2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pınar sunnet derısı darsa bızım doktora goturelım mı bı baksın.Doguhan cısını yapamıyordu ılk baslarda.Doktorumuz Oral bey acarım ben dedı ve actı adam.Sımdı rahat oglusum.

Aman da aman, kocaman oldular valla, maaşallah...
Allah nice ay dönümlerini, yaşgünlerini görmeyi nasip etsin, sağlıkla Yasemincim...
Zaman ne çabuk geçiyor, ne çabuk büyüyorlar, her anını kaydetmek, aklıma kazımak, tek bir gülüşünü bile unutmamak istiyorum...

Herkese günaydın
Öznur bu kadar insan her hafta sonu rutin olarak geliyor mu ? ohaoldumsmile geliyorsa allah yardımcın olsun bacım, ağırlamayı bırak sabretmen bile başarı aklinialirimsmile

Kesinlikle katılıyorum...

Yerim onu ben, minibüs şoförü de olabilir kanımca :)
Bazen Doruk da öyle oturuyor, çok gülüyorum ben...

Handecim günaydın, çok sevindim haftasonunun güzel geçmesine, çok iyi olmuş eşinle vakit geçirmen...
Güzel geçti diş buğdayımız, Doruk güldürdü bizi bol bol :)
Ben de birkaç ay öne almıştım o yaramaz toplardan ama daha çıkarmadım oynayamaz diye, akşam çıkarayım o zaman :)

bende özledim siziopuyorumnanaktan daha iyileşemedim ishal geçti ama karın ağrısı devam ediyo. akşam yine tahlil vercem neolur ne olmaz.
çok kıskandım bowling oynamayalı 2 yıl olmuştursempatiksalakcinni yaramaz toplardan bende almıştım ama açmadım hiç, 9 ay ve üstü için yazıyodu üstünde. biz oyuncak dizüstü bilgisayar aldık yeni ona bayılıyo mause diş kaşıyıcısı oldukaydirigubbakcemile3 en azından bizim laptopa sarmıyokaydirigubbakcemile3
Günaydın Burcu..Diş buğdayında hangi nesneyi seçti Doruk kuzu? Fotoları bekliyoruz, üşenmede yükle akşam :))

bende merak ettim neyi seçtiğini. güzel geçmiştir kesin. bizim dişimiz çıksın bende yapcam diş buğdayı hepinizi davet ediyorum şimdiden gelebilen olurmu bilmiyorum amadelikafadulden

canım kaynat ben cam biberonu kullanıyorum hergün kaynatmıyordum ama biz düşündük şöyle ir hata bulduk ben mamayı yaptım selin yemedi bende buzdolabına koydum 2 saat sonraısıtıp verdim bence asıl sorun ordan kaynaklandı çünki şimdiyekadar hep aynı şekilde kaynatıyordum bir sorun yoktu birden bire ne oldu dimi ?[/QUOTE]

oooo Fatma naptın, soğuyan mama bir daha verilmez sakın haaa lmaz: sen bir de kaynatıyormuşsun dua et çocuğa bişey olmamış, mamayı yaptıktan sonra 1 saat içinde vermezsen direk atıyorsun

Günaydın Burcu..Diş buğdayında hangi nesneyi seçti Doruk kuzu? Fotoları bekliyoruz, üşenmede yükle akşam :))

Önce tornavida seti seçti, meslektaşın olacak, makine mühendisi :) Sonra da laptop seçti tabi ki :)
Yükleyecem ama çok güzel değil fotolar, idare edersiniz artık :)

Pınarcım Eymen sünnet olmamış mıydı zaten, ne oldu ki?

Hala geçmedi mi canım yaa, geçmil olsun tekrar...
Benim sıpa öyle şeylerin oyuncaklarıyla ikna olmuyor, gerçeğine saldırıyor :)

canım.bazan gorumcemler gelmıyor . ısın en kotu tarafı Doguhan cok hırpalanıyor.

operım ben onun kamyoncu pamuk kollarını

kaymakamın cocuguna cok uzuldum Allah acıl sıfalar verır ınsallah
amin bizde dua ediyoruz devamlı başka yapabileceğimiz bişey yok zaten:1no2:

geçmiş olsun canım, inşallah kötü bişey çıkmaz.

cumartesı gunu bızımkılerı agırladım.pazar gunu aksama kadderrrrrrr temızlık yaptım ve aksam gorumcemlerı agırladım.kendımı yorgun hıssedıyorum.ama masallah oglusum pek bı sakın :))
oy maaşallah sana doğum yaptıktan sonra misafir görmeye dayanamıyorum ben, hep misafirliğe gitmek istiyorumsempatiksalakcinni

bende anlamadım 6 tane serum 6 tane iğne yedim ama geçmedi. başka bişey var herhaldebilmiyorumkismile burda tifo salgını varmış ondan korkuyorum internetten bi araştırayım aklımdayken belirtiler uyuyomu:uhm:

bak unutmusum.bı yandanda kocısıme laf soyluyordum.dılım cok uzamıs masallah canım.ıyı kesmedı o dılımı pazar gunu sempatiksalakcinni

kızlar Doguha 25 gunde 1450 kg aldı ya dun bende bazı ogunlerını atladım sımdı vıcdan azabı duyuyorum.ben yıne yedıreyım de dıs olunca zaten ıstahı azalır degıl mı ? bıde dusunuyorum azalmazsa da ıyıce kılo alırsa popısını yerden kaldıramaz ya

bende anlamadım 6 tane serum 6 tane iğne yedim ama geçmedi. başka bişey var herhaldebilmiyorumkismile burda tifo salgını varmış ondan korkuyorum internetten bi araştırayım aklımdayken belirtiler uyuyomu:uhm:

aaaa cok gecmıs olsun o kadar agır hastamıydın kuzum sen 6 tane serum yemıssın

kızlar dun bı haber okudum sızlerle paylasmak ıstıyorum...
bu kullandıgımız bıberonlarda bpa varmıs, ve sıcakla temas ettıgı anda erıyıp bıberonun ıcınde aktıf hale gelıp,mamayla bırlıkte bebegın vucuduna gecıyormus...ve bu da kanserojen maddeymıs...eyvahedigeldismile
o yuzden uzerınde bpa free yazan bıberonları kullanmak lazımmıs...
o yuzden ben butun bıberonlarıımı atıyorum ve bugun ole bır bıberon alıcam bence sızde dıkkat etmelısınız...

