- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.181
bu tarif benim anneme benziyor ohaoldumsmile hep aynıdır gelir ya da biz gieriz herşey 1hafta 10 gün güzeldir sonra dellenir bizimki, bu yaz yalvar yakar getirdiği teyzemin burnundan getirdi; kadını geldiğine geleceğin pişman etti alsanaalsanasmile yaşayan biri olarak sana tavsiyem yardım almayı denemen şimdi belki çok sorun olmuyordur ama emin ol yaş ilerledikçe hayatındaki insanlar için üzüntü kaynağı olursun :bbo:
aynen işlerimi bitirip nete girmek için dakika saydım resmen.
yorgan sayısını arttır ya da oyun alanı da fena fikir değil ama duracak mı onun içinde CADIARZU
bir şey olmaz bırak geç yürüsün en azından yürüteçle oldukça güvende hem bu arada kendini kollamayı öğrenir zaman kazanmış olrsun hem de onunla oyalandığı sürece senin yükün de azalmış olur, benimki yürüteçle bütün evi turluyor çok da mutlu hatta yürüteç yokken koltuk kenarlarına tutunup dikilmeye de başladı kaydirigubbakcemile2 yalnız emekleme çabası kalmadı artık, yürüteç çocuğun o aşamayı atlamasına sebep oldu
günaydın kız bütün gee seni düşündüm, (erken çıkmıştım akşam sabah ta işler bitmeden giremedim) dün akşam yazdıklarını okudum az önce alıntı da yapmıştım ama çıkmamış, pek çok haklı sebebin var kendine göre bu konuda söyleyecek sözüm kesinlikle yok herkesin söylediğini tekrarlayacağım NE KARAR VERİRSEN VER YANINDAYIZ ÇÜNKÜ BU HAYAT SENİN VE SENİ ETKİLEMEYE HAKKIMIZS YOK olumunekankayizsmile
bu da bir ihtimal kesinlikle değerlendirmek gerek
geçmiş olsun cnm
yazdığında çıkmışım gülüm yaw.ismim hala duruyodu demek.
mantukluvereliniortak
canım önlemini al ama telaşını sakın ona belli etme.ilerde seni telaşlandırmak için kullanır bu huyunu.zaten parmaklarında oynatıcaklar bizi.ne kadar az olursa o kadar kardır.olumunekankayizsmile
merve onu bulursan buraya da yaz.belki benim oğlanda 2 gr alır.
AMİN:Saruboceq:
Hande bu resimde çok şekersiniz
MErve sen ne zaman değiştiricen şu resmi??
Sağol canım... Grip aşısı olabiliyormuyuz emzirme döneminde bileniniz varmı?
delikafaduldenhakketen çocuk askere gidicek benim avatar hala bu.du değiştiriyim.
Bunu benim kocaya anlat.Ammada rahatsın diyor bana.Ayşenur artık bir yeri acıdığında ağlamak için babasına bakıyor önce dudağını büzüyor ve ağlıyor.Sonra babasıyla başlıyor kapışmamız.Çocuk ağlıyor canı acıyor falan diye söyleniyor delimidir nedir ?
olabiliyorsun tabi cnm, hatta bebeğe bile 6 aydan sonra yapabiliyorsun
e bi zahmet:))
ne sıkıcı birgün bu yaww:sinifsinif:
ah şu karışanlar olmasakaydirigubbakcemile
ne sıkıcı birgün bu yaww:sinifsinif:
ah şu karışanlar olmasakaydirigubbakcemile
Şişme havuzlar varya ondan alsak dururmuki içinde?Ayşenur 1 ay falan yürüteçle yürüdü doktor gecikir yürümesi kullanmayın deyince indirdik bu seferde emeklemeye başladı.Yürüteçten indirip ilk yürüttüğümüzde arada bir oturmak için yürütecin oturağını arıyordu eşimde tembelleştiriyor yürüteç galiba diye düşündü.Önceden daha çok yürürken yürüteçten sonra yürüttüğümüzde hemen popoyu bırakır oldu.Birde eğer tv açıksa gidip tv nin dibinde konuşlanıyor yürüteçle.İstemiyorum yapışmasını tv ye.Bu yüzden tv yide kapattım.Yorgan sayısını artırcam evin her tarafına yaycam artık başka çarem kalmadı her yere giriyor çıkıyor hele birde boğaz gördümü daha hızlı heyecanlı heyecanlı gidiyor.Sabahda evde papağanla fotoğraf makinesinin taşıma kabı için kavga ediyorlardı.Bir gün biri birini ısıracak ya hayırlısı.....
Sağol canım... Grip aşısı olabiliyormuyuz emzirme döneminde bileniniz varmı?
Bunu benim kocaya anlat.Ammada rahatsın diyor bana.Ayşenur artık bir yeri acıdığında ağlamak için babasına bakıyor önce dudağını büzüyor ve ağlıyor.Sonra babasıyla başlıyor kapışmamız.Çocuk ağlıyor canı acıyor falan diye söyleniyor delimidir nedir ?
belkide erkendi yürüteç için o zaman ilk zamanlar bizimki de ayaklarıyla kendini iterek oradan oraya savruluyordu şimdi amacına uygun kullanıyor kollarından tutunca da istediği yere doğru yürüyor çömelme oturma falan kalmadı hatta yürümeye son derece hevesli :) tvyi ben de kapattım ama benimkinin fazla ilgisini de çekmiyordu zaten. papağan meselesi süper kaydirigubbakcemile3 öldürdün beni
olmayı düşünen arkadaşlar vardı sakıncası yokmuş sanırım.
ben düştüğü zaman "hobbalaaaaa" yapıp gülüyorum o zaman ağlamaktan azgeçiyordüşe kalka büyücekler olurmu öyle şey yaaa...
bu arada sana da geçmiş olsun
offffffffff ruhum sıkılıyor, hayırdır inşallah hayırdır inşallah
Dayanamıyorum kaçıyorum kızlar pek bir fena oluyorum ateşim çıkıyor gitgide terlemeye başladım.Öpmüyorum sizi bulaşmasın.İyi tatiller herkese..........
hadi bakalım dikkat et kendine cnm, iyi tatiller
çikolata mutluluk verir diyorlar, şu an çikolata yiyorum, tamamen test amaçlı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?