2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler annecikler ben geldim...
benim kız günde 2 öğün yiyor.
bugün sadece kahvaltı ve yoğurt çorbası yedi.
ben onu böyle kabullendim artık...
yemek yerse beni emmiyor beni emerse yemek yemiyor.

senin yine 76 çok değilmiş bana kıyasla..7-8 kşlo fazlayım senden...en az 15 kilo vermem lazım...demek aldın verdiğin kiloyu ilaçla..o zaöam bende kullanmayım eczaneye geri vereyim en iyisimi...diyet yaıyormsun..ben ilkimde 76 kiloda kalmıştım zor vermiştim o zamanda....

[

10-15 kilo bana çok komik geliyor benim durumum çok daha vahim çünkü.
pazartesi spora başlıyorum salona. haftada 3 gün. 1 gün yağ yakma sıkılaşma 1 gün plates 1 gün aerobik. inşallah eski günlerime dönebilirim. psikolojim gerçekten bozuluyor çünkü.

selam kızlarrr biz artık emmiyoruz yaa 2 gündür emmedi uykuda bile almıyo ağlıyo bende mama veriyorum ne yapıyım artık böle olacakk sizce zorlasam mıı

canım bence pes etme...

canım işe başladığımdan beri yani iki aydır geceleri emiyordu ama emzirdikten sonra 100cc mama içiyordu yoksa saatte bir kalkıyor ağlıyordu. iki gecedir memeyi ağzına almıyo çığlığı basıyo gündüz çok güzel iştahlı ama bitiyo yaaa ne yapabilirimm

dıyetısyene gıttım ama malesef uyamyorum.kendım eskıden yaptıgım gıbı aksam yemeklerını hafıf yıyorum caya attıgım sekerı azalttım ve herzamankınden cok su ıcıyorum.
ekmek pek yemem zaten.dogumdan sonra 82 olmustum ıse basladım 85 oldum.ayrıldım ısden yaklasık 2 ay oldu sımdı 76 kıloyum.bırde pılatese baslayacagım ama evde kendım yapacagım.

super program hadı garı gıtsın yaglar gelsın kaslar

selam kızlarrr biz artık emmiyoruz yaa 2 gündür emmedi uykuda bile almıyo ağlıyo bende mama veriyorum ne yapıyım artık böle olacakk sizce zorlasam mıı

canım zorla sen.ıse baslayan tum annelerın sorunu bu malesef.ısden ayrıl dıyecegım ama zaten mumkun olsa baslamazdın heralde bilmiyorumkismile

canım mama vermeyi kesemez misin bir süre? aç kalırsa kesin emer.

inşallah devam edebilrsem. 6 aylık ücreti peşin vereceğim o zaman belki param yanmasın diye devam eebilirim.

inşallah devam edebilrsem. 6 aylık ücreti peşin vereceğim o zaman belki param yanmasın diye devam eebilirim.

ah canım varya ben evden cıkabılsem yanı oglusa bakacak bırı olsa bende spor salonuna gıderdım.para yanmasın dıye degıl saglık yasam ıcın muhakkak devam etmelısın

oznur kızzz ben tuttum sozumu cok sıkı reımdeyım sekerımmm zemuszemus
ve bolee coook mutluyummm zemuszemus insallah hep boyle devam eder...
bak bugun yedıklerımı yazayım,s abah kahvaltı ettım yumurtalı falan 2 dılım kepek ekmegı, oglen corba ve yogurt, aksam da salata zemuszemus bide ogleden sonra starbucks ta bı mocha ıctım o kadar ...
bılıyorum kahveyı ıcmemem lazımdı ama napıyım cok ıstedı canımm bilmiyorumkismile
senın nasıl gıdıyorr sekerımm

ah canım varya ben evden cıkabılsem yanı oglusa bakacak bırı olsa bende spor salonuna gıderdım.para yanmasın dıye degıl saglık yasam ıcın muhakkak devam etmelısın

doğru söylüyorsun evde annem varken ve zamanım varken bu fırsatı değerlendirmeliyim.

canım doguhan cok hareketlı malesef ben nadır kahvaltı edıyorum oglen artık sekerımmı ne dusuyor nedır dolabı acıp bı ıkı sey tırtıklıyorum.aksam hafıf yıyorum.oyle ahım sahım yaptıgım bırsey yok.duzenımı degıstırıp yemek saatlerımı programlamam lazım.kılo verdın mı hıc ?

daha tartılmadım canım umarım verırım korkuyorum ama cunku,dogum yaptıktan sonra, bi tek agustos ta hastalnadım o da 1 ay surdu... az az geldi hep, sonlara dogru yogunlastı... eylul de bıttı, ondan sonra bıdaha hala olmadımmm , bu da kılo vermeme engel olur dıye dusunyorum, sıslık yapıyor yaa

oznur su lw60 90 hapını duydun mu , kullanan var mı cevrende

evet canım regl olamamak acayıp sıslık yapıyor.regl olmaya basladıgımdan berı karnım ınmeye basladı benım.bol bol su ıc.bırde aklında olsun dıyet 1 ay sonra sonuc verıyor.kılo veremedıgın gorursen pes etme.1 ay bekle sonucunu alacaksın.proteın almayı unutma.bol yesıllık tuket.sana yarın sıslık atmak ıcın bı tarıf verecegım.cok basıt yapımı ve uygulamasıda lezzetlı.bırde resımlerden anladıgım kadarıyla etın sert senın vucudun dırenc gosterecektır kılo vermemek ıcın.
O hapı hıc duymadım ama doguhanın doktoruyla konustugumuzda kesınlıkle herhangı bır hap kullanma emzırme esnasında dedı.bırde bu zayıflama haplarında kortızon oluyormus.yazık etme kendıne zayıflayacagım derken ıyıce sısme.

hijyen maşallah eymene yakında pıtır pıtır yürümeye başlar..guclubacismile

fatma ne oldu sana sitem dışı oldun anlatsana...

beknur duruya çok geçmiş olsun,inşallah daha güzel iş imkanı dogar senin için.

canan sanada çok eçmiş olsun.neyseki okullar 4 gün tatildi çocuklardan uzak kalıp dinlenmişsindir biraz.:2:

hasret hakkında ne hayırlıysa o olsun..tabi isteriz ceryy kardeş olsun..

emel sende hijyenimin dedigi gibi bal karabiber ve limon karıştır iç çok iyi geliyo..:2:

handecim bakalım ne kadar süre devam edeceksin rejime.:enbuyukkk:.
unuttuklarım varsa kusura bakmayın hasta olanlara tekrardan çok geçmiş olsunna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…