2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ufff ya napıcam allahım çıkar yol göstersin bitmiş haldeyim
annem şuan komşu kaınla burda aklı olanın tek çocuk yapması konusunda konuşuyolarkafamçokkarıştı

konuşacağım bi ara:gitme: nasıl yapıcam bilmiyorum aslında psikolojik olarakta hazır değilim 2.çocuğa istemiyorum galiba
şimdi 2 çocuun war dimi:)))) ama aralarında 6yaş war yani bizim gibi 16ay olmayacak.. ben bu yükü taşıyamam tek başıma beceremem we bunun için onun anası yada kendi anamada tahammül edemem
hepimizinki öyle canım şu sıralar ama cery yere bırakınca direk twnin önüne koşup ayağa dikiliyor sorun yok o zamn
çin takvimine göre buda kız nan :sm_cool:
delikafadulden

ya saçmalama ne damızlıgı be ne alakası var, benim ablam 29 yaşında ve 4 çocugu var,
hiç öyle düşünme..

seyyaltaner...
tamam işte bn öyle olmak istemiyorum
1-cery büyüsün 2.bebek özlensinde olsun istiyorum daha wücudum toparlanmadı, erkenden çökeceğim 2bebek peşinde koşturmaktan hadii onu geç onlarca nedeni war aslında..
2-hamileliğimi yine doyasıya yaşayamayacağım
3-çalışmasam bile kocam bunu hep söleyip duracak işte sen dükkanda olsan şöle olcaktı böyle olcaktı...
4-belki zor bir hamilelik geçireceğim we can kızımla ilgilenemeyeceğim (o bunu asla haketmedi)
5-cengiz beni üzmeye ağlatmaya dewam edecek we bu hem benim hem karnımdaki sabi için hiç iyi olmayacak
6-loğusalıkta yaşamayacağım we annesi artık tamamen bizimle yaşamaya başlayacak çünkü adamın çocuk isterken ki güwencesi: olsun bi tane daha senin anan benim bakacak... ben bunu kaldıramam sonumuz 2 çocukla ayrılma olur

7-daha ewliliğimi oturtamadım kafam soru işaretleri we keşkelerle isyanlarla dolu böyle bi ortamda 2.çocuk yapmak ona ödül değil ceza olur!
8- ceren herşeyin en iyisini yemeye giymeye yaşamaya hakkı war herşeyden zamanı warken o faydalanmalı yalnızca onun sewgisinin bölünmesini istemiyorum
9-bütün aile beni topa tutacak annem, anaannem, teyzelerim...
en büyük neden tabiiki benim rahat sıcak bir yuwada bebeklerirmle başbaşa olamayacak olmam.. sorunun kökeni bu! kimseyi çekememde bebeklerime kimsenin bakmasına tahammülde edemem izinde weremem
soruyorum size o sokaklarda tinerci olup dolaşan çocuklar, parklarda bahçelerde yatan hırsızlık yapan dayaklara maruz kalan, yetştrme yurdunda tecawüze uğrayan erkek we kız çocuklar, minicik bebekler.. işkence edilerek öldürüler v.s. bunlar keşke aldırılsaydıda daha iyi değil miydi? tamam kürtaj bi cinayet olabilir ama ona bu dünyada azap çektirip günahına girmektnse doğmadan canlanmadan buna son werilmesi daha mantıklı bnce!!!
tabiiki benim çocuğumun başına ben we babası yaşadığımız müddetçe bugibi şeyler gelmeyecek ama o analarında hepsi böyle olacağını bile bile doğurmadı bence!

