2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AAA ben bişey hatırladım kocanın/çocuğun babasının onayı olmadan kürtaj olmuyor zaten, yani gidip illegal bi kuruma yaptırırsan ayrı ama yasal kurumlarda onay istiyorlar

hasret eninde sonunda söyleyeceksin bence geç olmadan eşinle paylaş bu durumu sonuçta orta ikinizin bebeği yani yaparken iyide bebk olunca mı kötüüü ....

aldırmasını istemeyen adam o zamn doğuralacak şartları yaratır karısını para makinası olarak görmez kendi açlışır çabalar bakar ailesine tamam karım yaptı yapacağını der

aldırmasını istemeyen adam o zamn doğuralacak şartları yaratır karısını para makinası olarak görmez kendi açlışır çabalar bakar ailesine tamam karım yaptı yapacağını der

Hasreet ortamı biraz yumuşatayım, SATa göre çin takvimine bak bakalım belki erkek çıkar, ona göre tamam doğurayım dersin guclubacismile

hasret canım hayırlı olsun bende aldıramicaanı düşünenlerdenim ilk hamileliğin kadar mutlu oldum tebrik ederim hatta:) bence bu bebek değiştirebilir herşeyi kocan olacak seni iki cocukla sucu dükkanına dikemeyeceğine göre!! ewine oturursun bi güzel dükkanda devredilir o paraylada icaba bakılır herşey düzelir inşş karnına baksana bi annesi oda sana bakıooo ablasına bakıooo sıpa senii nasıda gelmiş konmuş habersiz habersiz...:))

evet hasret babanın onayı olmadan olmuyor kürtajbilmiyorumkismile
zaten cengizden habersiz adım atmamalısın, bak bu konuda hepimiz hemfikiriz. düşünsene onlar bizden bişi saklayınca nasıl zorumuza gidiyor, hele ki bu bi çocuk, onun da çocuğu

yaa Hasret belki de gerçekten çok bunaldığın için Allahın sana sunduğu bi çıkış yoludur bu. evinde mutlu,huzurlu biçimde çocuklarınla ilgileneceksin artık kimbilir

ya kızlar seyyaltaner ne kadar süre kapsama alanı dışında kalacak..?
bir link verildi diye bu kadar cezamı alınır?

hasretcım annemın ısyerınden eve gelırken senı dusundum hep..
Aklıma su geldi... nacizane dusuncem...
Zaten Cengize soylemeden aldıramıyorsun o zaman cek Cengizi konus...
Hamileyim ama bu cocugu dogrurup dogurmamakta kararsızım ben de... Son yasadıklarımız cok yıprattı beni, bana guven ver de.. Ancak evde oturup cocuklarıma bakmak sartıyla yaparım bu cocugu , oyle burada oturup calısmamı, para kazanmamı bekleme, eger ki calısacaksam burayı satamyacaksan cocugu dogurmayacagım de... Bende sana bir cocuk vermeyi cok istiyorum bunu biliyorsun ancak bu sartlarda ona greekn ılgıyı ve bakımı veremem, seninle son zamanlarda sureklı kavga edıyoruz boyle bır ortamda 2. bebegı nasıl dunyaya getırebılırım, bana guven vermen lazım de...
bakalım ne dicek ?

AAA ben bişey hatırladım kocanın/çocuğun babasının onayı olmadan kürtaj olmuyor zaten, yani gidip illegal bi kuruma yaptırırsan ayrı ama yasal kurumlarda onay istiyorlar
nasıl yani hastanede olmaz mı? yok canım yapanlar nasıl yapıyor?
yok canım yok keşke öyle olacağı konusunda bi parça ümidim olsa keşke... tam tersi cengiz beni suçlar! yani çalışırsam işleri tıkır tıkır giderse sorun yok amaaaa çalışmicam hamileyim dersem kesin yine bunalımdan bunalıma girecek hatta parayı tercih edecek bnce!
we beni mecbur bırakmasından korkuyorum hayır şimdi daha çok çalışmamız lazım 4 kişi oluyoruz para lazım onlara gelecek lazım çalışmamız lazım diyecek!! adım gibi eminim o özwerili bir insan değil hiç olmadı zaten ama benim kör gözlerim bunu çok geç gördü...

baygın mıbilmiyorumkismile
canım nacızane fıkrım bır an once bu durumu cengız ıle paylas ve gelısmelerı seyret.sadece hamıleyım ne yapacagız de.
oo süper çalışmaya dewam para lazım para çok paraaaaaaaaa

hepiniz sağolun canlarım zaten burası olmasa.. derdimi kimseler bilmiyo inanın kızlar sizden başka tek sığınağım burası((( sizler(((

:gitme:
cerenin kardeşi dimi o herşeyden önce:gitme: cerenn kardeşinin yaşama hakkı war değil mi
onunda anne babaya cery gibi cazgır bi ablaya ihtiyacı war değil mi:a015:
we gözyaşlarım sel olurrrrr
uff umarım kimse gelmez yanıma şuan telde çalmasın:a015:

canım evet baygın oluyorsun,halsiz oluyorsun...3 sene önce alam boşandığında hamile kalmıştı türkiyeye geldi burda benim dr ye aldırmıştık...bu arada devlete bağlı yerlerde babanın onayı isteniyor..ama özelde bizden istememişlerdi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…