- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.841
Gunaydın kızlar
burcu canım selam.dun sana cok vıcdan azabı cekıyorsun profesyonel destek almayı dusundun mu dıye sormustum.umarım kırılmamıssındır.asırı derecede endıse ve vıcdan azabı obsesıf kompulsıf yapıyor kısıyı.tedavısı yok sadece davranıs duzeltılebılıyor.
Aylıncıgım sıvrı dıllım gunaydın
Günaydın, herkese güzel bir gün diliyorum, Cumamız hayır olsun inşallah..
Dün gece rekor kırdık biz İklimle, sadece bir kere uyandı ve mama içip tekrar uyudu, sabahta 7:30 da kalktık ama uykumu almış olduğum için zindeyim anlayacağınız, şimdi kahvaltı yapacaz kızımla..
Burcu, bence iptal etme, babannesi her şeyinde bulunmak zorunda değil oğlunun, boşver bir karar almışsın uygula, evinde kurduğu mülteci günleri hatırla... Bende bugun gaz verme tarafımdan kalktım heralde ama fikrim bu yani :))) Bende akşam benim kaynanaya sinir oldum, birazdan anlatırım, kızım çok acıktı..
erkeslere günaydın beeaa yine çok uykusuzum ama şükür ki bugün cuma cumanız hayırlı olsun arkadaşalr . i nşallah cuma günü hürmetine bu pazartesiye kadar arabamız satılır yoksa önümüzdeki ay mümkün değil bu borçları biz ödeyemeyiz( sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlarım
canım sanırım bu ara kayınvalidelere kızma günü mart annelerinin .... cadı şeyler nolcek... iklime maşşşallah diyorum canım inşallah hep böyle devam eder bende istiyorum artık düzenli uyumasını selinimin gün içinde de çok çok az uyuyor çünki üzülüyorum haline
keşke daha erken arasaydın ama iptal etme yinede bu kez çok şımarıyorlar yaa olmuş olan artık sen yap deki siz gelincede yapalım bi tane biz mevlütünü öyle yapmıştık bekleyeylim mi dedim yok ben gelince kendim okuturum bende camide okuturum dedi giresuna gittik okuttuk iki kez olmuş oldu sende diş buğdayını öyle yap. bak osd nin dediği gibi yine vicdan azabına girmişsin :):))
günaydınlar herkese nihayet haftanın son günü geçen hafta bugün istanbul yolcusuydum düşünmeden edemiyorum senağlamaburcucum kaynanalarımız çok benziyo eserde annesinin bana bozulduğunu asla kabul etmez annem çok iyi niyetli seni de çok seviyor zaten o herkesi çok severüzülmüştür der banada gelirler tabi ama artık bozuntuya vermiyorum esere öyledir tabi diyip annesinden mümkün mertebe uzak kalıyorum beni o kadar seviyordu madem her derdini bana anlatıyordu ilk evlendiğimizde kızıyla kocasıyla sorunlarını anlatıyordu neden bütün yaz her eline fırsat geçtiğinde beni sana şikayet etti dedim en son dayanamayıp sonrada pişman oldum nede olsa anesi benim oğlum içinde ben hep melek olucam eseri özledim ama ona bu kadar mesafeden bile kızabiliyorum evin bi sürü işini bitirmeden gitti göçebe yaşıyorum bi gün bi yerde yatıyorum öbür gün başka biyerde banyo yapıyorum sinirden tümgece dişlerimi sıkmışım kulaklarım ağrıyor
Herkese günaydın,
Öznurcum ben sivri dilliyim ama senin de benden aşağı kalır yok yaniii, dün bana hafızaya bak fil gibi demişsin görmedim sanma sositososito
Burcu, Öznur un vicdanla ilgili sözlerine katılıyorum, gerçi benim de biraz vicdan dersi almam gerekebilir, bu kadar soğuk oluşum herkesi şaşırtıyor. Diş buğdayını da yap canımcım, babaannesi herşeyini göremeyecek zaten ömrü boyunca bunu da göremesin, o Doruk un babaannesi olduğu için tabiki onu görsün tanısın birlikte olsun buna katılıyorum ama o gelemedi diye sen planlarını iptal edecek kadar vicdan yapma, eğer çok isterse gitmesin annesine gelsin oraya, ameliyat oluyorum gelemem dememiş ki anneme gidecektim demiş.
