- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.361
selam kızlar bişey sorcam size eşim dün bıldırcın yumurtası almış daha vitaminli falan diye sizce yedireyimmi varmı bebişine bıldırcın yumurtası veren??
Selam günaydın herkese... Selinin sorunu anlaşıldı ağzındaki ve poposundakiler pişik yada pamukçuk değil mantarmış biberondan ağzına ve ordanda poposuna inmişkıram ve şurup verdi sanırım geçecek dün gece kullandım sabah daha iyiydi durumu ...
yaw bu haftasonlarını artık sevmıyorum.cumadan annem, cumartesıden erkek kardeslerım,anneannem,ablam enıstem,pazardan 2 gorumcem ve buyuk gorumcemın kızları gelıyorlar.
hepsının basımın ustunde yerı var hepsınıde cok severım fekat cocukla oldugu zaman agırlayamıyormusum gıbı gelıyor sıkılıyorum gerılıyorum.buyuk gorumcem sagolsun o cok rahatlatıyor benı destek oluyor.
Canım çok geçmiş olsun. Geçer inşallah en kısa zamanda. Peki merak ettim, bunun mantar olduğunu ve biberondan bulaştığını nasıl anladılar? Test falan mı yaptılar?
günaydın kızlar4 gündür yoktum, sizleri özlemişim:teytey: geçmişi okuyamıyorum 5 günlük birikmiş işlerim var:çok üzgünüm: herkes iyidir inşallah..
hasret hamilemiymiş:1shok: abooo napcak aldırcakmı:1no2:
çok geçmiş olsun canıma.s. ben biberon kullanmıyorum ama süt sağma makinesini günde bikez kaynar suda bekletiyorum yetmiyo demekkibilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 ay ben yerim o minik kamyoncuyukaydirigubbakcemile3 mertte mama sandalyesinde öyle oturuyo ama bebek arabasında daha komik görünüyodurdelikafaduldenBurda inanılmaz bir yağmur var, böyle devam ederse kapı dışarı çıkmamız imkansız,kimse masasından bile kalkamaz, servisten inip fabrikaya girene kadar bile kotum sırılsıklam oldu
Haftasonumuz güzel geçti, dün gezdik bayağı, Keremcik tabi çok memnundu hayatından, bebek arabasının içinde tam oturur pozisyonda durup bi de kolunu dışarı sarkıtıyor kamyomcular gibi :)
hayır canım doktor muayene etti gecede acile götürmüştüm o doktor pamukçuk poposunada pişik demişti ama medicana ali şal bizim doktor haftasonu ona göstredim mantar dedi ... ve verdiği kremlerin yanısıra karbonat önerdi uzman tvde izliyorum sakın karbonat yapma diyor ki buradan da bir arkadaşım aynı şeyi söylemişti birde anneyede geçer diyor uzman tv bende öyle bişi yok azıcık bir kaşıntının dışında selini ne azğı ne poposu gibi değil göğüs uçlarım bakalım 2 gündür ilaçı deniyorum karbonat yapmıyorum geçmezse çok üzülürüm ama
canım kaynat ben cam biberonu kullanıyorum hergün kaynatmıyordum ama biz düşündük şöyle ir hata bulduk ben mamayı yaptım selin yemedi bende buzdolabına koydum 2 saat sonraısıtıp verdim bence asıl sorun ordan kaynaklandı çünki şimdiyekadar hep aynı şekilde kaynatıyordum bir sorun yoktu birden bire ne oldu dimi ?
günaydın kızlar4 gündür yoktum, sizleri özlemişim:teytey: geçmişi okuyamıyorum 5 günlük birikmiş işlerim var:çok üzgünüm: herkes iyidir inşallah..
hasret hamilemiymiş:1shok: abooo napcak aldırcakmı:1no2:
çok geçmiş olsun canıma.s. ben biberon kullanmıyorum ama süt sağma makinesini günde bikez kaynar suda bekletiyorum yetmiyo demekkibilmiyorumkismile
Herkese günaydın
Öznur bu kadar insan her hafta sonu rutin olarak geliyor mu ? ohaoldumsmile geliyorsa allah yardımcın olsun bacım, ağırlamayı bırak sabretmen bile başarı aklinialirimsmile
Günaydııınnnn.... Seyyaltaner, biberonda kalan mamayı asla saklayıp, tekrar ısıtıp verme, içmiyorsa dökeceksin o mamayı, çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda düzelir Selinimiz..
