2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

daha ne olsun ki
bi an nefretim geldi(((
cen börek istyo gidip yufka alam gelirim yine

Y ALLAHIM YA...NE NEFRET EDİYORSUN OLAN OLMUŞ Artık..neyse o olaçak artık....

ay kıyamam selinimize....geçmiş olsun canım..kimbilir bnasıl acıyordur..

bende nuk un cam biberonlarından kullanıyorum her kullanımdan önce steril ediyorum....arzumun sterilazatörü var bende ..çok memnunum tavsiye eder,m...hem yumurta falanda pişiriyor...sebzede pişiriyor buharda...biberonda ısıtıyor...

canım hoşgeldin...geçmiş olsun kuzucuğuna...

kızlar çok moralim bozuk dünden bu yana...dün annemle konuştum...bir akrabamız var bizim...2 oğlu vardı ..büyük oğlu kan kanseri.tedavi ettiriyorlardı..geçen küçük oğlunun testislerinden bri şişmiş dr ye götürmüş,tatlil falanda yapmışlar oda testislerinden kanser çıkmış...çok moralim bozuldu...kadının 2 oğluda hasta...kadın perişan durumdaymış...dua edin ne olur..iyileşsin çoçuklar..daha yaşlarıda küçük..biri 10 diğeri 8 yaşında...

evet canım ikizlerim var..valla bi tane olunca da zoooooorrr iki tane olunca da yani öğle bir tempo da oluyorsun ki anlamıyorum yorgunmuyum değilmiyim...yatılı bakıcı için görüşme yapıyorum şu an ama karar vernek o kadar zor ki..eve kimi alıcam bebeklerim mutlu olucak mı....bu yavrularıma bakmaktan daha zor valla.

canım allah yardımcısı olsun bütün dualarımız onunla biz oksürdükleri zaman hafif ateşleri çıktığı zaman mahvoluyoruz kimbilir o ne haldedir allah çocuklarımızın hepsini korusun

hoşbulduk canımm...
allah akrabanıza sabır oğlanlara şifa versin ..okuduğum an dua ettim....

canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda iki kuzuyada şifa versin inşallah, annelerinede bol sabır diliyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

Linkle ilgili olduğunu tahmin ettim ben ama bunu bilemedim tabi. Aman onlar da ne şikayet etmişler ki !!!

Allah bağışlasın canım bebeklerini, geçmiş olsun...

Allah kolaylık versin arkadaşım ya, uyumayan bebek çok zor...
Hava hiç belli olmuyor burada.
Dün yaz gibiydi, bugün yağmurlu, haftaya buz gibi de olabilir. O yüzden sen her mevsim için hazırlıklı olsan iyi olur. Uzun kollu badiler, sweatler, mont, pantolon falan getir. Ne tarafa geleceksin, görüşsek ya :)

geçmiş olsun canımmm...

doğru valla selin ilk ay 2 kilo almıştı dediğin gibi herşeyi küçük oluyordu hep 3-6 ay kıyafetlerini giydirmeye başlamıştım...

maşşalah o bıdığaaa.... minik ellerini yesin teyzesii..

selinikileride yazmam lazım :):):

karnı doyduğunda tükürmeyi tercih ediyor :):):)
mis mis diyince dudaklarını ve burnunu buruşturup nefens alıyor sonra basıyor kahkahayı :):):)

avvvovaa diyince elerini ağzına vurup vuurp çekiyor aynı sesi çıakrtıyor :):):)

veeee sadece uykusu geldiğinde baabsında duruyor beni gördüğü heryerde benden başka kimsede durmuyor )::):):9 :lepi::lepi::lepi:

inşallah sıkıntısını çekmem ielride )::):

canım inşallah acilen iyileişirsin yaa ... :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar gece bir rüya gördüm yorumlara baktım ama ne demek olduğunu anlayamadım bir yardımcı olsanız :)

evde yavru bir kedi vardı ona süt hazırladım tam içiyordu yanındaki kedinin doğum yaptığını gördüm ben bakamam dedim kafayı çevirdim öbür taraftada bir köpek doğum yapıyordu öylece uyandım

hayırdır inş.

canım, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ikisine de, cüm0lemizi de saklasın rabbim devasız dert vermesin...

hasta falan değil canım şükür ama uyumuyor işte..
en iyisi ne var ne yok koyayım oğluşa.
hoşgeldin bu arada:)

