2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım anlatılacak pek bişi yok, Hasret hamile ve ne yapacağı konusunda kararsız. cengize söylemeden aldırmayı planlıyor

saçmalama cnm, biz birbirimize destek olmak için burdayız sonuçta zaten. ne zaman istersen senle konuşmaya hazırız, son kararı sen vereceksin elbette ama iyice düşünerek olur mu?? yukarda da dediğim gibi belki de bu bebek tam tersine senin için bi çıkış yoludur??

hasretcim nasılsın?ben eminim sen oturup düşünüce mantıklı bir karar vereceksin.
ne olursa olsun kararın bize saygı duymak ve arkadaşların olarak yanında olmak düşer.

kesinlikleolumunekankayizsmile

Merale katılıyorum....
Hasretcim elbette karar senin...ama izninle fikrimi söylemek istiyorum....bence ne olursa olsun o da bir can...kürtajın erkeni geçi olmaz anne karnına yerkeştiği andan itibaren hepsi aynı...kıyma ona...biz 4 kardeşiz en küçük kardeşimiz hariç hep 1.5 yaş var aramızda...zor şartlarda büyüdük belki maddi anlamda ama o kadar bağlıyız ki birbirimize...iyiki var kardeşlerim...Ceren için hiç dert etme beraber büyürler...diğer konular daha önemli karar vermen için...hakkınızda hayırlısı..:Saruboceq:

ya saçma saçma konuşma.hamilelik seni duygusal yapmış delii.oldu iyi gününde yanında olup şak şak yapıp kötü gününde sırt mı çevireceğiz?

özel mesajlarına bak bir.

CANIM BENIM SEN DIYORSUN YAAA COK UZDUN BENI klava:
NE OLUR BOYLE KONUSMA, BIZ HERSEYI PAYLASMADIK MI , NE DEMEK SORUNLARIMLA SIZI SIKIYORUM... LUTFEN NE OLUR BOYLE KONUSMA CANIM BENIM...
Şunu düsünüyorum, telefonda da söylediğim gibi şuanda vereceğin kararın sağlıklı olacağını düşünmüyorum, o yüzden biraz bekle, bu olayı içinde yerleştir, moralin biraz düzeldigi zaman, detaylı olarak irdelersin, sonucta şuan cengizle de aran kötü, bi düzelsin, sen bi düzel. nasıl olsa henuz cok kucuk, beklemek ıcın vaktın var, yanlıs anlama ne aldır dıyorum ne de aldırma, sadece iyice dusun... sonuclarını dusun...
1- aldırırsan sonradan pişman olurmusun?
2- cengızden habersiz aldırdıgında cengiz ogrenırse ne yapar?

canım hayırlısı neyse ol olsun ama.yinede iyi düşün biz her zaman yanındayız.. arkadaşların olarakkk...

cengiz öğrenirse ne yapar ?HANDECİM bunu bende düşündüm ayrıcada cengizden habersiz bunu yapmak doğru mu?
herşeyi tek başına göğüslemek HASRET İ daha fazla yakmayacak mı?

Son düzenleme:
selinustu tüpbebekle ikizleri olmuştu sonra tekrar hamle kaldı kendiliğindn we aldırdı...
hayır bilmiyor kimse.. cengize söylersem..... bilmiyorum yaa yine alt üst olacak herşey, daha kıçımızı toparlayamadık:gitme:

[QUOTE=yaz34;15698952]hasretcim nasılsın?ben eminim sen oturup düşünüce mantıklı bir karar vereceksin.
ne olursa olsun kararın bize saygı duymak ve arkadaşların olarak yanında olmak düşer.
[/QUOTE]
düşünemiyorum ki yazgı dipsiz kuyu... mantık yok çözüm üretemiyorum ama olmazlar ağır basıyor

evet biz burada pek çok şyi paylaşıyoruzz ve bu durumda senin sorunun bizim sorunumuz olumunekankayizsmile

cengiz öğrenirse ne yapar ?HANDECİM bunu bende düşündüm ayrıcada cengizden habersiz bunu yapmak doğru mu?
herşeyi tek başına göğüslemek HASRET İ daha fazla yakmayacak mı?

