2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım.Tamam şimdi burdan kalkınca onuda deneyeceğim.2 limon sık derken.2 damla limonmu yoksa 2 adet limonmu?Birde 1 tatlı kaşığı balmı?
1 çorba kaşığı bal 2 adet limon o yüzden git gel iç diyorum canım :))
Allah şifa versin bizde eymenden bana geçti geçmemesi zor ama inşallah geçmez
:lepi::lepi::lepi:

naçizane var ama eski postları silip Nihan'a adadığımdan beri ne hikmetse yazamıyorum 4-5 postum var galiba ancak...ama beklerim... ulvi-cahil.blogspot.com

geliyoruuuum hemen

1pakette vanilya TARİF BENİM :lepi: , hihoyyyt , hihoyyyt , hihoyyyt

yapam mı bende canım çok çekti ki :gitme:
ama şişkoyum yemek istemiyorum
ohaoldumsmile

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım.inşallah bşka bi problem çıkmaz...
saol canımcım...inşallah bakalık salı günü belli olcek
Haklısın canım...bende artık böle düşünüyorum çünkü çok üzdüm kendimi bu yüzden..işim rahattı çünkü...ama bende öle düşündüm belki kızımın kısmetine daha rahat bi iş bulurum inşallah...
Doktorda öyle dedi kız çocuklarında çok olurmuş...

Duruya ve Yiğite geçmiş olsun....çabucak düzelsinler inşallah:Saruboceq:
Saol canım Allah bütün kuzularımızı korusun

çok şanslısın. nazar değmesin. benimki tam bi,r canavar. çocuk dediğin arabada uyur değil mi.yok asla. mahvediyor beni.sempatiksalakcinni
benide mahvediyo

Sağolsun kk dan bir arkadaş bugün gripinli limonlu bir tarif verdi içtim 1-2 saat önce bakalım etki edecekmi?
Bol bol c vitaminiyle kurtarırız inş.
emziriyomusun??
gripin dokunur mu bebeğe

kızlar benim kilo vermem lazım ya...psikolojikmen rahatsızım bu kilolardan yana...öyle uzun diyette yapamam ben...ağır bir diyete başlasam nasıl olur acaa..ayda 7-8 kilo versem en azındamn

sonun öyle diosun yani:)))
ben ikiz arabası aliim bari:))

kızlar benim kilo vermem lazım ya...psikolojikmen rahatsızım bu kilolardan yana...öyle uzun diyette yapamam ben...ağır bir diyete başlasam nasıl olur acaa..ayda 7-8 kilo versem en azındamn

kızım altın çileeeekkk
yada formula 7
nasıls emzirmiyosun ben olsam warya alıp denerdim şunlardan

Kızlar biz ek gıdalara 10 gün önce geçtik ama kızım çok zorluyo beni hiç iştahlı bi bebek değil zaten türlü türlü oyunlarla yedirebiliyorum bazen oyunlrda fayda etmiyo istemiyo ve katıla katıla ağlıyo..acaba sizinkilerde ilk katı gıdaları verirken zorladılar mı yoksa bu bizimkinin cadılığı mı??
birde ben grip oldum aynı zamanda emziriyorum..minoset harici kullanacağım ilaç yok mu

ya denesmmi,,ölmem demi.:)))..acai berry aldım ama içmedim...ondan başlayayım bari

ölmezsin yawruşum merak etme:))
bunu sen mi sölüyosun yaa.. kız delimisin hazır war elinin altında al dene bol su iç işe işe gitsin kilolarrrbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugun dr kontrolune goturdum doguhan"ı en son 20 gun once gıtmıstık.
Doguhan bıraz fazla kılo almıs.Dr dıkkat et dedı.ne yapacagımı sasırdım.yanı bebeye rejımde yaptıramamkı kafamçokkarıştı

ölmezsin yawruşum merak etme:))
bunu sen mi sölüyosun yaa.. kız delimisin hazır war elinin altında al dene bol su iç işe işe gitsin kilolarrrbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

zaten bir bardak su içeyim tuvalette buluyorum kendimi.. :))) hadi gideyim başlayayım bariii...

öptüm kızlar ben sizi...şu erkekleri başımdan savayımda geç olmazsa gelirim yine...

zaten bir bardak su içeyim tuvalette buluyorum kendimi.. :))) hadi gideyim başlayayım bariii...

öptüm kızlar ben sizi...şu erkekleri başımdan savayımda geç olmazsa gelirim yine...
dene canım.. öptük seni we küçük erkekleri

ne ğader olmuşşşohaoldumsmile we ne kadardı?

dene canım.. öptük seni we küçük erkekleri

ne ğader olmuşşşohaoldumsmile we ne kadardı?

vallahı hasret ıyımı kotumu bılmıyorum Allah nazarlardan saklasın 20 gun once 71 cm 8300 kıloydu.Bugun 76 cm 9760 kılo.dr dıkkat et un urunu verme dedı.
e dedım bende zaten vermıyorumkı bı sabah 3 bıskuvı ıle kahvaltısı var sızın verdıgınız monuye gore gerısı yıne sızın verdıgını sebze meyve monusu dedım.

allah sesini duysun öyle umut ediyorum, bi terslik olsun bişey olsunda olamsın...
Dua edicem canım Allah dualarımızı kabul eder..
Zaten bu aralar ermiş gibiyim...Kuzenimin dağıtıma Kıbrısa düştüğünü gördüm Kıbrısa gitti...İşe başladığım gün patron benle konuşup işten çıkardığını gördüm aynen gittim o gün patron benle konuştu ve işime son verdi...Babannem rüyamda sağ kalçasına doğru yan yatmış ölmüştü 2 gün sonra babannem düştü sağ kalçasını kırdı ameliyat oldu...bilmiyorumkismile

canım maşallah eymene...ben bizimkine hareketli derdim ama Eymen aşmış olayı:)

ya sorma aşmak ne ki :))

benimde vermem lazım ama emzirdiğim için olmuyor sonra bakacağım çaresine :gitme:

ben çok zorlanmadım şükür canım çünkü eymen 4 aylıktan beri sofralara dalıyor
değişik tatları seviyor ama kendisine özel yapılan şeyleri çok çok iştahlı yemiyor zamanla alışacak istemediği zaman verme ben vermiyorum zorlamıyorum yani bıkmasın diye..

ya denesmmi,,ölmem demi.:)))..acai berry aldım ama içmedim...ondan başlayayım bari

ben bu ilaçlardan kullanan bir kaç kişi tanıyorum evet kilo veriyorlar ama sonra fazlasıyla geri alarak üstelik sağlıklarını bozarak en güzeli boğazını tutmak ve egzersiz yapmak bence içme canım

maşaallah neyle besleniyor bu yavru :))
ilmini bize de öğret accuk kilo alsın bıldırcınım

maşallah Doğuhan'a
sen dikkat et canım kilonun azı da çoğu da sıkıntı...şu an değil ama böyle devam ederse sorun olarak görülebilirbence...
belki hızlı büyüme evresindeydi bu ay...
dişti yürümeydi derken ya alımı yavaşlar ya verir zaten...

canım bende zorlamak istemiyorum ama onları da zorlamasam bişi yemiyoki..dediğin gibi sofrada ağzına peynir veriyorum yemeklerin suyundan veriyorum söylene söylene yiyo ama yoğurdu verirken bile zorlanıyorum hele sebze püresinde savaş çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…