2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah çok şanslısın öyleyse tadını çıkar .........

muhteşem görünüyo valla afferin ona :)
ata izlerken yanına gidicem diye çıldırıyordu alem çocuk valla

gelsin ata oynayalım hep bereber :))
biz zaten sabahtan akşama kadar oyun oynuyoruz başka bi şey yok

iyiki varlar....Rabbim yokluklarını göstermesin...gördüm videonuzu yürür yakında oğluşum...çok tatlı maşallah...blogunu da yeni farketmiş oldum...aldım takip listeme :)

amin sağolasın canım gerçekten iyi ki varlar onunla her anım zahmet ama bu şükür ve rahmet olarak yansıyor kalbe...

seninde olaydı biz de takip edeydik :)

Sağolsun kk dan bir arkadaş bugün gripinli limonlu bir tarif verdi içtim 1-2 saat önce bakalım etki edecekmi?
Bol bol c vitaminiyle kurtarırız inş.

bende vereyim bir tarif bir kaşık bala 2 limon sık git gel iç kurtulursun en azından rahatlarsın inşallah.

kızlar naber*ben bugün giremedim gezmekten....hasret ne yaptı acaba haber varmı?

hanife canım gördüm facebooktaki mailini..çok teşekkürederim ama daha indirmeye fırsat bulamadım...

ohh sefanız olsun...canım sen vakit buldukça indir onları sonra istersen kurulumu kullanımı konusunda konuşuruz...daha oyunlarım var aslında ama maile ekleyebiliyorum ama yürütülebilir dosya olduğundan göndermeme izin vermiyor...bir kaç tane de site adresi yazıcam sana vakit bulunca....

canım Nihana bulaştı ama o daha erken atlattı sütten senin hastalıkla savaşırken ürettiğin antikorlar geçiyor ona daha da iyi oluyor onlar için...ama nefesle geçebilir mümkünse çok yaklaşma gerekmedikçe...zor olacak ama....

Sağol canım.Tamam şimdi burdan kalkınca onuda deneyeceğim.2 limon sık derken.2 damla limonmu yoksa 2 adet limonmu?Birde 1 tatlı kaşığı balmı?

Ay inş. hiç geçmez ama mümkün değilki sürekli birbirimize temas halindeyiz...

Maaşallah çok şanslısın öyleyse tadını çıkar .........

:lepi::lepi::lepi:

naçizane var ama eski postları silip Nihan'a adadığımdan beri ne hikmetse yazamıyorum 4-5 postum var galiba ancak...ama beklerim... ulvi-cahil.blogspot.com

canım bende seni merak ediodum hee.. duruya çok geçmiş olsun sanada tabii bu arada..
:a015::gitme:
allahım neden böyle çıkmazda hissediyorum peki kendimi neden içimde hiç istek yok ne oluyor bana bence daha duerumu idrak edemedim ben hala şoktayım, uyuyorum bir günaha sürükleniyorum!
allahım çıkar yol göstersin bana kendimi akışına bıaacağım olayların cengizede yarın söyleyeceğim!
ptesi doktra gideceğim belki herşey değişecek, bilmiyorum kendimede bebeklerimede eziyet ediyomuşum gibi geliyor..
bi yandan düşünüyorum o parça tutunmuş bana bi kere, haziran ayında annesine ablasına we babasına merhaba demeyi bekliyor diye düşünüyorum..
birde başka şeyler geliyor aklıma duygusal dawranma, doğurmak marifet değil iyi şartlarda bakabilmek onu iyi bi ortamda büyütmek iyi bir gelecek wermek önemli diyorum!
ne yapacağım ben rabbim çok pişmanım bir canlının günahına girdim sanırım we bunun affı olmayacak sanırsam!!!:gitme:

hiç bişey düşünemiyorum şu anda,
tepkisizim! moron gibiyim doktora gideyim.. bi yerde okudum doğumdan sonra wücut hcg hormonunu hemen atamayabiliomuş we testlerde b-hcg + olarak görünebiliomuş..
düşünsenize böyle olduğunu yemin ederim 10 çocuk sewindiricem:Saruboceq:
diliyorum ki rabbim çizsin kaderimizi iyi yada kötü yazılana karşı gelemicem..

kızlar pratik ve kolay bir irmik tatlısı vermişti aranızdan biri ona ihtiyacım var ....

tatlı krizim tuttu .......

1lt süte 14 kaşık irmik 14 kaşık şekerdi(yemek kaşığı)...ben 1lt süte 1.5 bardak şeker 1.5 bardak irmik yapıyorum....su bardağı ...
hemen hemen aynı ölçü...

1pakette vanilya TARİF BENİM :lepi: , hihoyyyt , hihoyyyt , hihoyyyt

canım valla çok sağol yardımın için...ben pazartesi ancak yaparım o işi.....

hasret senden haber almak güzel bacım...

bugün meydana gittim ben benim oğlanın okulunun yanındaya..etüte bırakmıştım onu..okuldanda oraya geçtik..orda bir kadın gördüm 2 tane çoçuğu vardı...birisi bebek arabasında birisi kuçağında...aklıma sen geldin...olursa sende öyle olaçaksın

ay durmuyor benim oğlanlar...biri blgisatarda kalmak istiyor..diğeri kuçağımda sızlanıyor...

Son düzenleme:
olsada içsem :)

valla hamileliğim boyunca aşerdiğim tek şey hergün mutlaka içiyordum hemde kana kana ama sonra davul gibi şiştim son günlerde haberin ola :)

şimdi cengize turşu suyu al gelirken desem hamile olduğumu düşünecek (oysa yokk öle bişi:kedi:) böylece nasıl sölicem diye düşünmeye gerek olmicak o anlamış olcak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…