- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.821
ya kızlar benim oğlumun boyu 68cm kısa mı acaba?
pc açık......
bideşu en az15 karakter sınırı çıktı yaaa off kısa bişi yazamıyoz
sağolun kızlar cevabınız için.ben 1.70im babası 1.82.inşallah oğluşum kısa kalmaz.
meralll napıosunnn
ne dıcem yarın ısın var mı?
yoksa bulusalım mı sekerımmm olumunekankayizsmilezemuszemus
al getir de yapam çewremde 2 ecazcı war ikiside tanıyo çok iyi bizi kendi eczacım beni topa tutar! diğeride kesin dedikodu yapar((
artık ilk şık olan kendi eczacımın beni tefe kouymasını göze alıp yarın sabah alacağım gizliden
yada kaynanama sölicem o alsın napim artık 15 günden fazla oldu önceki ay 1inde oldum we normalde 4,5 gün erkene atar yani eylülün 26-27-28i olmam gerekiodueyvahedigeldismile
işin güzeli çok seyrek ilşkiye girdik bu ay we hep dikkat ettim hemen banyoya koştum falanbilmiyorumkismile nasıl olur aklım almıyo..
acaipte duygusalım ha çok ağlıyom inşallah yoktur bişry
offf offf çok zor bi durum.ben her gün öyleyim.sadece kahvaltı ediyo daha da bişi yok.şu anda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.:çok üzgünüm:
ben yaşıyorum hee ölmedim..:)
ya kızlar benim oğlumun boyu 68cm kısa mı acaba?
offffffffffff kızlar ne örüonuz canım sıkıldı benım yaaaa
tamam canım haftaya bulusuruzz kaydirigubbakcemile5Hava yağmurlu olacak ama Handecim( pazartesiden itibaren açacakmış hava ve ısınacakmış inş. gelecek hafta içinde buluşsak olur mu??olumunekankayizsmile
canım bazen stres te geciktirebiliyor. inşallah öyle bişey yoktur ama varsa da ani bi karar alma sakın, iyice düşünmeden hareket etme. yoktur yaaa yoktur
burda kahvaltı bile etmeyen bi bebek var:1no2:
Ben de merak etmiştim seni:))lülülülülülü
benimki de 69cm'di 6.ayın sonunda. kısa sayılmaz ama uzun da sayılmazlar hani
walla ben şahsen yatmadan bi son kez bakayım dedim, Eymeni şimdi uyuttum ben de cumburlop yatağa dalmayı düşünüyorum:)) sen nöroyon?kocan nöröyo? sıkılacağına gidip kocana sırnaşsanasempatiksalakcinni
tamam canım haftaya bulusuruzz kaydirigubbakcemile5
koca horlamakla mesgul, demir 10 da uyudu, 12 30 falan olsun da mamasını vereyım dıye beklıyorum, yoks auykumdan uyanmak zor gelıyor anacımm ohaoldumsmile
eymen nasıl ?
hava kötü olmazsa gelirimkaydirigubbakcemileCanan hoşgeldin...
Meral, çok atraksiyon olamayacak, çünküm param yok, internetten baktım da, ekonomik bişiler yapıyorum işte :) Atla gel, gözünle gör...
Öznur, bütün bebeler böyle nedense, uyku yok, az miktarda huysuzluk, bol miktarda kudurganlık sözkonusu, canım çıkıyor.
Şerife, bazen ben de belli konularda endişeye kapılıyorum, ama aynı şeyleri yapan da çok var yapmayan da, içini ferah tut, turp gibidir Zeynocuk...
Atladığım kimse kaldı mı ki?
O kadar yazdım İstanbullu anneler diş buğdayına davetli diye, kimse sallamadı Öznur'dan başka be... Gelir mi gelmez mi bilemem ama kaale aldı hiç olmazsa :)
üye olman gerekiyo pınar..her sabah günaydın yazıp sonra kaybolan ben :2:
ya bu kadir tuğcuya nasıl soru soruluyor bilen var mı acep ?
benimde sıkılıyo..offffffffffff kızlar ne örüonuz canım sıkıldı benım yaaaa
Hava yağmurlu olacak ama Handecim( pazartesiden itibaren açacakmış hava ve ısınacakmış inş. gelecek hafta içinde buluşsak olur mu??olumunekankayizsmile
oglum iyi olur havada güzel olursa
haftaya bende buluşabilirim..
canım bazen stres te geciktirebiliyor. inşallah öyle bişey yoktur ama varsa da ani bi karar alma sakın, iyice düşünmeden hareket etme. yoktur yaaa yoktur
burda kahvaltı bile etmeyen bi bebek var:1no2:
Ben de merak etmiştim seni:))lülülülülülü
benimki de 69cm'di 6.ayın sonunda. kısa sayılmaz ama uzun da sayılmazlar hani
walla ben şahsen yatmadan bi son kez bakayım dedim, Eymeni şimdi uyuttum ben de cumburlop yatağa dalmayı düşünüyorum:)) sen nöroyon?kocan nöröyo? sıkılacağına gidip kocana sırnaşsanasempatiksalakcinni
tamam canım haftaya bulusuruzz kaydirigubbakcemile5
koca horlamakla mesgul, demir 10 da uyudu, 12 30 falan olsun da mamasını vereyım dıye beklıyorum, yoks auykumdan uyanmak zor gelıyor anacımm ohaoldumsmile
eymen nasıl ?
