- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.201
göxlerim kapanıyor dün gece çok geç yattık.. yarın izinliymişim kocam öle dedi caymazsa hawa güzel olursa kızmla sokaklardayız demektir:)
göxlerim kapanıyor dün gece çok geç yattık.. yarın izinliymişim kocam öle dedi caymazsa hawa güzel olursa kızmla sokaklardayız demektir:)
bende yedim ama yok hala sıkılıyorum.......
süren başladı:jeyyar::jeyyar:
biz de hasret acaba yarın ne yapcak diye merak ediyodukalsanaalsanasmile ne yaptınız akşam, konuştunuz mu anlatsana kızım?*
hayır hayatım söylemedim.. sadeecilşkimizi düzeltme kendimize çeki düzen werme hususnda konuştuk, birbirimizi çok sediğimizi ama ilşkimizi yıprattığımızı konuştuk bol bol..
sonra ablaya söyledim cengizin ortağı çok iyi bi kadın eskiden beri tanırız, o da saçmalama dedi daha cery çok ufak yazık değilmi emziremeyeceksin bile dedi, kocan dedi dengesiz ne olcağı belli değil, 1 hafta önce kadına demişki abla bana bişey olursa karım kızım sana emanet!!!!
banada kaç günden beri zaten hapse girebileceğini falan ima ediyo..
dünde içkiliyken dostu olduğu kadar düşmanıda olduğunu we her an tetikte olması gerektiğini falan söyledi...
kafam karmakarışık
serpl ablayla hesapladık 5.haftadayız sanırım we kalp atışı başlamadan buna son wer kızım dedi, ne zamn oturursun ewinde bacaklarını uzatrsın kocan çalışır adam gibi sana bakar o zamn yap şu an sende cerende karnındaki bebekte perişan olursunuz dedimafoldumben
bi gidelim dedi ptesi doktra bakalım büyükmü küçükmü belki hamile değilsin test yanlış, belki hatalı gebelik falan bi bakalım dedi eğer herşey yolunda ise sonrasında düşün ne yapacağını istersen 1,2 gün sonra tekrar gideriz alır.. karışığım yani
tek istediğim doktora gitmekkkk:1no2:
Kızlar bi fikir verin bana...
Yiğit'in boynunun altı, göğsü, kulakarının arkası olan bölgede minik minik kırmızı noktalar var. Sıcaktan isilik mi acaba dedik? Başka bir şey olabilir mi? Keyfi yerinde, püresini yedi, bi problem yok gibi görünüyor. Doktora gidelim mi sizce?
hayır hayatım söylemedim.. sadeecilşkimizi düzeltme kendimize çeki düzen werme hususnda konuştuk, birbirimizi çok sediğimizi ama ilşkimizi yıprattığımızı konuştuk bol bol..
sonra ablaya söyledim cengizin ortağı çok iyi bi kadın eskiden beri tanırız, o da saçmalama dedi daha cery çok ufak yazık değilmi emziremeyeceksin bile dedi, kocan dedi dengesiz ne olcağı belli değil, 1 hafta önce kadına demişki abla bana bişey olursa karım kızım sana emanet!!!!
dünde içkiliyken dostu olduğu kadar düşmanıda olduğunu we her an tetikte olması gerektiğini falan söyledi...
kafam karmakarışık
serpl ablayla hesapladık 5.haftadayız sanırım we kalp atışı başlamadan buna son wer kızım dedi, ne zamn oturursun ewinde bacaklarını uzatrsın kocan çalışır adam gibi sana bakar o zamn yap şu an sende cerende karnındaki bebekte perişan olursunuz dedimafoldumben
bi gidelim dedi ptesi doktra bakalım büyükmü küçükmü belki hamile değilsin test yanlış, belki hatalı gebelik falan bi bakalım dedi eğer herşey yolunda ise sonrasında düşün ne yapacağını istersen 1,2 gün sonra tekrar gideriz alır.. karışığım yani
merhabalar kızlar
çook uzun süredir giremedim
hem Duru çok hastalandı onunla uğaştık kaç zamandır hemde ben çalışmaya başlamıştım ki geçen ay iş başı yaptığım gün işten çıkarıldım...psikolojim bozuldu çok hastalandım sırf bu yüzden...şimdi yeni yeni kendime geliyorum...
Duruda 1 hafta boyunca ateşi düşmedi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı..iştahsızdı ve zayıflamaya başladı zaten yemek yemeği sevmeyen bi çocuk bana kan kusturdu resmen...şimdi 7 tane iğne yedi...enfeksiyon geçip geçmediği salı günü çıkıcak eğer tekrarlarsa mesaneden böbreklere gizli idrar kaçağı olabilme ihtimli varmış bunun sonucundada Allah korusun böbrekleri gelişmezmiş...
geçmişe göz atamadım ama son sayfadaki hasretin başına gelenleri okuyunca çok şaşırdım...
Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım ama emzirememekten endişelenme bende emzirilebildiğini duymuştum
kafam karmakarışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?