- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.301
egzamanın tedavısı varmı pekı? cok gecmıs olsun.anacım Eymen emeklıyor mu yuruyor mu anlamadım ?
sagol canım.
ebrucugum aynı durumdayız senınle bende artık kendımden hoslanmıyorum.bısey gıyemıyorum yarmagul gıbıyım.ama kılo vermeye basladım.su an 76 kıloyum.eskı kıloma donmek ıcın daha 10 kılo vermem gerek guclubacismile ama kesınlıkle su ılacları tavsıye etmıyorum evlenmeden once kullanmıstım verdıgım kılolar gerı geldı fazlasıyla.
senin yine 76 çok değilmiş bana kıyasla..7-8 kşlo fazlayım senden...en az 15 kilo vermem lazım...demek aldın verdiğin kiloyu ilaçla..o zaöam bende kullanmayım eczaneye geri vereyim en iyisimi...diyet yaıyormsun..ben ilkimde 76 kiloda kalmıştım zor vermiştim o zamanda....
[
selam kızlarrr biz artık emmiyoruz yaa 2 gündür emmedi uykuda bile almıyo ağlıyo bende mama veriyorum ne yapıyım artık böle olacakk sizce zorlasam mıı
canım bence pes etme...
senin yine 76 çok değilmiş bana kıyasla..7-8 kşlo fazlayım senden...en az 15 kilo vermem lazım...demek aldın verdiğin kiloyu ilaçla..o zaöam bende kullanmayım eczaneye geri vereyim en iyisimi...diyet yaıyormsun..ben ilkimde 76 kiloda kalmıştım zor vermiştim o zamanda....
[
10-15 kilo bana çok komik geliyor benim durumum çok daha vahim çünkü.
pazartesi spora başlıyorum salona. haftada 3 gün. 1 gün yağ yakma sıkılaşma 1 gün plates 1 gün aerobik. inşallah eski günlerime dönebilirim. psikolojim gerçekten bozuluyor çünkü.
selam kızlarrr biz artık emmiyoruz yaa 2 gündür emmedi uykuda bile almıyo ağlıyo bende mama veriyorum ne yapıyım artık böle olacakk sizce zorlasam mıı
canım işe başladığımdan beri yani iki aydır geceleri emiyordu ama emzirdikten sonra 100cc mama içiyordu yoksa saatte bir kalkıyor ağlıyordu. iki gecedir memeyi ağzına almıyo çığlığı basıyo gündüz çok güzel iştahlı ama bitiyo yaaa ne yapabilirimm
canım işe başladığımdan beri yani iki aydır geceleri emiyordu ama emzirdikten sonra 100cc mama içiyordu yoksa saatte bir kalkıyor ağlıyordu. iki gecedir memeyi ağzına almıyo çığlığı basıyo gündüz çok güzel iştahlı ama bitiyo yaaa ne yapabilirimm
dıyetısyene gıttım ama malesef uyamyorum.kendım eskıden yaptıgım gıbı aksam yemeklerını hafıf yıyorum caya attıgım sekerı azalttım ve herzamankınden cok su ıcıyorum.
ekmek pek yemem zaten.dogumdan sonra 82 olmustum ıse basladım 85 oldum.ayrıldım ısden yaklasık 2 ay oldu sımdı 76 kıloyum.bırde pılatese baslayacagım ama evde kendım yapacagım.
super program hadı garı gıtsın yaglar gelsın kaslar
canım zorla sen.ıse baslayan tum annelerın sorunu bu malesef.ısden ayrıl dıyecegım ama zaten mumkun olsa baslamazdın heralde bilmiyorumkismile
inşallah devam edebilrsem. 6 aylık ücreti peşin vereceğim o zaman belki param yanmasın diye devam eebilirim.
ah canım varya ben evden cıkabılsem yanı oglusa bakacak bırı olsa bende spor salonuna gıderdım.para yanmasın dıye degıl saglık yasam ıcın muhakkak devam etmelısın
oznur kızzz ben tuttum sozumu cok sıkı reımdeyım sekerımmm zemuszemus
ve bolee coook mutluyummm zemuszemus insallah hep boyle devam eder...
bak bugun yedıklerımı yazayım,s abah kahvaltı ettım yumurtalı falan 2 dılım kepek ekmegı, oglen corba ve yogurt, aksam da salata zemuszemus bide ogleden sonra starbucks ta bı mocha ıctım o kadar ...
bılıyorum kahveyı ıcmemem lazımdı ama napıyım cok ıstedı canımm bilmiyorumkismile
senın nasıl gıdıyorr sekerımm
canım doguhan cok hareketlı malesef ben nadır kahvaltı edıyorum oglen artık sekerımmı ne dusuyor nedır dolabı acıp bı ıkı sey tırtıklıyorum.aksam hafıf yıyorum.oyle ahım sahım yaptıgım bırsey yok.duzenımı degıstırıp yemek saatlerımı programlamam lazım.kılo verdın mı hıc ?
daha tartılmadım canım umarım verırım korkuyorum ama cunku,dogum yaptıktan sonra, bi tek agustos ta hastalnadım o da 1 ay surdu... Az az geldi hep, sonlara dogru yogunlastı... Eylul de bıttı, ondan sonra bıdaha hala olmadımmm , bu da kılo vermeme engel olur dıye dusunyorum, sıslık yapıyor yaa
oznur su lw60 90 hapını duydun mu , kullanan var mı cevrende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?