2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen bir tiroitlerine baktırsana.Anlaşılan ben gibi sinirli birşeysin.Hızlı çalışıyorsa şayet acayip sinir yapar.Birde sık sık dışarı çık hava al.

Sakın büyük konuşma.Hayat eşinin etrafında dönmüyor, hepimiz için geçerli bu.Rabbim sağlık verdikten sonra başa çıkamayacağımız bir şey olmaz izniyle.Şu sıralar bir sınavdan geçiyorsun elbet güzel günler gelecek.Aynen dediğin gibi bundada bir hayır vardır.Rabbim verdiyse yardım eder merak etme...

kızlar,bu başlıkta mı okudum hatırlmıyorum bi karışım varmış,sabah kahvaltıya ekliyomuşsun,bebek kilo alsın diye.hatta linkini de vermişlerdi.bulamadım da bilen var mı?

canım benim gecmiş olsun..
yagmur da kafayı vurup duruyodu neyseki yerler tahta beton olsaydı şimdiye..
yürütec al emoş..biraz rahat ettim..
baştan sewmedi ama takılıo şimdi kendi çapında
..

Aynen bencede.Eşin kaç yaşında hasretcim?

canım benim gecmiş olsun..
yagmur da kafayı vurup duruyodu neyseki yerler tahta beton olsaydı şimdiye..
yürütec al emoş..biraz rahat ettim..
baştan sewmedi ama takılıo şimdi kendi çapında
..

Canım yürüteci var ama 1 ay kullandık sadece doktor bırakın artık dedi bizde bıraktık yürümesini geciktirirmiş.Yoksa ayşenur gayet iyi eğleniyordu.Bizimkide halı kaplama ama yinede sert yerler....

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan
hasreti merak ettim naptı acaba
offf bir an evvle gelsinde alalım havadislerii bilmiyorumkismile

günaydın kızlar aaaaaaaa
geçmiş çabucak bitti ben kendimi sanıyordum bu saate kadar yatan
başkalarıda varmış.kalkın akşam oldu:>))))))))))
kızlar artık gece olmasını hiç istemiyorum.yagız uyumuyo bende sinir
başlıyo.yanıma alıyorum 3 gecedir sanırım alıştı bizim yataga
kendi yatagında gözünü kapatmıyo..
günaydınnn....
şu anda cok cok cok şaşırdımmm..benden başka kimse yok!
şakamı bu..
saat 10 bağğğğyanlar..
hooopp
mende çok şaşırdımohaoldumsmile

Aynen bencede.Eşin kaç yaşında hasretcim?

geçmiş olsun cnma.s...yaramaz ayşenurr hıııııııııııı lmaz:

cumartesi ya millet kocasının koynunda uyuyo herhall

herkese kocaman bi günaydın...

aynen katılıyorum........

Sağol canım geçmişi hasreti okuyunca unuttum hastalığı falan.Ayşenur bile uslandı oturuyor kucağımda ben yazarken.......

Ya hasret sana neler yazmak isterdimde işte sinirliyim bak ters bir şey yazarım sende kalkar gider iyice kavga edersin birde tek elle çok kelimede yazamıyorum bir doluyumki sana valla...

Kızım sen gelmişsin 23 yaşına ne koca koca diyorsun daha yaa... O seni bu kadar düşünüyormu?Çocukla ilgili kararları asla tek başına verme ama ay şu kocanı bir göndersene bana iki pataklıyım klava: Erkekler güçlü kadınları severler ama gücümüzü onlara karşı gösterdikmi hött diye karşımıza dikilirler.Sen çokta güçlü bir kadınsın.Orda hamile hamile çalışır iki çocuğa bakar bir dükkanı ve evi çevirir üzerine gezmeye kendine bakmaya süslenmeye bile zaman bulursun .Ezikle la şu kocanı tak motoru k..çına.... Dolansın dursun adamım diye daha ...... AAAAAAAAAAAA...........

Ya hayret bişey kızlar doğurdunuz da doğum kontrol yöntemlerini mi unuttunuzzzz? spiral taktırmayanlar patır patır dökülüyor

Ben inatçıyım Rabbim nasip etmezse ilaca geçene kadar (emzirme bırakınca) o korunacak yoksa dolansın umrumda bile değil.İşimi garantiye alayımda ne olur ne olmaz...

aha burcu da gelmiş....
bence haberi okudu ve bayıldıakannehir.
benim beklediğim bir haberdi,şaşırmadım üzüldüm ve kızdım:gitme:
haklarında hayırlısı olsun.

2ay önce böyle bir telaş yaşadığında tehlike sinyalleri vermişti aslında.O zamanda çokca konuşmuştuk nasip kısmet ne diyelim hayırlısı olsun.Bebiş için çok fazla görüş bildirmeyeceğim hasret o zamanda biliyordu net düşüncemi bu konuda.O nedenle kafası karışmasın diye bu kısmı geçiyorum.Amaaaaaaaa o kocasını dövücemmmmmm.Bakmayın ufak olduğuma pataklarım valla......klava:

Son düzenleme:

Bende çorbasına kaynamış kemik suyu ilave ediyorum içinede şampiyon ekmek doğruyorum.Gerçi ekmeğin içindeki fındık parçalarını ayırıyorum boğazına falan takılmasın diye...

Bu arada zaman demişken ne kadar zamanı var bilen varmı?

tünaydın kızlar ata yine çok huysuz dişlerle aramız kötü şuanda elinde pırasa var onu kemiriyo kendinden geçmiş vaziyette :)

dün akşam ıspanak yedirdim çok güzel yedi ama bu sabaha kadar birdaha süt içiremedim içmiyo artık devam sütünü sonra kahvaltı hazırladım birgüzel yedi valla sabah 7 de kalktık hala ayaktayız uyumayada niyeti yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…