- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.961
Şebnem sadece senin çocuğunun böyle patır patır dişleri patlıyor şekerim, o yüzden hiçbirimiz yorum yapamayacağız, senin Ata yakında 20 likleri de çıkaracak gibi görünüyor. bilmiyorumkismile
sağolun canlarım.
en yiyisi oturup yiyeyim onu yemek yapmıyorum çünkü akşam kocam yemekte yok banada dünden kalanlar yeteryerimseniben
yoğurt çorbasınıda yapmaya giriştim bile.
ŞEBNEM sen gel sana çok güzel şeyler yapacağım ben bak gör.önümüzdeki haftabaşı muhtemelen salı doktor işim var sonra seç birgün hayatım.
Sen ne mühendisiydin Yasemin? evet çok karamsarlığa düştüm bugün, bir işin akşam yemeğinde çözüldüğünü öğrendim üstelik bunu da çok alakasız bi insandan duydum :sinifsinif:
Eko çevre güzel ama çok var, atılım güzel, sistem çok var, tempo güzel ama çok alakasız kalıyor. Gelişim demişti bugün Öznur aklımda kaldı o CADIARZU
Yerim o mucizeyi ben, iyi ki de olmuş, çok tatlı olmuş opuyorumnanaktan
Bu arada aman ha, yazdıklarımı kürtajı desteklediğim, Hasret'e de bunu ima ettiğim şeklinde algılamayın, sadece baskı yapılmamasından yanayım, hepsi bu... Yoksa, ben olsam, şu anki koşullarımla başıma bu gelse, doğururum valla :)
selm canlarım
durumu yazgı belirtmiştir sanırım, gerçeklerle yüzleşmeyi daha fazla geciktrmedim we test yaparak pozitif netice aldım...
bn beklemiyordum açıkcası korunmak için takwime bakıyodumilşki sonrası temizlk yapıyodum, 3 senede toplasan 1yıl bile etmez hap kullanmam hep böyle korunuyodum kocmda bi kaç defa kendi dikkat etti nasıl oldu bilmiyorum
ama şuan çk kötüyüm, ağlayamıyorum bile... kocamdan bir kat daha nefret ediporum bi spiral taktrmaya bile gidecek wakti yaratamadığı için bana
allak bullak oldum,
bi karnımdaki bebeyi birde kucağımdakini düşünüyorum..
öte yandanda ewliliğimi.. bu kahrolası dükkanı yaşadıklarımı...
ne yapıcamı bilmiyorum, darmadağınım.. jery kucağımda zor yazdım durmuyo ona bişeyler hazırlıyayım, yarım saate gelirim:a015:
perşembe bana uyar yazgıcığım kendi ayarla haber ver
:1shok:sizi beş dk bırakmaya gelmiyo nası hamile hasret yaa inanamıyorum dehşet içindeim
ben ki kürtaj masasından son anda kalkmış bir anne olarak biliyorum ki o iş ööle kolay deil hasretin de yaptırabileceğine inanmıyorum hele ki evlat sevgisini tattıktan sonra biri çocuğunu aldırabilecek olsa bu forumda en başta benim yapalmem gerekirdi bi kere kocamdan nefret etmeye başlamıştım evlilikten birine bağlanmaktan hayatımdan kaçıp gitmeyi de kafam koymuştum herkesi geride bırakacaktım bebek tüm planlarımı altüst etti hiç düşünmeden umursamadan kürtaja gittim ultrasında sadece 1 sn bir bezelye tanesi gördüm ve bitti o artık kucağıda halbuki hissizleşmiştim yada ben ööle sanıyodum velhasıl kelam o iş ööle kolay deil ha bana da bu kadar kararlıydn madem nie hamile kaldın diyenler olabilir doktorum bana tedavisiz çocuk sahibi olamazsın yumurtalıklarında srun var dedi bende o yüzden korunmuyodum eserlede aramız kötü olduğundan ayda bir çok içkiliyken birlikte oluyoduk yoksa yatakları bile ayırmıştık mucize gibi bişi oldu yani benim oğlan
Canımcım, çok özür dilerim ama ben senin ismini unuttum :kedi:
Diş buğdayını ben de iyi bilmiyorum, annemle anneannemim dediklerini yapıyorum.