çok fena ..umarım iyileşirler ikisi de bir an önce..içim ürperdi birden..
Allah şifa versin inşallah..

maşallah sıpaya :))

seni çok iyi anlıyorum bakıcı meselesi zor iş bende ocak ayından itibaren bakıcı aramaya başlıycam, kara kara düşünüyorum şimdiden. inşallah buluruz iyi birilerini:Saruboceq:

sağol canım.
bak bak hasta haliyle cimcimenin yaptığına bakkaydirigubbakcemile3
mert tazmanya canavarı gibi tükürüyo durmadan gece uyurken bile tükürüyo çok hoşuna gidiyo galibadelikafadulden bu sabah dil çıkarmayı öğrettim ona babası hem kızdı hem çok seviyo dil çıkarıncaopuyorumnanaktan

canım allah yardımcısı olsun bütün dualarımız onunla biz oksürdükleri zaman hafif ateşleri çıktığı zaman mahvoluyoruz kimbilir o ne haldedir allah çocuklarımızın hepsini korusun

hoşbulduk canımm...
allah akrabanıza sabır oğlanlara şifa versin ..okuduğum an dua ettim....

canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda iki kuzuyada şifa versin inşallah, annelerinede bol sabır diliyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

sağolun arkadaşlar..anneleri o kadar zor durumdaki anlatamam..birde çoçukların moralini yüksek tutmak zorunda olduğu için herşeyi içine atmak zorunda kalıyor...ilaçlarla ayakta..bazen çoçuklarımdan off diyorum özellikle büyük olandan bıkıyorum bazen..çok huysuz olduğu için..kendi kendime ne kızdım dün..vicdan azabı çektim o çoçuğa çok bağırıyorum bazen...allah yanımdan ayırmasın evlatlarımı...hepimizin çoçuklarına dermansız dert vermesin allahım..inşallah yavrucaklarda iyileşri bir an önce

İşyerinde bir arkadaş benden 2 ay sonra doğum yaptı. 2 ay birikmiş yıllık izni vardı, onları istedi, bizimkiler vermeyince, vermezseniz ücretsiz iznimi alırım dedi, bizimkiler yıllık izni vermek zorunda kaldı. Bebek şimdi 5,5 aylık, bugün döndü işe. Buradan bi arkadaş da, yazık çok erken döndü dedi. Dedim el insaf, ben döndüğümde Doruk 3 ay 10 günlüktü. Ve bu konu her açıldığında olduğu gibi, yine gözlerim doldu, içim sızladı. O arada genel müdüre yakalandım, nooldu dedi, alerjim tuttu dedim... Sizin vicdansızlığınıza ağlıyorum diyemedim...

Ben hiç açmıyorum tv'yi, hiç bilmiyor Doruk...

Çok çok çok üzüldüm... Allahım ikisine de şifa versin, annelerine bağışlasın... Rabbim cümlemizin evladını korusun, sağlık versin, başka her şey boş...

Oyy maaşallah kuzuma, aferin ona yaw... Kız bebekler daha çabuk öğreniyor kanımca :)

Hayırdır inşallah canım, hiç anlamam ben böyle şeylerden...

canım evet 1 yasına kadar 10 bılemedın en fazla 10 bucuk kılo olması gerekıyormus.Doguhan sımdıden 9760 kg boyuda 76 cm.acaba dıyorum bızım tarafamı cekmıs.bızde en kısa boy 1 65 o da annem.babam amcam halalarım selvı gıbıler.en kucuk kardesım Ozkan yane oglusun dayısı :) o da boyleydı askere gıdene kadarda kılolu ıdı .sımdı ajansa kayıt ettırmeyı dusunuyoruz.1 96 boyu var ve masallah kılosu falanda cok ıyı.acaba dayısına mı cekmıs dıyorum.bı yandanda kocamın tarafına cekerse kılolu olur dıye korkuyorum.en zayıfları buyuk gorumcem ama onunda karnı kocaman.

