2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tam o açıklamayı ben yapacaktım.Kalp atışı başlar başlamaz olayı hikaye kendimizi kandırmayalım.Ana rahmine düştüğü andan itibaren o bir canlıdır.Ruh üflenmiştir ve öbür dünyaya boş bir şey göndermiyoruzdur.Gayet canlı kanlı diğer tarafta bekleyecekler bizi Allahın izniyle...

Yedirdiğin bir şey alerjide yapmış olabilir.Yada biri öptüyse oralardan tepki vermiştir cildi.Yada dediğin gibi üst üste giydirdiysen çocuk sıcaktan isilik olmuştur...

canım alerji olabilir.. Yünlü sert şeyler gidirme bi bak bakalım geçer 1,2 güne

Duru kızımıza çok geçmiş olsun.Ayaklarını sıkı giydir canım inş. atlatmıştır enfeksiyonu.Genelde kız bebeklerde çok oluyor enfeksiyon.Bu arada iş olayınada üzülme çok ayıp etmişler sana ama bir kapı kapanınca diğer kapı açılırmış.Belki senin için daha hayırlı bir iş olacak ileride.Onlar seni kaybettiklerine üzülsün boşver... Böylesi daha hayırlıdır üzüldüğüne değmez giden iş olsun... Daha iyileri gelir inş. Yeterki duru kızımız iyileşsin önce...

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
megryann, atlantis01, gzdatk, hasret0587+, hijyenim, MAVIDUSLER, mervemir, QZLEMCEE, SnowWhiteQueen, sumeyra05, zemheri__zemheri

Son düzenleme:
s.a
biz bugün gezmeye gittik...ne uslu bir kızım var Allahım onu çok seviyorum.....
lafa bak sanki yaramaz olsa sevmeyecekmişim gibisempatiksalakcinni
ölürüm ben ona....
nasılsınız arkadaşlar....????

a.s hanifeciğim :))
vallah benimki kök söktürüyor bende onu çok seviyorum :asigim:

bizde bugün kabul günüydü sürekli gelen giden...

s.a
biz bugün gezmeye gittik...ne uslu bir kızım var Allahım onu çok seviyorum.....
lafa bak sanki yaramaz olsa sevmeyecekmişim gibisempatiksalakcinni
ölürüm ben ona....
nasılsınız arkadaşlar....????

çok şanslısın. nazar değmesin. benimki tam bi,r canavar. çocuk dediğin arabada uyur değil mi.yok asla. mahvediyor beni.sempatiksalakcinni

a.s hanifeciğim :))
vallah benimki kök söktürüyor bende onu çok seviyorum :asigim:

bizde bugün kabul günüydü sürekli gelen giden...

iyiki varlar....Rabbim yokluklarını göstermesin...gördüm videonuzu yürür yakında oğluşum...çok tatlı maşallah...blogunu da yeni farketmiş oldum...aldım takip listeme :)

çok şanslısın. nazar değmesin. benimki tam bi,r canavar. çocuk dediğin arabada uyur değil mi.yok asla. mahvediyor beni.sempatiksalakcinni

sağol canım...
ben çok ama çok yaramaz bir bebek ve de çocukmuşum annem başta tüm mahalle inlermiş imdat diyesempatiksalakcinni
ablam bir o kadar sakindi ama onun kızının tüm hallerini her gören bana benzetiyor çok yaramaz o da....o bana benim kzımda teyzesine benzedi sanırım...aslında babası da çok sakinmiş sakinliğini de ondan almış olabilir....

kızlar naber*ben bugün giremedim gezmekten....hasret ne yaptı acaba haber varmı?

hanife canım gördüm facebooktaki mailini..çok teşekkürederim ama daha indirmeye fırsat bulamadım...

Emelcim sana da geçmiş olsun...acil şifalar...inşallah güzel kızına bulaşmaz...ben Nihan'a bulaştırdım ama iyileştik....

Benim korkumda o.Sütten geçme olasılığı yok sanırım ama birbirimize yakınız büyük ihtimal onada geçecek.Her sabah mandalina greyfurt sıkıp veriyorum hasta olmasın diye ama sanırım fayda etmeyecek.Rabbim korusun yavrularımızı onlar hasta olunca daha fena oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…