kaydirigubbakcemile3 Yazgım dur nan kaydirigubbakcemile3 kızın yuregıne ıncek simdi

yok be canım neden insin ki bu kız derim bir daha ki erkek olur keşke isteyecek cesaretim olsa, keşke öyle bir baba olsa, keşke öyle bi yaşam standardımız olsa... keşke keşke keşkeeeeeee deli olacağım

hasretçim sonuçta iş yine sende bitiyor bu bebeği gerçekten istiyormusun asıl bu sorun cevabı herşeyi çözücek bence önce bir yolunu bulup doktora git kan tahlilini yaptır daha gebeliğin ne durumda olduğunu bilmiyorsun belki bunlar karar vermende yardımcı olur

bilsem ki ilerde öyle bir durum olduğunda cengiz beni çocuklarımla bırakacak bende yaparım hatta süper derim 2 çocuk ohh iyiki yapmışım çünkü cengiz olmazsa ben artık kimseyle ne ewlenirim ne birlkte olurum o yüzden iyi olmuş zamanında bu eniyisi derim ama sorunlu bi insanla böyle düşünemiyorum işte.. bedel ödemek ağır çok ağır gelecek..
yinede bilmiyorum şu haftasonu bi geçsin hele, rabbim werdi bundada bi hayır wardır belki..

cengiz aradı
işlerini bitir aşağıda buluşalım dedi...
yine barış imzalıyor kocam keyfince...:umursamaz:

cengiz aradı
işlerini bitir aşağıda buluşalım dedi...
yine barış imzalıyor kocam keyfince...:umursamaz:

canım bak işte bu bir fırsat düzgünce konuş kocanla.hasret im sen bu adamı seviyorsun oda seni, geçen sana ne sormuştum sende ne cevap vermiştin hatırla.ahh arkadaşım keşke orda olsam da destek olabilsem.ama istediğinde ara söz yargılamadan dinleyeceğim.

Son düzenleme:

YANİ GECEYİ ZEHİR EDEYİMsempatiksalakcinni ya derseki doğuracaksın öle bişey yok durumumuzu toplayana kadrda çalışıcaz yapıcak bişey yok!!!!
ne olacak sonra???

YANİ GECEYİ ZEHİR EDEYİMsempatiksalakcinni ya derseki doğuracaksın öle bişey yok durumumuzu toplayana kadrda çalışıcaz yapıcak bişey yok!!!!
ne olacak sonra???

ya çok sevinip sana sarılıp herşeyin güzel olacağını ve düzeleceğini anlatırsa,seni dinlerse :Saruboceq:
hasret im tamam bu adamı senden iyi tanımıyoruz,ama kocan gaddar mı?
seni sevmiyor,değer vermiyor mu?
ve ne olursa olsun konuşmalısın canım.
sakın alkol alma tamam mı?

Son düzenleme:
durumunuzu anlamadım ben.borcunuz cok mu ?
cengize göre bizim durumumuz kötü bu dükkan olmasa açlıktan ölürüz! şimdi bide ew kredisi war ya dahada acitasyon yapıo... ewin bi kaç senedini bitirelim hiç değilse biraz rahatlayalım falan filan annem annen bakar nasılsa falan dicek
daha genciz şimdi çalışmasak n zamn çalışıcaz daha dicek!!!!

ewet gaddar olduğu bi gerçek çoğu zman..
bezen sewip sewmediği konusundada tereddüte dşüyorum..
alkol alıp biraz rahatlamam lazımlaelaelaelaelae

canım evet 2 çoçuk var şimdi ve aralarında 6 yaş olmasına rağmen ben zorlanıyorum..ben birazda rahatına düşkün bir insanımdır belkide o nedenle zorlanıyor olabilirim sen bana bakma...
benim ablamların arasında 14 ay var...ve annem tek başına kimsenin yarsdımı olmadan bakmış ,üstelik çalışıyormuşta,,işe giderken ortanca ablam daha bir yaşındaymış..onları bakım evine bırakıyormuş..akşamda alıyormuş..çok zorluk çekmiş..annem anlatırdı ortanca ablamın sırtına kadar kakayla eve getirdiği olurmuş...
zor 2 küçük çoçuğa bakmak...en doğru kararı sen vereceksin..evet şimdi çok zamanı değildi,henüz erken ....ama olmuş artık..şimdi senin kararın doğurmak ve doğurmamak yönünde...
ama bunu eşine söylemeden yapamazsın...bakalım cengizin düşüncesi ne olaçak...bu adam sana doğuracaksın derse gidip aldırabilirmisin sen?ben yapamam,erol beni mahveder,mecbur doğururum yani,istesemde istemesemde...dinlemez gider aldırırsam boşanırız...
ama en azından kendime hayatı kolaylaştırmaya üzerimden bazı yükleri atmak için elimden geleni yaparım...

