- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.921
şokta olacak bi durum yok
hasretin korunmadıgını hepimiz saldım cayıra mevla gayıra oldugunu bilioruz...dimiiii maralım...
ben şaşırmadım
sadece kocasından yana su anda problemli bi dönemde oldugu için üzüldüm..
hem kocası istiyodu bebek neye sasırıosunuz allahın seven
Tamam çocuk aldırmak iyi birşey değil ama kızlar kocasıyla durumu ortada, aldırma diye baskı yapmayın, hangi karar ona mantıklı gelecekse öyle yapsın, ayrıca daha cery 7 aylık, iki çocuk, manyak kaynana ve o psiko kocayla nasıl başa çıksın, düşünsün taşınsın yapabilirim diyorsa aldırmasın.
hmm.kötükedihüsoMerve Orhan Pamuk ermeni soykırımının varlığını iddia etmişti ya, hatta kendisine "bu nedenle" nobel bile verildi
Gidip yıkıyordum diyerek korunduğunu mu sanıyordu bu akıllı akannehir
canım ya meralede söylediğim gibi şaşırmadım..
bebek istemeyen bi insan korunurdu..
şimdi o bebegin günahı neeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
şaşırmaktan öte kızdım!!!!!!!!!!!!
yaaa evet adam gibi korunmadığı için ben de çok kızgınım ona, o ne demek gidip banyoya koşuyomuş:umursamaz: sanırsın ki herşeyden bihaber biri. ama işte demek kısmette varmış,olacağı varmış. evet kocası istiyodu ama onun kocasıyla arası iyi olmadığı için üzüldüm ben
yaaa haklısın cidden çok zor bir durum onun için ama sonuçta bir candan bahsediyoruz. onun canı. ceren gibi:1no2: elbette kararı verecek olan o ama şu an iyi düşünebileceğine inanmıyorum ben. ani bi karar verip sonradan vicdan azabı duymasından endişeliyim
kesin test çift çizgiohaoldumsmile
canım sanırım bu ara kayınvalidelere kızma günü mart annelerinin .... cadı şeyler nolcek... iklime maşşşallah diyorum canım inşallah hep böyle devam eder bende istiyorum artık düzenli uyumasını selinimin gün içinde de çok çok az uyuyor çünki üzülüyorum haline
Arainzda Dogan Cuceloglu`nun kitaplarindan okuyan var mi ?
bakin Dogan Cuceloglu diyor ki , kadinin imali konusmayi ve imali konusuldugunu anlayabilme yetenegi vardir ve bu erkek de yoktur.
yani simdi kayinvalideler imali laf soylediginde kocamizin bunu anlayamamasini ben artik normal sayiyorum
kaydirigubbakcemile
Bi de şöyle der D.C.; eğer erkeğe sifonu çek ve klozetin kapağını indir derseniz ikisini aynı anda anlayamaz ya sifonu çeker ya kapağı indirir, o yüzden sadece sifonu çek diyecekmişsiniz başka bir zaman kapağı indir :)
ciddi misin? umarım diildir canım yaa naparım yoksa.. tek başıma uğraşıyorum oğlumla biraz fazlaca yoruldum ondandır diodum ama en iyisi bi dr a gözükmek.. çünkü aylardır var .. bu sabah baya şiddetli ağrıyoumarım yorgunluktandır
Benim oğlum uykusunda emziğini arayıp bulup ağzına takıyor dün gece gördüm ve çok güldüm :) [/I]
İşle ilgili bir duruma çook canım sıkıldı, yeni iş açma hevesim kırıldı, biri beni rahatlatsın :gitme:
öyle birşey öğrendim ki şuan hem kızgın hem üzgün hemde endişeliyim.of ya off Allah ın safı.
HASRET HAMİLEEE :a015::mymeka:
aaaa yagmur a yürütez aldım sonuc zortigen!!:bbo:
anaaam olacağı buydu ama her ay tedirgindi.ALLAH haklarında hayırlısını etsin.inşallah aldırmaz.off off
Tamam çocuk aldırmak iyi birşey değil ama kızlar kocasıyla durumu ortada, aldırma diye baskı yapmayın, hangi karar ona mantıklı gelecekse öyle yapsın, ayrıca daha cery 7 aylık, iki çocuk, manyak kaynana ve o psiko kocayla nasıl başa çıksın, düşünsün taşınsın yapabilirim diyorsa aldırmasın.
kızlar birde cerenin tarafından düşünün nolur onun günahı ne.. oda daha süt kuzusu yaaa.. anneyi babayı paylaşmak zor gelir onunda hakkı var sonuçta.. ayy çok zor yaa.. şimdi yeni bebeiş gelince cerenle ilgilenemezse ona yazık diil mi ?:gitme: ailesi ile eşi ile konuşup tartışıcak gerekirse.. adam gibi destek olucaklarsa hasret de işe ara verebilicekse tabikide doğursun kürtaja bende karşıyım.. hasret iki arada kalıcak bir süre çok bunalıcak bunları göze alması lazım:gitme: hayırlısı olur inş. eyvahedigeldismile
evet ama o da bi can artık.annesinde tutunmuş bi can.en iyisi hasretin kararına bırakalım.o yokken bu kadar yoruma gerek yok.belki bunları okuyunca daha çok üzülecek.buraya gelmesini bekleyelim...
HASRET HAMİLEEE :a015::mymeka:
ciddimisin nutkum tutuldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?