2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret CENGİZ le konuş balım lütfen onun ne olursa olsun bunu bilmeye hakkı var.
belkide herşey okadar güzel olacakki.
ee gülayda ege doğduktan bir iki ay sonra seneye kardeş yapacağım yazıyordu facebook a.takma bunları salla.Sen düşün taşın bitanem mantıklı karar ver.kürtaj ol yada olma demiyorum ama ben kürtaj olmuş biri olarak,üstelik yaşamayan bebeğimi aldırmıştım,nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum.bu yük tek başına sana çok ağır kocanla konuş.
hem yine söylüyorum karamsar olma ne olur belkide bu senin için bir şans.....

Son düzenleme:

anlıyorum seni..gerçekten kendimi koyuyorumda o duruma...bilmiyorum ne yapardım....?
damızlık değilsin tabiki,,ceren için bir kardeşinin olması iyi olur,hem ona arkadaş olur,ikiz gibi büyürler ama sen bu arada çok yorulursun..cery de küçük çünkü...ama ikisi birden büyüyüp çıkacağı içinde 3-4 sene sonra çok rahat olursun bir daha çoçuk yapma derdide olmaz...

eşinle paylaş durumu ..hamileyim ,ama şu şartlar altında dünyaya getirsem ona nasıl bakarım,bazı değişiklikler yapmamız lazım ,ben çalışamam 2 çoçukla ,birde senin bana güven vermen lazım ,ben geleçeğimişzden korkuyorum bazen de...açık açık konuş..bırak konuştuktan sonra isterse kudursun..hiç oralı olma...yükü birazda onun üzerine at..tek başına taşıma bu yükü...tabi cengize ne kadar güvenebilirsin oda bilinmez adam iyi olur..bebek aldırılamayacak kadar büyüyüncede eski haine dönebilir....birde senin hissedeceklerin önemli kürtaj olursan..benim uykularım kaçardı açıkcası,vijdan azabı çekerim...bende erayı iistemiyordum,istemeden hamile kaldım 2 aylık evliydim ve hayatımdan bezdirmişti beni sevgili eşim,boşanmayı düşündüğüm sırada hamile olduğumu öğrendim..dr ye gittim aldırma niyetiyle kalp atışları başlamıştı ,yapamadım kalp atışlarını duyunca eve geri döndüm...başa gelen çekilir dedim..

sürekli mız mız bu çocuk kızlar yaa.. ne istediğini de anlayamıyorum kucağıma aldığımda çok neşeli ama yere koyunca başlıyo hep kucaktada tutamıyorum belim çok ağrıyo Allahım sabır verr ..

alla alla doktorunuz bişi demio mu meral yaa tek yemeyen çocuk eymen diil ki. bi ilaç farklı bi mama ne bilim bişe önermio mu gelişimi ii mi dio yoksa

hasretciğim 3 abim var 3 ablam var canım
bir de o minik can açısından bak duruma diye söyledim bunları
belkide ağzımıza kürtaj adını almamız bile hata...

evet canlar benim babam öyle bir adam ki boşverin gitsin
ama annem dünya iyisidir...
şimdi iyi ki seni doğurmuşum o para yetmemiş iyi ki der durur bana...

ya saçmalama ne damızlıgı be ne alakası var, benim ablam 29 yaşında ve 4 çocugu var,
hiç öyle düşünme..
kim kpsama alnı dışı olmuş bea?
o sohbet sitesi wermiştir belki yani kk gibi forum içeriği olan

seyyaltaner...

la hasret ben senı az cok tanımıssam sen bu cocugu catır catır dogurursun demedıydı oznur deme
ohhhh bısede mıs gıbı bı yıgen daha gelır bı daha teyse oluruz :dance:alkisalkisalkis:Saruboceq:
düşük bi ihtimal cnım:gitme:
bence bu sartlarda dogurmak ıstemıyorum dersen cocuk dogdugunda anan senı ıstememıstı oglum der Çenkizzzz delikafadulden
oğlum dicek bide:)
bu adam ben cerye 2,5aylık hamileyken bana bi kawgadan sebep tokat atıp git aldır bnm çocuğumu demiş bi adam
işte bunlar geldikçe aklıma bitiyor herşeyyyyy

Hasret kaç doğumlusun kız?? çin takvimine bakcem

14 mayıs 1987 :)

alla alla doktorunuz bişi demio mu meral yaa tek yemeyen çocuk eymen diil ki. bi ilaç farklı bi mama ne bilim bişe önermio mu gelişimi ii mi dio yoksa

denetiyo cnm farklı ilaçlar falan ama nafile( zaten almıyor ki vitaminleri bi türlü, sağlığı yerinde olsun da inş. kilo problem değil aslında. ama böyle hiç vitamin almadan napcaz bilmiyorum

yoksa yanlış mı baktım ama hasret 23 yaşında şuan.

yok ben de baktım,kız görünce bişi demedimyerimseniben

iyiki de doğmuşsun cnma.s.

yok yok bişey demedim ben,sustum

ayy şaştım kaldım, çok kötü bişi yapmış. ama bu adam sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymuyor demek cnm, yoksa gerçekten öyle hissttiğinden değildir. baksana ne kadar düşkün kızına. ama tabi ne olursa olsun sana hem de o durumdayken el kaldırması ve öyle bi laf etmesi cidden öküzlükmüş:mymeka:

bencede konuşmadan alınabilecek bir karar değil bu

oğlum dicek bide:)
bu adam ben cerye 2,5aylık hamileyken bana bi kawgadan sebep tokat atıp git aldır bnm çocuğumu demiş bi adam
işte bunlar geldikçe aklıma bitiyor herşeyyyyy

o haltı yerse gider aldırırsın işte sempatiksalakcinni allah korusun

hasret sen güçlü bir insansın kaldıramayacağın hiç bir şey yok bana göre...
benim annemde ben karnında iken babamdan ne dayaklar yedi
ben de yedim çok
ama neden olmuşum demedim asla...
çünkü melek gibi bir annem var dedim hep...
bizim için her şeye göğüs geren bir anneye sahibim çok şükür...

annem bizi terzilik yaparak büyüttü...
sen de bu güce sahipsin gerekirse tek başına bile çocuklarına yetersin..
yeter ki Allah sağlık sıhhat versin...

ben seni etkilemek istemiyorum demogoji yapıyor gibi görünmek de istemiyorum
o yüzden bu yorum bu konu hakkındaki son yorumum olacak
karar senin ama çok düşün arkadaşım olur mu seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…