- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.141
yahu arkadaslar sıze bısey anlatacagım umarım bana delı demezsınız .
ben annemı cok sevıyorum gormedıgım zamanda cokkkk ozluyorum .cok neselı guleryuzlu bı kadındır annem bırazda safdır kım ne derse ınanır sevgı doludur tum evlatlarını cok sever ayırt etmez.damatlarını kendı evladı bılır bıze nasıl davranırsa onlarada oyle davranır ıctendır.sokak da bırak yaralı bırını gormek , bı kopek yawrusu gorsun duygulanır.gecmısdede cok cekmıstır.
benım sıkıntım su.annem bıze geldıgın ben daralıyorum.anneme ofkelenıyorum olmadık yere.cok gerılıyorum.nefes alamıyorum hatta bazan annemı azarlıyorum.sebep ne hıc koca bı hıc.
bazı ınsanlar vardır karsısındakı ınsanın enerjısını alır ben onlardan bırıyım.mesela sızlerden bırı gelsın bıze canı sıkkınsa benımde olmadık yere acaıp canım sıkkın olur.patlayacakmıs gıbı olurum.konsantrasyonum bozulur aklım karısır.sırf bu yuzden sorunlu ınsanlardan uzak dururum.
belkı sacmalaıyorum bılemıyorum ama sanırım ben annemın gecmısde yasadıgı sıkıntıların enerjısını cekıyorum.annem bıze geldı aksam kadıncagız sımdı yukarıda.bana yardım etmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama benım resmen basım zonkluyor.aklım karman corman.esım bıle soruyor neden boylesın dıye.anlayamıyorum ama bunun bı caresı olmalı ben annemı uzmek kırmak ıstemıyorum mafoldumben
bilsem ki ilerde öyle bir durum olduğunda cengiz beni çocuklarımla bırakacak bende yaparım hatta süper derim 2 çocuk ohh iyiki yapmışım çünkü cengiz olmazsa ben artık kimseyle ne ewlenirim ne birlkte olurum o yüzden iyi olmuş zamanında bu eniyisi derim ama sorunlu bi insanla böyle düşünemiyorum işte.. bedel ödemek ağır çok ağır gelecek..
yinede bilmiyorum şu haftasonu bi geçsin hele, rabbim werdi bundada bi hayır wardır belki..
canım benim gecmiş olsun..Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben rahatsızım biraz.Yine boğazım şişiyor sanırım gece rahat uyuyamadım ateş bastı burnumda akıyor.Penos içtim birde parol bulamadım vermidon içtim.Gece vermidon yüzünden emzirmedim mama verdim ayşenura.Terliyorum kemiklerim ağrıyor kötüyüm bayağı.
Bu arada ayşenurda kafayı pat küt yere vuruyor sinir ediyor beni ağlıyor içli içli canı acıyor kuzumun.Yerde yorgan serili ama gidip gidip kafayı yorgan dışındaki halıya vuruyor korkutuyor beni sonra bir şey oldu diye gidiyorum yanına.Doktor bu hareketlilikle daha çok düşer dedi.İyide gel bunu babaya anlat.Zaten hastayım ayşenur kuduruyor birde düşüp ağlıyor.Ya napcam bu kafa vurma olayını?Oyun alanımı alayım ki?Herkesin bebişi yumuşak bırakıyor kafayı yere.Bizimkide küüüt diye vuruyor.Allah korusun bir şey olacak diye korkuyorum.Ya valla büyüyorlar ama canımızada okuyorlar... Rabbime emanet hepsi.....Rabbim korusun....
denetiyo cnm farklı ilaçlar falan ama nafile( zaten almıyor ki vitaminleri bi türlü, sağlığı yerinde olsun da inş. kilo problem değil aslında. ama böyle hiç vitamin almadan napcaz bilmiyorum
yok ben de baktım,kız görünce bişi demedimyerimseniben
iyiki de doğmuşsun cnma.s.
ayy şaştım kaldım, çok kötü bişi yapmış. ama bu adam sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymuyor demek cnm, yoksa gerçekten öyle hissttiğinden değildir. baksana ne kadar düşkün kızına. ama tabi ne olursa olsun sana hem de o durumdayken el kaldırması ve öyle bi laf etmesi cidden öküzlükmüş:mymeka:
canım benim gecmiş olsun..
yagmur da kafayı vurup duruyodu neyseki yerler tahta beton olsaydı şimdiye..
yürütec al emoş..biraz rahat ettim..
baştan sewmedi ama takılıo şimdi kendi çapında..
mende çok şaşırdımohaoldumsmilegünaydınnn....
