- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.341
selam kıslarrrrrrrrrr
evet canım regl olamamak acayıp sıslık yapıyor.regl olmaya basladıgımdan berı karnım ınmeye basladı benım.bol bol su ıc.bırde aklında olsun dıyet 1 ay sonra sonuc verıyor.kılo veremedıgın gorursen pes etme.1 ay bekle sonucunu alacaksın.proteın almayı unutma.bol yesıllık tuket.sana yarın sıslık atmak ıcın bı tarıf verecegım.cok basıt yapımı ve uygulamasıda lezzetlı.bırde resımlerden anladıgım kadarıyla etın sert senın vucudun dırenc gosterecektır kılo vermemek ıcın.
O hapı hıc duymadım ama doguhanın doktoruyla konustugumuzda kesınlıkle herhangı bır hap kullanma emzırme esnasında dedı.bırde bu zayıflama haplarında kortızon oluyormus.yazık etme kendıne zayıflayacagım derken ıyıce sısme.[/QUOTE
canımn dun gece dusundum, kullanmıcam ılac, kendı ırademle halletcem bu isi :lepi:
cok sagol, o vucuttan su attıran tarıfı ver vakımmm delikafadulden
hijyen maşallah eymene yakında pıtır pıtır yürümeye başlar..guclubacismile
fatma ne oldu sana sitem dışı oldun anlatsana...
beknur duruya çok geçmiş olsun,inşallah daha güzel iş imkanı dogar senin için.
canan sanada çok eçmiş olsun.neyseki okullar 4 gün tatildi çocuklardan uzak kalıp dinlenmişsindir biraz.:2:
hasret hakkında ne hayırlıysa o olsun..tabi isteriz ceryy kardeş olsun..
emel sende hijyenimin dedigi gibi bal karabiber ve limon karıştır iç çok iyi geliyo..:2:
handecim bakalım ne kadar süre devam edeceksin rejime.:enbuyukkk:.
unuttuklarım varsa kusura bakmayın hasta olanlara tekrardan çok geçmiş olsunna.s.
nimetcimmm rejimi sonuna kadar bırakmıcammmm :lepi:
sonunda zafer benım olcakkk :lepi:
selam..
verip cıkıorum..
alışveriş yapmamız gerekiyo..
battı balık yan gider..
kocaman öpüorum hepinizi:)
evet ve üstelik ben cam biberon kullanıyordum ama bibrosu ucu he defasınbda kaynatılmalı şimdi sterilezatör arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ? ama onlarada bir türlü güvenemiyorum kansorejön dedikelri için almamızştık daha önce şimdi kararsızım ? ... kimler neler yapıyor bu konuda ?
Ben kaynatmıyorum uzun süredir ama kettle da su kaynatıp içine ve emzik bölümüne o sudan döküyorum sadece yetmez mi ki? bilmiyorumkismile
selam kızlaaar ben geldiiiim
cuma sabahı itibariyle evimdeyim
yatılı misafir nedeniyle 1 günlük erken dönüş oldu
handecim çok istiyodum buluşmayı ama kısmet değilmiş
baya yoğun geçti günler kk'ya bile giremedim
gelelim oğluşumaaa opuyorumnanaktan bayadır geri geri gidiyodu zaten 2 hafta öncesinde de asker sürünüşü şeklinde ilerlemeye başlamıştı ama çok yavaştı artık baya hızlandırdı kendini
ve ilk kez istanbuldayken kanepeye tutunarak ayakta kaldı hiç durmuyodu öyle hemen bırakıyodu kendini bacaklar baya kuvvetlenmiş demek ki
az önce de inek sütü verdim 75 ml süt 50 ml su şeklinde,içine de bebe bisküvisi attım 4 tane öyle bi iştahlı içti ki benim bile canım çekti kaydirigubbakcemile3
şimdi de bebe bisküvisi kutusuyla oynuyo sıpa
herkes iyidir inşallah
alıntıdan okuduğum kadarıyla hasretin yine hamilelik şüphesi varmış inşallah değilsindir canım yaa çünkü varsa aldıracağını söylüyodun hep
emel ve canan hastaymış sanırım bi de duru kuzu Rabbim acil şifalar versin
bakabildiğim kadar bakayım geçmişe neler olmuş bakalım
selam hanımlar
gene bitti hafta sonu ve ben ütümü yapamadım, dinlenemedim, hatta okulun toplantısına gittim, kayın biraderin doğum günüymüş koca gün pasta yapmakla uğraştım, yarın yine sabahın köründe okuldayım, of offf ne zormuş hem iş hem ev hem çocuk allah hepimize kolaylık versin :bbo:
jalecimm hosgeldinn opuyorumnanaktan
gorussek ıyı olurdu ama obur gelısınde ınsallahh zemuszemus
masallahh kuzucuga, yakında ayaga da kalkar tek basına ınsallahh...
canım hasret hamıle, ne yapacagı konusunda da kararsız, bakalım ne olcak...
hosgeldin canım zor oluyor tabi, hep kadınalrda hersey, calıs, ev isi yap, yemek yap, cocuk bak...
erkek olmak varmıs bu dunyada alsanaalsanasmile
hoşbulduk canım benim inşallah görüşürüz sonrakinde.. annemler osmaniye de oturuyor daha yakın olsaydı yine bi şekilde gelirdim sana aslında hava da yağmurlu olunca hiç kımıldamadım
ayy kesinleşti mi hamileliğiiiiiiiiii
aldırmaz inşallah yaa valla çok üzülüyorum bebek aldıranlara
benim de günüm geçti ama test falan yapmadım henüz keşke olsa ama sanmıyorum olacağını
bende polikistik over olduğu için adetim düzensiz zaten... hatta bazen 4-5 ay hiç olmuyor yine kesin ondan olmadım
zor ama baba olmanın annelik kadar güzel bir duygu olduğunu sanmıyorum yerimseniben kaydirigubbakcemile5
inşllah mart ayında bende bebeğimi kucağıma alıcam:emir_bebek
Selam günaydın herkese... Selinin sorunu anlaşıldı ağzındaki ve poposundakiler pişik yada pamukçuk değil mantarmış biberondan ağzına ve ordanda poposuna inmişkıram ve şurup verdi sanırım geçecek dün gece kullandım sabah daha iyiydi durumu ...
hoşbulduk canım benim inşallah görüşürüz sonrakinde.. annemler osmaniye de oturuyor daha yakın olsaydı yine bi şekilde gelirdim sana aslında hava da yağmurlu olunca hiç kımıldamadım
ayy kesinleşti mi hamileliğiiiiiiiiii
aldırmaz inşallah yaa valla çok üzülüyorum bebek aldıranlara
benim de günüm geçti ama test falan yapmadım henüz keşke olsa ama sanmıyorum olacağını
bende polikistik over olduğu için adetim düzensiz zaten... hatta bazen 4-5 ay hiç olmuyor yine kesin ondan olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?