- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.241
sağol canım...
ben çok ama çok yaramaz bir bebek ve de çocukmuşum annem başta tüm mahalle inlermiş imdat diyesempatiksalakcinni
ablam bir o kadar sakindi ama onun kızının tüm hallerini her gören bana benzetiyor çok yaramaz o da....o bana benim kzımda teyzesine benzedi sanırım...aslında babası da çok sakinmiş sakinliğini de ondan almış olabilir....
muhteşem görünüyo valla afferin ona :)
ata izlerken yanına gidicem diye çıldırıyordu alem çocuk valla
iyiki varlar....Rabbim yokluklarını göstermesin...gördüm videonuzu yürür yakında oğluşum...çok tatlı maşallah...blogunu da yeni farketmiş oldum...aldım takip listeme :)
Sağolsun kk dan bir arkadaş bugün gripinli limonlu bir tarif verdi içtim 1-2 saat önce bakalım etki edecekmi?
Bol bol c vitaminiyle kurtarırız inş.
Yfrog Video : yfrog.com/3weymen1z - Uploaded by hijyenim
eymen bugün ne yapmış görün
bu çocuk son güne kadar karnımda nasıl durdu bilmiyorum
kızlar naber*ben bugün giremedim gezmekten....hasret ne yaptı acaba haber varmı?
hanife canım gördüm facebooktaki mailini..çok teşekkürederim ama daha indirmeye fırsat bulamadım...
Benim korkumda o.Sütten geçme olasılığı yok sanırım ama birbirimize yakınız büyük ihtimal onada geçecek.Her sabah mandalina greyfurt sıkıp veriyorum hasta olmasın diye ama sanırım fayda etmeyecek.Rabbim korusun yavrularımızı onlar hasta olunca daha fena oluyor...
gelsin ata oynayalım hep bereber :))
biz zaten sabahtan akşama kadar oyun oynuyoruz başka bi şey yok
amin sağolasın canım gerçekten iyi ki varlar onunla her anım zahmet ama bu şükür ve rahmet olarak yansıyor kalbe...
seninde olaydı biz de takip edeydik :)
bende vereyim bir tarif bir kaşık bala 2 limon sık git gel iç kurtulursun en azından rahatlarsın inşallah.
ohh sefanız olsun...canım sen vakit buldukça indir onları sonra istersen kurulumu kullanımı konusunda konuşuruz...daha oyunlarım var aslında ama maile ekleyebiliyorum ama yürütülebilir dosya olduğundan göndermeme izin vermiyor...bir kaç tane de site adresi yazıcam sana vakit bulunca....
canım Nihana bulaştı ama o daha erken atlattı sütten senin hastalıkla savaşırken ürettiğin antikorlar geçiyor ona daha da iyi oluyor onlar için...ama nefesle geçebilir mümkünse çok yaklaşma gerekmedikçe...zor olacak ama....
Maaşallah çok şanslısın öyleyse tadını çıkar .........
gelsin ata oynayalım hep bereber :))
biz zaten sabahtan akşama kadar oyun oynuyoruz başka bi şey yok
amin sağolasın canım gerçekten iyi ki varlar onunla her anım zahmet ama bu şükür ve rahmet olarak yansıyor kalbe...
seninde olaydı biz de takip edeydik :)
bende vereyim bir tarif bir kaşık bala 2 limon sık git gel iç kurtulursun en azından rahatlarsın inşallah.
kızlar naber*ben bugün giremedim gezmekten....hasret ne yaptı acaba haber varmı?
hanife canım gördüm facebooktaki mailini..çok teşekkürederim ama daha indirmeye fırsat bulamadım...
kızlar pratik ve kolay bir irmik tatlısı vermişti aranızdan biri ona ihtiyacım var ....
tatlı krizim tuttu .......
canım bende seni merak ediodum hee.. duruya çok geçmiş olsun sanada tabii bu arada..merhabalar kızlar
çook uzun süredir giremedim
hem Duru çok hastalandı onunla uğaştık kaç zamandır hemde ben çalışmaya başlamıştım ki geçen ay iş başı yaptığım gün işten çıkarıldım...psikolojim bozuldu çok hastalandım sırf bu yüzden...şimdi yeni yeni kendime geliyorum...
