- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.461
operım Atanın mavıs gozlerını ben ya cok serserı fotograflarına bakıyorum arada bır.Yalnız ısmını neden Ata koydunuz ? kım koydu? ben ınsanların ısmı gıbı yasadıklarına cok ınanırım.Ataturk den esınlendınız mı ? Gozelerı Ataturk gıbı cakır masallah.canım yawaslar elbet yoksa fızıkı rahatsızlıklar baslar Allah korusun.
Sebnem Ata nın masraflarına babası destek verıyor mu ?
bı laf soyledın 40 soru sordum.ohaoldumsmile
günaydın tünaydın hangisini isterseniz alın zaten günlerim döndü korkunç bir hafta sonuydu gribimi oğluma bulaştırdım 3 gündür nefes alamıyor uyumuyor ateşi hep 37,5 aşağı inmiyo yukarı çıkmıyo öksürüyo uykusuzum yorgunum perişanım hastam bide üstüne bu sabah adet oldum midem bulanıyo başım ağrıyo hafta sonu tavuk suyuna çorbahavuç ve nar suyu bide ıhlamurla elma kabuğu kaynatıp verdim sürekli sürekli aspiratörle temizledim ser fiz yaptım bu sabah on bırakıp işe gelmek çok zordu kendimi taşıyamıyorum geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir hasret naaptı bi özet geçen olursa sevinirim
yerim onu ben yaaaa masallahh dorugaaa
canım cok cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın ınsallahhh :Saruboceq:
canım benimde sana coook kaynadı valla içimmm olumunekankayizsmile
Hııı, biraz tosuncuk olmuş Doğuhan'ım :) O zaman sen nişastayı kes cidden, ama ondan başka bişi kesilmez ki zaten... Bakalım gelecek ay da öyle çok kilo alacak mı...
Bi bana yok herhalde kanının kaynamışlığı, hala buluşamadığımıza göre sempatiksalakcinni
İstanbul'un havası öyle oldu cidden, maymun ediyor insanı...
Aynen öyle... 3 çocuk yapın deyip, onları kedi yavrusu gibi bırakmamıza sebep olan devlette...
Ben de 40 günlükmüşüm... O zaman anne sütü konusu da bu kadar bilinen birşey olmadığı, böyle pompalar falan da olmadığı için (yaşım ortaya çıkacak yaww :) sadece 2 ay anne sütü alabilmişim... Buna göre bizimkiler şanslı tabi...
Emzirme reformunu destekleyin arkadaşlar, çok önemli...
Emzirme*Reformu « Blogcu Anne
kaydirigubbakcemile3
[
göbikini nanaklarını yerim ben onun..ama boyuda uzun annesi...ya bence diyet falan yaptırma na..tam gelişme dönemi..yürüyemeye başlasın zaten zayıflıyorlar...o zaman baktım durmuyor kiilosu fazla gidiyor..bakarsın çaresine..ama şimdi aç bırakma bebişi..
:bbo: :1shok: bugün aldığım en şok edici haber. kız bunlar Cengiz ile en son birbirlerini yiyorlardı hangi ara çocuk yapmışlar... :1shok:
Aaa çok geçmiş olsun benim güzel gözlü kuzuma... İnşallah toparlar çabucak, kıyamam ben ona yaaa... Sana da geçmiş olsun Esincim, Allah kolaylık versin bugün.
hasta falan değil canım şükür ama uyumuyor işte..
en iyisi ne var ne yok koyayım oğluşa.
hoşgeldin bu arada:)
çok fena ..umarım iyileşirler ikisi de bir an önce..içim ürperdi birden..
Allah şifa versin inşallah..
maşallah sıpaya :))
Aaa çok geçmiş olsun benim güzel gözlü kuzuma... İnşallah toparlar çabucak, kıyamam ben ona yaaa... Sana da geçmiş olsun Esincim, Allah kolaylık versin bugün.
Sağol Ayfer teyzesi, Hilal'ime de maaşallah...
