2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

perşembe bana uyar yazgıcığım kendi ayarla haber ver

Benim Makina canım, Gelişim de güzel evet, araştırıyorum daha bulursam yazarım yine sana, iş dünyası tuhaf hakkaten, ama bu sektörün içinde olunca şaşırmıyorum artık hiç bir şeye, at yarışında iş çözüldüğünü biliyorum, akşam yemeği ne ki :))

saol teyzesi valla bööle bişi olsa bende doğururum ne yalan sööliyim

canım benim sakin ol birkere.iyice düşünülüp kara verilecek bir konu bu.
sen cery i hallet gel bekliyoruz.

perşembe bana uyar yazgıcığım kendi ayarla haber ver

tamam şebnemcim banada uyar.
tabii Allah tan bişey olmazsa haftaya perşembe.
adres ve ulaşım olayını face ten yada tel le hallederiz.
ulaşım zorlayacak biraz sizi hazır olun.
köyde ve dağın eteklerinde oturunca böyle oluyorkafamçokkarıştı
ayy şimdiden sevindirik oldum yavvv :)))

Son düzenleme:

ben de bunu demek istiyorum. inşallah sonradan pişman olacağı bi karar almaz

Son düzenleme:

alp ve senin için katlanırız canım ne olucak bir aksilik olmaz ve havada güzel olur inş.

bende de yazacak keyif kalmadı. Foruma bomba gibi düştü Hasret'in haberi.

Bundan sonra süt sağmak için arkadaki odaya gideceğim odamı artık başka biriyle paylaşıyorum. Benim için daha zor olacak çünkü burada sağarken bir yandan da iş yapıyordum bilgisayar önümde. Malum günde 3 kere süt sağınca batıyor millete.

Neyse bugün cuma bozmayacağım moralimi. bugün Esin sebze çorbası yiyor. Fasülye, kabak, havuç, azıcık pirinç.

ben haşlanmış eti de ayıyorum buzluğa bence bir şey olmaz olmuyor da defalarca sakladım o şekilde fırınlanmış ya da haşlanmış eti

ben ne yapardım bilmiyorum başa gelmeden de kimse bilemez aslında ama doğurmaya cesaret edebilirmiydim bilmiyorum, bu iş uzun uzun düşünecek kadar zamanı olan bir iş değil iyi düşünüp kesin karara varmak lazım. arkadaşlar annelik bambaşka ve çok güzel ama o henüz bebek değil kalp atışları bile başlamad. islamiyet bile bu konuda açık kapı bırakmış "kesinlikle" diye bakmamak lazım. kürtaj tarafatarı değilim ama koşullar neyi gerektirirse onu uygulamaktır doğru olan.

sana kızmak isterdim ama iş işten geçtikten sonra kızmak bir şey ifade etmez
takvim yöntemi adet döngüsü düzenliyken işe yarar gecikmeli düzensiz döngülerde kullanılması byük bir hatadır.
o bebeği sen doğuracaksın sen bakacaksın herşeyle sen başa çıkacaksın, kim ne derse desin özünde tek başınasın zor bir karar Allah kolaylık versin

yazgı ben hep öyle yapıyorum tavuğu haşladıktan sonra içindeki etiyle beraber rondadan geçiriyoryum buzdolabı için buzluklar varya onlara koyuyorum donduktan sonra buzdolabına boşaltıp gerektikçe alıyorum içinden hiç bişey olmaz...aynı kemik suyu ve et suyunuda yapıyorum...

Ebru ama o tavuk bi kere çözünmüş, sen donup çözünmüş tavuğu bir daha donduruyorsan zehirlenmediğine şükret valla

Arkadaşlar,
Dondurucudan çıkıp çözülmüş hiç bir gıda yeniden dondurulmaz...
Et, sebze vb. hiç fark etmez, bakteri üretir, et, tavuk, balık gibi besinlerde sonu zehirlenmeye kadar gider, Allah korusun.
Dikkat edelim, birbirimizi de yanlış yönlendirmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…