2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şişme havuzlar varya ondan alsak dururmuki içinde?Ayşenur 1 ay falan yürüteçle yürüdü doktor gecikir yürümesi kullanmayın deyince indirdik bu seferde emeklemeye başladı.Yürüteçten indirip ilk yürüttüğümüzde arada bir oturmak için yürütecin oturağını arıyordu eşimde tembelleştiriyor yürüteç galiba diye düşündü.Önceden daha çok yürürken yürüteçten sonra yürüttüğümüzde hemen popoyu bırakır oldu.Birde eğer tv açıksa gidip tv nin dibinde konuşlanıyor yürüteçle.İstemiyorum yapışmasını tv ye.Bu yüzden tv yide kapattım.Yorgan sayısını artırcam evin her tarafına yaycam artık başka çarem kalmadı her yere giriyor çıkıyor hele birde boğaz gördümü daha hızlı heyecanlı heyecanlı gidiyor.Sabahda evde papağanla fotoğraf makinesinin taşıma kabı için kavga ediyorlardı.Bir gün biri birini ısıracak ya hayırlısı.....

Bunu benim kocaya anlat.Ammada rahatsın diyor bana.Ayşenur artık bir yeri acıdığında ağlamak için babasına bakıyor önce dudağını büzüyor ve ağlıyor.Sonra babasıyla başlıyor kapışmamız.Çocuk ağlıyor canı acıyor falan diye söyleniyor delimidir nedir ?

ah şu karışanlar olmasakaydirigubbakcemile

belkide erkendi yürüteç için o zaman ilk zamanlar bizimki de ayaklarıyla kendini iterek oradan oraya savruluyordu şimdi amacına uygun kullanıyor kollarından tutunca da istediği yere doğru yürüyor çömelme oturma falan kalmadı hatta yürümeye son derece hevesli :) tvyi ben de kapattım ama benimkinin fazla ilgisini de çekmiyordu zaten. papağan meselesi süper kaydirigubbakcemile3 öldürdün beni

Sağol canım... Grip aşısı olabiliyormuyuz emzirme döneminde bileniniz varmı?

olmayı düşünen arkadaşlar vardı sakıncası yokmuş sanırım.

ben düştüğü zaman "hobbalaaaaa" yapıp gülüyorum o zaman ağlamaktan azgeçiyor düşe kalka büyücekler olurmu öyle şey yaaa...
bu arada sana da geçmiş olsun

belkide canım çok erken bindirdik yürütece.Ya bu reklamlar çok ilgisini çekiyor.O da hep eşimin yüzünden oldu aslında.Bakmasın tv ye dedi dedi başımın etini yedi çocuk başta ilgisizdi tv ye babasının gıcığınamıdır nedir şimdi reklam falan oldumu gözlerini yırmadan bakıyor tv ye.Sadece reklama ilgili diğer şeylere hiç bakmıyor.Bende sinir oldum kapattım tv yi.Konuşsun ne bakıp duruyor reklamlara ağız açık ohaoldumsmile

Eşime falanda vurulmasını söyledim grip aşısını.Gerçi ben eğer şu an grip geçiriyorsam aşı olmuş oluyorum gerek kalmıyor aşıya.

Bende artık dikkatini başka şeylere veriyorum susuyor... Zaten canı çok yansa ne yaparsan yap susmazlar...

Dayanamıyorum kaçıyorum kızlar pek bir fena oluyorum ateşim çıkıyor gitgide terlemeye başladım.Öpmüyorum sizi bulaşmasın.İyi tatiller herkese..........

Dayanamıyorum kaçıyorum kızlar pek bir fena oluyorum ateşim çıkıyor gitgide terlemeye başladım.Öpmüyorum sizi bulaşmasın.İyi tatiller herkese..........

hadi bakalım dikkat et kendine cnm, iyi tatiller

çikolata mutluluk verir diyorlar, şu an çikolata yiyorum, tamamen test amaçlı:))

göxlerim kapanıyor dün gece çok geç yattık.. yarın izinliymişim kocam öle dedi caymazsa hawa güzel olursa kızmla sokaklardayız demektir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…