Okudum yazdıklarınızı, o arada kocamla da konuştum, iptal miptal etmiyorsun, yapıyorsun, meraklıysa gelir, alt tarafı 5 saatlik yol dedi. Yapıyorum o zaman, teşekkürler desteğiniz için...
Yasemincim, çok sevindim geceyi iyi geçirmenize, inşallah bundan sonra hep böyle olur...
Fatmacım dualarım sizinle, satılır inşallah arkadaşım. Arabanın modelini fiyatını bi yazsana bana...
Ahh çok benziyorlar gerçekten hem kocalarımız hem de kayınvalidelerimiz... Onlar başka türlü biliyorlar annelerini, dünya iyisi melekler onlar :) Ben içindeki şeytanı çook gördüm oysa ki... İnşallah biz de kayınvalidelerimiz kadar şanslı oluruz, çocuklarımız da bizi öyle sever Esincim yaaa :)
Evet evet, salak mıyım ben be... Başıma ne gelirse bu vicdanım yüzünden gelir zaten kendimi bildim bileli, kesin tedavi olmam lazım benim.
Fil hafızasının nasıl olduğunu biliyorum da insana hafızan fil gibi deyince, kal geliyo yani, neyseki sivri dilliyim ama alıngan değilim, lafı gediğine koyarım isteyen üstüne alınır isteyen alınmaz, kızana buz alınana tuz :lepi:
Bu arada çok gereksiz şeyleri hatırladığımdan en gerekli şeyleri unutuyorum en siniri de bu.
bak mesela strateji buna deniyor.tabi senin bunu bilerek yapmadigini hepimiz biliyoruz.
sen gayet iyi niyetli hareket edip iptal etmek istedin , kocisinde hemen seni korumaya aldi. yerimseniben
Minik erkegimi uykuya hazirlayayim saat 10 30 da uyumasi lazim.Esniyor zaten.
Beni gorende Alman murebbiye sanir ama cocugun duzeni bu.
Offf aynen ben de öyleyim... Bir sürü saçma telefon numarasını ezbere biliyorum, Doruk'un nüfus kağıdını nereye koyduğumu unuttum :)
Öyle oldu valla, enteresan oldu biraz... Ben stratejik bir insan değilim maalesef, daha ziyade Hasret'e benzerim, ama 7 yıl var onunla aramızda, o yüzden onun biraz yumuşamış haliyim.
Ne güzel yaw, maaşallahBenim kuzunun gece uykusu dışındaki saatleri hiç belli olmaz. Bir bakarsın uyandıktan yarım saat sonra uyumak ister, bir bakarsın uyanalı 5 saat olmuş hala ciyaklıyor uyumayacam diye...
canim 4 bebek turu varmis :)) melek, kitap, nazli, hareketli.benimki kitap bebek.yani herseyi zamaninda seyreden bebek.ust modeli melek oluyor.
Doguhan 10 30 da uyur dedim ya ana kucaginda kendi kendine uyuya kaldi zaten emzigide birakti.video kaydi yaptim guya , salak gibi tusa basmamisim o uykuyla mucadelesi gozlerini ayik tutma cabasi hepsi gitti.
canim 4 bebek turu varmis :)) melek, kitap, nazli, hareketli.benimki kitap bebek.yani herseyi zamaninda seyreden bebek.ust modeli melek oluyor.
Doguhan 10 30 da uyur dedim ya ana kucaginda kendi kendine uyuya kaldi zaten emzigide birakti.video kaydi yaptim guya , salak gibi tusa basmamisim o uykuyla mucadelesi gozlerini ayik tutma cabasi hepsi gitti.
Tracy teyze öyle diyordu evet, doğumdan sonraki birkaç hafta okumuştum ben de... Doruk o zamanlar melek bebek kategorisine giriyordu, şimdi kategori dışı kalıyor, melek-hareketli-nazlı arası değişik bir versiyon :)
Ayrıca seni bütün kalbimle tebrik ederim, benden betersin vereliniortak
benden betersin derken hangi huyumuz? pimpiriklilik mi ?
delikafadulden
Yok şaşkınlık...
Ben de Doruk'u kameraya çekemiyorum bir türlü, ya tuşuna basmıyorum, ya hafızası dolu oluyor, ya titretiyorum.
O bakımdan...
Ama pimpiriklilikte de fena sayılmazsın opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
askim uyandi oyun vakti
Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?