Gunaydın kızlar
burcu canım selam.dun sana cok vıcdan azabı cekıyorsun profesyonel destek almayı dusundun mu dıye sormustum.umarım kırılmamıssındır.asırı derecede endıse ve vıcdan azabı obsesıf kompulsıf yapıyor kısıyı.tedavısı yok sadece davranıs duzeltılebılıyor.
Aylıncıgım sıvrı dıllım gunaydın
Günaydın, herkese güzel bir gün diliyorum, Cumamız hayır olsun inşallah..
Dün gece rekor kırdık biz İklimle, sadece bir kere uyandı ve mama içip tekrar uyudu, sabahta 7:30 da kalktık ama uykumu almış olduğum için zindeyim anlayacağınız, şimdi kahvaltı yapacaz kızımla..
Burcu, bence iptal etme, babannesi her şeyinde bulunmak zorunda değil oğlunun, boşver bir karar almışsın uygula, evinde kurduğu mülteci günleri hatırla... Bende bugun gaz verme tarafımdan kalktım heralde ama fikrim bu yani :))) Bende akşam benim kaynanaya sinir oldum, birazdan anlatırım, kızım çok acıktı..
keşke daha erken arasaydın ama iptal etme yinede bu kez çok şımarıyorlar yaa olmuş olan artık sen yap deki siz gelincede yapalım bi tane biz mevlütünü öyle yapmıştık bekleyeylim mi dedim yok ben gelince kendim okuturum bende camide okuturum dedi giresuna gittik okuttuk iki kez olmuş oldu sende diş buğdayını öyle yap. bak osd nin dediği gibi yine vicdan azabına girmişsin :):))bosna Günaydın arkadaşlarım, güzel cumalar,
Bugün hiç cuma neşesi yok içimde, dün akşam kayınvalidemle konuşmak zorunda kaldım, ondandır sanırsam... Eşim tutturdu ara diş buğdayına çağır diye, önce inat ettim ama sonra onu kırmamak için aradım. Son gelişlerinden beri anne demiyorum kendisine, anne gibi davranmıyor çünkü, hitap sözcüğü kullanmadan konuştum işte... Cumartesi günü Doruk'a diş buğdayı yapıyorum, atlayın gelin hadi dedim. Acayip bozuldu kızlar, kalakaldı, sesi değişti, ben daha sonra yaparsın diye düşünmüştüm, gelemem, annemin yanına gidecem falan dedi. Ama çok iyi anladım çok bozulduğunu, neyse siz bilirsiniz dedim, karşılıklı olarak buz gibi kapattık telefonu. Eşim bozulmamıştır, üzülmüştür gelemediğine falan dedi ama ben anasını ondan daha iyi tanıyorum. Sonra kendime de kızdım, madem ki arayacaktım, iki gün önce arasaydım da son gün haber vermiş durumuna düşmeseydim diye... Sonuçta ben sevmiyor olabilirim ama oğlumun babaannesi, bulunmak istemesi gayet normal. Hal böyle olunca, diş buğdayı yapmamaya karar verdim, vicdanım el vermedi. Şimdi davet ettiklerimi tek tek arayıp haber vericem. Sipari verdiğim şeyler vardı, para boşa gidecek ama napıyım artık...
Alp kuzum iyiymiş bu arada, sevindim çok :)
Günaydın arkadaşlarım, güzel cumalar,
Bugün hiç cuma neşesi yok içimde, dün akşam kayınvalidemle konuşmak zorunda kaldım, ondandır sanırsam... Eşim tutturdu ara diş buğdayına çağır diye, önce inat ettim ama sonra onu kırmamak için aradım. Son gelişlerinden beri anne demiyorum kendisine, anne gibi davranmıyor çünkü, hitap sözcüğü kullanmadan konuştum işte... Cumartesi günü Doruk'a diş buğdayı yapıyorum, atlayın gelin hadi dedim. Acayip bozuldu kızlar, kalakaldı, sesi değişti, ben daha sonra yaparsın diye düşünmüştüm, gelemem, annemin yanına gidecem falan dedi. Ama çok iyi anladım çok bozulduğunu, neyse siz bilirsiniz dedim, karşılıklı olarak buz gibi kapattık telefonu. Eşim bozulmamıştır, üzülmüştür gelemediğine falan dedi ama ben anasını ondan daha iyi tanıyorum. Sonra kendime de kızdım, madem ki arayacaktım, iki gün önce arasaydım da son gün haber vermiş durumuna düşmeseydim diye... Sonuçta ben sevmiyor olabilirim ama oğlumun babaannesi, bulunmak istemesi gayet normal. Hal böyle olunca, diş buğdayı yapmamaya karar verdim, vicdanım el vermedi. Şimdi davet ettiklerimi tek tek arayıp haber vericem. Sipari verdiğim şeyler vardı, para boşa gidecek ama napıyım artık...
Alp kuzum iyiymiş bu arada, sevindim çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?