- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.861
Günaydın arkadaşlarım, güzel cumalar,
Bugün hiç cuma neşesi yok içimde, dün akşam kayınvalidemle konuşmak zorunda kaldım, ondandır sanırsam... Eşim tutturdu ara diş buğdayına çağır diye, önce inat ettim ama sonra onu kırmamak için aradım. Son gelişlerinden beri anne demiyorum kendisine, anne gibi davranmıyor çünkü, hitap sözcüğü kullanmadan konuştum işte... Cumartesi günü Doruk'a diş buğdayı yapıyorum, atlayın gelin hadi dedim. Acayip bozuldu kızlar, kalakaldı, sesi değişti, ben daha sonra yaparsın diye düşünmüştüm, gelemem, annemin yanına gidecem falan dedi. Ama çok iyi anladım çok bozulduğunu, neyse siz bilirsiniz dedim, karşılıklı olarak buz gibi kapattık telefonu. Eşim bozulmamıştır, üzülmüştür gelemediğine falan dedi ama ben anasını ondan daha iyi tanıyorum. Sonra kendime de kızdım, madem ki arayacaktım, iki gün önce arasaydım da son gün haber vermiş durumuna düşmeseydim diye... Sonuçta ben sevmiyor olabilirim ama oğlumun babaannesi, bulunmak istemesi gayet normal. Hal böyle olunca, diş buğdayı yapmamaya karar verdim, vicdanım el vermedi. Şimdi davet ettiklerimi tek tek arayıp haber vericem. Sipari verdiğim şeyler vardı, para boşa gidecek ama napıyım artık...
Alp kuzum iyiymiş bu arada, sevindim çok :)
Hala firma ismi düşünmekle meşgulüz, sizden de hiç yaratıcı fikir çıkmadı aşkolsunşöyle etrafınızda ilginç olan isimleri söyleyin bari
GÜNAYDINopuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar......
meral yazgi selam canlar
Arainzda Dogan Cuceloglu`nun kitaplarindan okuyan var mi ?
Hala firma ismi düşünmekle meşgulüz, sizden de hiç yaratıcı fikir çıkmadı aşkolsunşöyle etrafınızda ilginç olan isimleri söyleyin bari
GÜNAYDINopuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar......
Yok artık ne diye iptal edeceksin diyecektim ki eşinin restiyle vazgeçmişsin zaten ve çok da iyi olmuş:)) ohhh büyüklük te sen de kaldı walla ne güzel oldu:lepi:
ben bu konularda hiç başarı değilim onun için bişi demedim cnm
hayırlı cumalar cnm
selam öznur cum.valla kitap okuyabilmeyi içine gömülmeyi öyle özledim ki.bravo okuyabilenlere.
buarada SEYYALTANER neden grileşmiş ve kapsama alanı dışında yazıyorCADIARZU:uhm:
Aylin, aklima gelenler su anda, Nova ,Gelisim,More.
Tercihin nedir ingilizce mi Turkce mi ?
Arainzda Dogan Cuceloglu`nun kitaplarindan okuyan var mi ?
sağol burcum kuzu iyi kudurmaya devam ediyor şuan kucağımda ve hareketinden sallanıyorum:asigim:doktora gittik diş çıkarıyor sıkıntılı bir süreç olabilir dedi.gerçi hala diş yok nekadarda çıkar bilmem.İyi oldu bence de, mantıklı düşününce ben de saçmaladığıma karar verdim :)
Al benden de o kadar...
Evet benim de dikkatimi çekti. Sanırsam link verdiği için öyle oldu...
Kuzu nasıl?
hoşbulduk canımopuyorumnanaktanMeral ve Yazgı, hoşgeldiniz..
Doğan Cüceloğlu nun kitaplarını eskiden çok sıkı takip eder ve okurdum, katılıyorum, çok mantıklı, erkek beyni ile kadın beyni farklı çalışıyor, kocalarımızın anlamamsı çok normal..
Ben geldim, ben geldim, ben geldiiimmmm...
Bomba gibiyim hakkaten bugun, eşim söz verdi, bu gece sabaha kadar kıza o bakacak bende iyice dinlenecem, sanırım 1-2 gune tamamen enerji depolamış olurum, bu arada hastaydım ya, iyileştim artık, bununda etkisi olabilir. Kızımla kahvaltımızı yaptık, meyvemizi de yedik, oyun oynuyor şimdi, şaşırtıcı ama bana musallat olmuyor, ağlamıyor, maşallah diyeyim, umarım bu düzeni bozmaz artık...
