- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.261
1 çorba kaşığı bal 2 adet limon o yüzden git gel iç diyorum canım :))Sağol canım.Tamam şimdi burdan kalkınca onuda deneyeceğim.2 limon sık derken.2 damla limonmu yoksa 2 adet limonmu?Birde 1 tatlı kaşığı balmı?
:lepi::lepi::lepi:
naçizane var ama eski postları silip Nihan'a adadığımdan beri ne hikmetse yazamıyorum 4-5 postum var galiba ancak...ama beklerim... ulvi-cahil.blogspot.com
1pakette vanilya TARİF BENİM :lepi: , hihoyyyt , hihoyyyt , hihoyyyt
saol canımcım...inşallah bakalık salı günü belli olcekçok geçmiş olsun canım.inşallah bşka bi problem çıkmaz...
Haklısın canım...bende artık böle düşünüyorum çünkü çok üzdüm kendimi bu yüzden..işim rahattı çünkü...ama bende öle düşündüm belki kızımın kısmetine daha rahat bi iş bulurum inşallah...Duru kızımıza çok geçmiş olsun.Ayaklarını sıkı giydir canım inş. atlatmıştır enfeksiyonu.Genelde kız bebeklerde çok oluyor enfeksiyon.Bu arada iş olayınada üzülme çok ayıp etmişler sana ama bir kapı kapanınca diğer kapı açılırmış.Belki senin için daha hayırlı bir iş olacak ileride.Onlar seni kaybettiklerine üzülsün boşver... Böylesi daha hayırlıdır üzüldüğüne değmez giden iş olsun... Daha iyileri gelir inş. Yeterki duru kızımız iyileşsin önce...
Saol canım Allah bütün kuzularımızı korusunDuruya ve Yiğite geçmiş olsun....çabucak düzelsinler inşallah:Saruboceq:
benide mahvediyoçok şanslısın. nazar değmesin. benimki tam bi,r canavar. çocuk dediğin arabada uyur değil mi.yok asla. mahvediyor beni.sempatiksalakcinni
emziriyomusun??Sağolsun kk dan bir arkadaş bugün gripinli limonlu bir tarif verdi içtim 1-2 saat önce bakalım etki edecekmi?
Bol bol c vitaminiyle kurtarırız inş.
canım bende seni merak ediodum hee.. duruya çok geçmiş olsun sanada tabii bu arada..
saol canım yaa bende senin durumunu okuyunca hem çok şaşırdım hemde samimi söylüyorum çok moralim bozuldu...acaba benim başıma gelseydi napardım diye düşünüyorum şuan ama karar vermek çok zor...İNşallah doktora gittiğinizde negatif çıkar
QUOTE]
canım maşallah eymene...ben bizimkine hareketli derdim ama Eymen aşmış olayı:)Yfrog Video : yfrog.com/3weymen1z - Uploaded by hijyenim
eymen bugün ne yapmış görün
bu çocuk son güne kadar karnımda nasıl durdu bilmiyorum
hasret senden haber almak güzel bacım...
bugün meydana gittim ben benim oğlanın okulunun yanındaya..etüte bırakmıştım onu..okuldanda oraya geçtik..orda bir kadın gördüm 2 tane çoçuğu vardı...birisi bebek arabasında birisi kuçağında...aklıma sen geldin...olursa sende öyle olaçaksın
ay durmuyor benim oğlanlar...biri blgisatarda kalmak istiyor..diğeri kuçağımda sızlanıyor...
kızlar benim kilo vermem lazım ya...psikolojikmen rahatsızım bu kilolardan yana...öyle uzun diyette yapamam ben...ağır bir diyete başlasam nasıl olur acaa..ayda 7-8 kilo versem en azındamn
sonun öyle diosun yani:)))
ben ikiz arabası aliim bari:))
kızım altın çileeeekkk
yada formula 7
nasıls emzirmiyosun ben olsam warya alıp denerdim şunlardan
saol canımcım...inşallah bakalık salı günü belli olcek
Haklısın canım...bende artık böle düşünüyorum çünkü çok üzdüm kendimi bu yüzden..işim rahattı çünkü...ama bende öle düşündüm belki kızımın kısmetine daha rahat bi iş bulurum inşallah...
Doktorda öyle dedi kız çocuklarında çok olurmuş...
