- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.081
çok kararsızım ebru kabus gibi yaaahakettim bunu belkide (( saçma sapan düşünceler dolanıyo kafamda toparlanamıyorum..
gülayla konuştum o da söylendi 23 yaşındasın damızlık gibi ne çocuğu dedi(( iyice dağıldım
handecim
haklısın konuşmalıyım sanırım ben tek başıma hareket edemem bu konuda zaten aldırırsam psikolojisi beni mahfedecek bu durmmu tek başıma kaldıramam o da yaşamalı sonuçta onun yüzünden oldu spiral taktırmaya gidemediğim için! ama bu şartlarda doğurmak istemediğimi nasıl sölicem işte orası çok wahim!
yok cnm yaaa yemiyo( bugün yine hiçbişi yemedi, bütün gün sadece emdi. o da zaten 3'er dakika anca. nasıl dayanıyor bilmiyorum. ne kahvaltı etti,ne meyve yedi ne de çorba içti
450gr 1 ay için fena değil aslında ama toplamda düşündüğünde toparlanmaları için azıcık daha almaları lazım. bizimki de anca o civar olmuştur(
ya saçmalama ne damızlıgı be ne alakası var, benim ablam 29 yaşında ve 4 çocugu var,çok kararsızım ebru kabus gibi yaaahakettim bunu belkide (( saçma sapan düşünceler dolanıyo kafamda toparlanamıyorum..
gülayla konuştum o da söylendi 23 yaşındasın damızlık gibi ne çocuğu dedi(( iyice dağıldım
kim kpsama alnı dışı olmuş bea?
o sohbet sitesi wermiştir belki yani kk gibi forum içeriği olan
çin takvimine göre buda kız nan :sm_cool:
düşük bi ihtimal cnım:gitme:la hasret ben senı az cok tanımıssam sen bu cocugu catır catır dogurursun demedıydı oznur deme
ohhhh bısede mıs gıbı bı yıgen daha gelır bı daha teyse oluruz :dance:alkisalkisalkis:Saruboceq:
oğlum dicek bide:)bence bu sartlarda dogurmak ıstemıyorum dersen cocuk dogdugunda anan senı ıstememıstı oglum der Çenkizzzz delikafadulden
Hasret kaç doğumlusun kız?? çin takvimine bakcem
çin takvimine göre buda kız nan :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3Yazgım dur nan kaydirigubbakcemile3 kızın yuregıne ıncek simdi
kızz inanmayın onlar çinlerin üzerinde test edilmiş :))))
benimki çıkmamıştı bikere..yerimseniben
alla alla doktorunuz bişi demio mu meral yaa tek yemeyen çocuk eymen diil ki. bi ilaç farklı bi mama ne bilim bişe önermio mu gelişimi ii mi dio yoksa
yoksa yanlış mı baktım ama hasret 23 yaşında şuan.
hasretciğim 3 abim var 3 ablam var canım
bir de o minik can açısından bak duruma diye söyledim bunları
belkide ağzımıza kürtaj adını almamız bile hata...
evet canlar benim babam öyle bir adam ki boşverin gitsin
ama annem dünya iyisidir...
şimdi iyi ki seni doğurmuşum o para yetmemiş iyi ki der durur bana...
düşük bi ihtimal cnım:gitme:
oğlum dicek bide:)
bu adam ben cerye 2,5aylık hamileyken bana bi kawgadan sebep tokat atıp git aldır bnm çocuğumu demiş bi adam
işte bunlar geldikçe aklıma bitiyor herşeyyyyy
14 mayıs 1987 :)
yok yok bişey demedim ben,sustum
hasretcım annemın ısyerınden eve gelırken senı dusundum hep..
Aklıma su geldi... nacizane dusuncem...
Zaten Cengize soylemeden aldıramıyorsun o zaman cek Cengizi konus...
Hamileyim ama bu cocugu dogrurup dogurmamakta kararsızım ben de... Son yasadıklarımız cok yıprattı beni, bana guven ver de.. Ancak evde oturup cocuklarıma bakmak sartıyla yaparım bu cocugu , oyle burada oturup calısmamı, para kazanmamı bekleme, eger ki calısacaksam burayı satamyacaksan cocugu dogurmayacagım de... Bende sana bir cocuk vermeyi cok istiyorum bunu biliyorsun ancak bu sartlarda ona greekn ılgıyı ve bakımı veremem, seninle son zamanlarda sureklı kavga edıyoruz boyle bır ortamda 2. bebegı nasıl dunyaya getırebılırım, bana guven vermen lazım de...
bakalım ne dicek ?
oğlum dicek bide:)
bu adam ben cerye 2,5aylık hamileyken bana bi kawgadan sebep tokat atıp git aldır bnm çocuğumu demiş bi adam
işte bunlar geldikçe aklıma bitiyor herşeyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?