2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hep öyle derler ama şöyle bi araştırdım sakıncası yokmuşCADIARZU

Ama anne zayıf düşer ve süt artık zehirler diye biliyorum.Ablamda kızı 10 aylıkken oğluna hamile kalmıştı ve öğrenir öğrenmez sütten kesmek zorunda kaldı.İki bebek anneden alıyor besini biri zaten dışardan beslenebiliyorken diğeri zarar görebilir emme bırakılmazsa...

Diş çıkarmak çok zor iyi bile dayanıyor bebekler.Üstelik 2 şer 2 şer çıkarıyorlar çıkana kadar sabır de canım onlar daha çok acı çekiyorlar...

ewet emiyor gayet iyi hemde
hayır 25tl werdim %99,99999 doğru sonuç
hayır kan testi yaptrmadım

Sen yinede kan testi yaptır kaç haftalık olduğunuda öğrenmiş olursun hem bebeğin durumuna gidip bir bak istersen.Allah korusun dış gebelik yada hormonlarla ilgili bir yanılgıda olabilir....

Son düzenleme:
ayy geçmiş çabucak bitti

evet canım aldırdım 2009 mart ayında,ama benim bebeğim yaşamıyordu

Hayırlısı olsun canım bende isteyerek aldırdınız sandım.Bende 2009 nisanda düşük yapmıştım üstelik yaşıyordu ama durmadı yada ben tutamadım nasip değilmiş.Mart ayında bende hamiştim kaç haftalıktı seninki?

8-9 haftalıktı.doğsaydı tahmini doğum tarihi ekim 22 ydi.yani önümüzdeki günlerde bir yaşına basacaktı.böyle olması gerekiyormuş hayırlısı buymuş demekki yiyecek ekmeği yokmuş.

ama artık ALP im var çok şükür.Rabbim yavrularımıza uzun ömürler versin.

Benimkinede aralık başı denilmişti.Hayırlısı olsun canım öbür dünyada şefaatçi olurlar inş. bize.....
Gerçi o hamişlik olmasaydı ben kolay kolayda doğurmazdım sanırım.Hala annem ablam arkadaşlarım ayşenuru severken 'İnanamıyoruz emelin çocuğunu sevdiğimize' diyorlar...

bu tarif benim anneme benziyor ohaoldumsmile hep aynıdır gelir ya da biz gieriz herşey 1hafta 10 gün güzeldir sonra dellenir bizimki, bu yaz yalvar yakar getirdiği teyzemin burnundan getirdi; kadını geldiğine geleceğin pişman etti alsanaalsanasmile yaşayan biri olarak sana tavsiyem yardım almayı denemen şimdi belki çok sorun olmuyordur ama emin ol yaş ilerledikçe hayatındaki insanlar için üzüntü kaynağı olursun :bbo:

aynen işlerimi bitirip nete girmek için dakika saydım resmen.

yorgan sayısını arttır ya da oyun alanı da fena fikir değil ama duracak mı onun içinde CADIARZU

Canım yürüteci var ama 1 ay kullandık sadece doktor bırakın artık dedi bizde bıraktık yürümesini geciktirirmiş.Yoksa ayşenur gayet iyi eğleniyordu.Bizimkide halı kaplama ama yinede sert yerler....

bir şey olmaz bırak geç yürüsün en azından yürüteçle oldukça güvende hem bu arada kendini kollamayı öğrenir zaman kazanmış olrsun hem de onunla oyalandığı sürece senin yükün de azalmış olur, benimki yürüteçle bütün evi turluyor çok da mutlu hatta yürüteç yokken koltuk kenarlarına tutunup dikilmeye de başladı kaydirigubbakcemile2 yalnız emekleme çabası kalmadı artık, yürüteç çocuğun o aşamayı atlamasına sebep oldu

cumartesi ya millet kocasının koynunda uyuyo herhall

herkese kocaman bi günaydın...

günaydın kız bütün gee seni düşündüm, (erken çıkmıştım akşam sabah ta işler bitmeden giremedim) dün akşam yazdıklarını okudum az önce alıntı da yapmıştım ama çıkmamış, pek çok haklı sebebin var kendine göre bu konuda söyleyecek sözüm kesinlikle yok herkesin söylediğini tekrarlayacağım NE KARAR VERİRSEN VER YANINDAYIZ ÇÜNKÜ BU HAYAT SENİN VE SENİ ETKİLEMEYE HAKKIMIZS YOK olumunekankayizsmile

Sen yinede kan testi yaptır kaç haftalık olduğunuda öğrenmiş olursun hem bebeğin durumuna gidip bir bak istersen.Allah korusun dış gebelik yada hormonlarla ilgili bir yanılgıda olabilir....

bu da bir ihtimal kesinlikle değerlendirmek gerek

mervemir, OCD kızlar napıyorsunuz.?
yazdığında çıkmışım gülüm yaw.ismim hala duruyodu demek.
mantukluvereliniortak
canım önlemini al ama telaşını sakın ona belli etme.ilerde seni telaşlandırmak için kullanır bu huyunu.zaten parmaklarında oynatıcaklar bizi.ne kadar az olursa o kadar kardır.olumunekankayizsmile
kızlar,bu başlıkta mı okudum hatırlmıyorum bi karışım varmış,sabah kahvaltıya ekliyomuşsun,bebek kilo alsın diye.hatta linkini de vermişlerdi.bulamadım da bilen var mı?
merve onu bulursan buraya da yaz.belki benim oğlanda 2 gr alır.

AMİN:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…