cengız kesınlıkle aldırmasını ıstemez, ona soledıkten sonra cengıze aldıralım dıye bıle sorsa kavga ederler bence kı, cunku cengız zaten cocuk ıstıyordu... eger aldıracaksa zaten cengıze soyleyemez, ama su kocaya yalan soylemek ne kadar dogru ? eger ogrenırse , yanı ben kendı kocama bunu yapsam bızım evlılıgımız bıterdı... o yuzden cok derın dusunulmesı gereken bır konu bu....

bağırarak ağlamak istiyorum, gözyaşlarımı yutmak boğuyo beni...
sağolun kızlar ama sizinde dediğiniz gibi hergün bi atraksiyon war hayatımda sürekli sorunlu kişi benim.. neden hayatımda bazı şeyler yolunda gitmiyor ne bazısı hiç bişey yolunda gitmiyo.. acaba ben mi yanlışım! adam gibi önlemini almayarak bn sebep oldum ama 2 ay önce yaşadığım hamililk korkusuyla 2 aydırda daha da dikkat ediyodum! zaten bu ay toplasan kaç kez ilşki oldu ki

canım ne demek o yaa.çok duygusallaşmışsın.burda birbirimize destek olmak değil mi amaç.çocuklar için bi araya geldik ama artık dostuz kardeşiz.karar senin canım.ama çok iyi düşün.kardeşlik çok süper bi duygu.cerenin de sırt sırta vereceği bi kardeşi olmuş olur.hem ikisi bir olur seni korur.bak benim babamda çektirmiş anneme zamanında .ama şimdi çocukları büyünce artık ağzını açamıyo anneme.ve şimdi çok güzel bi evlilikleri var.olumunekankayizsmile

Hasret, saçmaladın şimdi, ne demek sizi sıkıyorum, bizler burada dertleşmek, birbirimize destek olmak için varız, sakın böyle düşünme, bizi üzersin, kararin ne olursa olsun sana destek olacagız, ama sakin kafayla enine boyuna iyice düşün, sonucuna katlanamayacağın yanlış kararlar verme arkadaşım.

kacırmısım.dıger hamıle olan kımdı? O doguracak onu bılıyorumda ısmı nı hatırlayamadım.o da tedavı ıle hamıle kalmıstı ıkıncısı kendılıgınden olmustu ve memnundu
mihribandı cnm ..

hasret saçmalama öyle şeymi olur bir her zaman senin yanındayız,
eger benim lafıma kızdıysan ben senin açından dedim kafan çok kaışır kafanı toplarla
diye ona alındıysan özür..:1hug:

hasreettt,ne diyosun sen yaa..biz iyide kötüde yanındayız senin..kafanı dinlemek istiyorsan kendin ayrı ama bizim için böyle düşünme lütfen...

canım nacızane fıkrım bır an once bu durumu cengız ıle paylas ve gelısmelerı seyret.sadece hamıleyım ne yapacagız de.

aynen evliliğimiz biter ve benim yüzüme bile bakmazdı.

ne kadar doğru bilmem ama cengizden gizlersen ve sonra bu durumu öğrenirse daha problem olabilir...mutlaka öğrenecektir..çünküü kürtajdan sonra eve baygın geliyorsun...bir sürede ilişki yasağı falan geliyor..kimse demese bile halinden anlar...

aynen evliliğimiz biter ve benim yüzüme bile bakmazdı.

adam olan adam elbettekı boyle tepkı verır.hem hamılelık sonlandırma sadece kadının verebılecegı bır karar degıl.karnımızda tasımak , konuda soz hakkının sadece kadına aıt oldugu anlamına gelmıyor

Herseyin hayırlısı var güzelim belki daha da hersey yoluna girer ve eşinde sorumluluk sahibi olur sakın böyle başınızı ağrıttım filan deme bizler burada neler atlattık yaa neler oldu hamileliğimizden bu yana hep beraberiz ve inşallah hep beraber oluruz.Sensiz olmaz burası sen yazdıkça rahatlarsın yaz bizde elimizden geldiğince yardım ediyoruz .Hoş yanında olamasakta dinliyoruz .Bugün acayip yoğundum ve ilgilenemedim.Ama ilk gördüğümde şok oldum ama sevindim Cery kardeşiyle büyüyecek yalnız olmayacak sana sımsıkı sarılırlar sen de onlara .Üzme kendini herşeyin bir çaresi var canım...Hakkınızda hayırlı kararlar verin ne olur.Ve buraya da girmezsen döveriz seni

aynen bizdede aynı durum olurdu ,
ama ben eşime söylemeden böyle bişey yapmazdım
kararı ne olursa olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…