2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anlamadım çünkü rüyama yakın bir rüya yorumu bulamadım

bırde Doguhan yemek yerken kasıgı uzatıyorum ya anında agzına o kasık gırmezse sınırlenıp hö hö dıyor ve tekmelıyor benı.kucuk ayım benımmmm :asigim:

canım sağol..inşallah iyileşirier..dünden beri aklımdan tamadım onları...

canım benim oğlanda ağır basıyor..ama kemikli bir çoçuk..öyle fazla etli değil..baktığın zaman öyle çok tombik durmuyor...
o nedenle ben problem etmiyorum kilosunu..belliki iri boylu bir erkek olçak..ben,m yiğenlerim falan hep öyleydi..ablamın kızı 9 aylık 14 kilo geliyordu dr diyet verdi..ama biz uygulayamıyorduk..çünkü açken hiç susmuyordu..şimdi 14 yaşında yiğenim..ve uzun boylu incecik bir kız..yürümeye başlayınca kalmadı kilosu..

sende senin bebişe bak..yağlı bir bebekmi yoksa kemikli bir bebekmi*kemikliyse korkma hiç...size çekmiştir boylu olaçaktır...

canım herzaman 2 numara büyüğünü al mesela ben ata 72 cm ken hep 80 aldım kıyafetlerini hala rahat rahat giyiyor birde lcw de ay aralığı çok oda rahat oluyor mesela 6-12 ay yapmışlar kıyafeti geçen ay başladım giydirmeye valla yaşına kadar giyecek gibi görünüyo
birde bazı çocuklar belli zamanlarda birden bire boylrı uzar sonra yavaşlarmış mesela ata ayda 2-3 cm uzuyor ama doktorumuz artık yavaşlar dedi bakalım ay sonunda görücez

yok teyzesı yanakları tombık bırde gobısı var cunku babasına cekmıs.esımınde oyledır kocaman yanaklar kocaman bı gobek.
onun harıcınde tombık bı yanı yok.ınsallah kucuk dayısına ceker boyu posu

kesinlikle çok haklısın bir yerlere sesimizi duyurmaız gerekiyor... neremizden izinkeseceklerini şaşırıyorlar çünkü...
bırı hasret dıgerlerı bızım tanıdık degıl kalba
Hasret hamile mi? kafamçokkarıştı

bırde Doguhan yemek yerken kasıgı uzatıyorum ya anında agzına o kasık gırmezse sınırlenıp hö hö dıyor ve tekmelıyor benı.kucuk ayım benımmmm :asigim:

günaydın tünaydın hangisini isterseniz alın zaten günlerim döndü korkunç bir hafta sonuydu gribimi oğluma bulaştırdım 3 gündür nefes alamıyor uyumuyor ateşi hep 37,5 aşağı inmiyo yukarı çıkmıyo öksürüyo uykusuzum yorgunum perişanım hastam bide üstüne bu sabah adet oldum midem bulanıyo başım ağrıyo hafta sonu tavuk suyuna çorbahavuç ve nar suyu bide ıhlamurla elma kabuğu kaynatıp verdim sürekli sürekli aspiratörle temizledim ser fiz yaptım bu sabah on bırakıp işe gelmek çok zordu kendimi taşıyamıyorum geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir hasret naaptı bi özet geçen olursa sevinirim

operım Atanın mavıs gozlerını ben ya cok serserı fotograflarına bakıyorum arada bır.Yalnız ısmını neden Ata koydunuz ? kım koydu? ben ınsanların ısmı gıbı yasadıklarına cok ınanırım.Ataturk den esınlendınız mı ? Gozelerı Ataturk gıbı cakır masallah.canım yawaslar elbet yoksa fızıkı rahatsızlıklar baslar Allah korusun.
Sebnem Ata nın masraflarına babası destek verıyor mu ?
bı laf soyledın 40 soru sordum.ohaoldumsmile

Hııı, biraz tosuncuk olmuş Doğuhan'ım :) O zaman sen nişastayı kes cidden, ama ondan başka bişi kesilmez ki zaten... Bakalım gelecek ay da öyle çok kilo alacak mı...

Bi bana yok herhalde kanının kaynamışlığı, hala buluşamadığımıza göre sempatiksalakcinni

İstanbul'un havası öyle oldu cidden, maymun ediyor insanı...

sıkma canına ya... vicdansız kan emiziler.. ama suç devlette anneleri koruyamadıklaır içim...

Aynen öyle... 3 çocuk yapın deyip, onları kedi yavrusu gibi bırakmamıza sebep olan devlette...

Ben de 40 günlükmüşüm... O zaman anne sütü konusu da bu kadar bilinen birşey olmadığı, böyle pompalar falan da olmadığı için (yaşım ortaya çıkacak yaww :) sadece 2 ay anne sütü alabilmişim... Buna göre bizimkiler şanslı tabi...

Emzirme reformunu destekleyin arkadaşlar, çok önemli...

Emzirme*Reformu « Blogcu Anne

kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
[
göbikini nanaklarını yerim ben onun..ama boyuda uzun annesi...ya bence diyet falan yaptırma na..tam gelişme dönemi..yürüyemeye başlasın zaten zayıflıyorlar...o zaman baktım durmuyor kiilosu fazla gidiyor..bakarsın çaresine..ama şimdi aç bırakma bebişi..

kesinlikle çok haklısın bir yerlere sesimizi duyurmaız gerekiyor... neremizden izinkeseceklerini şaşırıyorlar çünkü...

Hasret hamile mi? kafamçokkarıştı

evet en son hamıleydı.

gecmıs olsun canım oglusuna cok cok gecmıs olsun.kuzum benım.

bende öyle yapıyorum o zaman rahat giyiyorlar...ben en sn uyku tulumu aldım mesela 18-24 ay ..biraz büyük geliyor...yaşına kadar giyer belki...

Günaydın hatta Tünaydın anneler;
Kızım bugün 7 aylık oldu artık 8.ci ayına adım atıyoruz.
Yasemin canım İklimde kocaman oldu maşallah kuzularımıza
Burcu Doruk Paşaya da maşallah benim zilli de dişlerini gıcırttıyor, emme dışında her yerimi ısırmaya çalışıyor ve saçımı çekmeye çalışıyor ,gözlerimi elliyor bakıyor ..
Hasret ten haber var mı?
Hijyenim Eymen paşa ma geçmiş olsun düzelir inşallah.
Başka kimler var işler karışık sadece göz gezdiriyorum....

canım çok geçmiş olsun yatağında şiltesininb altına yastık koy ..yatağın baş kısmı yüksekte olsun biraz daha rahat nefes alır o zaman...tıkanmaz...dr ye götürdünmü,,ateş iltihap belirtisiymiş.gripte..antibiyotiksiz geçmiyormuş o zamanda...

Aaa çok geçmiş olsun benim güzel gözlü kuzuma... İnşallah toparlar çabucak, kıyamam ben ona yaaa... Sana da geçmiş olsun Esincim, Allah kolaylık versin bugün.

Sağol Ayfer teyzesi, Hilal'ime de maaşallah...

kocam oglen eve gelıyormus.hazırlansam mı acep aklinialirimsmile

Niçünnnnn sempatiksalakcinni

:bbo: :1shok: bugün aldığım en şok edici haber. kız bunlar Cengiz ile en son birbirlerini yiyorlardı hangi ara çocuk yapmışlar... :1shok:

Onlara akıl erdirmek mümkün değil :)

yerim onu ben yaaaa masallahh dorugaaa

canım cok cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın ınsallahhh :Saruboceq:
canım benimde sana coook kaynadı valla içimmm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…