- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.901
günaydınn..
kaynvaldki geliyo bugün..
dünden köfte yogurdum..
dondurucuda sigara böregide car fırına atarım..
patates kızartırım yyanınada tursu kavurması..
cokmu agır olur nan ..
köfteyi kızartayımn diorum yada yemeginimi yapsam yaw yemegiyle ugraşamam şimdi
bişe deyinnn
senin mi hevesin kirildi sanmam birazdan kendine gelirsin.
kesin mi ? test falan mi yapmis ?
ay cok pardon 5 turmus bunlar ben 5.yi okumamistim oda huysuz olanmis :)
canım ne sabır varmış sende maşşallah.ben olsam kalbini kırardım dayanamazdım.zati asabi bi yapım var.hiç çekemiyorum böyle şeyleri.Ben geldim, ben geldim, ben geldiiimmmm...
Bomba gibiyim hakkaten bugun, eşim söz verdi, bu gece sabaha kadar kıza o bakacak bende iyice dinlenecem, sanırım 1-2 gune tamamen enerji depolamış olurum, bu arada hastaydım ya, iyileştim artık, bununda etkisi olabilir. Kızımla kahvaltımızı yaptık, meyvemizi de yedik, oyun oynuyor şimdi, şaşırtıcı ama bana musallat olmuyor, ağlamıyor, maşallah diyeyim, umarım bu düzeni bozmaz artık...
Gelelim kaynanamla ilgili meseleye, dün akşam bize geldi yine çat kapı, neymiş Fatmagül ün suçu neydi yi bizde seyredecekmiş, İklimi özlemişmiş, bizde birilerini bekliyoruz, gündüzden planlanmış bir misafir söz konusu idi, daha doğrusu benim iş görüşmem vardı, başka bir firmaya diplomamı kiraladım da, imza için geleceklerdi, onlar gelmeden duşa gireyim dedim, eşimde annesinin kucağına verdi İklimi, sen kızı sev biraz özlemişsindir, Yasemin de duşa girsin dedi, ben duştayken kaynanamın sesini duydum, aynen şöyle bağırıyordu '' Alın şunu be, bunaldım aaaa, ben geldim her biriniz bir yere dağıldınız'' ya sabır dedim, sesimi çıkarmadım, duştan çıktım, bana sütün olsaydı gece uykusuzluk nedir bilmezdin, koynuna alır eme eme uyuturdun, biz hiç böyle şeyler görmedik, siz bir tuhafsınız dedi, yine bişey demedim, çay getirdim çay içiyor, neyse beklediğimiz kişiler geldi, şaşkın şaşkın bakıyor, ne oluyor falan dedi, bende cevap vermedim, misafirim gittikten sonra anlattım, çok bozuldu kaynanam nedense, birde bana para verdiler, onu da gördü ya, şişti kadın resmen, tüm gece bana iğneli laflar söylemeye çalıştı, eşimde benim peşimde pervane oluyordu, yorgunsun, dinlen, çayı ben doldururum, meyve yer misin falan diye eşim ilgi gösterdikçe çatladı kadın, kızı bile sevmeden, dizi biter bitmez gitti...
Fatmacım, linki bende 1-2 arkadaşıma yolladım, inşallah en kısa zamanda satılır da, kurtulursunuz..
erkek beyniyle kadın beynini satışa çıkarmışlar.karı koca merak edip fiyatını sormuşlar.kadın beyni 1000 lira erkek beyni 5000 lira demişler.erkek karısına bakıp pis pis gülmüş ve gördün mü aradaki farkı demiş.kadın neden bu kadar fark var diye sormuş.erkek beyni az kullanılmışta o yüzden böyle pahalı demişler:lepi:naniknanikMeral ve Yazgı, hoşgeldiniz..
Doğan Cüceloğlu nun kitaplarını eskiden çok sıkı takip eder ve okurdum, katılıyorum, çok mantıklı, erkek beyni ile kadın beyni farklı çalışıyor, kocalarımızın anlamamsı çok normal..
ne açıklama yaptı ki gıı?Orhan Pamuk`un Ermeni soykirimi ile ilgili aciklamalarindan onceki tum kitaplarini okumustum.
canim bel fitigi baslangici olabilir.Bekletme bi dr a git
merak ettim vallaha.ne oldu kine?:uhm:öyle birşey öğrendim ki şuan hem kızgın hem üzgün hemde endişeliyim.of ya off Allah ın safı.
