2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

6buçuk aylık altlar çıkalı 1 birbuçuk ay oldu.üstler çok kaşınıyor..burnu akmaya başladı hafif ve gözler akıp hapşuruyor.ateş yok ama..keyifsiz..ve olmayan iştahı tamamen gitti..üff çok üzülüyorum

Ben kaynatmıyorum uzun süredir ama kettle da su kaynatıp içine ve emzik bölümüne o sudan döküyorum sadece yetmez mi ki? bilmiyorumkismile

Ben kaynatmıyorum uzun süredir ama kettle da su kaynatıp içine ve emzik bölümüne o sudan döküyorum sadece yetmez mi ki? bilmiyorumkismile

canım bende sıcak su ile mutlaka yıkardım sen gibi ama demkki bi şekilde kaptı şimdi her şeferde kaynatıyorum ama buda çok mantıklı gelmiyor cam biberon tamam kaynatmak gerek ama peki ucu sürekli kaynamaz ki çok saçma ama maması biter bitmez hemen yıkıyorum ve kaynatıyorum sanırım arzumunkini bende alacağım (

zaten battık arabada biizim istediğimiz fiyata satılmıyor zarar edeceğiz sanırım önümüzdeki ay ek iş bulsam çalışacağım valla kocamda bende :):):)

canım dikakt et en azından iki günde bir mutlaka kaynat olur mu ?

selam kızlaaar ben geldiiiim
cuma sabahı itibariyle evimdeyim
yatılı misafir nedeniyle 1 günlük erken dönüş oldu
handecim çok istiyodum buluşmayı ama kısmet değilmiş
baya yoğun geçti günler kk'ya bile giremedim

gelelim oğluşumaaa opuyorumnanaktan bayadır geri geri gidiyodu zaten 2 hafta öncesinde de asker sürünüşü şeklinde ilerlemeye başlamıştı ama çok yavaştı artık baya hızlandırdı kendini
ve ilk kez istanbuldayken kanepeye tutunarak ayakta kaldı hiç durmuyodu öyle hemen bırakıyodu kendini bacaklar baya kuvvetlenmiş demek ki
az önce de inek sütü verdim 75 ml süt 50 ml su şeklinde,içine de bebe bisküvisi attım 4 tane öyle bi iştahlı içti ki benim bile canım çekti kaydirigubbakcemile3
şimdi de bebe bisküvisi kutusuyla oynuyo sıpa

herkes iyidir inşallah
alıntıdan okuduğum kadarıyla hasretin yine hamilelik şüphesi varmış inşallah değilsindir canım yaa çünkü varsa aldıracağını söylüyodun hep

emel ve canan hastaymış sanırım bi de duru kuzu Rabbim acil şifalar versin

bakabildiğim kadar bakayım geçmişe neler olmuş bakalım

Son düzenleme:
selam hanımlar
gene bitti hafta sonu ve ben ütümü yapamadım, dinlenemedim, hatta okulun toplantısına gittim, kayın biraderin doğum günüymüş koca gün pasta yapmakla uğraştım, yarın yine sabahın köründe okuldayım, of offf ne zormuş hem iş hem ev hem çocuk allah hepimize kolaylık versin :bbo:

jalecimm hosgeldinn opuyorumnanaktan
gorussek ıyı olurdu ama obur gelısınde ınsallahh zemuszemus
masallahh kuzucuga, yakında ayaga da kalkar tek basına ınsallahh...
canım hasret hamıle, ne yapacagı konusunda da kararsız, bakalım ne olcak...

hosgeldin canım zor oluyor tabi, hep kadınalrda hersey, calıs, ev isi yap, yemek yap, cocuk bak...
erkek olmak varmıs bu dunyada alsanaalsanasmile

hoşbulduk canım benim inşallah görüşürüz sonrakinde.. annemler osmaniye de oturuyor daha yakın olsaydı yine bi şekilde gelirdim sana aslında hava da yağmurlu olunca hiç kımıldamadım
ayy kesinleşti mi hamileliğiiiiiiiiii
aldırmaz inşallah yaa valla çok üzülüyorum bebek aldıranlara
benim de günüm geçti ama test falan yapmadım henüz keşke olsa ama sanmıyorum olacağını
bende polikistik over olduğu için adetim düzensiz zaten... hatta bazen 4-5 ay hiç olmuyor yine kesin ondan olmadım

bende de var adet duzensızlıgı aslında hamılelıkten once hıc yoktu, dogum yaptıktan sonra sadece 1 kere regl oldum o da 1 ay srdu (agustosta olmustum)
olsun ıstıyorum sislik yapıyor..

zor ama baba olmanın annelik kadar güzel bir duygu olduğunu sanmıyorum yerimseniben kaydirigubbakcemile5

evet cnaım kesınlıkle katılıyorum bu konuda, annelık bambaska bısı :asigim:

süt ısıttım kendime oohh sıcacık ama biraz fazla sıcak olmuş ağzım yandı kaydirigubbakcemile3
kimsecikler yok ben de hazırlanmaya başlayım artık anca hazırlanırım misafirliğe gitcez eşim gelince

Canım çok geçmiş olsun. Geçer inşallah en kısa zamanda. Peki merak ettim, bunun mantar olduğunu ve biberondan bulaştığını nasıl anladılar? Test falan mı yaptılar?

Doğumdan sonra kadın hastalıkları genelde biter ve 2. hamilelikler şak diye olur, eğer istemiyorsan güvenme PKO ya korun Jale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…