Niçünnnnn sempatiksalakcinni
Onlara akıl erdirmek mümkün değil :)
Y
ay kıyamam selinimize....geçmiş olsun canım..kimbilir bnasıl acıyordur..
bende nuk un cam biberonlarından kullanıyorum her kullanımdan önce steril ediyorum....arzumun sterilazatörü var bende ..çok memnunum tavsiye eder,m...hem yumurta falanda pişiriyor...sebzede pişiriyor buharda...biberonda ısıtıyor...
kızlar çok moralim bozuk dünden bu yana...dün annemle konuştum...bir akrabamız var bizim...2 oğlu vardı ..büyük oğlu kan kanseri.tedavi ettiriyorlardı..geçen küçük oğlunun testislerinden bri şişmiş dr ye götürmüş,tatlil falanda yapmışlar oda testislerinden kanser çıkmış...çok moralim bozuldu...kadının 2 oğluda hasta...kadın perişan durumdaymış...dua edin ne olur..iyileşsin çoçuklar..daha yaşlarıda küçük..biri 10 diğeri 8 yaşında...
eeee arabayı satabildiniz mi bari.benim arkadaşım araba arıyo...
:
İşyerinde bir arkadaş benden 2 ay sonra doğum yaptı. 2 ay birikmiş yıllık izni vardı, onları istedi, bizimkiler vermeyince, vermezseniz ücretsiz iznimi alırım dedi, bizimkiler yıllık izni vermek zorunda kaldı. Bebek şimdi 5,5 aylık, bugün döndü işe. Buradan bi arkadaş da, yazık çok erken döndü dedi. Dedim el insaf, ben döndüğümde Doruk 3 ay 10 günlüktü. Ve bu konu her açıldığında olduğu gibi, yine gözlerim doldu, içim sızladı. O arada genel müdüre yakalandım, nooldu dedi, alerjim tuttu dedim... Sizin vicdansızlığınıza ağlıyorum diyemedim...
Ben hiç açmıyorum tv'yi, hiç bilmiyor Doruk...
Oyy maaşallah kuzuma, aferin ona yaw... Kız bebekler daha çabuk öğreniyor kanımca :)
]
seni çok iyi anlıyorum bakıcı meselesi zor iş bende ocak ayından itibaren bakıcı aramaya başlıycam, kara kara düşünüyorum şimdiden. inşallah buluruz iyi birilerini:Saruboceq:
sağol canım.
bak bak hasta haliyle cimcimenin yaptığına bakkaydirigubbakcemile3
mert tazmanya canavarı gibi tükürüyo durmadan gece uyurken bile tükürüyo çok hoşuna gidiyo galibadelikafadulden bu sabah dil çıkarmayı öğrettim ona babası hem kızdı hem çok seviyo dil çıkarıncaopuyorumnanaktan
hayırdır ınsallah.ruya tabırlerınden nasıl anlayameyyon bacım.ben bazan ermıs gıbı olurum.acar bakarım hemen.
evet ne kadar kotu bır durum.ama bız kadınlardada hata var.cok becerıksızce davranıyoruz.ıc ıslerıne kadın ve cocuk bakanlıgına basbakana yazalım e maıller atalım.yok kos kos oturuyor ve sıkayet edıyoruz.bırde su erken dogum yapınca ızınlerın yanıyor ya onada gıcık oluyorum
hiç üzme kendini..ben 40 günlükmüşüm annem işe başladığında.eskiden şimdiki kadar da izin yokmuş..çalışmak da ayrı kalmak da onlara daha iyi imkanlar sunmak için..sosyal haklarımız bebeğimize doyma hakkımızı bile parayla ilgili maalesef..sağlıklı olsunlar da dayanılır canım:)
ama keşke 2 çift laf etseydin ..
kızlar gece bir rüya gördüm yorumlara baktım ama ne demek olduğunu anlayamadım bir yardımcı olsanız :)
evde yavru bir kedi vardı ona süt hazırladım tam içiyordu yanındaki kedinin doğum yaptığını gördüm ben bakamam dedim kafayı çevirdim öbür taraftada bir köpek doğum yapıyordu öylece uyandım
hayırdır inş.
