- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.381
Günaydın canlar
Seline çok geçmiş olsun...
Bizim de bir sorunumuz var sanırım sünnetle derimiz ilgili yarın doktorumuza soracağım bakalım ne diyecek... sorunlar hiç bitmiyor... Allahım sakınsın yavrularımızı...
Eymen dün gece belki otuz defa uyanmıştır başım beton gibi şu an ...
Hasretciğim egzamasını sormuşsun kremi varmış ama şimdi kullanamaz dedi doktor... gitgide azalıyor zaten çok şükür...
Benim kızım bugün tam 8 aylık oldu teyzeleri, kocaman olmuş değil mi :)))
Günler ne çabuk geçiyor yaa, nasıl doğuracam diye düşünürken, 8 aylık oldu bile..
Hasretten haber var mı arkadaşlar, Cengize söyledi mi acaba, merak ettim..?
Herkese günaydın
Öznur bu kadar insan her hafta sonu rutin olarak geliyor mu ? ohaoldumsmile geliyorsa allah yardımcın olsun bacım, ağırlamayı bırak sabretmen bile başarı aklinialirimsmile
Burda inanılmaz bir yağmur var, böyle devam ederse kapı dışarı çıkmamız imkansız,kimse masasından bile kalkamaz, servisten inip fabrikaya girene kadar bile kotum sırılsıklam oldu
Haftasonumuz güzel geçti, dün gezdik bayağı, Keremcik tabi çok memnundu hayatından, bebek arabasının içinde tam oturur pozisyonda durup bi de kolunu dışarı sarkıtıyor kamyomcular gibi :)
gunaydın canım ozlettın kendını, nasılsın?
gunaydın kızlarr opuyorumnanaktan
gunaydın burucucum, umarım dıs buygdayın cok guzel gecmıstır, gelmeyı cok ısterdım ama esıme sozum vardı asamadım...
bızde cumartesı gunu demırı anneme bırakıp bowlınge gıttım esım ve arkadaslarıyla, ole cok eglendım kı anlatamam... coook ıyı geldı bıze, eve gıderkende demıre oyuncak aldıkk kaydirigubbakcemile3
hANİ su playskool un yaramaz toplar var ya ondan...
bayıldı oglum, cok zevkle oynuyor..mutlaka tavsıye ederım sıze de...zemuszemus
bende özledim siziopuyorumnanaktan daha iyileşemedim ishal geçti ama karın ağrısı devam ediyo. akşam yine tahlil vercem neolur ne olmaz.gunaydın canım ozlettın kendını, nasılsın?
gunaydın burucucum, umarım dıs buygdayın cok guzel gecmıstır, gelmeyı cok ısterdım ama esıme sozum vardı asamadım...
bızde cumartesı gunu demırı anneme bırakıp bowlınge gıttım esım ve arkadaslarıyla, ole cok eglendım kı anlatamam... coook ıyı geldı bıze, eve gıderkende demıre oyuncak aldıkk kaydirigubbakcemile3
Günaydın Burcu..Diş buğdayında hangi nesneyi seçti Doruk kuzu? Fotoları bekliyoruz, üşenmede yükle akşam :))
Günaydın Burcu..Diş buğdayında hangi nesneyi seçti Doruk kuzu? Fotoları bekliyoruz, üşenmede yükle akşam :))
Günaydın canlar
Bizim de bir sorunumuz var sanırım sünnetle derimiz ilgili yarın doktorumuza soracağım bakalım ne diyecek... sorunlar hiç bitmiyor... Allahım sakınsın yavrularımızı...
Hasretciğim egzamasını sormuşsun kremi varmış ama şimdi kullanamaz dedi doktor... gitgide azalıyor zaten çok şükür...
bende özledim siziopuyorumnanaktan daha iyileşemedim ishal geçti ama karın ağrısı devam ediyo. akşam yine tahlil vercem neolur ne olmaz.
