- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.161
hep öyle derler ama şöyle bi araştırdım sakıncası yokmuşCADIARZU
tünaydın kızlar ata yine çok huysuz dişlerle aramız kötüşuanda elinde pırasa var onu kemiriyo kendinden geçmiş vaziyette :)
dün akşam ıspanak yedirdim çok güzel yedi ama bu sabaha kadar birdaha süt içiremedim içmiyo artık devam sütünü sonra kahvaltı hazırladım birgüzel yedi valla sabah 7 de kalktık hala ayaktayız uyumayada niyeti yok valla
selam hepinize canlar.
şu geçmişe bir bakayım geliyorum.
Bizde öyle olmuştu derken... Bebekmi aldırdın daha önce?
ewet emiyor gayet iyi hemde
hayır 25tl werdim %99,99999 doğru sonuç
hayır kan testi yaptrmadım
ayy geçmiş çabucak bitti
evet canım aldırdım 2009 mart ayında,ama benim bebeğim yaşamıyordu
mart annelerinde hamile olan sadece hasret deilki 2 kişi daha vardı.
sanırım 1 i aldırdı diyeri devam ediyo hamileligi
güle güle cnm..opuyorumnanaktan
Hayırlısı olsun canım bende isteyerek aldırdınız sandım.Bende 2009 nisanda düşük yapmıştım üstelik yaşıyordu ama durmadı yada ben tutamadım nasip değilmiş.Mart ayında bende hamiştim kaç haftalıktı seninki?
Kimin hamileliği devam ediyor... ?
8-9 haftalıktı.doğsaydı tahmini doğum tarihi ekim 22 ydi.yani önümüzdeki günlerde bir yaşına basacaktı.böyle olması gerekiyormuş hayırlısı buymuş demekki yiyecek ekmeği yokmuş.
ama artık ALP im var çok şükür.Rabbim yavrularımıza uzun ömürler versin.
yahu arkadaslar sıze bısey anlatacagım umarım bana delı demezsınız .
ben annemı cok sevıyorum gormedıgım zamanda cokkkk ozluyorum .cok neselı guleryuzlu bı kadındır annem bırazda safdır kım ne derse ınanır sevgı doludur tum evlatlarını cok sever ayırt etmez.damatlarını kendı evladı bılır bıze nasıl davranırsa onlarada oyle davranır ıctendır.sokak da bırak yaralı bırını gormek , bı kopek yawrusu gorsun duygulanır.gecmısdede cok cekmıstır.
benım sıkıntım su.annem bıze geldıgın ben daralıyorum.anneme ofkelenıyorum olmadık yere.cok gerılıyorum.nefes alamıyorum hatta bazan annemı azarlıyorum.sebep ne hıc koca bı hıc.
bazı ınsanlar vardır karsısındakı ınsanın enerjısını alır ben onlardan bırıyım.mesela sızlerden bırı gelsın bıze canı sıkkınsa benımde olmadık yere acaıp canım sıkkın olur.patlayacakmıs gıbı olurum.konsantrasyonum bozulur aklım karısır.sırf bu yuzden sorunlu ınsanlardan uzak dururum.
belkı sacmalaıyorum bılemıyorum ama sanırım ben annemın gecmısde yasadıgı sıkıntıların enerjısını cekıyorum.annem bıze geldı aksam kadıncagız sımdı yukarıda.bana yardım etmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama benım resmen basım zonkluyor.aklım karman corman.esım bıle soruyor neden boylesın dıye.anlayamıyorum ama bunun bı caresı olmalı ben annemı uzmek kırmak ıstemıyorum mafoldumben
Hasret,
Doruk'u uyutup sırf senin için girdim bu sefer, okudum ağladım okudum ağladım.
Bütün dualarım seninle, Allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin, o kocana da akıl fikir versin...
Her zaman, kararın ne olursa olsun yanındayız, seviyoruz kız seni :)
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben rahatsızım biraz.Yine boğazım şişiyor sanırım gece rahat uyuyamadım ateş bastı burnumda akıyor.Penos içtim birde parol bulamadım vermidon içtim.Gece vermidon yüzünden emzirmedim mama verdim ayşenura.Terliyorum kemiklerim ağrıyor kötüyüm bayağı.
