- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.041
AAA ben bişey hatırladım kocanın/çocuğun babasının onayı olmadan kürtaj olmuyor zaten, yani gidip illegal bi kuruma yaptırırsan ayrı ama yasal kurumlarda onay istiyorlar
cengız kesınlıkle aldırmasını ıstemez, ona soledıkten sonra cengıze aldıralım dıye bıle sorsa kavga ederler bence kı, cunku cengız zaten cocuk ıstıyordu... eger aldıracaksa zaten cengıze soyleyemez, ama su kocaya yalan soylemek ne kadar dogru ? eger ogrenırse , yanı ben kendı kocama bunu yapsam bızım evlılıgımız bıterdı... o yuzden cok derın dusunulmesı gereken bır konu bu....
aldırmasını istemeyen adam o zamn doğuralacak şartları yaratır karısını para makinası olarak görmez kendi açlışır çabalar bakar ailesine tamam karım yaptı yapacağını der
aldırmasını istemeyen adam o zamn doğuralacak şartları yaratır karısını para makinası olarak görmez kendi açlışır çabalar bakar ailesine tamam karım yaptı yapacağını der
ya kızlar seyyaltaner ne kadar süre kapsama alanı dışında kalacak..?
bir link verildi diye bu kadar cezamı alınır?
Ceza mı almış link verdi diye aaaa link vermek yasak mı e hepimizin vermişliği var
nasıl yani hastanede olmaz mı? yok canım yapanlar nasıl yapıyor?AAA ben bişey hatırladım kocanın/çocuğun babasının onayı olmadan kürtaj olmuyor zaten, yani gidip illegal bi kuruma yaptırırsan ayrı ama yasal kurumlarda onay istiyorlar
yok canım yok keşke öyle olacağı konusunda bi parça ümidim olsa keşke... tam tersi cengiz beni suçlar! yani çalışırsam işleri tıkır tıkır giderse sorun yok amaaaa çalışmicam hamileyim dersem kesin yine bunalımdan bunalıma girecek hatta parayı tercih edecek bnce!Herseyin hayırlısı var güzelim belki daha da hersey yoluna girer ve eşinde sorumluluk sahibi olur sakın böyle başınızı ağrıttım filan deme bizler burada neler atlattık yaa neler oldu hamileliğimizden bu yana hep beraberiz ve inşallah hep beraber oluruz.Sensiz olmaz burası sen yazdıkça rahatlarsın yaz bizde elimizden geldiğince yardım ediyoruz .Hoş yanında olamasakta dinliyoruz .Bugün acayip yoğundum ve ilgilenemedim.Ama ilk gördüğümde şok oldum ama sevindim Cery kardeşiyle büyüyecek yalnız olmayacak sana sımsıkı sarılırlar sen de onlara .Üzme kendini herşeyin bir çaresi var canım...Hakkınızda hayırlı kararlar verin ne olur.Ve buraya da girmezsen döveriz seni
baygın mıbilmiyorumkismilene kadar doğru bilmem ama cengizden gizlersen ve sonra bu durumu öğrenirse daha problem olabilir...mutlaka öğrenecektir..çünküü kürtajdan sonra eve baygın geliyorsun...bir sürede ilişki yasağı falan geliyor..kimse demese bile halinden anlar...
oo süper çalışmaya dewam para lazım para çok paraaaaaaaaacanım nacızane fıkrım bır an once bu durumu cengız ıle paylas ve gelısmelerı seyret.sadece hamıleyım ne yapacagız de.
canım ne demek o yaa.çok duygusallaşmışsın.burda birbirimize destek olmak değil mi amaç.çocuklar için bi araya geldik ama artık dostuz kardeşiz.karar senin canım.ama çok iyi düşün.kardeşlik çok süper bi duygu.cerenin de sırt sırta vereceği bi kardeşi olmuş olur.hem ikisi bir olur seni korur.bak benim babamda çektirmiş anneme zamanında .ama şimdi çocukları büyünce artık ağzını açamıyo anneme.ve şimdi çok güzel bi evlilikleri var.olumunekankayizsmile
Ceza mı almış link verdi diye aaaa link vermek yasak mı e hepimizin vermişliği var
burcu öyle dedi linkten sonra kapsama alanı dışı olmuş..lmaz:
kim kpsama alnı dışı olmuş bea?
o sohbet sitesi wermiştir belki yani kk gibi forum içeriği olan
Hasreet ortamı biraz yumuşatayım, SATa göre çin takvimine bak bakalım belki erkek çıkar, ona göre tamam doğurayım dersin guclubacismile
evet yaa yeri geldi hepimiz verdik link...
bence başka bisi vardır yaa
nasıl yani hastanede olmaz mı? yok canım yapanlar nasıl yapıyor?
yok canım yok keşke öyle olacağı konusunda bi parça ümidim olsa keşke... tam tersi cengiz beni suçlar! yani çalışırsam işleri tıkır tıkır giderse sorun yok amaaaa çalışmicam hamileyim dersem kesin yine bunalımdan bunalıma girecek hatta parayı tercih edecek bnce!
we beni mecbur bırakmasından korkuyorum hayır şimdi daha çok çalışmamız lazım 4 kişi oluyoruz para lazım onlara gelecek lazım çalışmamız lazım diyecek!! adım gibi eminim o özwerili bir insan değil hiç olmadı zaten ama benim kör gözlerim bunu çok geç gördü...
baygın mıbilmiyorumkismile
oo süper çalışmaya dewam para lazım para çok paraaaaaaaaa
hepiniz sağolun canlarım zaten burası olmasa.. derdimi kimseler bilmiyo inanın kızlar sizden başka tek sığınağım burası((( sizler (((
:gitme:
cerenin kardeşi dimi o herşeyden önce:gitme: cerenn kardeşinin yaşama hakkı war değil mi
onunda anne babaya cery gibi cazgır bi ablaya ihtiyacı war değil mi:a015:
we gözyaşlarım sel olurrrrr
uff umarım kimse gelmez yanıma şuan telde çalmasın:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?