2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

handecıgım ıste benım derdımde o neyı azaltacagım kı unlu mamullerden zaten muhallebı falan hıc vermedım Doguhan"a.bı sabah kahvaltısında 3 bebe bıskuvısıne pekmez cevız peynır yumurta sarısı katıyorum.onuda su ıle yumusatıp verıyorum.dıger hepsı sebze meyve.corbalarınada zaten pırıc atmıyorum bosu bosuna sısmesın dıye.

yok canım bu durum cam bıberonlar ıcınde soz konusu...
sonucta emzık kısmı ve emzıgın ıcıne gırdıgı kapanma yerı plastık....
sadece cam olması yeterlı degıl, onlarında bpa free si var...

canım o zmaan gunduz sut oranını azalt, nasıl olsa ogunlerını yıyor, mesela demir sadece aksam ve gece sut ıcıyor, gunudz ıstemıyor sende ole dene bakalım...

OFFF OFFF HERGÜN BİŞİ ÇIKIYOR YAA EN İYİSİ 2 YAŞINA KADAR HEP ANNE SÜTÜ ALSA BAŞKA BİŞEYE İHTİYAAÇTA İSTEKTE DUYMASA ....

DOKTORU NE DİYORSAONU YAP CANIM BENCE ...

oooo Fatma naptın, soğuyan mama bir daha verilmez sakın haaa lmaz: sen bir de kaynatıyormuşsun dua et çocuğa bişey olmamış, mamayı yaptıktan sonra 1 saat içinde vermezsen direk atıyorsun

:gitme::gitme::gitme: BENDE ÇOK ÜZGÜNÜM İNŞALLAH TEK DUAM BUNDAN SONRA BAŞKA Bİ SORUN YAŞATMAZ KIZIMA .... BEN BİR KUTU MAMAYI BÖYLE ATTIĞIM ZAMANLARI HATIRLIYORUM SELİN ÇOK İŞTAHLI GÖRÜNÜP İKİ FIRT ÇEKER BIRAKIRDI BENDE KLANINI HEP DÖKERDİM GECE NASIL ÖYLE Bİ HATA YAPTIM PİŞMANIM...

CANIM SÜNENT SORUNUNUZ İYİ BİR DOKTOR KOLAYCA ÇÖZER ÇOK ÜZÜLME MEVLAM KORUSUN BİŞİ OLMAZ...

CANIM YAZMAYI UNUTTUM KAYMAKAMIN ÇOCUĞUNADA MEVLAM TEZ ZAMANDA SAĞLIK EVRSİN EŞİMİN KUZENİ 10 AYLIK ÇAPADA YATIYOR AYNI DERTTEN MEVLAYA ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIK SORUNU ÇOK KÖTÜ HELEDE ÇOCUĞUNDA OLUNCA FELAKET GİBİ GELİYOR İNSANA... MEVLAM SABIR VE SAĞLIK NASİP ETSİN ONALARA...

Gulsan cok geçmiş olsun, durum epey ciddi imis, bu tedaviye hala geçmediyse bir daha git arkadaşım ihmal etme..

Handecim, ben bpa içermeyen chicco nun biberonlarını kullanıyorum hep, çok memnunum, tavsiye edebilirim..

maaşallah yavruma. bence öğün atlama ama bebe bisküvisini falan verme, yada öğünlerini azalt 150 ml veriyosan 120 ml falan ver, birden azaltırsan halsiz düşer bide açlık bebeği sinirli yapar huyu falan değişmesin yavrumuna.s
aaaa cok gecmıs olsun o kadar agır hastamıydın kuzum sen 6 tane serum yemıssın
çok ağır değildim ama geçmiyo bitürlü. serumları görünce bende şaşırdım ben bukadar hastamıyım yav dedimkaydirigubbakcemile3 tifo belirtilerine baktım biraz uyuyo bana bu akşam tekrar gideyim hastaneyea.s

sağol canım hemen kontrol edeyim benimkileri.
canım moralini bozma olan olmuş bebek bunlar iyi baksanda hasta bakmasanda hasta oyüzden hastalanınca moral bozmak yok,hem cimcimenin keyfi yerindeymiş baksanasempatiksalakcinni

sağ olasın canım sana da geçmiş olsun...
sende sağol canıma.s

Fatmacım, teşekkür ederim güzel dileklerine...
Bir hata yapmışsın, boş bulunmuşsun, bundan sonra dikkat edersin, üzme kendini daha fazla. Bak Selincik güçlü bir kızmış, çabucak atlatır inşallah...