Günaydııın, güzel haftalar herkese,
Yorucu ama güzel bir haftasonu geçirdik, cumartesi bütün gün misafir ağırladık, dün de bütün gün gezdik :) Hava çok güzeldi, Doruk çok keyiflendi, ona bağlı olarak biz de tabi :)
Cumrtesi günü diş buğdayımızı yaptık sonunda, kalabalıktık, oğlum çok sıkıldı önce, huysuzlandı am sonra alıştı. Çok fotoğrafımız yok maalesef, çünkü sıpam kucağımdan inmedi, ben de kuzenimden rica ettim, fotoğraf çekmesini. Çekememiş, bir tane bile çekememiş(( Benim çektiğim 5-10 taneyi akşam yüklerim...
Fatmacım çok geçmiş olsun Selin'e... İnşallah çabucak atlatır kuzucuk, sana da bulaşmaz umarım. Biz Doruk'un biberonlarını ve benim pompanın süt değen kısımlarını her gün buharlı sterilizatöre atıyoruz. Öbür türlü içime sinmiyor benim...
Günaydııın, güzel haftalar herkese,
Yorucu ama güzel bir haftasonu geçirdik, cumartesi bütün gün misafir ağırladık, dün de bütün gün gezdik :) Hava çok güzeldi, Doruk çok keyiflendi, ona bağlı olarak biz de tabi :)
Cumrtesi günü diş buğdayımızı yaptık sonunda, kalabalıktık, oğlum çok sıkıldı önce, huysuzlandı am sonra alıştı. Çok fotoğrafımız yok maalesef, çünkü sıpam kucağımdan inmedi, ben de kuzenimden rica ettim, fotoğraf çekmesini. Çekememiş, bir tane bile çekememiş(( Benim çektiğim 5-10 taneyi akşam yüklerim...
Fatmacım çok geçmiş olsun Selin'e... İnşallah çabucak atlatır kuzucuk, sana da bulaşmaz umarım. Biz Doruk'un biberonlarını ve benim pompanın süt değen kısımlarını her gün buharlı sterilizatöre atıyoruz. Öbür türlü içime sinmiyor benim...
Herkese günaydın
Öznur bu kadar insan her hafta sonu rutin olarak geliyor mu ? ohaoldumsmile geliyorsa allah yardımcın olsun bacım, ağırlamayı bırak sabretmen bile başarı aklinialirimsmile
Burda inanılmaz bir yağmur var, böyle devam ederse kapı dışarı çıkmamız imkansız,kimse masasından bile kalkamaz, servisten inip fabrikaya girene kadar bile kotum sırılsıklam oldu
Haftasonumuz güzel geçti, dün gezdik bayağı, Keremcik tabi çok memnundu hayatından, bebek arabasının içinde tam oturur pozisyonda durup bi de kolunu dışarı sarkıtıyor kamyomcular gibi :)
kaydirigubbakcemile3 ay ben yerim o minik kamyoncuyukaydirigubbakcemile3 mertte mama sandalyesinde öyle oturuyo ama bebek arabasında daha komik görünüyodurdelikafadulden
canım karbonatı ben söylemiştim. yeğenimin ağzında pamukcuk çıkmıştı (pamukcukta bi tür mantar bu arada) dr mürekkep gibi bi ilaç vermişti bide karbonatla temizle demişti. aylarca geçmedi başka bi dr gittik karbonat sürülürmü hiç dedi koca karı ilacı bunlar diye kızdı bize dediği gibi yaptık 1-2 haftada düzelmişti ağzı. yine de sen bilirsin arkadaşıma.s
bence biberondan değilde mamadan olmuş mantar. dr kalan sütleri ve bebeğin ağzına deyen kaşığın içine girdiği mamaları tekrar kullanmayın diyo, çünkü bebeklerin ağzında birsürü bakteri var onlar bekledikçe artarmış ve bebeğe zarar verirmiş. acil şifalar diliyorum canım üzülme geçer nasılsa Allah dermansız dert vermesin. bizim kaymakamın ikiz kızları var doğum sırasında birinin kafasını zorlamışlar epilepsi oluşmuş. 2 yaşında bebek günde 20 ye yakın kriz geçiriyo birbuçuk aydır annesiyle birlikte hastanedeler. bunları düşündükçe hep şükrediyorum halime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?