Duruda 1 hafta boyunca ateşi düşmedi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı..iştahsızdı ve zayıflamaya başladı zaten yemek yemeği sevmeyen bi çocuk bana kan kusturdu resmen...şimdi 7 tane iğne yedi...enfeksiyon geçip geçmediği salı günü çıkıcak eğer tekrarlarsa mesaneden böbreklere gizli idrar kaçağı olabilme ihtimli varmış bunun sonucundada Allah korusun böbrekleri gelişmezmiş...
geçmişe göz atamadım ama son sayfadaki hasretin başına gelenleri okuyunca çok şaşırdım...
Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım ama emzirememekten endişelenme bende emzirilebildiğini duymuştum
:a015::gitme:Mrb kızlar uzun zamndir girmiyodum oglumla ilgileniyorum hasta annis bebislere çok gecmis olsun hasret canm burdan biri hamileydi kürtaj olcakti sen ne dedin benim basıma gelirse aldırmam kiyamam ne değişti canım büyük mü konuştun yoksa Cengiz hep böyleydi ve hepte böyle olcak huylu huyundan vazgecmz cerenin herseye hakkı varda karnındakinin ne sucu var kalp atışı diyodun bn bunada kiziyorm Rabbim onu Rahime yerleştirdiği andan itibaren canlı o bunu senin almaya hakkın yok koruncaktin ozamn canım bakımı evet zor olabilir bnm ablm isteyerek ard Arda iki tane yaptı memurdu bı kendisi o ist de cocuklar Bursa'da büyüdüler oda borçlardan dolayı ayrı kaldı evlatlarından ama senin yanindaa olcak beraber buyucekler bı yastan sonra birbirlerini idare bile etckler sen daha iyi bilirsin su Cengiz adam olsun Yasin küçük git aldir diyenlere kulak asma emin ki Cengiz iyi bı baba onada söyle oda seve seve kabul etcekyir hakkınızda hayırlısı olur inşallah
emziremem hikayesi yalan bnm arkadaşımın bebeklerinin arsında 14 ay war cukur cukur emdi ilk bebeği sonraki gelende emdi hiçte bişey olmadı. mihribannl wardı pek girmio bu aralar hatırlarsan oda hamileydi o nası mutluydu ki onun aralarında 1 yaş olacak. allah senin kocanın böle biri olduğunu bilio o onu senden iyi tanıo bunları bile bile werdiğine göre o bebeği bi hayır wardır mutlaka dimi?? biraz teslimiyetçi ol kalbi çalışmadan diosun ama sen bile yapamazsın bence. doktorda görünce hele... dur bakalım bi git dr ye...
kızlar pratik ve kolay bir irmik tatlısı vermişti aranızdan biri ona ihtiyacım var ....
tatlı krizim tuttu .......
1lt süte 14 kaşık irmik 14 kaşık şekerdi(yemek kaşığı)...ben 1lt süte 1.5 bardak şeker 1.5 bardak irmik yapıyorum....su bardağı ...
hemen hemen aynı ölçü...
ohh sefanız olsun...canım sen vakit buldukça indir onları sonra istersen kurulumu kullanımı konusunda konuşuruz...daha oyunlarım var aslında ama maile ekleyebiliyorum ama yürütülebilir dosya olduğundan göndermeme izin vermiyor...bir kaç tane de site adresi yazıcam sana vakit bulunca....
canım Nihana bulaştı ama o daha erken atlattı sütten senin hastalıkla savaşırken ürettiğin antikorlar geçiyor ona daha da iyi oluyor onlar için...ama nefesle geçebilir mümkünse çok yaklaşma gerekmedikçe...zor olacak ama....
turşu suyu...........
1lt süte 14 kaşık irmik 14 kaşık şekerdi(yemek kaşığı)...ben 1lt süte 1.5 bardak şeker 1.5 bardak irmik yapıyorum....su bardağı ...
hemen hemen aynı ölçü...
turşu suyu...........
HAVAYA GİRMEYE BAŞLAMIŞSIN BAKIYORUMkaydirigubbakcemile3
olsada içsem :)
valla hamileliğim boyunca aşerdiğim tek şey hergün mutlaka içiyordum hemde kana kana ama sonra davul gibi şiştim son günlerde haberin ola :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?