Burcu, yerim ben o tornavida secen ellerini Doruğumun, maşallah, hadi bakalım, ortaya karışık bir mühendis geliyor desene, ya bilgisayar ya makina mühendisi olur kesin :))

Öyle olacak Yasemin teyzesi, yersin valla ellerini, pompik pompik, adam eli oldu resmen :)

yok canım bu durum cam bıberonlar ıcınde soz konusu...
sonucta emzık kısmı ve emzıgın ıcıne gırdıgı kapanma yerı plastık....
sadece cam olması yeterlı degıl, onlarında bpa free si var...

Haydaaa...
O kadar araştırdım, ben niye görmemişim bunu yaa...
Du bi bakıyım internetten bizim biberonlar öyledir inşallah...

OFFF OFFF HERGÜN BİŞİ ÇIKIYOR YAA EN İYİSİ 2 YAŞINA KADAR HEP ANNE SÜTÜ ALSA BAŞKA BİŞEYE İHTİYAAÇTA İSTEKTE DUYMASA ....

Valla yaa...

Burcu oğlun makine mühendisi olup güzel bir icatta bulunsun ve tüm ailenizi zengin etsin inşallah :):):)

Ayyy inşallahhhhh :lepi:

Gulsan cok geçmiş olsun, durum epey ciddi imis, bu tedaviye hala geçmediyse bir daha git arkadaşım ihmal etme..

Handecim, ben bpa içermeyen chicco nun biberonlarını kullanıyorum hep, çok memnunum, tavsiye edebilirim..

cok sagol cnaım benım, bende avent almayı dusunmustumm , hangısnı alsam acaba :bbo:

aa bu arada o gün beni engeleldielr yaa hani neden olduğunu yazayım sonra okudum misafir oalrak girip merak etmişsiniz ... ben arabanın linkini diğer topiklere de verdim burda çalışma arkadaşımla çok bilmişlik ettik hani duyuracağız ya haberii arabayı erkenden satacağız aklinialirimsmile sempatiksalakcinni tabi diğer topikelrede de şikayet gelmiş bunun konusu bumu ne alka felan diye :):)): ) operatör arkadaşla konuyu görüştük beni bir günlük ceza ile affetti solsun :):) ama misafir olarak girmemi sağladı saolsun :):):): )

Aman Gülşancım, Allah korusun... [

sağolun kızlar bu akşam acile gidicem zaten tekrar tahlil vercem inşallah tifo falan çıkmaz:Saruboceq: bulaşıcı bi hastalık bebişime geçerse ölürüm kahrımdaneyvahedigeldismile

amin canım, sizin kuzenede Rabbim şifa versin. Allah bebişlerimizi hertürlü kazadan beladan hastalıktan nazardan korusun:Saruboceq:

Doruk'un marifetlerini yazasım geldi...
Üzerine giydirdiğim fermuarlı şeylerin fermuarını açıyor.
Karnı doyduğu zaman önlüğünü çıkarıyor.
Şap şap yapalım deyince, elime vuruyor minicik elleriyle :asigim:
Bebek arabasında sıkılınca, kollarını kemerin altından geçirip çıkarıyor.
Bir de meme hariç neremi bulursa ısırıp yeni minik dişlerinin izini bırakıyor. Hiç tepki göstermiyorum, öğrenip oyun haline getirmesin diye...
Ahhh çok özledim çok çok çok...

