2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

caya mi geliyor aksam yemegine mi ?

Allah ım ya öğrendiğimden beri allak bullak oldum.
biraz önce tel de konuştuk birde cengiz e söylemeyeceğim aldıracağım diye tutturmuş.
sanki o bebeğin bir suçu varalsanaalsanasmile.
yaa daha neler sayasım var sana HASRET bilemezsinklava:

Son düzenleme:
ay cok pardon 5 turmus bunlar ben 5.yi okumamistim oda huysuz olanmis :)

canım ne sabır varmış sende maşşallah.ben olsam kalbini kırardım dayanamazdım.zati asabi bi yapım var.hiç çekemiyorum böyle şeyleri.klava:
erkek beyniyle kadın beynini satışa çıkarmışlar.karı koca merak edip fiyatını sormuşlar.kadın beyni 1000 lira erkek beyni 5000 lira demişler.erkek karısına bakıp pis pis gülmüş ve gördün mü aradaki farkı demiş.kadın neden bu kadar fark var diye sormuş.erkek beyni az kullanılmışta o yüzden böyle pahalı demişler:lepi:naniknanik

hamilemi hadi canım..
inanmam..
rüyam cıkmasa:1no2:
yazgıı naaptın ilacı kullandnmı?sonuc..*
gecmişe bakamıotrum uyandı

Ya hayret bişey kızlar doğurdunuz da doğum kontrol yöntemlerini mi unuttunuzzzz? spiral taktırmayanlar patır patır dökülüyor

HASRET HAMİLEEE :a015::mymeka:

akannehir walla varya bebeği sallarken acaba hasretten mi haber aldı diye düşündüm. dün gece diyodu yarın test yapıcam diye. Offfffff çok kötü olmuş bu:1no2:

yaaaa evet çok zamansız olmuş ama aldırmamalı kesinliklelmaz: Allahım bi çıkar yol gösterir inş. bir an evvel:Saruboceq:

anaaam olacağı buydu ama her ay tedirgindi.ALLAH haklarında hayırlısını etsin.inşallah aldırmaz.off off

aaaa yagmur a yürütez aldım sonuc zortigen!!:bbo:
aman ii işte menü.sen çocuklusun senden öyle halil ibrahim sofrası beklemesinler.yaa yürüteci sevmedi mi yağmur?

Ben geldim ama gelmemiş gibi yapayım. Nasıl bir anda geldiysem felaket haberlerinin arasına düştüm. Bence Hasret testi tekrarlasın.

maalesef sevmedibilmiyorumkismile
5 dk oynuyo sonra alın beni diye cıglık kıyamet offffffffff

aaaaaaaaaaaaaaa kesin mi? ya nasıl korunmaz inanamıyorummmmm, ne alemde şimdi?

hamilemi hadi canım..
inanmam..
rüyam cıkmasa:1no2:
yazgıı naaptın ilacı kullandnmı?sonuc..*
gecmişe bakamıotrum uyandı

kesin kızlar ben ilk mesaj geldiğinde şaka yapıyor dedim ama konuştuk şaka değil diyor.ve zaten oda şuan allak bullak olmuş vaziyette.bende çok kızdım nasıl korunmazsın diye korunuyordum hemen koşup yıkıyordum diyor bana dayaklık kadınklava:
birazdan kendi de gelecek önden bildirdim ben azçok oda yorumları tahmin ediyor zaten.

EBRUMM ilacı aldık ama ben vermedim.
hasrett buluşma günü söylemişti zaten canım 10 gün geçti falan diye.yani rüyan doğru.

bi oturdum ki pc başına karamsar 3 mesajakannehir noldu kızlar yaaa, hayırdır inş.
kaynana bizdeydi... rüyası bile kötü cnm yaa..mafoldumben

inanmıyorumm....hasret dur yaa beraber yapıcaktık.
bebem ne bu sakın aldırmayı düşünme Allah'ım onun rızkınıda hazırlamıştır.
çıkar bir yol verir.

şu an herkes şokta, kimsenin gözü menü falan görmüyoohaoldumsmile
ne biçim rüya gördün sen de be kızım
şokta olacak bi durum yok
hasretin korunmadıgını hepimiz saldım cayıra mevla gayıra oldugunu bilioruz...dimiiii maralım...
ben şaşırmadım
sadece kocasından yana su anda problemli bi dönemde oldugu için üzüldüm..
hem kocası istiyodu bebek neye sasırıosunuz allahın seven

canım ya meralede söylediğim gibi şaşırmadım..
bebek istemeyen bi insan korunurdu..
şimdi o bebegin günahı neeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
şaşırmaktan öte kızdım!!!!!!!!!!!!

Tamam çocuk aldırmak iyi birşey değil ama kızlar kocasıyla durumu ortada, aldırma diye baskı yapmayın, hangi karar ona mantıklı gelecekse öyle yapsın, ayrıca daha cery 7 aylık, iki çocuk, manyak kaynana ve o psiko kocayla nasıl başa çıksın, düşünsün taşınsın yapabilirim diyorsa aldırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…