- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.061
yoo sahibinden.com da arabalarının linkini verdi
bağırarak ağlamak istiyorum, gözyaşlarımı yutmak boğuyo beni...
sağolun kızlar ama sizinde dediğiniz gibi hergün bi atraksiyon war hayatımda sürekli sorunlu kişi benim.. neden hayatımda bazı şeyler yolunda gitmiyor ne bazısı hiç bişey yolunda gitmiyo.. acaba ben mi yanlışım! adam gibi önlemini almayarak bn sebep oldum ama 2 ay önce yaşadığım hamililk korkusuyla 2 aydırda daha da dikkat ediyodum! zaten bu ay toplasan kaç kez ilşki oldu ki
canım evet baygın oluyorsun,halsiz oluyorsun...3 sene önce alam boşandığında hamile kalmıştı türkiyeye geldi burda benim dr ye aldırmıştık...bu arada devlete bağlı yerlerde babanın onayı isteniyor..ama özelde bizden istememişlerdi..
hımmm hemen bakem o zamndelikafadulden:dilcikar:
ya kızlar seyyaltaner ne kadar süre kapsama alanı dışında kalacak..?
bir link verildi diye bu kadar cezamı alınır?
hasretcım annemın ısyerınden eve gelırken senı dusundum hep..
Aklıma su geldi... nacizane dusuncem...
Zaten Cengize soylemeden aldıramıyorsun o zaman cek Cengizi konus...
Hamileyim ama bu cocugu dogrurup dogurmamakta kararsızım ben de... Son yasadıklarımız cok yıprattı beni, bana guven ver de.. Ancak evde oturup cocuklarıma bakmak sartıyla yaparım bu cocugu , oyle burada oturup calısmamı, para kazanmamı bekleme, eger ki calısacaksam burayı satamyacaksan cocugu dogurmayacagım de... Bende sana bir cocuk vermeyi cok istiyorum bunu biliyorsun ancak bu sartlarda ona greekn ılgıyı ve bakımı veremem, seninle son zamanlarda sureklı kavga edıyoruz boyle bır ortamda 2. bebegı nasıl dunyaya getırebılırım, bana guven vermen lazım de...
bakalım ne dicek ?
hasretcım annemın ısyerınden eve gelırken senı dusundum hep..
Aklıma su geldi... nacizane dusuncem...
Zaten Cengize soylemeden aldıramıyorsun o zaman cek Cengizi konus...
Hamileyim ama bu cocugu dogrurup dogurmamakta kararsızım ben de... Son yasadıklarımız cok yıprattı beni, bana guven ver de.. Ancak evde oturup cocuklarıma bakmak sartıyla yaparım bu cocugu , oyle burada oturup calısmamı, para kazanmamı bekleme, eger ki calısacaksam burayı satamyacaksan cocugu dogurmayacagım de... Bende sana bir cocuk vermeyi cok istiyorum bunu biliyorsun ancak bu sartlarda ona greekn ılgıyı ve bakımı veremem, seninle son zamanlarda sureklı kavga edıyoruz boyle bır ortamda 2. bebegı nasıl dunyaya getırebılırım, bana guven vermen lazım de...
bakalım ne dicek ?
:gitme:
cerenin kardeşi dimi o herşeyden önce:gitme: cerenn kardeşinin yaşama hakkı war değil mi
onunda anne babaya cery gibi cazgır bi ablaya ihtiyacı war değil mi:a015:
we gözyaşlarım sel olurrrrr
uff umarım kimse gelmez yanıma şuan telde çalmasın:a015:[/B]
merhaba canlarım
hasretim
cery nin kardeşide cery kadar tatlı olur eminim bir cana nasıl kıyılır bilemem
hele de bunu yaşamış bireyler olarak...