O zaman bu ay sütün yaramış ya da acaba tartı mı yanlıştı? geçen ya ile bu ay arasında 1450 gr fark varsa geçen ay ki kıyafetlerinin hiçbirinin boydan ve enden olmaması lazım, boyu da 5 cm uzadı diyosan hepsi nerdeyse dize çıkmış olmalı, bebekte 1450 gr çok fark eder kıyafetlerinden anlarsın.

günaydın kızlar, hastalara geçmiş olsun öncelikle,
Handeozf, ben bu bpa olayına hamileliğimden beri dikkat ediyorum. plastik biberon kullanmıyorum cam biberonlarımın da hep bpa 0 olanlarını tercih ediyorum 2 biberonumdan biri nuk biri chicco.

mamalrımı hep taze hazırlarım meyve çorba falan dahil....

OCD, benim anneme de doktor "bu bebeğenişastalı gıdaları kes" demiş annem "aman öyle çocuk mu doyar" demiş, ömrüm boyunca obeziteyle mücadele ettim. bence doktorunu dinle. öğün azaltmasan bile gıdaların cinsine dikkat et. bebe bisküvisi, pirinç unu, muhallebi tarzxı şeyler vermemeye çalış..

Son düzenleme:
herkese günaydın....bende mart annesiyim ..ikizlerim var.....allah hepimizin kuzularını bağışlasın sağlık şifa versin...onlar hasta olunca insanın hiç neşesi kalmıyor..benimde kuzularımdan biri nezle..onun nezle olmasına bile kıyamıyorum yahu...

günaydın:) nasılsınız?
ben yine yalnızım oğluşumla eşim ist.a kursa gitti.özgür fena dağıtmış durumda kızlar.önceki gün toplam 9 saat uyudu.bir sıkıntısı mı var diye dr a gidiyorum b
şey yok..uyumuuyor bu cocuk deliricem.ben dayanamıyorum..
bir de benimki gibi memeci bebek varmı?hala ek gıdaya alışamadık işkence gibi yemek yedirmek.acıkınca hep meme istiyor.kilosu falan iyi ama tüm gıdaları alması lazım artık..
istanbullu anneler haftaya oraya gelicem hava nasıl?ne getireyim?kaban falan lazım mı hem bebişe hem kendime?

kızlar hepinize günaydın umarım hasta olan bebişler bir an önce iyileşirler

bugün ata ilk defa 9 da kalktı ınanamadım valla dün açık hava çarptı herhalde pestilgibi uyudu akşam tabii buarada bütün enerjisini toplamış şuan azmakla meşgül
birde çok çenesi düşük bir oğlum var sürekli birşeyler anlatmaya çalışıyor tabii çoğu anlamsız şeyler ama onu anlamıyorum diye bana kızıyo birde :)

maaşallah bu mart bebişleri çok akıllı yaw:dilcikar: mert tv izlerken önüne geçiyorum önce bi çığlık atıyo çekil diyekaydirigubbakcemile3 çekilmezsemde emekleyerek yanımdan bakabileceği bi yere gidiyo. yaw benim mert çok tv izliyo engelleyemiyorum sizinkilerde öylemibilmiyorumkismile

günaydın hoşgeldina.s. ikizlerinmi var Allah kolaylık versin biz bitanesiyle başedemiyozkafamçokkarıştı geçmiş olsun bu arada minik yavruya acil şifalar.

benim oğlumda aynı şekilde ben dr umuza sormuştum..oğlumun bu uykunun yettiğini söylemişti..gerçi o sıra biraz öksürüğümüz vardı..verdiği ilaç için biraz rahatlatır uyur demişti..o da olmadı...napalım sağlıklı olsunda az uyusun kuzum yapıcak bişey yok.mesela kızıda kafayı koydumu sabah dokuza kadar uyuyor gece beslenince güzelce...
istanbul havası o kadar naneli ki dün dışarda parktaydık bugün kapalı..istersen sen yine al ..ne olur ne olmazzz...minnoşunu üşütme sakın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…