- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.281
canım bende zorlamak istemiyorum ama onları da zorlamasam bişi yemiyoki..dediğin gibi sofrada ağzına peynir veriyorum yemeklerin suyundan veriyorum söylene söylene yiyo ama yoğurdu verirken bile zorlanıyorum hele sebze püresinde savaş çıkıyo
vallahı hasret ıyımı kotumu bılmıyorum Allah nazarlardan saklasın 20 gun once 71 cm 8300 kıloydu.Bugun 76 cm 9760 kılo.dr dıkkat et un urunu verme dedı.
e dedım bende zaten vermıyorumkı bı sabah 3 bıskuvı ıle kahvaltısı var sızın verdıgınız monuye gore gerısı yıne sızın verdıgını sebze meyve monusu dedım.
Merhabalar yaa ben geldim hani iptal etmişledi üyeliğimi kimse sallammış beni aşkolsun yaa....
maşaallah neyle besleniyor bu yavru :))
ilmini bize de öğret accuk kilo alsın bıldırcınım
Merhabalar yaa ben geldim hani iptal etmişledi üyeliğimi kimse sallammış beni aşkolsun yaa....
merhabalar kızlar
çook uzun süredir giremedim
hem Duru çok hastalandı onunla uğaştık kaç zamandır hemde ben çalışmaya başlamıştım ki geçen ay iş başı yaptığım gün işten çıkarıldım...psikolojim bozuldu çok hastalandım sırf bu yüzden...şimdi yeni yeni kendime geliyorum...
Duruda 1 hafta boyunca ateşi düşmedi sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı..iştahsızdı ve zayıflamaya başladı zaten yemek yemeği sevmeyen bi çocuk bana kan kusturdu resmen...şimdi 7 tane iğne yedi...enfeksiyon geçip geçmediği salı günü çıkıcak eğer tekrarlarsa mesaneden böbreklere gizli idrar kaçağı olabilme ihtimli varmış bunun sonucundada Allah korusun böbrekleri gelişmezmiş...
geçmişe göz atamadım ama son sayfadaki hasretin başına gelenleri okuyunca çok şaşırdım...
Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım ama emzirememekten endişelenme bende emzirilebildiğini duymuştum
Yfrog Video : yfrog.com/3weymen1z - Uploaded by hijyenim
eymen bugün ne yapmış görün
bu çocuk son güne kadar karnımda nasıl durdu bilmiyorum
Ben hastayıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm........... senağlama
17de öğünü bitiryosun yani.. kız çok sık yiyo çocuk iştahlı demkki maşallah güzelPınarcıgım beslenme seklı soyle.
sabah 09 00 - 10 00 arası 3 bebe bıskuvısı,1 cay kasıgı pekmez,yarım cevız ıcın,1 cay kasıgı yumurta sarısı,1 tatlı kasıgı peynır.bunları ılk basda 60 ml devam sutu ıle carıstırıp verıyordum.sonra 2 kasık yogurla, sımdıde 2 tartlı kasıgı su ıle karıstırıp verıyorum.hergun bır eksıkle yapıyorum.bazan yarım cay kasıgı tereyag koyuyorum.
bunları yedıkden sonra emıyor.
saat 11 00 de meyve puresı
tekrar emıyor
saat 12 00 - 13 00 arası sebze corbası
tekrar emıyor
saat 15 00 meyve puresı
tekrar emıyor
saat 17 00 yogurt
tekrar emıyor
aksam yatana kadar emıyor.bazan meyve bazan corba bazanda hıcbırsey vermıyorum
amanın süper kalbin temzimiş deseneDua edicem canım Allah dualarımızı kabul eder..
Zaten bu aralar ermiş gibiyim...Kuzenimin dağıtıma Kıbrısa düştüğünü gördüm Kıbrısa gitti...İşe başladığım gün patron benle konuşup işten çıkardığını gördüm aynen gittim o gün patron benle konuştu ve işime son verdi...Babannem rüyamda sağ kalçasına doğru yan yatmış ölmüştü 2 gün sonra babannem düştü sağ kalçasını kırdı ameliyat oldu...bilmiyorumkismile
vallahı hasret ıyımı kotumu bılmıyorum Allah nazarlardan saklasın 20 gun once 71 cm 8300 kıloydu.Bugun 76 cm 9760 kılo.dr dıkkat et un urunu verme dedı.
e dedım bende zaten vermıyorumkı bı sabah 3 bıskuvı ıle kahvaltısı var sızın verdıgınız monuye gore gerısı yıne sızın verdıgını sebze meyve monusu dedım.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok öenmli bir şey olmadan atlatır yavrumuz rahatsızlığını...