oznur sen bana küsmüsün bilmiyorumkismile
o kadar yazıyorum sana bana cevap vermıyorsun :çok üzgünüm:

he evet kusum sana sempatiksalakcinni neden kus olayım kuzum .ben hıc sevmem kuslugu.Hz.Alı hem ne dımıs bakem bır mendıl kuruyana kadar kus kalın dımıs.
ayrıca senınle ne kadar tanısmasakda ıcden ıce bır kanımın kaynamıslıgı var yane

canım o zmaan gunduz sut oranını azalt, nasıl olsa ogunlerını yıyor, mesela demir sadece aksam ve gece sut ıcıyor, gunudz ıstemıyor sende ole dene bakalım...

yokkkkkkkkkkkk olabılemes.ne zaman ve ne kadar ısterse emecek oglusum.o konuda bır kısıtlama yapmam.

eskı gıysılerı zaten kaldırdım hıcbırı olmuyor.dunde bunu konustuk senolla.alısverıse gıdıp yenı gıysıler almıstık.gıydırıyorum oglana kısa dar gelıyor.bakıyorum 74 cm en buyugu ya dıyorum etıketler yanlıs herhalde.ben hıc ıhtımal vermedım bu kadarına.
senola dedım bosuna almısız keske daha buyuk alsaydık.

pırınc unu ve muhallebı hıc vermedım zuzu.benım endısemde gelecek ıle alakalı obez olmasından korkuyorum.bı bebe bıskuvısı verıyorum sabahları onuda 3 verıyordum 2 ye ındıreyım.

gecmıs olsun canım.

ya cok pardon ama ıstanbul"un havası cıdden o......... havasına dondu bı acıo bı kapıo.

canım ben artık tv seyrettırıyorum oglusa.sabahları acıyorum baby tv seyredıo 30 dk kadar.aksamlarıda babasıyla mac.bırde ne kadar engelleyebılırız kı.ıcınde yoksa benım gıbı ızlemez ama cagımız teknolojı cagı.tv olmazsa pc var.bı sekılde zaten ızleyecekler.

Allahım sabır versın.Cocuklarda ınsallah en kısa zamanda sıfa bulurlar .:Saruboceq:

sıkma canına ya... vicdansız kan emiziler.. ama suç devlette anneleri koruyamadıklaır içim...

canım, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ikisine de, cüm0lemizi de saklasın rabbim devasız dert vermesin...

sağolun kızlar inşallah iyileşir yavrular...

hayır olsun..ilginç bir rüyamış...

hiç üzme kendini..ben 40 günlükmüşüm annem işe başladığında.eskiden şimdiki kadar da izin yokmuş..çalışmak da ayrı kalmak da onlara daha iyi imkanlar sunmak için..sosyal haklarımız bebeğimize doyma hakkımızı bile parayla ilgili maalesef..sağlıklı olsunlar da dayanılır canım:)
ama keşke 2 çift laf etseydin ..

maşallah kuzucuğa.ama benim oğlum daha yeni yedi aylık oldu.seninki şubat doğumlu heralde...
ALLAH ALLAH annesi çocuğu öyle gördükçe nasıl oluyodur kim bilir.RABBİMşifa versin...
canım maşşallah subhanaalah doğuhana.senin günlük menünü gördüm.benim oğlan onun yarısısnın yarısını yese o günü bayram ilan ediyorum.düşün bu ay sadece 30 gr almış.ama 4 ay önce 1.150 gr almıştı(sadece anne sütü)yani her ay aynı olcak diye bşey yok.hem doktoru öğün atla dememiş unlu gıdalar verme demiş.bırak vitaminlerini alsın.
eeee arabayı satabildiniz mi bari.benim arkadaşım araba arıyo...
oyy kurban olsunlar ona

ahh okurken tüylerim diken diken oldu.ALLAH yardımcısı olsun ve acil şifalar versin,kimseyi evladıyla terbiy etmesin:Saruboceq:

hayırdır ınsallah.ruya tabırlerınden nasıl anlayameyyon bacım.ben bazan ermıs gıbı olurum.acar bakarım hemen.

mert tazmanya canavarı degılde lama olanbılır mı acep yeyım ben onun totosunu

sıkma canına ya... vicdansız kan emiziler.. ama suç devlette anneleri koruyamadıklaır içim...

evet ne kadar kotu bır durum.ama bız kadınlardada hata var.cok becerıksızce davranıyoruz.ıc ıslerıne kadın ve cocuk bakanlıgına basbakana yazalım e maıller atalım.yok kos kos oturuyor ve sıkayet edıyoruz.bırde su erken dogum yapınca ızınlerın yanıyor ya onada gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…