2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yoğurdun içine bebe bisküvisi koyuyordu bazı arkadaşlar bende ev yapımı reçel koyuyorum tatlansın diye bir de öyle dene canım belki o da benim oğlan gibi ağzına tane gelsin istiyor püre gibi değilde makarna süzgeçinden geçirmeyi dene bir de bana doktor öyle demişti ben şimdi daha sulu kıvamda o şekilde yapıyorum yiyor benim bızdık zor sabır işi bu işler... Allah yardımcın olsun...

canım maşşallah meleğine ... sen şu menüyü birde bize yaz bari :):):)

Merhabalar yaa ben geldim hani iptal etmişledi üyeliğimi kimse sallammış beni aşkolsun yaa....

bir şey anlamadık durumdan ki sallayalım, sen dememişmiydin "ben birkaç gün buralarda yokum giremeyeceğim" diye. neydi ki işin özü?

maşaallah neyle besleniyor bu yavru :))
ilmini bize de öğret accuk kilo alsın bıldırcınım

Pınarcıgım beslenme seklı soyle.
sabah 09 00 - 10 00 arası 3 bebe bıskuvısı,1 cay kasıgı pekmez,yarım cevız ıcın,1 cay kasıgı yumurta sarısı,1 tatlı kasıgı peynır.bunları ılk basda 60 ml devam sutu ıle carıstırıp verıyordum.sonra 2 kasık yogurla, sımdıde 2 tartlı kasıgı su ıle karıstırıp verıyorum.hergun bır eksıkle yapıyorum.bazan yarım cay kasıgı tereyag koyuyorum.
bunları yedıkden sonra emıyor.

saat 11 00 de meyve puresı
tekrar emıyor

saat 12 00 - 13 00 arası sebze corbası
tekrar emıyor

saat 15 00 meyve puresı
tekrar emıyor

saat 17 00 yogurt
tekrar emıyor

aksam yatana kadar emıyor.bazan meyve bazan corba bazanda hıcbırsey vermıyorum

öznurcuğum benim oğlan bunların içinde bir ikinci meyvayı yemiyor bir de sabah kahvaltı da bisküvi ve yumurtayı şaşırdım kaldım ben
her bünye aynı olmuyor demek bu bebelerde bile böyle
:bbo:

Son düzenleme:
Merhabalar yaa ben geldim hani iptal etmişledi üyeliğimi kimse sallammış beni aşkolsun yaa....

nası sallamamış delimisin kızım
herkes sordu ni,e nie nie die bütün gün konuştuk link wermişsin falan dediler ama bnde o linki wermiştim başka sebep dedik herhalde
neydi ki sebebi?

Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok öenmli bir şey olmadan atlatır yavrumuz rahatsızlığını...

Yfrog Video : yfrog.com/3weymen1z - Uploaded by hijyenim

eymen bugün ne yapmış görün

bu çocuk son güne kadar karnımda nasıl durdu bilmiyorum

Ben hastayıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm........... senağlama

Maaşallah Eymen'e, çok hızlı çıktı bu afacan...

Hanife'cim teşekkür ederim.

Sanırım sıcaktan isilik oldu. Ev çok sıcak, uyurken falan çok terliyor. Üşür diye banyosunu da azalttım. Bir iki gün geçmezse doktora gideriz.

Ben de çok hastayım yahu, her yanım ağrıyor, bi üşüyorum bi yanıyorum. Ağız burun bi acayip. Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var; çok dikkat etmek lazımmış bu havalarda, her gün ıslak saçla dışarı çıkmamak lazımmış. Benim öğrenciler de yarısı hasta, hapşırık tıksırık dolu etrafım. Yaza kadar iyileşmem ben artık

17de öğünü bitiryosun yani.. kız çok sık yiyo çocuk iştahlı demkki maşallah güzel
amanın süper kalbin temzimiş desene
işten neden çıkarıldın?
hadi bakalım bu gecede bana bi el aç yawsempatiksalakcinni

wayy be aynı dr a gittin dimi nasıl olmuş kıı o öyle aniden patlama yapmış çocuk değişik bişey yaptınmı ki hiç yapmadığın???
yok öyle diyete gerek olacakj bi durum yok bence zaten dişti oydu buydu yawaşlayacak kilo alımı:lepi:

ayy eymenimi yeni gördüm
maşallah ya ayaklanmış paşam
ceryde ilerliyo öyle döt üstü düşe düşe:))))