şu anda cok cok cok şaşırdımmm..benden başka kimse yok!
şakamı bu..
saat 10 bağğğğyanlar..
hooopp
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben rahatsızım biraz.Yine boğazım şişiyor sanırım gece rahat uyuyamadım ateş bastı burnumda akıyor.Penos içtim birde parol bulamadım vermidon içtim.Gece vermidon yüzünden emzirmedim mama verdim ayşenura.Terliyorum kemiklerim ağrıyor kötüyüm bayağı.
Bu arada ayşenurda kafayı pat küt yere vuruyor sinir ediyor beni ağlıyor içli içli canı acıyor kuzumun.Yerde yorgan serili ama gidip gidip kafayı yorgan dışındaki halıya vuruyor korkutuyor beni sonra bir şey oldu diye gidiyorum yanına.Doktor bu hareketlilikle daha çok düşer dedi.İyide gel bunu babaya anlat.Zaten hastayım ayşenur kuduruyor birde düşüp ağlıyor.Ya napcam bu kafa vurma olayını?Oyun alanımı alayım ki?Herkesin bebişi yumuşak bırakıyor kafayı yere.Bizimkide küüüt diye vuruyor.Allah korusun bir şey olacak diye korkuyorum.Ya valla büyüyorlar ama canımızada okuyorlar... Rabbime emanet hepsi.....Rabbim korusun....
Aynen bencede.Eşin kaç yaşında hasretcim?
hasret, saçmaladın şimdi, ne demek sizi sıkıyorum, bizler burada dertleşmek, birbirimize destek olmak için varız, sakın böyle düşünme, bizi üzersin, kararin ne olursa olsun sana destek olacagız, ama sakin kafayla enine boyuna iyice düşün, sonucuna katlanamayacağın yanlış kararlar verme arkadaşım.
günaydın kızlar aaaaaaaa
geçmiş çabucak bitti ben kendimi sanıyordum bu saate kadar yatan
başkalarıda varmış.kalkın akşam oldu:>))))))))))
kızlar artık gece olmasını hiç istemiyorum.yagız uyumuyo bende sinir
başlıyo.yanıma alıyorum 3 gecedir sanırım alıştı bizim yataga
kendi yatagında gözünü kapatmıyo..
mende çok şaşırdımohaoldumsmile
geçmiş olsun cnma.s...yaramaz ayşenurr hıııııııııııılmaz:
offff yagız yine kucak istiyo ben onla ilgileneyim...
Ya hayret bişey kızlar doğurdunuz da doğum kontrol yöntemlerini mi unuttunuzzzz? spiral taktırmayanlar patır patır dökülüyor
aha burcu da gelmiş....
bence haberi okudu ve bayıldıakannehir.
benim beklediğim bir haberdi,şaşırmadım üzüldüm ve kızdım:gitme:
haklarında hayırlısı olsun.
cnm ben ilikli kemik suyunuda donduruyorum buzluklara bırakıyorum
çorbalarının içine 1 tane atıyorum hiç bişey olmuyo çok ta seviyo
hiç bişey olmaz koy.yarasın alp paşaya..
ama bu işlemi dondurmadan yap ,,onu siz yiyin bence
Şebnem sadece senin çocuğunun böyle patır patır dişleri patlıyor şekerim, o yüzden hiçbirimiz yorum yapamayacağız, senin Ata yakında 20 likleri de çıkaracak gibi görünüyor. bilmiyorumkismile
hey maşallah, bizde daha 1 tane bile yok. belki de bi kerede çıkarıp kurtulsa daha iyi olur cnm
slm hasretcim. hepimiz şaşkınız ama senden tek isteğimiz ani bi karar alma. çok vakit yok ama en azından biraz zaman tanı kendine. ne istediğinden kesin emin olunca adım at cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?