Bu arada ayşenurda kafayı pat küt yere vuruyor sinir ediyor beni ağlıyor içli içli canı acıyor kuzumun.Yerde yorgan serili ama gidip gidip kafayı yorgan dışındaki halıya vuruyor korkutuyor beni sonra bir şey oldu diye gidiyorum yanına.Doktor bu hareketlilikle daha çok düşer dedi.İyide gel bunu babaya anlat.Zaten hastayım ayşenur kuduruyor birde düşüp ağlıyor.Ya napcam bu kafa vurma olayını?Oyun alanımı alayım ki?Herkesin bebişi yumuşak bırakıyor kafayı yere.Bizimkide küüüt diye vuruyor.Allah korusun bir şey olacak diye korkuyorum.Ya valla büyüyorlar ama canımızada okuyorlar... Rabbime emanet hepsi.....Rabbim korusun....
Canım yürüteci var ama 1 ay kullandık sadece doktor bırakın artık dedi bizde bıraktık yürümesini geciktirirmiş.Yoksa ayşenur gayet iyi eğleniyordu.Bizimkide halı kaplama ama yinede sert yerler....
cumartesi ya millet kocasının koynunda uyuyo herhall
herkese kocaman bi günaydın...
Sen yinede kan testi yaptır kaç haftalık olduğunuda öğrenmiş olursun hem bebeğin durumuna gidip bir bak istersen.Allah korusun dış gebelik yada hormonlarla ilgili bir yanılgıda olabilir....
cumartesi ya millet kocasının koynunda uyuyo herhall
herkese kocaman bi günaydın...
Sıkıcı bir haftasonu gününden selamlar
ruhum daralıyo nedense bugün
yazdığında çıkmışım gülüm yaw.ismim hala duruyodu demek.mervemir, OCD kızlar napıyorsunuz.?
mantukluvereliniortakHASRET im umarım en dogru kararı verirsin..eşinle konuşmadan hiçbi işe kalkışma aşkım..
ÖCD sende böyle sinirlendiğin anlar bi an annenin hayatta olmadıgını ve yaşayacagın pişmanlıgı düşün..
canım önlemini al ama telaşını sakın ona belli etme.ilerde seni telaşlandırmak için kullanır bu huyunu.zaten parmaklarında oynatıcaklar bizi.ne kadar az olursa o kadar kardır.olumunekankayizsmileGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben rahatsızım biraz.Yine boğazım şişiyor sanırım gece rahat uyuyamadım ateş bastı burnumda akıyor.Penos içtim birde parol bulamadım vermidon içtim.Gece vermidon yüzünden emzirmedim mama verdim ayşenura.Terliyorum kemiklerim ağrıyor kötüyüm bayağı.
Bu arada ayşenurda kafayı pat küt yere vuruyor sinir ediyor beni ağlıyor içli içli canı acıyor kuzumun.Yerde yorgan serili ama gidip gidip kafayı yorgan dışındaki halıya vuruyor korkutuyor beni sonra bir şey oldu diye gidiyorum yanına.Doktor bu hareketlilikle daha çok düşer dedi.İyide gel bunu babaya anlat.Zaten hastayım ayşenur kuduruyor birde düşüp ağlıyor.Ya napcam bu kafa vurma olayını?Oyun alanımı alayım ki?Herkesin bebişi yumuşak bırakıyor kafayı yere.Bizimkide küüüt diye vuruyor.Allah korusun bir şey olacak diye korkuyorum.Ya valla büyüyorlar ama canımızada okuyorlar... Rabbime emanet hepsi.....Rabbim korusun....
merve onu bulursan buraya da yaz.belki benim oğlanda 2 gr alır.kızlar,bu başlıkta mı okudum hatırlmıyorum bi karışım varmış,sabah kahvaltıya ekliyomuşsun,bebek kilo alsın diye.hatta linkini de vermişlerdi.bulamadım da bilen var mı?
8-9 haftalıktı.doğsaydı tahmini doğum tarihi ekim 22 ydi.yani önümüzdeki günlerde bir yaşına basacaktı.böyle olması gerekiyormuş hayırlısı buymuş demekki yiyecek ekmeği yokmuş.
ama artık ALP im var çok şükür.Rabbim yavrularımıza uzun ömürler versin.
Benimki daha sıkıcı üstelik hastayımmmmmmmmmm............Kocişe söyleyimde bana parol alsın.Ateşim çıkıyor yine birazdan yorgun düşerim iyice.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?