyorum. Sonra kendime de kızdım, madem ki arayacaktım, iki gün önce arasaydım da son gün haber vermiş durumuna düşmeseydim diye... Sonuçta ben sevmiyor olabilirim ama oğlumun babaannesi, bulunmak istemesi gayet normal. Hal böyle olunca, diş buğdayı yapmamaya karar verdim, vicdanım el vermedi. Şimdi davet ettiklerimi tek tek arayıp haber vericem. Sipari verdiğim şeyler vardı, para boşa gidecek ama napıyım artık...
Alp kuzum iyiymiş bu arada, sevindim çok :)

[
Günaydın Öznurcum.
Yazdığını okumadım, ama okusam da kırılmazdım, şu an kırılmadım mesela :) Destek almayı düşünüyorum ciddi olarak, çünkü kendimi çok yorgun, çok bezgin ve çok yetersiz hissediyorum, hem oğluma hem anneme hem kocama karşı sürekli vicdan azabı içindeyim. Ama şu an buna ayıracak bütçem yok, belki yeni yılda primleri falan ayırıp giderim...

Günaydın, herkese güzel bir gün diliyorum, Cumamız hayır olsun inşallah..
Dün gece rekor kırdık biz İklimle, sadece bir kere uyandı ve mama içip tekrar uyudu, sabahta 7:30 da kalktık ama uykumu almış olduğum için zindeyim anlayacağınız, şimdi kahvaltı yapacaz kızımla..

Burcu, bence iptal etme, babannesi her şeyinde bulunmak zorunda değil oğlunun, boşver bir karar almışsın uygula, evinde kurduğu mülteci günleri hatırla... Bende bugun gaz verme tarafımdan kalktım heralde ama fikrim bu yani :))) Bende akşam benim kaynanaya sinir oldum, birazdan anlatırım, kızım çok acıktı..

erkeslere günaydın beeaa yine çok uykusuzum ama şükür ki bugün cuma cumanız hayırlı olsun arkadaşalr . i nşallah cuma günü hürmetine bu pazartesiye kadar arabamız satılır yoksa önümüzdeki ay mümkün değil bu borçları biz ödeyemeyiz ( sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlarım

canım sanırım bu ara kayınvalidelere kızma günü mart annelerinin .... cadı şeyler nolcek... iklime maşşşallah diyorum canım inşallah hep böyle devam eder bende istiyorum artık düzenli uyumasını selinimin gün içinde de çok çok az uyuyor çünki üzülüyorum haline

keşke daha erken arasaydın ama iptal etme yinede bu kez çok şımarıyorlar yaa olmuş olan artık sen yap deki siz gelincede yapalım bi tane biz mevlütünü öyle yapmıştık bekleyeylim mi dedim yok ben gelince kendim okuturum bende camide okuturum dedi giresuna gittik okuttuk iki kez olmuş oldu sende diş buğdayını öyle yap. bak osd nin dediği gibi yine vicdan azabına girmişsin :):))

günaydınlar herkese nihayet haftanın son günü geçen hafta bugün istanbul yolcusuydum düşünmeden edemiyorum senağlamaburcucum kaynanalarımız çok benziyo eserde annesinin bana bozulduğunu asla kabul etmez annem çok iyi niyetli seni de çok seviyor zaten o herkesi çok severüzülmüştür der banada gelirler tabi ama artık bozuntuya vermiyorum esere öyledir tabi diyip annesinden mümkün mertebe uzak kalıyorum beni o kadar seviyordu madem her derdini bana anlatıyordu ilk evlendiğimizde kızıyla kocasıyla sorunlarını anlatıyordu neden bütün yaz her eline fırsat geçtiğinde beni sana şikayet etti dedim en son dayanamayıp sonrada pişman oldum nede olsa anesi benim oğlum içinde ben hep melek olucam eseri özledim ama ona bu kadar mesafeden bile kızabiliyorum evin bi sürü işini bitirmeden gitti göçebe yaşıyorum bi gün bi yerde yatıyorum öbür gün başka biyerde banyo yapıyorum sinirden tümgece dişlerimi sıkmışım kulaklarım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…