- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.221
hadi bakalım dikkat et kendine cnm, iyi tatiller
çikolata mutluluk verir diyorlar, şu an çikolata yiyorum, tamamen test amaçlı:))
Mrb kızlar uzun zamndir girmiyodum oglumla ilgileniyorum hasta annis bebislere çok gecmis olsun hasret canm burdan biri hamileydi kürtaj olcakti sen ne dedin benim basıma gelirse aldırmam kiyamam ne değişti canım büyük mü konuştun yoksa Cengiz hep böyleydi ve hepte böyle olcak huylu huyundan vazgecmz cerenin herseye hakkı varda karnındakinin ne sucu var kalp atışı diyodun bn bunada kiziyorm Rabbim onu Rahime yerleştirdiği andan itibaren canlı o bunu senin almaya hakkın yok koruncaktin ozamn canım bakımı evet zor olabilir bnm ablm isteyerek ard Arda iki tane yaptı memurdu bı kendisi o ist de cocuklar Bursa'da büyüdüler oda borçlardan dolayı ayrı kaldı evlatlarından ama senin yanindaa olcak beraber buyucekler bı yastan sonra birbirlerini idare bile etckler sen daha iyi bilirsin su Cengiz adam olsun Yasin küçük git aldir diyenlere kulak asma emin ki Cengiz iyi bı baba onada söyle oda seve seve kabul etcekyir hakkınızda hayırlısı olur inşallah
ben kendimi dışarı atayım iyisi mi
Kızlar bi fikir verin bana...
Yiğit'in boynunun altı, göğsü, kulakarının arkası olan bölgede minik minik kırmızı noktalar var. Sıcaktan isilik mi acaba dedik? Başka bir şey olabilir mi? Keyfi yerinde, püresini yedi, bi problem yok gibi görünüyor. Doktora gidelim mi sizce?
selam vermeden atladım:)nasılsınız kızlar?oğlum tilki uykusunda yine göz atayım size dedim..
kimse de aksilik yok tur umarım..
kızlar bi fikir verin bana...
Yiğit'in boynunun altı, göğsü, kulakarının arkası olan bölgede minik minik kırmızı noktalar var. Sıcaktan isilik mi acaba dedik? Başka bir şey olabilir mi? Keyfi yerinde, püresini yedi, bi problem yok gibi görünüyor. Doktora gidelim mi sizce?
merhabalar kızlar
çook uzun süredir giremedim
hem Duru çok hastalandı onunla uğaştık kaç zamandır hemde ben çalışmaya başlamıştım ki geçen ay iş başı yaptığım gün işten çıkarıldım...psikolojim bozuldu çok hastalandım sırf bu yüzden...şimdi yeni yeni kendime geliyorum...
Duruda 1 hafta boyunca ateşi düşmedi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı..iştahsızdı ve zayıflamaya başladı zaten yemek yemeği sevmeyen bi çocuk bana kan kusturdu resmen...şimdi 7 tane iğne yedi...enfeksiyon geçip geçmediği salı günü çıkıcak eğer tekrarlarsa mesaneden böbreklere gizli idrar kaçağı olabilme ihtimli varmış bunun sonucundada Allah korusun böbrekleri gelişmezmiş...
geçmişe göz atamadım ama son sayfadaki hasretin başına gelenleri okuyunca çok şaşırdım...
Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım ama emzirememekten endişelenme bende emzirilebildiğini duymuştum
s.a
biz bugün gezmeye gittik...ne uslu bir kızım var Allahım onu çok seviyorum.....
lafa bak sanki yaramaz olsa sevmeyecekmişim gibisempatiksalakcinni
ölürüm ben ona....
nasılsınız arkadaşlar....????
Yfrog Video : yfrog.com/3weymen1z - Uploaded by hijyenim
eymen bugün ne yapmış görün
bu çocuk son güne kadar karnımda nasıl durdu bilmiyorum
a.s hanifeciğim :))
vallah benimki kök söktürüyor bende onu çok seviyorum :asigim:
bizde bugün kabul günüydü sürekli gelen giden...
geçmiş olsun megryann limon ve bal iyi geliyor dene istersen...
çok şanslısın. nazar değmesin. benimki tam bi,r canavar. çocuk dediğin arabada uyur değil mi.yok asla. mahvediyor beni.sempatiksalakcinni
Emelcim sana da geçmiş olsun...acil şifalar...inşallah güzel kızına bulaşmaz...ben Nihan'a bulaştırdımama iyileştik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?