Buğdayı haşlayacakmışız, içine ceviz, fındık, badem falan atıp, üzerine pudra şekeri ekip az az servis edecekmişiz. Porsiyonlardan birinin içine de para atacakmışız, kime denk gelirse bebeğe hediye alacakmış.
Bir de bebeğin önüne alet edevat konulacakmış, hangisini seçerse onun temsil ettiği mesleği yaparmış, işin atraksiyon tarafı yani...
Ben biraz daha eğlenceli hale getirmek için, birkaç detay ekledim, ama onu cumartesi akşamı fotolarla paylaşmak istiyorum izin verirsen :) Face adresini verirsen, seni de ekleyeyim, sen de gör...
ismim elif canım.. bende çok hevesliyim bakalım inş. güzel anılarımız olur :) kopyaların için çok teşekkür ederim bu arada :) elif gürleyen die facebooktan ekleyebilirsin merakla bekliyorum fotoğrafları :)
canım benim sakin ol birkere.iyice düşünülüp kara verilecek bir konu bu.
sen cery i hallet gel bekliyoruz.
tamam şebnemcim banada uyar.
tabii Allah tan bişey olmazsa haftaya perşembe.
adres ve ulaşım olayını face ten yada tel le hallederiz.
ulaşım zorlayacak biraz sizi hazır olun.
köyde ve dağın eteklerinde oturunca böyle oluyorkafamçokkarıştı
ayy şimdiden sevindirik oldum yavvv :)))
canlar bir soru soracaktım ama şok haberi alınca unuttum cevaplarsanız sevinirim.
Alp e tavuk kaynatıyorum şuan suyundan çorba yapacağım etindende alacağım biraz.e kalanını neyapayım?daha sonra çorbalarında kullanmak için küçük parçalarda buzluğa koysam,birkez çözüldü pişti,şimdi bidaha koy donsun olur mu?suyunun kalanınıda aynı şekilde dondursam olur mu?birde yoğurt çorbasını bebelere nasıl yapıyosunuz?
bir değil birsürü soru oldusempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
Yerim o mucizeyi ben, iyi ki de olmuş, çok tatlı olmuş opuyorumnanaktan
Bu arada aman ha, yazdıklarımı kürtajı desteklediğim, Hasret'e de bunu ima ettiğim şeklinde algılamayın, sadece baskı yapılmamasından yanayım, hepsi bu... Yoksa, ben olsam, şu anki koşullarımla başıma bu gelse, doğururum valla :)
selm canlarım
durumu yazgı belirtmiştir sanırım, gerçeklerle yüzleşmeyi daha fazla geciktrmedim we test yaparak pozitif netice aldım...
bn beklemiyordum açıkcası korunmak için takwime bakıyodumilşki sonrası temizlk yapıyodum, 3 senede toplasan 1yıl bile etmez hap kullanmam hep böyle korunuyodum kocmda bi kaç defa kendi dikkat etti nasıl oldu bilmiyorum
ama şuan çk kötüyüm, ağlayamıyorum bile... kocamdan bir kat daha nefret ediporum bi spiral taktrmaya bile gidecek wakti yaratamadığı için bana
allak bullak oldum,
bi karnımdaki bebeyi birde kucağımdakini düşünüyorum..
öte yandanda ewliliğimi.. bu kahrolası dükkanı yaşadıklarımı...
ne yapıcamı bilmiyorum, darmadağınım.. jery kucağımda zor yazdım durmuyo ona bişeyler hazırlıyayım, yarım saate gelirim:a015:
yazgı ben hep öyle yapıyorum tavuğu haşladıktan sonra içindeki etiyle beraber rondadan geçiriyoryum buzdolabı için buzluklar varya onlara koyuyorum donduktan sonra buzdolabına boşaltıp gerektikçe alıyorum içinden hiç bişey olmaz...aynı kemik suyu ve et suyunuda yapıyorum...
canım ben kasaptan alıp gelince suyu için aldığım tavukları hemen böyle hazırlayıp öyle koyuyorum dolaba....2 dondurmuyorum yani...Ebru ama o tavuk bi kere çözünmüş, sen donup çözünmüş tavuğu bir daha donduruyorsan zehirlenmediğine şükret valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?