Son düzenleme:

yok yaaklava:klava:
off ne diyeyim valla artık bulamıyorum.umarım cengiz öğrendikten sonra aklını başına alır,ona göre davranır.
sende umarım ileride pişman olacağın şeyler yapmazsın canımcım:çok üzgünüm:

mrblar ben cok sik giremesemde arada bi bakiyorum arkadslar nbrsiniz masallah bebklerimize benim kizim daha bi dis bile cikarmadi 4. disini cikaranlar var........ama cok huzursuz surekli aglamakli kabarmis disleri ama yakinda cikar heralde.emeklemiyr daha ama yuzustu donuyor sonra gidemeyince sinirleniyor agliyor ama yurutecte cok mutlu...iste bizden boyle.....rabbim hepmiz icin hakkimizdan hayirlisini nasip etsin ins...

işte aynen o doğuracaksın derse s..e s..e doğuracağım.. dükkanada bu tempoyada dewam etmek zorunda bırakırsa bir de beni al bakalım herşeyi ya bitiricem ya da işkenceye dewam o sebeple zaten sölemeyi denicektim ama dediğin gibi söylemeden de olmaz büyük bi yalan olur bu illaki ağzımdan falan kaçırırım bişey olur kayıtrlara geçer biri söyler biri görür söylicem sanırım ama bakalım kızlar kötü sonuçlar doğursa artık azabıma ortak olarak sizi ömürlük kitleyeceğim yanıma:Saruboceq:

biz 7,5 aylığız hala diş çıkarmadık bizdede war daha çıkarmayanlar bişi olmaz geç çıkan dişler daha sağlıklı olurmuş:)
inşallah çok geç olmaz tabi:)

yahu arkadaslar sıze bısey anlatacagım umarım bana delı demezsınız .
ben annemı cok sevıyorum gormedıgım zamanda cokkkk ozluyorum .cok neselı guleryuzlu bı kadındır annem bırazda safdır kım ne derse ınanır sevgı doludur tum evlatlarını cok sever ayırt etmez.damatlarını kendı evladı bılır bıze nasıl davranırsa onlarada oyle davranır ıctendır.sokak da bırak yaralı bırını gormek , bı kopek yawrusu gorsun duygulanır.gecmısdede cok cekmıstır.
benım sıkıntım su.annem bıze geldıgın ben daralıyorum.anneme ofkelenıyorum olmadık yere.cok gerılıyorum.nefes alamıyorum hatta bazan annemı azarlıyorum.sebep ne hıc koca bı hıc.
bazı ınsanlar vardır karsısındakı ınsanın enerjısını alır ben onlardan bırıyım.mesela sızlerden bırı gelsın bıze canı sıkkınsa benımde olmadık yere acaıp canım sıkkın olur.patlayacakmıs gıbı olurum.konsantrasyonum bozulur aklım karısır.sırf bu yuzden sorunlu ınsanlardan uzak dururum.
belkı sacmalaıyorum bılemıyorum ama sanırım ben annemın gecmısde yasadıgı sıkıntıların enerjısını cekıyorum.annem bıze geldı aksam kadıncagız sımdı yukarıda.bana yardım etmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama benım resmen basım zonkluyor.aklım karman corman.esım bıle soruyor neden boylesın dıye.anlayamıyorum ama bunun bı caresı olmalı ben annemı uzmek kırmak ıstemıyorum mafoldumben

bana bı akıl fıkır verın lutfen senağlama

tamam olur kitle canikomsempatiksalakcinni
ama belkide diyorum ki adam anlayacak,seni yormayacak artık.birini bulur dükkana falan sende evde oturursun.söylemeden böyle bir işe kalkışılmaz hasret.ya tutki öğrendi.benim eşim boşar, boşamadan öncede beni mahveder.cengiz i düşün artık.sen söyle canım.zaten kızların dediği doğru kürtajda kocaya da bir kağıt imzalatıyorlar.bizde öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…