Pınar sunnet derısı darsa bızım doktora goturelım mı bı baksın.Doguhan cısını yapamıyordu ılk baslarda.Doktorumuz Oral bey acarım ben dedı ve actı adam.Sımdı rahat oglusum.

Pınarcım Eymen sünnet olmamış mıydı zaten, ne oldu ki?

Öznurcuğum Burcumun belirttiği gibi biz sünnet olduk...
Sorunumuz şu ki penil derisi glans başına yapışık kaynamış... yani o pipi ucu bölgesi ve kalan kısım dümdüz bir çıkıntı yok anlatamıyorum da kaydirigubbakcemile3
Bunu da hafta sonu ablam farketti... ben hiç dikkat etmemiştim bakalım doktor ne diyecek
mafoldumben

CANIM DİŞ BUĞDAYINIZ HAYIRLI OLSUN ... doruk paşamın daha güzel günlerini kutlayın inşalalh ailece huzurla mutlulukla..

ben şimdi arzumun kini almayı düşünüyorum ama içim hiç rahat değil bana hep kansorejen etkisinin olduğunu söylediler bu makinaların ve o yüzden almamıştım şimdi içim kötü oldu

ama ben hatamı dediğim gibi biliyorum gece o mamayı vermemden oldu uykulu uykulu yaptığım apğtallık çocuğumun acı çekmesine neden oldu ama inanın öyle güçlü ki doktor bile şaşırdı hiç bi etkisi yok çok ilginiç hala keyfi yerinde ateşi yok mızmızlanmıyor çok güçlü bir kız olacak maşşallah ona dedi ):))

haftasonu bizde selini çamlıcaya götürdük doktordan sonra ... hava güzeldi ordaki çocukalrı bebekelri görünce çok eğlendi zilloşum benim...

Günaydııınnnn.... Seyyaltaner, biberonda kalan mamayı asla saklayıp, tekrar ısıtıp verme, içmiyorsa dökeceksin o mamayı, çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda düzelir Selinimiz..

amin canım bende çok üzülüyorum ama inşalalh ilaçlar işe yarayacak... anneside hep daha dikaktli olacak...

maşşalah meleğimize ne çabuk büyüdüler :):)) hihoyyyt:lepi:nazar::teytey::içelim:hihoyyyt:lepi:

evet pamukçukta mantar cinsi diyor uzman tv de ama doktor nedne bilmem pamukçuk değil mantar olmuş dedi :)):):)
evet hatırladım karbonat iyice dağıtırmış enfeksiyonu bu yüzden yapmıyorum ilaçlar iyi gelsin inşalalh...
ve tabi annesi uykulu uykulu öyle bir hataya birdaha düşmezse ki mamaların üzerinde kocaman kocaman dikktle yazıyor beklemiş mamyı vermeyin diye nedendir bilmem gece üşendim herhalde içmeyince kalaını dolaba koydum buzluğa sonra geri çıakrtıp ısıtıım tabi o sabah annem aradı işte ağzı yara farkındamısınız diye ?

NE GÜZEL Bİ HAFTASONU EVET YAA BENDE ÖZLEDİM BOWLİNG :a015::a015:

canım bence ogun atlama, herseyını ver ama kof seyler verme, mesela bebe bıskuvısı, muhallebı verme, kahvaltısını yedır yıne, meyvesını , sebezesını , yogurdunu...
ama cok kılo aldırıcı seyler verme, muhallebı yerıne sut ver canım

Burcu, yerim ben o tornavida secen ellerini Doruğumun, maşallah, hadi bakalım, ortaya karışık bir mühendis geliyor desene, ya bilgisayar ya makina mühendisi olur kesin :))

canıma kanserojen etkıyı yapan sterılıze makınesi degil, biberonlardaki bpa ymıs o yuzden bpa free yazan bıberon kullanmak gerekıyormus, bak az once yazdım bı oku...

hımmmm vardır caresı yaf bilmiyorumkismile

bendede arzumun strılazatoru var.aynı zamanda sebze ve yumurtada haslıyor.ben cok begenıyorum .tavsıye ederım.
pamukcuk o mantar turunun halk arasında soylenısı.yoksa dırekt bır tur mantar canım.

Aman Gülşancım, Allah korusun...

Ben sadece cam biberon kullanıyorum bu yüzden...

Öznurcum, öğünleri atlamak yerine porsiyonları küçültsen... Doğuhan belli saatlerde belli şeyler yemeye alışıksa, düzeni bozulur kuzumun. Bir de gerek var mıymış böyle dikkat etmeye, belki bir sonraki ay dengeler kendiliğinden...

Hııı anladım ben galiba... Allah Allah, niye olurmuş ki öyle... Ciddi birşey değildir, sanırım ve umarım...

oznur sen bana küsmüsün bilmiyorumkismile
o kadar yazıyorum sana bana cevap vermıyorsun :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…