Gelelim kaynanamla ilgili meseleye, dün akşam bize geldi yine çat kapı, neymiş Fatmagül ün suçu neydi yi bizde seyredecekmiş, İklimi özlemişmiş, bizde birilerini bekliyoruz, gündüzden planlanmış bir misafir söz konusu idi, daha doğrusu benim iş görüşmem vardı, başka bir firmaya diplomamı kiraladım da, imza için geleceklerdi, onlar gelmeden duşa gireyim dedim, eşimde annesinin kucağına verdi İklimi, sen kızı sev biraz özlemişsindir, Yasemin de duşa girsin dedi, ben duştayken kaynanamın sesini duydum, aynen şöyle bağırıyordu '' Alın şunu be, bunaldım aaaa, ben geldim her biriniz bir yere dağıldınız'' ya sabır dedim, sesimi çıkarmadım, duştan çıktım, bana sütün olsaydı gece uykusuzluk nedir bilmezdin, koynuna alır eme eme uyuturdun, biz hiç böyle şeyler görmedik, siz bir tuhafsınız dedi, yine bişey demedim, çay getirdim çay içiyor, neyse beklediğimiz kişiler geldi, şaşkın şaşkın bakıyor, ne oluyor falan dedi, bende cevap vermedim, misafirim gittikten sonra anlattım, çok bozuldu kaynanam nedense, birde bana para verdiler, onu da gördü ya, şişti kadın resmen, tüm gece bana iğneli laflar söylemeye çalıştı, eşimde benim peşimde pervane oluyordu, yorgunsun, dinlen, çayı ben doldururum, meyve yer misin falan diye eşim ilgi gösterdikçe çatladı kadın, kızı bile sevmeden, dizi biter bitmez gitti...
Fatmacım, linki bende 1-2 arkadaşıma yolladım, inşallah en kısa zamanda satılır da, kurtulursunuz..
Meral ve Yazgı, hoşgeldiniz..
Doğan Cüceloğlu nun kitaplarını eskiden çok sıkı takip eder ve okurdum, katılıyorum, çok mantıklı, erkek beyni ile kadın beyni farklı çalışıyor, kocalarımızın anlamamsı çok normal..
herkese günaydınn.. hayırlı cumalar arkadaşlar..
benim sıpa yine uyumadı ruh gibiyimgeçicek inş. ya sabır çekioru sürekli ek gıdayada alışamadı
burcucum diş buğdayınız hayırlı olsun iptal etmemekle çok iyi yapmışsın..bi arkadaşımız aracını satmak istiyodu inş. en kısa zamanda satılır.. bide öznur ben doğan cüceloğlunun mış gibi yaşamlar ve savaşçısını okumuştum.. çok güzeldi... bide anlatım şekli çok iyi adamın hiç sıkılmadan bitiriyosun :) yeni kitaplar okumak istiyorum ama bu uykusuzlukla ne okuduğumu anlarım ne okuyabilirim sanırım :) sen hangi kitabını okuyorsun doğan cüceloğlu'nun?
Bennnnn noldukine?
cok ayip etmis kayinvaliden.kocaman insana yakisiyormu.
birde yalniz soyle bir durum var canim kendi annemdende gordugum icin soyluyorum yaslandikca ozellikle kadinlar daha bir ilgi ve bulundugu ortamda gozbebegi olmak istiyor.
geneldede bunu cocuklugunda ve gencliginde ayrica evlilik hayatinda deger gorememis kadinlar yapiyor.bu sebeple durumu anlayamamis olup soylenmis olabilir.
sen buyukluk goster birde dene balakim ilgi gostermeyi bakalim ne yapacak.
tavsiye eder misin ?
cok uzun zamandir Dogan Cuceloglu`nu biliyorum fakat herhangi bir kitabini okumadim.Tavsiye ariyordum.Sanirim sende begendin?
ben tavsiye ederim canım..hoşuma gitmişti benim sıkılmadan okumuştum yani :) bide roman tarzı kitaplardan hoşlanıyosan orhan pamuk masumiyet müzesini tavsiye edebilirim defalarca okumuştum ben :)
Ben geldim, ben geldim, ben geldiiimmmm...
Bomba gibiyim hakkaten bugun, eşim söz verdi, bu gece sabaha kadar kıza o bakacak bende iyice dinlenecem, sanırım 1-2 gune tamamen enerji depolamış olurum, bu arada hastaydım ya, iyileştim artık, bununda etkisi olabilir. Kızımla kahvaltımızı yaptık, meyvemizi de yedik, oyun oynuyor şimdi, şaşırtıcı ama bana musallat olmuyor, ağlamıyor, maşallah diyeyim, umarım bu düzeni bozmaz artık...
