2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu, Yazgı ve Ocd, eşimle aramız çok iyi, sorunlarımız bitti çok şükür, benim değerimi anlamaya başladı artık ve bana karşı davranışları çok değişti olumlu yönde, mutluyum anlayacağınız..

Kayınvalideye gelince, evet resmen beni yaralamaya çalıştı ama başarılı olamadı, sinir olsamda belli etmedim, cevapta vermedim hiç, o sinir oldu daha çok, benlik bişey yok, ben elimden geldiğince saygılı ve iyi davranıyorum, sorun onun kafasında, ama pskiyatriye gidiyor, ilaç kullanmaya başladı, belki faydası olur...

Canım bu anlattıkların bel fıtığına işaret ediyor yaw bilmiyorumkismile

ciddi misin? umarım diildir canım yaa naparım yoksa.. tek başıma uğraşıyorum oğlumla biraz fazlaca yoruldum ondandır diodum ama en iyisi bi dr a gözükmek.. çünkü aylardır var .. bu sabah baya şiddetli ağrıyo umarım yorgunluktandır

zaten k.valideler sinirlerimizi zorlamıyo mu canım benim.. boşver kaale alma o kudursun :) en iyisini yapıyosun onun için huzurunu bozmaya değer mi :)

Çok sevindim valla, Allah bozmasın
İlaçlar işe yarar umarım, onun durumundakiler için geliştirilmiş bi ilaç varsa tabi

Canım felaket tellallığı yapmıyım ben ama böyle bir ihtimal var, bel fıtığı ağrısı bacağa ve dize fena vurur, bizde ailece var, ordan biliyorum.
Sen ihmal etme, bi doktora git, inşallah değildir...

elfzngr bence de bu söylediklerin bel fıtığının tanımı, bacağında çekilme falan oluyor mu?
Merve benim mamalar hiçbir zaman 1 ay kalmadığı için atma gibi bir lüksüm de olmuyor ama tahıllı mama kaşık mamasıdır sen onu biberona az bişey koyana kadar yatmadan 1 saat önce adam akıllı muhallebi yap da öyle yesin uyusun, üstüne bi de emzirip uyutursun hem sen dinlenmiş olursun hem de o uzun uyumuş olur.
Benim oğlum uykusunda emziğini arayıp bulup ağzına takıyor dün gece gördüm ve çok güldüm :)

şu anda belimin sağ tarafında sağ dizime kadar komple ağrıyoo:gitme: en kısa zamanda dr a gitmeliyim haklısın canım annem 10 güne kadar gelicek o geldikten sonra daharahat olucam inş. böyle zor oldu bana bide ağır benim sıpa taşı taşı bu hale geldim .. güya benim k.valide alt katta ama ancak sevmeye uğrar.. taşıyamıyomuşş !!!

çekme olmuyo canım.. sadece dize kadar inen çok şiddetli ağrı.. ayağa kalkınca dizim sızlıyo acısından o derece ağrıyo

Merve, bizde de mamaları atma gibi bir durum hiç olmadı, 1 ayda çoktan bitirmiş oluyoruz, benim kız muhallebi şeklinde yemediği zamanlar biberona daha sulu yapıp içiriyorum yatmadan önce ve gece ilk uyandığında da bazen yine içiriyorum, böylelike tüketmiş oluyoruz.

öyle birşey öğrendim ki şuan hem kızgın hem üzgün hemde endişeliyim.of ya off Allah ın safı.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar
yagız yine gece uyumamak için direndi,
ve ben zombi gibiydim sabah eşimde işe 9.30 da gitti uykuya kalmışız.
tabi ben yine hızımı alamadım gecenin yüzünden bir kakltım sela veriliyo.
rüyamda kaynanamı gördüm bize gelmişti eltimin kızı babanne rahat ol felan diyo
oda kızım burası benim evim rahatım zaten diyo ,soba kurmuş etraf hep kül içinde,
heryer dagınık birde aşagıdan dolap getirmişler çamaşırları için.
yaa anlıyacagınız hiç huzurlu kalkmadım yataktan hala devam ediyo sinirim..klava:

İşle ilgili bir duruma çook canım sıkıldı, yeni iş açma hevesim kırıldı, biri beni rahatlatsın :gitme:

öyle birşey öğrendim ki şuan hem kızgın hem üzgün hemde endişeliyim.of ya off Allah ın safı.

bi oturdum ki pc başına karamsar 3 mesajakannehir noldu kızlar yaaa, hayırdır inş.

çok sevindim Allah bozmasın canım.

bi oturdum ki pc başına karamsar 3 mesajakannehir noldu kızlar yaaa, hayırdır inş.

canım benim durumumun sebebini yazdım sence karamsarlığım normal değil mi?

Son düzenleme:
günaydınn..
kaynvaldki geliyo bugün..
dünden köfte yogurdum..
dondurucuda sigara böregide car fırına atarım..
patates kızartırım yyanınada tursu kavurması..
cokmu agır olur nan ..
köfteyi kızartayımn diorum yada yemeginimi yapsam yaw yemegiyle ugraşamam şimdi
bişe deyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…