2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HASREüzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama er geç cengize sööliyceksin evli olanlarda babanın onayı olmadan kürtaj yaptıramassın yapan kaçak yerler var ama onlarda hijyenik diil yani hiç kalkışma
zaten bence en doğrusu cengizle konuşman anlat ona şikayetlerini ne istemediğini bu bebeği neden istmediğini belki bu bi çözüm olur umarım en mutlu olacağın karaı verirsin
ben çıktım öpüldünüz kızlar

hasretçim olacağı varsa olur ben ata hamile kaldığımda o ay bir kere birlikte olmuştuk ve tuttu :)
şimdi derin bir nefes al bir düşün ne yapmak istediğini bu evliliğin nereye gittiğini böyle bir ortamda çocukların mutlu olup olamayacağını sen iyi olmazsan çocuklarında olmaz önce sen iyi olmalısın mutlu olmasın ve huzurlu olmalısın sonuçta eğer gün gelirde allah korusun tabii cengizden ayrılmaya karar veririsen kendi ayakların üstünde durup onun üstesinden gelirsin herşey senin ve çocukların için çünkü sen bir annesin ....
iyi düşün en doğru kararı sen vericeksin biz hertürlü kararında yanındayız bizden uzaklaşma dertler paylaştıkta azalır mutluluklar paylaşıldıkça artar

çok kararsızım ebru kabus gibi yaaa hakettim bunu belkide(( saçma sapan düşünceler dolanıyo kafamda toparlanamıyorum..
gülayla konuştum o da söylendi 23 yaşındasın damızlık gibi ne çocuğu dedi(( iyice dağıldım

ya kızlar seyyaltaner ne kadar süre kapsama alanı dışında kalacak..?
bir link verildi diye bu kadar cezamı alınır?

burda link vermek serbest değil miydi yaw? hatta link ekle diye bi kısım bile yok mu?

evet bence de konuşmalı ve şartlarını kesin dille belirtmelisin

bak bunu yazdım hasretcim

ewet ewet bak ne güzel söyledin cerenin kardeşinin yaşama hakkı WAR!! onunda anne babaya ihtiyacı war hastanenin tıbbi atık çöplüğüne gitmeye değil annesinin sıcacık karnında tutunmaya ihtiyacı var. hadi hasret wala öznurun dedii gibi seni gerçi çok tanımıyorum ama bu zamana kadar okuduğum hasret çatır çaıtr dogurur!!

kız ne damızlık ineği yaw ne alaka. hiç öyle düşünme. bi kere tek çocuk olmaz zaten, herkesin bi kardeşe ihtiyacı var. ve çoğu kimse kardeler arasında zaten çok yaş farkı olmamasından yana. sizinki biraz daha erken olmuş olur o kadar. Ama elbette bundan sonra daha tedbirli davranmalısın, banyoya koşmak falan hikayelmaz:

merhaba canlarım

hasretim
cery nin kardeşide cery kadar tatlı olur eminim bir cana nasıl kıyılır bilemem
hele de bunu yaşamış bireyler olarak...

ben annemin yedinci ve son çocuğuyum
benim babam öyle bir insanki anlatsam inanmaz yok be dersiniz
babam benim olmamı istememiş ve annemi kürtaja yollamış
fakat illegal bir yerdeki o doktor anneme kaç çocuğu olduğunu sormuş ve
git demiş aldırma bu da onlar gibi büyür gider hiç anlamazsın bile
zaten istediği para babamın anneme verdiği parayla denkleşmediği için annem eve dönmüş...
bir daha da gitmemiş ben doğduğum zaman babam annemle bir buçuk sene konuşmamış hem beni aldırmadığı için hem de kız olduğum için...

velhasıl benim çocukluğumdan beri bildiğim bu durum hep beni acıtmış kanatmış ağlatmış...

ne zaman bir kürtaj haberi alsam titremiş sarsılmışım...

başka bir şey söyleyemiyorum hakkında hayırlısı olsun ama o can da doğsun inşallah...