çok kıskandım bowling oynamayalı 2 yıl olmuştursempatiksalakcinni yaramaz toplardan bende almıştım ama açmadım hiç, 9 ay ve üstü için yazıyodu üstünde. biz oyuncak dizüstü bilgisayar aldık yeni ona bayılıyo mause diş kaşıyıcısı oldukaydirigubbakcemile3 en azından bizim laptopa sarmıyokaydirigubbakcemile3
bende merak ettim neyi seçtiğini. güzel geçmiştir kesin. bizim dişimiz çıksın bende yapcam diş buğdayı hepinizi davet ediyorum şimdiden gelebilen olurmu bilmiyorum amadelikafadulden
amin bizde dua ediyoruz devamlı başka yapabileceğimiz bişey yok zaten:1no2:canım.bazan gorumcemler gelmıyor . ısın en kotu tarafı Doguhan cok hırpalanıyor.
operım ben onun kamyoncu pamuk kollarını
kaymakamın cocuguna cok uzuldum Allah acıl sıfalar verır ınsallah
geçmiş olsun canım, inşallah kötü bişey çıkmaz.Günaydın canlar
oy maaşallah sanacumartesı gunu bızımkılerı agırladım.pazar gunu aksama kadderrrrrrr temızlık yaptım ve aksam gorumcemlerı agırladım.kendımı yorgun hıssedıyorum.ama masallah oglusum pek bı sakın :))
bende anlamadım 6 tane serum 6 tane iğne yedim ama geçmedi. başka bişey var herhaldebilmiyorumkismile burda tifo salgını varmış ondan korkuyorum internetten bi araştırayım aklımdayken belirtiler uyuyomu:uhm:Önce tornavida seti seçti, meslektaşın olacak, makine mühendisi :) Sonra da laptop seçti tabi ki :)
Yükleyecem ama çok güzel değil fotolar, idare edersiniz artık :)
Pınarcım Eymen sünnet olmamış mıydı zaten, ne oldu ki?
Hala geçmedi mi canım yaa, geçmil olsun tekrar...
Benim sıpa öyle şeylerin oyuncaklarıyla ikna olmuyor, gerçeğine saldırıyor :)
amin bizde dua ediyoruz devamlı başka yapabileceğimiz bişey yok zaten:1no2:
geçmiş olsun canım, inşallah kötü bişey çıkmaz.
oy maaşallah sanadoğum yaptıktan sonra misafir görmeye dayanamıyorum ben, hep misafirliğe gitmek istiyorumsempatiksalakcinni
bende anlamadım 6 tane serum 6 tane iğne yedim ama geçmedi. başka bişey var herhaldebilmiyorumkismile burda tifo salgını varmış ondan korkuyorum internetten bi araştırayım aklımdayken belirtiler uyuyomu:uhm:
Pınar sunnet derısı darsa bızım doktora goturelım mı bı baksın.Doguhan cısını yapamıyordu ılk baslarda.Doktorumuz Oral bey acarım ben dedı ve actı adam.Sımdı rahat oglusum.
Pınarcım Eymen sünnet olmamış mıydı zaten, ne oldu ki?
Günaydııın, güzel haftalar herkese,
Yorucu ama güzel bir haftasonu geçirdik, cumartesi bütün gün misafir ağırladık, dün de bütün gün gezdik :) Hava çok güzeldi, Doruk çok keyiflendi, ona bağlı olarak biz de tabi :)
Cumrtesi günü diş buğdayımızı yaptık sonunda, kalabalıktık, oğlum çok sıkıldı önce, huysuzlandı am sonra alıştı. Çok fotoğrafımız yok maalesef, çünkü sıpam kucağımdan inmedi, ben de kuzenimden rica ettim, fotoğraf çekmesini. Çekememiş, bir tane bile çekememiş(( Benim çektiğim 5-10 taneyi akşam yüklerim...
Fatmacım çok geçmiş olsun Selin'e... İnşallah çabucak atlatır kuzucuk, sana da bulaşmaz umarım. Biz Doruk'un biberonlarını ve benim pompanın süt değen kısımlarını her gün buharlı sterilizatöre atıyoruz. Öbür türlü içime sinmiyor benim...
Günaydııınnnn.... Seyyaltaner, biberonda kalan mamayı asla saklayıp, tekrar ısıtıp verme, içmiyorsa dökeceksin o mamayı, çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda düzelir Selinimiz..
Benim kızım bugün tam 8 aylık oldu teyzeleri, kocaman olmuş değil mi :)))
Günler ne çabuk geçiyor yaa, nasıl doğuracam diye düşünürken, 8 aylık oldu bile..
