2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merve Orhan Pamuk ermeni soykırımının varlığını iddia etmişti ya, hatta kendisine "bu nedenle" nobel bile verildi

yaaa evet adam gibi korunmadığı için ben de çok kızgınım ona, o ne demek gidip banyoya koşuyomuş:umursamaz: sanırsın ki herşeyden bihaber biri. ama işte demek kısmette varmış,olacağı varmış. evet kocası istiyodu ama onun kocasıyla arası iyi olmadığı için üzüldüm ben

yaaa haklısın cidden çok zor bir durum onun için ama sonuçta bir candan bahsediyoruz. onun canı. ceren gibi:1no2: elbette kararı verecek olan o ama şu an iyi düşünebileceğine inanmıyorum ben. ani bi karar verip sonradan vicdan azabı duymasından endişeliyim

canım ya meralede söylediğim gibi şaşırmadım..
bebek istemeyen bi insan korunurdu..
şimdi o bebegin günahı neeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
şaşırmaktan öte kızdım!!!!!!!!!!!!

katılıyorum kesinlikle.
hemen verilmiş bir karar sonradan pişmanlık yaratabilir.iyi düşünülmesi gerek.

benimki iki saatte bir uyandı iyice bozuluyor düzeleceğine

Arainzda Dogan Cuceloglu`nun kitaplarindan okuyan var mi ?

ben de okurum doğan cüceloğlu ama o cümleleri kaçırmışım hangi kitabında çok beğendim. bu durumda gelişmiş olan beyin bizimki oluyor yani :lepi: , lülülülülülü

doktora gitme işini boşlama, belfıtığıysa bir an önce müdahale iyidir

Benim oğlum uykusunda emziğini arayıp bulup ağzına takıyor dün gece gördüm ve çok güldüm :) [/I]

kaydirigubbakcemile3

İşle ilgili bir duruma çook canım sıkıldı, yeni iş açma hevesim kırıldı, biri beni rahatlatsın :gitme:

sen kırma hevesini umut her zaman vardır

öyle birşey öğrendim ki şuan hem kızgın hem üzgün hemde endişeliyim.of ya off Allah ın safı.

HASRET HAMİLEEE :a015::mymeka:

tanrım şaka gibi kafamçokkarıştı

aaaa yagmur a yürütez aldım sonuc zortigen!!:bbo:

alışır zamanla sever hatta bayılır deniz çok seviyor, rahat hareket edebildiğini farketmesi zaman alır

anaaam olacağı buydu ama her ay tedirgindi.ALLAH haklarında hayırlısını etsin.inşallah aldırmaz.off off

bence de bu konudaq hasrete baskı yapmak çok yanlış arkadaşlar fazla sert yorumlar yapıp kafasını karıştırmayalım annelik zor iki kere arka arkaya annelik daha da zor hasretin durumu daha da zor ayrıca ceren daha çok küçük eyvahedigeldismile herkesin tek başına vermesi gereken bir karar bu

yaa zaten bir dahakini ikiz yapacam diyordu,
cengizin macerası bitmez buda onu deli gibim seviyo bir yere gitmez.
giden yine bebek olur başka bişey deişmez hayatında.!!!!

Anam anam, bir geldim, ortalık karışmış, Hasret hamile demek haa, ama bence de sert yorumlar yapıp onu üzmeyelim, korunma konusunda evet yanlış yapmış ama şu an Hasret in de kafası karışık ve karar vermekte zorlanacaktır, benim tavsiyemde acele karar vermemesi, sakin kafayla artılarını ve eksilerini göz önüne alarak karar vermesi yönünde..

kızlar birde cerenin tarafından düşünün nolur onun günahı ne.. oda daha süt kuzusu yaaa.. anneyi babayı paylaşmak zor gelir onunda hakkı var sonuçta.. ayy çok zor yaa.. şimdi yeni bebeiş gelince cerenle ilgilenemezse ona yazık diil mi ?:gitme: ailesi ile eşi ile konuşup tartışıcak gerekirse.. adam gibi destek olucaklarsa hasret de işe ara verebilicekse tabikide doğursun kürtaja bende karşıyım.. hasret iki arada kalıcak bir süre çok bunalıcak bunları göze alması lazım:gitme: hayırlısı olur inş. eyvahedigeldismile

Çokoprensim, iş kurma konusunda karamsarlığa düşme sakın, bende o cesarete sahip olmayı çok isterdim.. Sana birkaç tane isim buldum bak bakalım beğendiğin olacak mı?
Atılım, İdeal, Mega, Protek, Eko, Aktif, Sistem, Tempo ( Ben en çok Eko yu tuttum, Ekolojiden doğayla çağrışım yaptığı için..)

evet ama o da bi can artık.annesinde tutunmuş bi can.en iyisi hasretin kararına bırakalım.o yokken bu kadar yoruma gerek yok.belki bunları okuyunca daha çok üzülecek.buraya gelmesini bekleyelim...

evet ama o da bi can artık.annesinde tutunmuş bi can.en iyisi hasretin kararına bırakalım.o yokken bu kadar yoruma gerek yok.belki bunları okuyunca daha çok üzülecek.buraya gelmesini bekleyelim...

evet biliorum can tabi ve çok zor.. umarım hepsi için en hayırlısı olur.. hasretde daha fazla yıpranmaz

canlar bir soru soracaktım ama şok haberi alınca unuttum cevaplarsanız sevinirim.
Alp e tavuk kaynatıyorum şuan suyundan çorba yapacağım etindende alacağım biraz.e kalanını neyapayım?daha sonra çorbalarında kullanmak için küçük parçalarda buzluğa koysam,birkez çözüldü pişti,şimdi bidaha koy donsun olur mu?suyunun kalanınıda aynı şekilde dondursam olur mu?birde yoğurt çorbasını bebelere nasıl yapıyosunuz?
bir değil birsürü soru oldusempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

Bir toplantıya gittim, bir yemek yedim geldim ki, ortalık toz duman.
Kaç kere söyledim ya, öyle korunma olmaz, adam gibi korun diye...
Olan olmuş bir kere, keşke olmasaydı ama şu an Hasret'i psikolojisi iyi değildir, gelirse yüklenmeyin kızlar...
Aylin'e katılıyorum, doğur diye baskı yapmamak da lazım ayrıca, kürtaja sonuna kadar karşıyım ama öyle durumlar var ki, kaçınılmaz olabilir...
Hakkında hayırlısı olsun, hem Hasret'in, hem Ceren'imin...

aha burcu da gelmiş....
bence haberi okudu ve bayıldıakannehir.
benim beklediğim bir haberdi,şaşırmadım üzüldüm ve kızdım:gitme:
haklarında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Yazgım :)
Bayılmadım, şaşırmadım açıkçası...
Yorumumu yazdım yukarıda...

Dondurulup çözülmüş tavuğu tekrar dondurma, size yemek yap, Alp'e yenisini al canımcım, dondurmadan önce işlemlerini yap, sonra at buzluğa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…