handecim
haklısın konuşmalıyım sanırım ben tek başıma hareket edemem bu konuda zaten aldırırsam psikolojisi beni mahfedecek bu durmmu tek başıma kaldıramam o da yaşamalı sonuçta onun yüzünden oldu spiral taktırmaya gidemediğim için! ama bu şartlarda doğurmak istemediğimi nasıl sölicem işte orası çok wahim!

canım yaaa.babanın sana olan tavrı nasıldı peki

bencede o ne demek damızlık fln ayrıca ewet damızlığız warmı bi sürü güzel kuzucuk getiriyoruz dünyaya. banyoya koşmak gerçekten hikaye nette okumuştum spermlerin rahme gitme hızı tam rakam weremicem ama inanılmaz hızlıymış yani siz istediğiniz kadar yıkayın giden çoktaaan gitmiş oluyormuş artı o vajinal duş çok sakıncalıymış. nie kondom kullanmıorsunuz hem siz yaa yıkamak neymiş.. ıyy..

canım yaa baban sonra sana karşı nasıldı tam birbucuk sene mi gerçekten. sen ona gülerken ederken annene hala nasıl kızabilmiş. öbür dünyada görür o. cık cık. annen hem lohusalık depresyonu hemde öle bi koca. cennet olsun karşılığı inşş..

ne olmus yanı benım annem 25 yasındayken 4.cocugunu dogurdu.
o gunu hıc unutmam kucucuk mınık murunlu kardesım guneslı bır nısan sabahında bıze gelmıstı

bence bu sartlarda dogurmak ıstemıyorum dersen cocuk dogdugunda anan senı ıstememıstı oglum der Çenkizzzz delikafadulden

Mrl naber canım senin oglan nası yemio dimi hala. benimkide bugün bi kustu kuzucum boru gibi fışkırdı nası korktum anlatamam o kadar tokda değildi ztn emme süreleri sizinde kısalmışrı dimi benimki uyuma modu hariç gündüz en fazla 3 dk emio gene o kadar emmişti yrm muzu ezdim yediriyordum bi öğürür gibi yaptı sonra aldırmadım hep yapar onu yutamadı sanırım dedim son kaşığı werdim lark die bi kustu fışkırarak nası aldığımı bilemedim üşüttümü çok mu yedi bilmiyorum sonra 1 saat emmek istemedi şimdi ayaamda uyuo bugün wermicem ek gıda çok mu weriorm zorluorm die vicdan azabı duyuyorum yaa napcamı şaştım yesede yemesede aynı ztn bu ay 450 gr almış 7200 olmuş zahmet oldu yani..

hasret ben sana güzel bir örneğim ben hamileyken eski eşim olacak kişi atayı istememişti hamileliğimde neler çektim ama yılmadım şimdi boncuk gözlü bir oğlum var ve onunla yanlız başıma mücadele ediyorum sende cery için ve yeni doğacak bebeğin için mücadele ediceksin ama birçok şeyede hazırlıklı olucaksın senin kocanın huyu bence değişmez birde ceryy çok küçük oda seni biraz zorlayacak kendini hazırla

buarada birşey daha paylaşıcam sizinle daha önce sadece 2 kişiyle paylaştığım birşey ben daha önce bir bebek aldırdım aldırmalıydım mecburdum henüz eşimle evlenmemiştik ve evlenmemize de daha vardı ve 1 sene boyunca hep rüyamda gördüm ban hep kızdı beni niye istemedin diye yaşadıklarım korkunçtu hatırlamak bile istemiyorum o yüzden iyi düşün

yok cnm yaaa yemiyo( bugün yine hiçbişi yemedi, bütün gün sadece emdi. o da zaten 3'er dakika anca. nasıl dayanıyor bilmiyorum. ne kahvaltı etti,ne meyve yedi ne de çorba içti
450gr 1 ay için fena değil aslında ama toplamda düşündüğünde toparlanmaları için azıcık daha almaları lazım. bizimki de anca o civar olmuştur(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…