- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.121
yahu arkadaslar sıze bısey anlatacagım umarım bana delı demezsınız .
ben annemı cok sevıyorum gormedıgım zamanda cokkkk ozluyorum .cok neselı guleryuzlu bı kadındır annem bırazda safdır kım ne derse ınanır sevgı doludur tum evlatlarını cok sever ayırt etmez.damatlarını kendı evladı bılır bıze nasıl davranırsa onlarada oyle davranır ıctendır.sokak da bırak yaralı bırını gormek , bı kopek yawrusu gorsun duygulanır.gecmısdede cok cekmıstır.
benım sıkıntım su.annem bıze geldıgın ben daralıyorum.anneme ofkelenıyorum olmadık yere.cok gerılıyorum.nefes alamıyorum hatta bazan annemı azarlıyorum.sebep ne hıc koca bı hıc.
bazı ınsanlar vardır karsısındakı ınsanın enerjısını alır ben onlardan bırıyım.mesela sızlerden bırı gelsın bıze canı sıkkınsa benımde olmadık yere acaıp canım sıkkın olur.patlayacakmıs gıbı olurum.konsantrasyonum bozulur aklım karısır.sırf bu yuzden sorunlu ınsanlardan uzak dururum.
belkı sacmalaıyorum bılemıyorum ama sanırım ben annemın gecmısde yasadıgı sıkıntıların enerjısını cekıyorum.annem bıze geldı aksam kadıncagız sımdı yukarıda.bana yardım etmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama benım resmen basım zonkluyor.aklım karman corman.esım bıle soruyor neden boylesın dıye.anlayamıyorum ama bunun bı caresı olmalı ben annemı uzmek kırmak ıstemıyorum mafoldumben
bana bı akıl fıkır verın lutfen senağlama[/QUOkız yapma yazık.kadın zaten çok çekmiş.ben de şöyle:en ufak şeye sinirleniyorum sonra o sinirlendiğim kişiye bi türlü saflanmıyorum onun zıttına gidiyorum.ama noluyo,olan bize oluyo.boşu boşuna sinir harbi yaşıyoruz.ben bu son zamanlarda"amaaan boşver"deyip geçiyorum.hiç olmazsa kendimi üzmüyorum.hem karşıdakilerde niye çeksin ki benim sinirimi...:bbo:
"Bilin ki kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur." (Ra'd, 28)
ben anneme tatlılar yapıom kıslar acıkmıs benım mınk devekususum o da oglusa yogurt yedırıyor ama doguhan butun kurabıye canavarlıgını gosterıyor anneme.
yahu arkadaslar sıze bısey anlatacagım umarım bana delı demezsınız .
ben annemı cok sevıyorum gormedıgım zamanda cokkkk ozluyorum .cok neselı guleryuzlu bı kadındır annem bırazda safdır kım ne derse ınanır sevgı doludur tum evlatlarını cok sever ayırt etmez.damatlarını kendı evladı bılır bıze nasıl davranırsa onlarada oyle davranır ıctendır.sokak da bırak yaralı bırını gormek , bı kopek yawrusu gorsun duygulanır.gecmısdede cok cekmıstır.
benım sıkıntım su.annem bıze geldıgın ben daralıyorum.anneme ofkelenıyorum olmadık yere.cok gerılıyorum.nefes alamıyorum hatta bazan annemı azarlıyorum.sebep ne hıc koca bı hıc.
bazı ınsanlar vardır karsısındakı ınsanın enerjısını alır ben onlardan bırıyım.mesela sızlerden bırı gelsın bıze canı sıkkınsa benımde olmadık yere acaıp canım sıkkın olur.patlayacakmıs gıbı olurum.konsantrasyonum bozulur aklım karısır.sırf bu yuzden sorunlu ınsanlardan uzak dururum.
belkı sacmalaıyorum bılemıyorum ama sanırım ben annemın gecmısde yasadıgı sıkıntıların enerjısını cekıyorum.annem bıze geldı aksam kadıncagız sımdı yukarıda.bana yardım etmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama benım resmen basım zonkluyor.aklım karman corman.esım bıle soruyor neden boylesın dıye.anlayamıyorum ama bunun bı caresı olmalı ben annemı uzmek kırmak ıstemıyorum mafoldumben
biz 7,5 aylığız hala diş çıkarmadık bizdede war daha çıkarmayanlar bişi olmaz geç çıkan dişler daha sağlıklı olurmuş:)
inşallah çok geç olmaz tabi:)
tamam olur kitle canikomsempatiksalakcinni
ama belkide diyorum ki adam anlayacak,seni yormayacak artık.birini bulur dükkana falan sende evde oturursun.söylemeden böyle bir işe kalkışılmaz hasret.ya tutki öğrendi.benim eşim boşar, boşamadan öncede beni mahveder.cengiz i düşün artık.sen söyle canım.zaten kızların dediği doğru kürtajda kocaya da bir kağıt imzalatıyorlar.bizde öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?