- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.001
bende onu öyle biiyordum demek zararlı değilmiş...
bana mı sordum canım..?bana sorduysan gelmedi..benim kaynana hasta bir senedir yola çıkamıyor
Çıkmam lazım, ama eve gidince açıcam laptopu, acil durum ne de olsa...
Yazamasam da okurum.
Öptüm şimdilik...
bebbeğin emmesi testin sonucunu etkiliyormu?
hadi aklım sende nerdesin????
neden emzrmiyomuşum yaw
hasret ceren emmeye devam edıyor mu ?
Test ucuzlardan mıydı ?
Kan testı yaptırdın mı ?
mart annelerinde hamile olan sadece hasret deilki 2 kişi daha vardı.Misafir sayısı 11 olmuş Hasret i duyan toplanmış :)
Yok sana demiyo lavinia ya diyo
Çıkmam lazım, ama eve gidince açıcam laptopu, acil durum ne de olsa...
Yazamasam da okurum.
Öptüm şimdilik...
[sıze="2"]
mart annelerinde hamile olan sadece hasret deilki 2 kişi daha vardı.
Sanırım 1 i aldırdı diyeri devam ediyo hamileligi
güle güle cnm..opuyorumnanaktan[/sıze]
çık bir kendini topla buradaki cevaplar kafanıbilmiorum kararsızım..
kım hamıleydıde aldırdı ?
[sıze="2"]
çık bir kendini topla buradaki cevaplar kafanı
karıştırabilir.sonradan pişman olacagın kararlar alma sadece..olumunekankayizsmile
selin, tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı bebekleri ikizdi birde .
Sonrakide kendiliginden olmuştu.[/sıze]
bilmiorum kararsızım..
kacırmısım.dıger hamıle olan kımdı? O doguracak onu bılıyorumda ısmı nı hatırlayamadım.o da tedavı ıle hamıle kalmıstı ıkıncısı kendılıgınden olmustu ve memnundu
PAZARA GİTTİM PA_ZA_RA kaydirigubbakcemile ,
seninki bozuk telefonla kandıysa mesele yok benimki ilgilenmedi bile sanki malum oldu sıpaya onun bozuk olduğu sempatiksalakcinni
boşuna götürme, görme doğum sonrası gelişmeye başlayan bir duyu olduğu için ilk bir iki yıl hafif göz kaymaları normalmiş gir internette araştır
Bebegınıze sebze corbası yaparken karnıbahar kullanıyor musunuz ?
Benim Eser'de ilk evlendiğimizde böyle yapıyordu. Birkaç kere Eser'e biz evlendik ama bir ev olamadık el gibiyiz hala demişimdir. Çok şükür artık yok öyle huyları.
Ebru canımdan can gitti Rabbim korusun tüm yavrularımızı. Yağmur'a da geçmiş olsun.
Hanife ben kumandaya merak salınca bizimkisi eşime deidm alalım bir tan kumanda en azında o bunun gibi pis olmaz. Malum en pis şeyler cep telefonları ve kumandalar. Bir arkadaşımız hiç yeltenmeyin biz aldık onun yüzüne bakmıyor yine TV'nin asıl kumandasını istiyor dedi. Sık kullandığımız ne varsa ona meraklı ama önüne koymamız yetmiyor bizimd eonunla oynamamız gerekiyor :)
Oy yerim ben o şakıyan Eymen'i.
Oy bir uyumayan daha.
Merve maşallah senin yaramaza. Bizim kız da bu ay çorbalara başladı ama henüz pek yiyor sayılmayız.
selam herkese.
biz geldik.doktordaydık.Alp tamamen normale döndü ama ben rahat edeyim diye yinede götürdüm.ayrıca dün gece bizi mahvetti.12 de uyuttum 1 de bir uyandı ama çığlık kıyamet ne yapsam susmuyor yok.eşim kalktı biraz gezdirdi sonra battaniyede salladık ettik sakinleşti.sonrada beşe kadar oturduk minik paşa uyumadı oynadı,ailecek bisküvi yedik gece gecesempatiksalakcinni.5 te uyudu 9:30 dada tamamen uyandı tabi bu süre kesintilerle bölündü 3-4 kez ve ben isyan edip doktora gidip buna en güçlü uyku ilacını alacağım dedim.
gittikte doktora.heryerine baktı iyice kontrol etti "hiçbirşeyi yok gayet sağlıklı "dedi.diş çıkarıyormuş.bazı bebekler için çok zorlu bir süreç olabilir dedi.kilosu 8 650 gr boyu 70 cmve ben doktora durumu anlattım uykusunun olmadığını falan.bu senide onuda yorar ama o hiçte sağlıksız ve yorgun değil aksine çok hareketli dedi.bir şurup yazdı lordes diye.buda hasret in kullandığı gibi asıl alerji için ama uykuda veriyor.ben dedim ki" bu nekadar doğru verilebilir mi "falan diye.oda sağlık bakanlığı onaylı olduğunu ve bu gibi durumlardada verildiğini söyledi.ama mucize bekleme belkide etki etmeyecek dedi.sipraktin i sordum kesinlikle iki yaş öncesi için önermiyoruz dedi.ama bu lordes i 6 aylıktan sonra veriyoruz dedi.tabi genede eşim araştıracak.sünnet derisi biraz yapışık ama aman aman bir durum değil çok az var,fakat sorun olmaması için sünnetini çok geciktirme dedi.çok iyi beslediğimi böyle devam etmemi söyledi.çok kilolu olmasını bekleme ve isteme dedi.çok hareketli uykusu az doğal olarak yediğini yakar,buna rağmen kilosu boyu gelişimi çok iyi dedi.
bizden böyle ammada yazmışım heeguclubacismile
biz bu gün doktora gittik eren bey 1 haftadır nerdeyse geceleri hiç uyumuyor bizide uyutmuyorr ve eli sürekli kulağında en son doktorumu aradım sordum açaba kulağında intahap olabilirmi yada yelmi kaçtı acaba diye sonra doktor damakları sertleştiğini ondan dolay olduğunu söydii.. sükür her hangi bir sorun yok dedi birde koltuk kenararında yürürken düştü eşşek herhangi bir sorun yok dedi onun içinde
bu arda boyumuz 74 santim kilomuz 9 buçuk olmuşşş
Şimdiye kadar hiç bu tartışmaya girmedim ama böyle ilaç verilmesine ben de karşıyımlmaz: ben nezle olup hafif hafif öksürdüğünde bile ilaç vermedim, ister az yesin ister çok yesin, aç olan çocuk yer, uykusu olan çocuk uyur, emekleyecek çocuk emekler, metazoriye gerek yok lmaz:
çık bir kendini topla buradaki cevaplar kafanı
karıştırabilir.sonradan pişman olacagın kararlar alma sadece..olumunekankayizsmile
selin, tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı bebekleri ikizdi birde .
sonrakide kendiliginden olmuştu.
kacırmısım.dıger hamıle olan kımdı? O doguracak onu bılıyorumda ısmı nı hatırlayamadım.o da tedavı ıle hamıle kalmıstı ıkıncısı kendılıgınden olmustu ve memnundu
Annenle veya Cengiz le veya herhangi bi yakınınla paylaştın mı?
Annenle veya Cengiz le veya herhangi bi yakınınla paylaştın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?