Gelelim kaynanamla ilgili meseleye, dün akşam bize geldi yine çat kapı, neymiş Fatmagül ün suçu neydi yi bizde seyredecekmiş, İklimi özlemişmiş, bizde birilerini bekliyoruz, gündüzden planlanmış bir misafir söz konusu idi, daha doğrusu benim iş görüşmem vardı, başka bir firmaya diplomamı kiraladım da, imza için geleceklerdi, onlar gelmeden duşa gireyim dedim, eşimde annesinin kucağına verdi İklimi, sen kızı sev biraz özlemişsindir, Yasemin de duşa girsin dedi, ben duştayken kaynanamın sesini duydum, aynen şöyle bağırıyordu '' Alın şunu be, bunaldım aaaa, ben geldim her biriniz bir yere dağıldınız'' ya sabır dedim, sesimi çıkarmadım, duştan çıktım, bana sütün olsaydı gece uykusuzluk nedir bilmezdin, koynuna alır eme eme uyuturdun, biz hiç böyle şeyler görmedik, siz bir tuhafsınız dedi, yine bişey demedim, çay getirdim çay içiyor, neyse beklediğimiz kişiler geldi, şaşkın şaşkın bakıyor, ne oluyor falan dedi, bende cevap vermedim, misafirim gittikten sonra anlattım, çok bozuldu kaynanam nedense, birde bana para verdiler, onu da gördü ya, şişti kadın resmen, tüm gece bana iğneli laflar söylemeye çalıştı, eşimde benim peşimde pervane oluyordu, yorgunsun, dinlen, çayı ben doldururum, meyve yer misin falan diye eşim ilgi gösterdikçe çatladı kadın, kızı bile sevmeden, dizi biter bitmez gitti...
Fatmacım, linki bende 1-2 arkadaşıma yolladım, inşallah en kısa zamanda satılır da, kurtulursunuz..
herkese günaydınn.. hayırlı cumalar arkadaşlar..
benim sıpa yine uyumadı ruh gibiyimgeçicek inş. ya sabır çekioru sürekli ek gıdayada alışamadı
burcucum diş buğdayınız hayırlı olsun iptal etmemekle çok iyi yapmışsın..bi arkadaşımız aracını satmak istiyodu inş. en kısa zamanda satılır.. bide öznur ben doğan cüceloğlunun mış gibi yaşamlar ve savaşçısını okumuştum.. çok güzeldi... bide anlatım şekli çok iyi adamın hiç sıkılmadan bitiriyosun :) yeni kitaplar okumak istiyorum ama bu uykusuzlukla ne okuduğumu anlarım ne okuyabilirim sanırım :) sen hangi kitabını okuyorsun doğan cüceloğlu'nun?
Bi de şöyle der D.C.; eğer erkeğe sifonu çek ve klozetin kapağını indir derseniz ikisini aynı anda anlayamaz ya sifonu çeker ya kapağı indirir, o yüzden sadece sifonu çek diyecekmişsiniz başka bir zaman kapağı indir :)
kızlar günaydınnn kızım bugün uyudu kendi başına yani ayagım olmadan.. bakalım ne kadar sürcek:) akşam uyumadan önce 70 cc 8 tahıllı mama yaptım zor bela 40 cc içti yarım saat sonrada uykusu geldi uyutmak için götürdüğümde emmek istio emerken çekilio aglıo geri emmek istio süt mü az ki acaba die düşündüm sonra uyudu kaldı eşimde karnı tok oldugu için ememiştir ama uyumak içinde emmek istemiştir ondan aglamıştır dedi inş öyledir. ek gıday ağırlık werdiğimden beri huzursuzum ztn yetmio die.. dün 2-3 kere fln kalktı bilmiyorum doymuo muu huzursuzluk mu yapıoo.. uyuyo koalıo göğsümde agzından fırtınca geri yapışıo bu sahne 30 kere yaşanıo bende ikinci fırtmada yerine koyuyorum agzı açık öylece beklio ama dayanamıyorum napim sonra uyuyo aç olsa uyumaz dimi.. bunun ki alışkanlık sanırım...
tahıllı mamadan 2 kere werdim neymiş açtıktan sonra 1 ay içinde bitecekmiş iide kardeşim nası bitirim ben onu siz napıosunuz bitmesede atıyormusunuz??
bu arada sitede birindede bizim telsizden war hatlar karışıo sanırım onların knouşmalrını duyuyorum kızımı duyamırorm:S
burcuu naber özledim senle süt muhabbeti yapmayı gündüzleri pek giremiyorum gerçi hiç giremiyorum da unutulmamak adına arada laf atıp kaçıyorum:))
ben gideyim şu telsizin kanalını değiştireyim bari :S
sağol burcum kuzu iyi kudurmaya devam ediyor şuan kucağımda ve hareketinden sallanıyorum:asigim:doktora gittik diş çıkarıyor sıkıntılı bir süreç olabilir dedi.gerçi hala diş yok nekadarda çıkar bilmem.
bu arada diş buğdayından vazgeçsen çok kızardım Sana.Sen üstüne düşeni yaptın mı yaptın.sende aylarca kalırken annesine gitmeden duruyordu istese yine gitmez gelebilirdi hediye almak zor gelmiştir ona,boşver takılma,eğlenmne bak,bizim içinde bol bol resim çek.
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
sanada geçmiş olsun yasemincim.şu kaynanaları varya elime bir verseler öyle metodlarım var ki onlar için,uyguladığımda hepsi önümüzde düğme ilikler vallahiklava:.sanırım eşin artık düzeldi ama değil mi?
belim çok ağrıyoo.. ağrımakla kalsa iyi bacağıma ve dizime vuruyo.. oğlumu kucağıma alamıyorum o derece rahatsız edio beni.. sanırım kambur olucam:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?