Hasretçim işten çıkarılma sebebim giderlerini minimuma indirmeye ve dolayısı ile az personel ile çok iş yapma yoluna gidiceklermiş..bende güle güle gidin yürü anca gidersiniz dedim :)

Son düzenleme:

canım teşekkürler
sana da geçmiş olsun... bal limon tavsiyesi sana da herkese aynı şeyi söylüyorum ama bende çok işe yarıyor ne bileyim size de faydası olur inşallah
O kırmızı noktalar Eymende de oluyor sırtının üst taraflarında anlamıyorum çok giydiriyorum sonra terliyor uşağım bunca hareket ettiği için
isiliktir onlar yani ben doktora sordum öyle dedi...
yıkamaları sıklaştır biraz birde bepanthen sür bakalım düzelir inşallah...

ayy eymenimi yeni gördüm

he yaa doktor inanmadı bana
kameraya çek dedi salı günü kontrolde göstereceğim görsün kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ha bir de eymenin bacağında bir iki yerde hafif pütürleşme vardı günden güne büyeyen
doktor egzama dedi... :gitme:

banyo yaparken sabunlama cildini dedi... öyle bir şey olursa aklınızda bulunsun..

AY MAŞALLAH TOSUNCUĞA ANNESİ,ne diyeti canım emirhanda 9980 geliyor bence hiç gerek yok.ayaklanınca verecekler zaten kiloyu...
hızlı kilo alması korkutmuştur dr yi bence...

ya ben emzirmiyorum..diyete başlayacağım pazartesi...başlayabilirsem tabi..ya hamile kalmadan 67 kilo idim şimdi 82-83 falan oluyor..adet dönemi 85 oluyor..aynaya baktıkça tiksiniyorum kendimden..boyda uzun çok iri duruyorum...hiç bir şeyim üstüme olmuyor.birde üstüme göre güzel bişeylerde bulamıyorum ..yani sırf giyinmiş olmak için alıyorum kıyafetleri felan beğenerek almıyorum..uzun çizmelerim vardı...fermuarları kapanmıyor ya..uzun çizme falan giyemez oldum..baçaklar falan vahim selülit içindeyim... :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

eymen paşayı şimdi gördüüümm.ne tatlı olmuşun leyyyn sen...maşallah...

seyyal hanım ne demek merak etmemişiz...?alsanaalsanasmile kaç kişi merak ettik seni...

evet dogru dıyorsun canım hıc aklıma gelmemıstı dıs zamanında kılo verebılecegı

kıs ne sallamaması herkesler sordu.nerelerdeydın noldu anlamadık kı

canım maşşallah meleğine ... sen şu menüyü birde bize yaz bari :):):)

yazdım canım

öznurcuğum benim oğlan bunların içinde bir ikinci meyvayı yemiyor bir de sabah kahvaltı da bisküvi ve yumurtayı şaşırdım kaldım ben
her bünye aynı olmuyor demek bu bebelerde bile böyle
:bbo:

secıcı cocuk buyuyunce gurme olanbılır opuyorumnanaktan

ıstahlı bı cocuk.degısık bırsey yok aynı belkıde hemen sonrasında emmesındendır.
dr umuz aynı canım cok memnunuz degıstırmek yok devam.gorumcemın su an 22 yasında olan kızınıda bızım dr takıp etmıs

ayy eymenimi yeni gördüm

nasıl ayaklanmıs emeklıyor mu ?

maşallah ona sadece kilo almamış annesi boyuda uzamış kocaman olmuş :)

ha bir de eymenin bacağında bir iki yerde hafif pütürleşme vardı günden güne büyeyen
doktor egzama dedi... :gitme:

banyo yaparken sabunlama cildini dedi... öyle bir şey olursa aklınızda bulunsun..

egzamanın tedavısı varmı pekı? cok gecmıs olsun.anacım Eymen emeklıyor mu yuruyor mu anlamadım ?

sagol canım.
ebrucugum aynı durumdayız senınle bende artık kendımden hoslanmıyorum.bısey gıyemıyorum yarmagul gıbıyım.ama kılo vermeye basladım.su an 76 kıloyum.eskı kıloma donmek ıcın daha 10 kılo vermem gerek guclubacismile ama kesınlıkle su ılacları tavsıye etmıyorum evlenmeden once kullanmıstım verdıgım kılolar gerı geldı fazlasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…