2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nimet ebru sağ olasınız teyzeleri

bu kadar erken yürürse hiç iyi olmayacak ama tahminimce kasım sonlarına doğru yürüyecek...

çünkü şimdiden kendi tutunup ayağa kalkıp neredeyse beş on dakika arası sıralıyor...

öznurcuğum önceki sayfalara video ekledim onu izlersen anlarsın canım...

vay süper program..bu şekilde uyarsan kesin kilo verirsin...

platesi bende düşünüyorum evde yapmayı bende ilk oğlumdan sonra diyetisyene gittim..bende uyamadım onların verdiği listeye...yapamam ben öyle listeyle...ekmeği tatlıyı keseceğim ..öğünlerimin miktarıı azaltacağım...atıştırm ve aburcubur merakım var..onu yapmıcam ....bol su..inşallah veririm biraz kio...

o yürür yakında ..kasım sonu kesin yürür...

ha bir de eymenin bacağında bir iki yerde hafif pütürleşme vardı günden güne büyeyen
doktor egzama dedi... :gitme:

banyo yaparken sabunlama cildini dedi... öyle bir şey olursa aklınızda bulunsun..
geçmiş olsun kendiliinden mi geçecek peki?
koltuktan tutunarak ilerliyor:lepi:
aklımdayken yazayım bebekler ıcın ıdeal dıs cıkarma zamanı 9.aymıs.
ewet bizim dr da en baştan demişti beklenen zaman 8-9ay dedi erkende çıkarabilir geçte çıkarabilir sorun değil demişti..
selam kızlarrr biz artık emmiyoruz yaa 2 gündür emmedi uykuda bile almıyo ağlıyo bende mama veriyorum ne yapıyım artık böle olacakk sizce zorlasam mıı
hadi yaa.. üzme ama knedini 7ay emzirebildin bu bile süperkaydirigubbakcemile5 ama sen yılma sütünü akşamdan akşamada olsa sağarak biberonla wermeye çalış tabi gece uyandığında yine memeni teklif et önce şansını zorla yani sütün bitmediği müddetçeolumunekankayizsmile
süper istikrarlısın cayma hande ben eminim 1 ayda 5 kilo wereceksin bu şekilde:lepi: yılbaşına en az 10 kilo atmış halde gireceksin tatlımaklinialirimsmile kahweden bişy olmaz ama selülitin dostu biliosun... aşmamak lazım... bir de ben diyet yapabilseydim ne güzel olacaktı
hala beya kilo wercem die uğraşırken tekrardan 20 kilo alıp 82-83lere çıkmak war işin sonunda uffffff bu bile ürkütücükafamçokkarıştı

Portakal yagı ıle denıztuzunu karıstırıp banyodan cıldıne kullanan var mı ?
ne için bu kııCADIARZU

ya bu formula 7 çok başarılı ama we werdiin kiloları almama garantisi weriyor adam,
altın çilekte öyleymiş sanırım diğerlerin bilmem benimö emzirme işi bitse ilk alacağım altın çile yda f7

kendimden nefret ediyorum, asla affetmicem kendimi zaten ben affetsemde O AFFETMEYECEK!!!!

daha ne olsun ki
bi an nefretim geldi(((
cen börek istyo gidip yufka alam gelirim yine

kendimden nefret ediyorum, asla affetmicem kendimi zaten ben affetsemde O AFFETMEYECEK!!!!

hasrett hayırdırr yoksa aldırmayamı karar verdinnbilmiyorumkismileakannehirhakkında hayırlısı olsunn valla biz yedi sene bekliyince bebek konusunda bişey diyemem ama tabi senin durumunda farklı en iyi yaşayan kişi sen bili,rsinnn yerimsenibenyerimsenibenakannehir

yatıyorlar yada attalara gittiler..kaydirigubbakcemile
heralde herkes geziyo aslında muş tada çok güzel bi gün var bahar gibi ama babamız çalışıyo akannehirakannehirakannehir yinede markede gidip gelelim bari oğluşumla hava alır gezme amaçlıısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Selam günaydın herkese... Selinin sorunu anlaşıldı ağzındaki ve poposundakiler pişik yada pamukçuk değil mantarmış biberondan ağzına ve ordanda poposuna inmiş kıram ve şurup verdi sanırım geçecek dün gece kullandım sabah daha iyiydi durumu ...

geçmişşş olsunna.s.a.s.biberondan mantarmı oluyomuşşbilmiyorumkismiledemekki daha dikkatli olacazzakannehir

geçmişşş olsunna.s.a.s.biberondan mantarmı oluyomuşşbilmiyorumkismiledemekki daha dikkatli olacazzakannehir

evet ve üstelik ben cam biberon kullanıyordum ama bibrosu ucu he defasınbda kaynatılmalı şimdi sterilezatör arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ? ama onlarada bir türlü güvenemiyorum kansorejön dedikelri için almamızştık daha önce şimdi kararsızım ? ... kimler neler yapıyor bu konuda ?

canım ben arzumun sterilezatörünü kullanıyorum, memnunum bende hergun calıstırmıyordum, demekki kullanmam gerekıyorms, bundan sonra her gun calıstıryaım barı, bısı sorcam, bıberonla her beslemeden sonra sterıl mı etmen gerekıyormus ama ben hep aynı bıberonla verıyorum, o zmaan her seferınde sterıl mı etces yanı fisfisfis

evet yivrum benim, rejimde oldugum ıcın hic vicdan azabı hıssetmıyorum cunku yemıyorum, psikolojik olarak ta cok ıyı oldum, bılıyorsun anlatmıstım daha once de 30 kılo verdıgım ıcın ıstıkrarlıyım bırakmıycam ve verıcemmm super olcak :lepi:

ne oldu yinee neden sitem ediyorsun????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…