ben annemin yedinci ve son çocuğuyum
benim babam öyle bir insanki anlatsam inanmaz yok be dersiniz
babam benim olmamı istememiş ve annemi kürtaja yollamış
fakat illegal bir yerdeki o doktor anneme kaç çocuğu olduğunu sormuş ve
git demiş aldırma bu da onlar gibi büyür gider hiç anlamazsın bile
zaten istediği para babamın anneme verdiği parayla denkleşmediği için annem eve dönmüş...
bir daha da gitmemiş ben doğduğum zaman babam annemle bir buçuk sene konuşmamış hem beni aldırmadığı için hem de kız olduğum için...
velhasıl benim çocukluğumdan beri bildiğim bu durum hep beni acıtmış kanatmış ağlatmış...
ne zaman bir kürtaj haberi alsam titremiş sarsılmışım...
başka bir şey söyleyemiyorum hakkında hayırlısı olsun ama o can da doğsun inşallah...
kız ne damızlık ineği yaw ne alaka. hiç öyle düşünme. bi kere tek çocuk olmaz zaten, herkesin bi kardeşe ihtiyacı var. ve çoğu kimse kardeler arasında zaten çok yaş farkı olmamasından yana. sizinki biraz daha erken olmuş olur o kadar. Ama elbette bundan sonra daha tedbirli davranmalısın, banyoya koşmak falan hikayelmaz:
merhaba canlarım
hasretim
cery nin kardeşide cery kadar tatlı olur eminim bir cana nasıl kıyılır bilemem
hele de bunu yaşamış bireyler olarak...
ben annemin yedinci ve son çocuğuyum
benim babam öyle bir insanki anlatsam inanmaz yok be dersiniz
babam benim olmamı istememiş ve annemi kürtaja yollamış
fakat illegal bir yerdeki o doktor anneme kaç çocuğu olduğunu sormuş ve
git demiş aldırma bu da onlar gibi büyür gider hiç anlamazsın bile
zaten istediği para babamın anneme verdiği parayla denkleşmediği için annem eve dönmüş...
bir daha da gitmemiş ben doğduğum zaman babam annemle bir buçuk sene konuşmamış hem beni aldırmadığı için hem de kız olduğum için...
velhasıl benim çocukluğumdan beri bildiğim bu durum hep beni acıtmış kanatmış ağlatmış...
ne zaman bir kürtaj haberi alsam titremiş sarsılmışım...
başka bir şey söyleyemiyorum hakkında hayırlısı olsun ama o can da doğsun inşallah...
çok kararsızım ebru kabus gibi yaaahakettim bunu belkide (( saçma sapan düşünceler dolanıyo kafamda toparlanamıyorum..
gülayla konuştum o da söylendi 23 yaşındasın damızlık gibi ne çocuğu dedi(( iyice dağıldım
handecim
haklısın konuşmalıyım sanırım ben tek başıma hareket edemem bu konuda zaten aldırırsam psikolojisi beni mahfedecek bu durmmu tek başıma kaldıramam o da yaşamalı sonuçta onun yüzünden oldu spiral taktırmaya gidemediğim için! ama bu şartlarda doğurmak istemediğimi nasıl sölicem işte orası çok wahim!
Mrl naber canım senin oglan nası yemio dimi hala. benimkide bugün bi kustu kuzucum boru gibi fışkırdı nası korktum anlatamam o kadar tokda değildi ztn emme süreleri sizinde kısalmışrı dimi benimki uyuma modu hariç gündüz en fazla 3 dk emio gene o kadar emmişti yrm muzu ezdim yediriyordum bi öğürür gibi yaptı sonra aldırmadım hep yapar onu yutamadı sanırım dedim son kaşığı werdim lark die bi kustu fışkırarak nası aldığımı bilemedim üşüttümü çok mu yedi bilmiyorum sonra 1 saat emmek istemedi şimdi ayaamda uyuo bugün wermicem ek gıda çok mu weriorm zorluorm die vicdan azabı duyuyorum yaa napcamı şaştım yesede yemesede aynı ztn bu ay 450 gr almış 7200 olmuş zahmet oldu yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?