2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben giyinip çıkayım cengiz beni bekliyor
ama konuşmicam bu akşam önce ne yapacağıma karar wermeliyim iyice dşünmeliyim belki yolda düşünürüm öptüm herkesi..
öznurcum
bnde çoğu zamn öyle oluyorum annem olmayınca gelsin oluncada deliiyorum.. çözümünü bulursan banada söle:) waktim yok detaylı yazacağım sana yarın öptüm çok.. tarifinde ki sorunlu insanlardan biri de benim haa:sinifsinif:

canım şöyle ki:bendede mesela bana yatılı gelirler,birsüre sonra bendede sinir başlar,istemediğimden değil,gittiklerinde çok üzülürüm ama elimde olmadan saçma şeylere sinirlenirim kendimce.bunu fazla yansıtmamaya çalışırım onlara.ama sen geçmişin etkisi falan diyorsun.aşamadığın seni hala etkileyen şeyler olablir mi?sakın yanlış anlama ama bir yardım almayı düşünmez misin?

:

Hasret,
Doruk'u uyutup sırf senin için girdim bu sefer, okudum ağladım okudum ağladım.
Bütün dualarım seninle, Allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin, o kocana da akıl fikir versin...
Her zaman, kararın ne olursa olsun yanındayız, seviyoruz kız seni :)

az önce bir Meral vardı ama yine bil açık bırakmış Eymenle ilgileniyor anlaşılan...

bosna, edebiyatci222+, MAVIDUSLER, mrl81+, KK Pro Üyeselkie+

eee sizden naber arkadaşlar ?

ben anneme tatlılar yapıom kıslar acıkmıs benım mınk devekususum o da oglusa yogurt yedırıyor ama doguhan butun kurabıye canavarlıgını gosterıyor anneme.

Hasretcim Allah yardımcın olsun. En doğru kararı sen verebilirsin sadece, hakkınızda hayırlısı olsun canım, dualarım seninle...

Yiğit de iştahsız ama çok ilginçtir ki uyumadan önce bir kase yoğurtlu makarna yedi. Bundan sonra benden çekeceği var, ne bulursam yoğurtlayıp vereceğim. Yarın ıspanaki ertesi gün karnıbahar inşallah. Sabah da Şebnem'in omletini deneyeceğim.

İyi geceler kızlar...

merhaba kızlar
bizde bi ege bi batı karadeniz savrulup duruyoruz
şimdi artık evimizdeyiz
bizimde 4 dişimiz olsu sanırım 5.ci geliyor iştahımız azaldı
birde ne zaman gece 11den sonra emzirsem sabah emmiyor 2 oğün atlıyor
hasret anladığım kadarıyla 2 .ciye hamileymiş hakkında hayırlısı neyse o olsun
bende hala hasta olmadım annemde emzirdiğin sürece olmazsın dedi
bakalım bekliyorum hala ateş basmalarım oluyor

sanki beni anlatmışsın..vereliniortak

HASRET im umarım en dogru kararı verirsin..eşinle konuşmadan hiçbi işe kalkışma aşkım..
ÖCD sende böyle sinirlendiğin anlar bi an annenin hayatta olmadıgını ve yaşayacagın pişmanlıgı düşün..

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben rahatsızım biraz.Yine boğazım şişiyor sanırım gece rahat uyuyamadım ateş bastı burnumda akıyor.Penos içtim birde parol bulamadım vermidon içtim.Gece vermidon yüzünden emzirmedim mama verdim ayşenura.Terliyorum kemiklerim ağrıyor kötüyüm bayağı.
Bu arada ayşenurda kafayı pat küt yere vuruyor sinir ediyor beni ağlıyor içli içli canı acıyor kuzumun.Yerde yorgan serili ama gidip gidip kafayı yorgan dışındaki halıya vuruyor korkutuyor beni sonra bir şey oldu diye gidiyorum yanına.Doktor bu hareketlilikle daha çok düşer dedi.İyide gel bunu babaya anlat.Zaten hastayım ayşenur kuduruyor birde düşüp ağlıyor.Ya napcam bu kafa vurma olayını?Oyun alanımı alayım ki?Herkesin bebişi yumuşak bırakıyor kafayı yere.Bizimkide küüüt diye vuruyor.Allah korusun bir şey olacak diye korkuyorum.Ya valla büyüyorlar ama canımızada okuyorlar... Rabbime emanet hepsi.....Rabbim korusun....

biz 7,5 aylığız hala diş çıkarmadık bizdede war daha çıkarmayanlar bişi olmaz geç çıkan dişler daha sağlıklı olurmuş:)
inşallah çok geç olmaz tabi:)

Benim kızda çıkarmadı henüz aceleci değilim bu konuda doktor 1 yaşına kadar normal dedi.Boşver rahat etsin bebişler ...

Bizde öyle olmuştu derken... Bebekmi aldırdın daha önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…