Saol canım Allah bütün kuzularımızı korusun
benide mahvediyo
emziriyomusun??
gripin dokunur mu bebeğe
canım bende seni merak ediodum hee.. duruya çok geçmiş olsun sanada tabii bu arada..
saol canım yaa bende senin durumunu okuyunca hem çok şaşırdım hemde samimi söylüyorum çok moralim bozuldu...acaba benim başıma gelseydi napardım diye düşünüyorum şuan ama karar vermek çok zor...İNşallah doktora gittiğinizde negatif çıkar
QUOTE]
canım maşallah eymene...ben bizimkine hareketli derdim ama Eymen aşmış olayı:)
allah sesini duysun öyle umut ediyorum, bi terslik olsun bişey olsunda olamsın...
ya denesmmi,,ölmem demi.:)))..acai berry aldım ama içmedim...ondan başlayayım bari
ölmezsin yawruşum merak etme:))
bunu sen mi sölüyosun yaa.. kız delimisin hazır war elinin altında al dene bol su iç işe işe gitsin kilolarrrbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
dene canım.. öptük seni we küçük erkeklerizaten bir bardak su içeyim tuvalette buluyorum kendimi.. :))) hadi gideyim başlayayım bariii...
öptüm kızlar ben sizi...şu erkekleri başımdan savayımda geç olmazsa gelirim yine...
selam kızlar bugun dr kontrolune goturdum doguhan"ı en son 20 gun once gıtmıstık.
Doguhan bıraz fazla kılo almıs.Dr dıkkat et dedı.ne yapacagımı sasırdım.yanı bebeye rejımde yaptıramamkı kafamçokkarıştı
dene canım.. öptük seni we küçük erkekleri
ne ğader olmuşşşohaoldumsmile we ne kadardı?
Dua edicem canım Allah dualarımızı kabul eder..allah sesini duysun öyle umut ediyorum, bi terslik olsun bişey olsunda olamsın...
canım maşallah eymene...ben bizimkine hareketli derdim ama Eymen aşmış olayı:)
kızlar benim kilo vermem lazım ya...psikolojikmen rahatsızım bu kilolardan yana...öyle uzun diyette yapamam ben...ağır bir diyete başlasam nasıl olur acaa..ayda 7-8 kilo versem en azındamn
Kızlar biz ek gıdalara 10 gün önce geçtik ama kızım çok zorluyo beni hiç iştahlı bi bebek değil zaten türlü türlü oyunlarla yedirebiliyorum bazen oyunlrda fayda etmiyo istemiyo ve katıla katıla ağlıyo..acaba sizinkilerde ilk katı gıdaları verirken zorladılar mı yoksa bu bizimkinin cadılığı mı??
birde ben grip oldum aynı zamanda emziriyorum..minoset harici kullanacağım ilaç yok mu
ya denesmmi,,ölmem demi.:)))..acai berry aldım ama içmedim...ondan başlayayım bari
vallahı hasret ıyımı kotumu bılmıyorum Allah nazarlardan saklasın 20 gun once 71 cm 8300 kıloydu.Bugun 76 cm 9760 kılo.dr dıkkat et un urunu verme dedı.
e dedım bende zaten vermıyorumkı bı sabah 3 bıskuvı ıle kahvaltısı var sızın verdıgınız monuye gore gerısı yıne sızın verdıgını sebze meyve monusu dedım.
vallahı hasret ıyımı kotumu bılmıyorum Allah nazarlardan saklasın 20 gun once 71 cm 8300 kıloydu.Bugun 76 cm 9760 kılo.dr dıkkat et un urunu verme dedı.
e dedım bende zaten vermıyorumkı bı sabah 3 bıskuvı ıle kahvaltısı var sızın verdıgınız monuye gore gerısı yıne sızın verdıgını sebze meyve monusu dedım.
canım bende zorlamak istemiyorum ama onları da zorlamasam bişi yemiyoki..dediğin gibi sofrada ağzına peynir veriyorum yemeklerin suyundan veriyorum söylene söylene yiyo ama yoğurdu verirken bile zorlanıyorum hele sebze püresinde savaş çıkıyo
ben çok zorlanmadım şükür canım çünkü eymen 4 aylıktan beri sofralara dalıyor
değişik tatları seviyor ama kendisine özel yapılan şeyleri çok çok iştahlı yemiyor zamanla alışacak istemediği zaman verme ben vermiyorum zorlamıyorum yani bıkmasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?