2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet atatürkten esinlenerek koydum rahmetli babam atatürk aşığıydı o böyle olmasını isterdi
henüz para kazanamadığı için destek veremiyo nerdeyse 1,5 aydır gelip göremiyor bile
kendi işini yapmaya karar vermişti daha yeni olduğu için para kazanamıyor henüz

canımcok cok gecmıs olsun, nazaramı geldınız kaydirigubbakcemile3 dicem de sen inanmıyorsun kaydirigubbakcemile3
bol bol ıhlamur ıcın canımmm:lepi:

sana cokkkkkkkk ısındı yawrım.anacım bızım kabıle toplantıları bıtmıyor o olmasa bıle havalara baksana.dun zatı dedım ben burda temızlık yapayım Burcu kesın Doruk la gezıyordur dıye :)

ben onu ac bırakmaya calıssam bıle o ac kalmaz anacım.benı yemeye calısıyor :))

:bbo: :1shok: bugün aldığım en şok edici haber. kız bunlar Cengiz ile en son birbirlerini yiyorlardı hangi ara çocuk yapmışlar... :1shok:

kavga sonrası seks heralde ne bılım anacım aklinialirimsmile

Aaa çok geçmiş olsun benim güzel gözlü kuzuma... İnşallah toparlar çabucak, kıyamam ben ona yaaa... Sana da geçmiş olsun Esincim, Allah kolaylık versin bugün.

havalar böyle olunca insan hamala dönüyor işte...bide beni düşün iki bebe eşyalar biberonlar mamalar giyecekler..kendi eşyalarım..bülent ersoy gibi oluyorum kırk bavul

yenı kombıyı takacaklarmıs.erım yalnız bırakmaz oyle evde tek basına o yada baska bırı olacak muhakkak

saol canım ayrıca bende düşünüyorum şimdi azrumu ...

canım aileye özellikle anneye çok üzüldüm mevlam acil şifa versinde bizlerde bol dua edelim buranın gücüne çok inannıyorum ben peygamber efendimize sromuşlar en güzel dua demiş günahsız ağızla edilen dua peki demişşler günahsız ağız olurmu komşunun ağzı günahsızdır çünki komşun senin adına hiç günah işlememiştir demiş .. yani biz şimdi o kişi için dua ediyoruz yaa mevlma kabul eylesin inşallah...

eeee arabayı satabildiniz mi bari.benim arkadaşım araba arıyo...

:

canım hala satamadık ama burdan yine linkini vermeyeyim otomatik vites lacetti 2007 model ve daha 42000 de garantisi devam ediyor kazası boyası borcu felanda yok fiyatınıda eşim düşürdü ama ben biraz önce satılsı ndiye biraz daha düşürttürebilirim :):) 21000 istiyor eşim...

canım üzme kendini ama en önemlisi şu hani ben bi ara bi dilekçe başlatımıştım ama hiç ilgilenmedim ben bile çünki ne yapacağımı tam oalrak ekstiremedim bence sessiz kalıp ağlamaktansa bişiler yapmak lazım...

tv konusu önemli bencede sakın aça bırak etrafla oyalansın zihni açık kalsın...

inşallah en iyi bakıcıyı bulursunuz kuzucuk onu sever ve anlaşır ....

yukarıda da yazdım bence o dilekçe olayını güncelelyelim ve üzerinde duralım ki sesimizi duyuralım erken doğumda iznimiz siliniyor ....
hamile hamile işe geliyoruz sırf doğum sonrasında fazla zaman geçirelim kuzualrla diye ..
daha anne endir bilmeden bebeişleri bırakyırouz... :

bence sesimizi duyuralım tekrar tekrar ayzıyorum ....

hayırdır inşalşlah canım ilginç bir rüya olmuş :):) hayırdır inşallah..

:)))))))))))
eee işte nasıl yaptırcaksın diyeti bu keretaya....

selammmm kızlarr ayın 1 ne kadar taşınıyorum çookk mutluyummmmmm

ay hadi gözün aydın....

yerim onu ben yaaaa masallahh dorugaaa

canım cok cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın ınsallahhh :Saruboceq:

canım benimde sana coook kaynadı valla içimmm olumunekankayizsmile

Teşekkürler Hande teyzeee opuyorumnanaktan

Evet, bütün gün Fenerbahçedeydik, çok güzeldi valla...
Havalar da havalar, şeker mi bu oğlanlar, iki damla yağmurda erisinler (tamam şekerler ama eriyeninden değil :asigim:) Ben çok sağanak yağmur ya da çok fırtına olmadıkça, 5 dk da olsa her gün çıkarıyorum Doruk'u valla...

selammmm kızlarr ayın 1 ne kadar taşınıyorum çookk mutluyummmmmm

Aaa gözün aydın ve kolay gelsin... Nereye?

havalar böyle olunca insan hamala dönüyor işte...bide beni düşün iki bebe eşyalar biberonlar mamalar giyecekler..kendi eşyalarım..bülent ersoy gibi oluyorum kırk bavul

canım çok sağol,,bende çok inanırım..zaten o nedenle sizden dua istedim...inşallah iyileşriler..2 evlat birden...birde görsen öyle güzel çoçuklarki ikiside kıyamazsın...Allah insanı evladıyla sınamasın...

kızlar elif cumartesi akşam sadece 1 kere emdi dün hiç emmedi beni bıraktıııı yaaa:sinifsinif:

sumeyracım gozun aydın evı tasıyormussun, ama tasınırken dıkkat edın de usutmeyın malum havalar sogudu...

demır de benı bıraktı artık emmıyor, valla bende ısrar etmıyorum, 7 ay boyuunca emdı , sutum de kesıldı bende zaten antıdepresan kullanmaya basladım, ınanılamz ıse yaradı ...

Son düzenleme:
kızlar selam.umarım herkes iyidir.size acil bişey danışmalıyım..sırf bunun için tenefüs arasında girdim nete...sizin fikirleriniz benim için çok değerli.beni en iyi siz anlarsınız.mesele şu:
bizim avrupa projemiz onaylanmıştı ya..ortak ülkelerden biri çekilince program değişti ve ilk seyahat bu kasımın son haftasında...(önceki planda seneye kasımdı ve kızım o zamana memeden kesilecekti planımda)şimdi ne yapmalıyım ben...asya ek gıda alıyo ama beni de emiyo....bu kasımda gitsem orada sürekli sütümü sağsam süt kesilmesin diye,ama aceba asya ben dönünce memeyi unutmuş olurmu?seneye bıraksam geriye polonya kalıyo ben italyaya gitmek istiyorum kasımda.ama gidersem de vicdan azabı duyucam...seneye gitsem o zaman da bei iyice tanıycak aklı erecek ve gitmemi hiç istemöeyecek.bu süreç 1 hafta..ne yapayım kızlar.ne olur fikir verin

bakıcımızın alt katına taşınıyoruz canım elif onda olacak zaten bende 15 gün içinde toplanıp taşınıyorum valla sabahları eziyet oluyordu ondan kurtuldum bende artık üzülmüyorum 7.5 ay emmdi 6 ay dolu dolu eemdi hiç anne sütü alamayanlar var bende hemen diyete başladım bakalım nasıl olacakk

canım memeyi unutma olasılığı çok fazla ama böle bi şansın eline bidaha geçmez 1 hafta mama alsada bişey olmaz sağarsın orada sütün kesilmez yaaa gitt kafanı dağıt derim bennnn

ay bilemedim ya..seni bırakabilir...
git bence...orda sağarsın..gelince belki alır seni yine..az açılırsın iyi gelir valla sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…