Maaşallah Eymen'e, çok hızlı çıktı bu afacan...
Hanife'cim teşekkür ederim.
Sanırım sıcaktan isilik oldu. Ev çok sıcak, uyurken falan çok terliyor. Üşür diye banyosunu da azalttım. Bir iki gün geçmezse doktora gideriz.
Ben de çok hastayım yahu, her yanım ağrıyor, bi üşüyorum bi yanıyorum. Ağız burun bi acayip. Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var; çok dikkat etmek lazımmış bu havalarda, her gün ıslak saçla dışarı çıkmamak lazımmış. Benim öğrenciler de yarısı hasta, hapşırık tıksırık dolu etrafım. Yaza kadar iyileşmem ben artık
ayy eymenimi yeni gördüm
maşallah ya ayaklanmış paşam
ceryde ilerliyo öyle döt üstü düşe düşe:))))
ya sorma aşmak ne ki :))
benimde vermem lazım ama emzirdiğim için olmuyor sonra bakacağım çaresine :gitme:
ben çok zorlanmadım şükür canım çünkü eymen 4 aylıktan beri sofralara dalıyor
değişik tatları seviyor ama kendisine özel yapılan şeyleri çok çok iştahlı yemiyor zamanla alışacak istemediği zaman verme ben vermiyorum zorlamıyorum yani bıkmasın diye..
ben bu ilaçlardan kullanan bir kaç kişi tanıyorum evet kilo veriyorlar ama sonra fazlasıyla geri alarak üstelik sağlıklarını bozarak en güzeli boğazını tutmak ve egzersiz yapmak bence içme canım
maşallah Doğuhan'a
sen dikkat et canım kilonun azı da çoğu da sıkıntı...şu an değil ama böyle devam ederse sorun olarak görülebilirbence...
belki hızlı büyüme evresindeydi bu ay...
dişti yürümeydi derken ya alımı yavaşlar ya verir zaten...
canım maşşallah meleğine ... sen şu menüyü birde bize yaz bari :):):)
öznurcuğum benim oğlan bunların içinde bir ikinci meyvayı yemiyor bir de sabah kahvaltı da bisküvi ve yumurtayı şaşırdım kaldım ben
her bünye aynı olmuyor demek bu bebelerde bile böyle :bbo:
17de öğünü bitiryosun yani.. kız çok sık yiyo çocuk iştahlı demkki maşallah güzel
amanın süper kalbin temzimiş desene
işten neden çıkarıldın?
hadi bakalım bu gecede bana bi el aç yawsempatiksalakcinni
wayy be aynı dr a gittin dimi nasıl olmuş kıı o öyle aniden patlama yapmış çocuk değişik bişey yaptınmı ki hiç yapmadığın???
yok öyle diyete gerek olacakj bi durum yok bence zaten dişti oydu buydu yawaşlayacak kilo alımı:lepi:
ayy eymenimi yeni gördüm
maşallah ya ayaklanmış paşam
ceryde ilerliyo öyle döt üstü düşe düşe:))))
ha bir de eymenin bacağında bir iki yerde hafif pütürleşme vardı günden güne büyeyen
doktor egzama dedi... :gitme:
banyo yaparken sabunlama cildini dedi... öyle bir şey olursa aklınızda bulunsun..
AY MAŞALLAH TOSUNCUĞA ANNESİ,ne diyeti canım emirhanda 9980 geliyor bence hiç gerek yok.ayaklanınca verecekler zaten kiloyu...
hızlı kilo alması korkutmuştur dr yi bence...
ya ben emzirmiyorum..diyete başlayacağım pazartesi...başlayabilirsem tabi..ya hamile kalmadan 67 kilo idim şimdi 82-83 falan oluyor..adet dönemi 85 oluyor..aynaya baktıkça tiksiniyorum kendimden..boyda uzun çok iri duruyorum...hiç bir şeyim üstüme olmuyor.birde üstüme göre güzel bişeylerde bulamıyorum ..yani sırf giyinmiş olmak için alıyorum kıyafetleri felan beğenerek almıyorum..uzun çizmelerim vardı...fermuarları kapanmıyor ya..uzun çizme falan giyemez oldum..baçaklar falan vahim selülit içindeyim... :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
maşallah ona sadece kilo almamış annesi boyuda uzamış kocaman olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?