sana cokkkkkkkk ısındı yawrım.anacım bızım kabıle toplantıları bıtmıyor o olmasa bıle havalara baksana.dun zatı dedım ben burda temızlık yapayım Burcu kesın Doruk la gezıyordur dıye :)
ben onu ac bırakmaya calıssam bıle o ac kalmaz anacım.benı yemeye calısıyor :))
][/COLOR]
selammmm kızlarr ayın 1 ne kadar taşınıyorum çookk mutluyummmmmm
yerim onu ben yaaaa masallahh dorugaaa
canım cok cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın ınsallahhh :Saruboceq:
canım benimde sana coook kaynadı valla içimmm olumunekankayizsmile
sana cokkkkkkkk ısındı yawrım.anacım bızım kabıle toplantıları bıtmıyor o olmasa bıle havalara baksana.dun zatı dedım ben burda temızlık yapayım Burcu kesın Doruk la gezıyordur dıye :)
ben onu ac bırakmaya calıssam bıle o ac kalmaz anacım.benı yemeye calısıyor :))
kavga sonrası seks heralde ne bılım anacım aklinialirimsmile
selammmm kızlarr ayın 1 ne kadar taşınıyorum çookk mutluyummmmmm
havalar böyle olunca insan hamala dönüyor işte...bide beni düşün iki bebe eşyalar biberonlar mamalar giyecekler..kendi eşyalarım..bülent ersoy gibi oluyorum kırk bavul
saol canım ayrıca bende düşünüyorum şimdi azrumu ...
canım aileye özellikle anneye çok üzüldüm mevlam acil şifa versinde bizlerde bol dua edelim buranın gücüne çok inannıyorum ben peygamber efendimize sromuşlar en güzel dua demiş günahsız ağızla edilen dua peki demişşler günahsız ağız olurmu komşunun ağzı günahsızdır çünki komşun senin adına hiç günah işlememiştir demiş .. yani biz şimdi o kişi için dua ediyoruz yaa mevlma kabul eylesin inşallah...
..
kızlar elif cumartesi akşam sadece 1 kere emdi dün hiç emmedi beni bıraktıııı yaaa:sinifsinif:
sumeyracım gozun aydın evı tasıyormussun, ama tasınırken dıkkat edın de usutmeyın malum havalar sogudu...
demır de benı bıraktı artık emmıyor, valla bende ısrar etmıyorum, 7 ay boyuunca emdı , sutum de kesıldı bende zaten antıdepresan kullanmaya basladım, ınanılamz ıse yaradı ...
kızlar selam.umarım herkes iyidir.size acil bişey danışmalıyım..sırf bunun için tenefüs arasında girdim nete...sizin fikirleriniz benim için çok değerli.beni en iyi siz anlarsınız.mesele şu:
bizim avrupa projemiz onaylanmıştı ya..ortak ülkelerden biri çekilince program değişti ve ilk seyahat bu kasımın son haftasında...(önceki planda seneye kasımdı ve kızım o zamana memeden kesilecekti planımda)şimdi ne yapmalıyım ben...asya ek gıda alıyo ama beni de emiyo....bu kasımda gitsem orada sürekli sütümü sağsam süt kesilmesin diye,ama aceba asya ben dönünce memeyi unutmuş olurmu?seneye bıraksam geriye polonya kalıyo ben italyaya gitmek istiyorum kasımda.ama gidersem de vicdan azabı duyucam...seneye gitsem o zaman da bei iyice tanıycak aklı erecek ve gitmemi hiç istemöeyecek.bu süreç 1 hafta..ne yapayım kızlar.ne olur fikir verin
kızlar selam.umarım herkes iyidir.size acil bişey danışmalıyım..sırf bunun için tenefüs arasında girdim nete...sizin fikirleriniz benim için çok değerli.beni en iyi siz anlarsınız.mesele şu:
bizim avrupa projemiz onaylanmıştı ya..ortak ülkelerden biri çekilince program değişti ve ilk seyahat bu kasımın son haftasında...(önceki planda seneye kasımdı ve kızım o zamana memeden kesilecekti planımda)şimdi ne yapmalıyım ben...asya ek gıda alıyo ama beni de emiyo....bu kasımda gitsem orada sürekli sütümü sağsam süt kesilmesin diye,ama aceba asya ben dönünce memeyi unutmuş olurmu?seneye bıraksam geriye polonya kalıyo ben italyaya gitmek istiyorum kasımda.ama gidersem de vicdan azabı duyucam...seneye gitsem o zaman da bei iyice tanıycak aklı erecek ve gitmemi hiç istemöeyecek.bu süreç 1 hafta..ne yapayım kızlar.ne olur fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?