Hasretten haber var mı arkadaşlar, Cengize söyledi mi acaba, merak ettim..?
kaydirigubbakcemile3 ay ben yerim o minik kamyoncuyukaydirigubbakcemile3 mertte mama sandalyesinde öyle oturuyo ama bebek arabasında daha komik görünüyodurdelikafadulden
canım karbonatı ben söylemiştim. yeğenimin ağzında pamukcuk çıkmıştı (pamukcukta bi tür mantar bu arada) dr mürekkep gibi bi ilaç vermişti bide karbonatla temizle demişti. aylarca geçmedi başka bi dr gittik karbonat sürülürmü hiç dedi koca karı ilacı bunlar diye kızdı bize dediği gibi yaptık 1-2 haftada düzelmişti ağzı. yine de sen bilirsin arkadaşıma.s
bence biberondan değilde mamadan olmuş mantar. dr kalan sütleri ve bebeğin ağzına deyen kaşığın içine girdiği mamaları tekrar kullanmayın diyo, çünkü bebeklerin ağzında birsürü bakteri var onlar bekledikçe artarmış ve bebeğe zarar verirmiş. acil şifalar diliyorum canım üzülme geçer nasılsa Allah dermansız dert vermesin. bizim kaymakamın ikiz kızları var doğum sırasında birinin kafasını zorlamışlar epilepsi oluşmuş. 2 yaşında bebek günde 20 ye yakın kriz geçiriyo birbuçuk aydır annesiyle birlikte hastanedeler. bunları düşündükçe hep şükrediyorum halime.
gunaydın canım ozlettın kendını, nasılsın?
kızlar Doguha 25 gunde 1450 kg aldı ya dun bende bazı ogunlerını atladım sımdı vıcdan azabı duyuyorum.ben yıne yedıreyım de dıs olunca zaten ıstahı azalır degıl mı ? bıde dusunuyorum azalmazsa da ıyıce kılo alırsa popısını yerden kaldıramaz ya
geçmiş olsun canım, inşallah kötü bişey çıkmaz.
CANIM DİŞ BUĞDAYINIZ HAYIRLI OLSUN ... doruk paşamın daha güzel günlerini kutlayın inşalalh ailece huzurla mutlulukla..
ben şimdi arzumun kini almayı düşünüyorum ama içim hiç rahat değil bana hep kansorejen etkisinin olduğunu söylediler bu makinaların ve o yüzden almamıştım şimdi içim kötü oldu
ama ben hatamı dediğim gibi biliyorum gece o mamayı vermemden oldu uykulu uykulu yaptığım apğtallık çocuğumun acı çekmesine neden oldu ama inanın öyle güçlü ki doktor bile şaşırdı hiç bi etkisi yok çok ilginiç hala keyfi yerinde ateşi yok mızmızlanmıyor çok güçlü bir kız olacak maşşallah ona dedi ):))
haftasonu bizde selini çamlıcaya götürdük doktordan sonra ... hava güzeldi ordaki çocukalrı bebekelri görünce çok eğlendi zilloşum benim...
amin canım bende çok üzülüyorum ama inşalalh ilaçlar işe yarayacak... anneside hep daha dikaktli olacak...
maşşalah meleğimize ne çabuk büyüdüler :):))hihoyyyt:lepi: nazar::teytey::içelim:hihoyyyt:lepi:
evet pamukçukta mantar cinsi diyor uzman tv de ama doktor nedne bilmem pamukçuk değil mantar olmuş dedi :)):):)
evet hatırladım karbonat iyice dağıtırmış enfeksiyonu bu yüzden yapmıyorum ilaçlar iyi gelsin inşalalh...
ve tabi annesi uykulu uykulu öyle bir hataya birdaha düşmezse ki mamaların üzerinde kocaman kocaman dikktle yazıyor beklemiş mamyı vermeyin diye nedendir bilmem gece üşendim herhalde içmeyince kalaını dolaba koydum buzluğa sonra geri çıakrtıp ısıtıım tabi o sabah annem aradı işte ağzı yara farkındamısınız diye ?
NE GÜZEL Bİ HAFTASONU EVET YAA BENDE ÖZLEDİM BOWLİNG :a015::a015:
Öznurcuğum Burcumun belirttiği gibi biz sünnet olduk...
