2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ebru ama o tavuk bi kere çözünmüş, sen donup çözünmüş tavuğu bir daha donduruyorsan zehirlenmediğine şükret valla

canım ben kasaptan alıp gelince suyu için aldığım tavukları hemen böyle hazırlayıp öyle koyuyorum dolaba....2 dondurmuyorum yani...

piştikten sonra tekrar dondurmanın sakıncası yok, aldığınız paket tavuklarv da dondurulmuş oluyor

HASRET gördüklerime inanamıyorum korunmuyormuydunuz siz yaa hadi onu bırak eşine neden izin verdin illa spiral yada eşinin prezartiv takması çözüm değil ...hayırlısı olsun iyi düşün taşın canım ani kararlar verme....

piştikten sonra tekrar dondurmanın sakıncası yok, aldığınız paket tavuklarv da dondurulmuş oluyor

canım bizde zaten pişirdimmi et hemen biter....kocam ve oğlum et oburlar :)) o yüzden piştikten sonra koymama hiç gerek kalmadı...et suyunuda bu şekilde hazırlıyorum 2-3 haftada bir...yani pişmiş eti koyma ihtiyacım hiç olmadı..bilmiyorum yani pişmiş konurmu 2. ye...

Ne konuşsun ki yaa...
Bence oturup sakinleşsin, düşünsün...
Burada iyice çorba olacak kafası...
Offf, yine şiştim...

Çıkmam lazım, ama eve gidince açıcam laptopu, acil durum ne de olsa...
Yazamasam da okurum.
Öptüm şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…