HASRET HAMİLEEE :a015::mymeka:
nekadar karışık dimi..caya mi geliyor aksam yemegine mi ?
Allah ım ya öğrendiğimden beri allak bullak oldum.
biraz önce tel de konuştuk birde cengiz e söylemeyeceğim aldıracağım diye tutturmuş.
sanki o bebeğin bir suçu varalsanaalsanasmile.
yaa daha neler sayasım var sana HASRET bilemezsinklava:
Allah ım ya öğrendiğimden beri allak bullak oldum.
biraz önce tel de konuştuk birde cengiz e söylemeyeceğim aldıracağım diye tutturmuş.
sanki o bebeğin bir suçu varalsanaalsanasmile.
yaa daha neler sayasım var sana HASRET bilemezsinklava:
anaaam olacağı buydu ama her ay tedirgindi.ALLAH haklarında hayırlısını etsin.inşallah aldırmaz.off offHASRET HAMİLEEE :a015::mymeka:
günaydınn..
kaynvaldki geliyo bugün..
dünden köfte yogurdum..
dondurucuda sigara böregide car fırına atarım..
patates kızartırım yyanınada tursu kavurması..
cokmu agır olur nan ..
köfteyi kızartayımn diorum yada yemeginimi yapsam yaw yemegiyle ugraşamam şimdi
bişe deyinnn
aman ii işte menü.sen çocuklusun senden öyle halil ibrahim sofrası beklemesinler.yaa yürüteci sevmedi mi yağmur?aaaa yagmur a yürütez aldım sonuc zortigen!!:bbo:
nekadar karışık dimi..
alakasız bi menü..
naapim yemekle ugraşamam artı ac mı gelrler caya mı gelrler ne bileyim ya sinir oldum..
menü nasıl
maalesef sevmedibilmiyorumkismileanaaam olacağı buydu ama her ay tedirgindi.ALLAH haklarında hayırlısını etsin.inşallah aldırmaz.off off
aman ii işte menü.sen çocuklusun senden öyle halil ibrahim sofrası beklemesinler.yaa yürüteci sevmedi mi yağmur?
aaaaaaaaaaaaaaa kesin mi? ya nasıl korunmaz inanamıyorummmmm, ne alemde şimdi?
hamilemi hadi canım..
inanmam..
rüyam cıkmasa:1no2:
yazgıı naaptın ilacı kullandnmı?sonuc..*
gecmişe bakamıotrum uyandı
akannehir walla varya bebeği sallarken acaba hasretten mi haber aldı diye düşündüm. dün gece diyodu yarın test yapıcam diye. Offfffff çok kötü olmuş bu:1no2:
yaaaa evet çok zamansız olmuş ama aldırmamalı kesinliklelmaz: Allahım bi çıkar yol gösterir inş. bir an evvel:Saruboceq:
kaynana bizdeydi... rüyası bile kötü cnm yaa..mafoldumbenbi oturdum ki pc başına karamsar 3 mesajakannehir noldu kızlar yaaa, hayırdır inş.
şokta olacak bi durum yokşu an herkes şokta, kimsenin gözü menü falan görmüyoohaoldumsmile
ne biçim rüya gördün sen de be kızım
canım ya meralede söylediğim gibi şaşırmadım..kesin kızlar ben ilk mesaj geldiğinde şaka yapıyor dedim ama konuştuk şaka değil diyor.ve zaten oda şuan allak bullak olmuş vaziyette.bende çok kızdım nasıl korunmazsın diye korunuyordum hemen koşup yıkıyordum diyor bana dayaklık kadınklava:
birazdan kendi de gelecek önden bildirdim ben azçok oda yorumları tahmin ediyor zaten.
EBRUMM ilacı aldık ama ben vermedim.
hasrett buluşma günü söylemişti zaten canım 10 gün geçti falan diye.yani rüyan doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?