Sorunumuz şu ki penil derisi glans başına yapışık kaynamış... yani o pipi ucu bölgesi ve kalan kısım dümdüz bir çıkıntı yok anlatamıyorum da kaydirigubbakcemile3
Bunu da hafta sonu ablam farketti... ben hiç dikkat etmemiştim bakalım doktor ne diyecek mafoldumben
CANIM DİŞ BUĞDAYINIZ HAYIRLI OLSUN ... doruk paşamın daha güzel günlerini kutlayın inşalalh ailece huzurla mutlulukla..
ben şimdi arzumun kini almayı düşünüyorum ama içim hiç rahat değil bana hep kansorejen etkisinin olduğunu söylediler bu makinaların ve o yüzden almamıştım şimdi içim kötü oldu
ama ben hatamı dediğim gibi biliyorum gece o mamayı vermemden oldu uykulu uykulu yaptığım apğtallık çocuğumun acı çekmesine neden oldu ama inanın öyle güçlü ki doktor bile şaşırdı hiç bi etkisi yok çok ilginiç hala keyfi yerinde ateşi yok mızmızlanmıyor çok güçlü bir kız olacak maşşallah ona dedi ):))
haftasonu bizde selini çamlıcaya götürdük doktordan sonra ... hava güzeldi ordaki çocukalrı bebekelri görünce çok eğlendi zilloşum benim...
amin canım bende çok üzülüyorum ama inşalalh ilaçlar işe yarayacak... anneside hep daha dikaktli olacak...
maşşalah meleğimize ne çabuk büyüdüler :):))hihoyyyt:lepi: nazar::teytey::içelim:hihoyyyt:lepi:
evet pamukçukta mantar cinsi diyor uzman tv de ama doktor nedne bilmem pamukçuk değil mantar olmuş dedi :)):):)
evet hatırladım karbonat iyice dağıtırmış enfeksiyonu bu yüzden yapmıyorum ilaçlar iyi gelsin inşalalh...
ve tabi annesi uykulu uykulu öyle bir hataya birdaha düşmezse ki mamaların üzerinde kocaman kocaman dikktle yazıyor beklemiş mamyı vermeyin diye nedendir bilmem gece üşendim herhalde içmeyince kalaını dolaba koydum buzluğa sonra geri çıakrtıp ısıtıım tabi o sabah annem aradı işte ağzı yara farkındamısınız diye ?
NE GÜZEL Bİ HAFTASONU EVET YAA BENDE ÖZLEDİM BOWLİNG :a015::a015:
bende anlamadım 6 tane serum 6 tane iğne yedim ama geçmedi. başka bişey var herhaldebilmiyorumkismile burda tifo salgını varmış ondan korkuyorum internetten bi araştırayım aklımdayken belirtiler uyuyomu:uhm:
kızlar dun bı haber okudum sızlerle paylasmak ıstıyorum...
bu kullandıgımız bıberonlarda bpa varmıs, ve sıcakla temas ettıgı anda erıyıp bıberonun ıcınde aktıf hale gelıp,mamayla bırlıkte bebegın vucuduna gecıyormus...ve bu da kanserojen maddeymıs...eyvahedigeldismile
o yuzden uzerınde bpa free yazan bıberonları kullanmak lazımmıs...
o yuzden ben butun bıberonlarıımı atıyorum ve bugun ole bır bıberon alıcam bence sızde dıkkat etmelısınız...
kızlar Doguha 25 gunde 1450 kg aldı ya dun bende bazı ogunlerını atladım sımdı vıcdan azabı duyuyorum.ben yıne yedıreyım de dıs olunca zaten ıstahı azalır degıl mı ? bıde dusunuyorum azalmazsa da ıyıce kılo alırsa popısını yerden kaldıramaz ya
Öznurcuğum Burcumun belirttiği gibi biz sünnet olduk...
Sorunumuz şu ki penil derisi glans başına yapışık kaynamış... yani o pipi ucu bölgesi ve kalan kısım dümdüz bir çıkıntı yok anlatamıyorum da kaydirigubbakcemile3
Bunu da hafta sonu ablam farketti... ben hiç dikkat etmemiştim bakalım doktor ne diyecek mafoldumben
hımmmm vardır caresı yaf bilmiyorumkismile
bendede arzumun strılazatoru var.aynı zamanda sebze ve yumurtada haslıyor.ben cok begenıyorum .tavsıye ederım.
pamukcuk o mantar turunun halk arasında soylenısı.yoksa dırekt bır tur mantar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?