- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.481
saol canım ayrıca bende düşünüyorum şimdi azrumu ...
canım aileye özellikle anneye çok üzüldüm mevlam acil şifa versinde bizlerde bol dua edelim buranın gücüne çok inannıyorum ben peygamber efendimize sromuşlar en güzel dua demiş günahsız ağızla edilen dua peki demişşler günahsız ağız olurmu komşunun ağzı günahsızdır çünki komşun senin adına hiç günah işlememiştir demiş .. yani biz şimdi o kişi için dua ediyoruz yaa mevlma kabul eylesin inşallah...
canım hala satamadık ama burdan yine linkini vermeyeyim otomatik vites lacetti 2007 model ve daha 42000 de garantisi devam ediyor kazası boyası borcu felanda yok fiyatınıda eşim düşürdü ama ben biraz önce satılsı ndiye biraz daha düşürttürebilirim :):) 21000 istiyor eşim...
canım üzme kendini ama en önemlisi şu hani ben bi ara bi dilekçe başlatımıştım ama hiç ilgilenmedim ben bile çünki ne yapacağımı tam oalrak ekstiremedim bence sessiz kalıp ağlamaktansa bişiler yapmak lazım...
tv konusu önemli bencede sakın aça bırak etrafla oyalansın zihni açık kalsın...
inşallah en iyi bakıcıyı bulursunuz kuzucuk onu sever ve anlaşır ....
yukarıda da yazdım bence o dilekçe olayını güncelelyelim ve üzerinde duralım ki sesimizi duyuralım erken doğumda iznimiz siliniyor ....
hamile hamile işe geliyoruz sırf doğum sonrasında fazla zaman geçirelim kuzualrla diye ..
daha anne endir bilmeden bebeişleri bırakyırouz...:
bence sesimizi duyuralım tekrar tekrar ayzıyorum ....
hayırdır inşalşlah canım ilginç bir rüya olmuş :):) hayırdır inşallah..
yenı kombıyı takacaklarmıs.erım yalnız bırakmaz oyle evde tek basına o yada baska bırı olacak muhakkak
saol canım ayrıca bende düşünüyorum şimdi azrumu ...
canım üzme kendini ama en önemlisi şu hani ben bi ara bi dilekçe başlatımıştım ama hiç ilgilenmedim ben bile çünki ne yapacağımı tam oalrak ekstiremedim bence sessiz kalıp ağlamaktansa bişiler yapmak lazım...
yukarıda da yazdım bence o dilekçe olayını güncelelyelim ve üzerinde duralım ki sesimizi duyuralım erken doğumda iznimiz siliniyor ....
hamile hamile işe geliyoruz sırf doğum sonrasında fazla zaman geçirelim kuzualrla diye ..
daha anne endir bilmeden bebeişleri bırakyırouz...:
bence sesimizi duyuralım tekrar tekrar ayzıyorum ....
hayırdır inşalşlah canım ilginç bir rüya olmuş :):) hayırdır inşallah..
kızlar selam.umarım herkes iyidir.size acil bişey danışmalıyım..sırf bunun için tenefüs arasında girdim nete...sizin fikirleriniz benim için çok değerli.beni en iyi siz anlarsınız.mesele şu:
bizim avrupa projemiz onaylanmıştı ya..ortak ülkelerden biri çekilince program değişti ve ilk seyahat bu kasımın son haftasında...(önceki planda seneye kasımdı ve kızım o zamana memeden kesilecekti planımda)şimdi ne yapmalıyım ben...asya ek gıda alıyo ama beni de emiyo....bu kasımda gitsem orada sürekli sütümü sağsam süt kesilmesin diye,ama aceba asya ben dönünce memeyi unutmuş olurmu?seneye bıraksam geriye polonya kalıyo ben italyaya gitmek istiyorum kasımda.ama gidersem de vicdan azabı duyucam...seneye gitsem o zaman da bei iyice tanıycak aklı erecek ve gitmemi hiç istemöeyecek.bu süreç 1 hafta..ne yapayım kızlar.ne olur fikir verin
bakıcımızın alt katına taşınıyoruz canım elif onda olacak zaten bende 15 gün içinde toplanıp taşınıyorum valla sabahları eziyet oluyordu ondan kurtuldum bende artık üzülmüyorum 7.5 ay emmdi 6 ay dolu dolu eemdi hiç anne sütü alamayanlar var bende hemen diyete başladım bakalım nasıl olacakk
Burcu bakıcımıza kiracı gidiyorum elif için çookkk iyi olacak ona çook mutluyummmm
kızlar selam.umarım herkes iyidir.size acil bişey danışmalıyım..sırf bunun için tenefüs arasında girdim nete...sizin fikirleriniz benim için çok değerli.beni en iyi siz anlarsınız.mesele şu:
bizim avrupa projemiz onaylanmıştı ya..ortak ülkelerden biri çekilince program değişti ve ilk seyahat bu kasımın son haftasında...(önceki planda seneye kasımdı ve kızım o zamana memeden kesilecekti planımda)şimdi ne yapmalıyım ben...asya ek gıda alıyo ama beni de emiyo....bu kasımda gitsem orada sürekli sütümü sağsam süt kesilmesin diye,ama aceba asya ben dönünce memeyi unutmuş olurmu?seneye bıraksam geriye polonya kalıyo ben italyaya gitmek istiyorum kasımda.ama gidersem de vicdan azabı duyucam...seneye gitsem o zaman da bei iyice tanıycak aklı erecek ve gitmemi hiç istemöeyecek.bu süreç 1 hafta..ne yapayım kızlar.ne olur fikir verin
sumeyracım gozun aydın evı tasıyormussun, ama tasınırken dıkkat edın de usutmeyın malum havalar sogudu...
demır de benı bıraktı artık emmıyor, valla bende ısrar etmıyorum, 7 ay boyuunca emdı , sutum de kesıldı bende zaten antıdepresan kullanmaya basladım, ınanılamz ıse yaradı ...
yenı kombıyı takacaklarmıs.erım yalnız bırakmaz oyle evde tek basına o yada baska bırı olacak muhakkak
havalar böyle olunca insan hamala dönüyor işte...bide beni düşün iki bebe eşyalar biberonlar mamalar giyecekler..kendi eşyalarım..bülent ersoy gibi oluyorum kırk bavul
bakıcımızın alt katına taşınıyoruz canım elif onda olacak zaten bende 15 gün içinde toplanıp taşınıyorum valla sabahları eziyet oluyordu ondan kurtuldum bende artık üzülmüyorum 7.5 ay emmdi 6 ay dolu dolu eemdi hiç anne sütü alamayanlar var bende hemen diyete başladım bakalım nasıl olacakk
Burcu bakıcımıza kiracı gidiyorum elif için çookkk iyi olacak ona çook mutluyummmm
selammmm kızlarr ayın 1 ne kadar taşınıyorum çookk mutluyummmmmm
Günaydın hatta Tünaydın anneler;
Kızım bugün 7 aylık oldu artık 8.ci ayına adım atıyoruz.
Yasemin canım İklimde kocaman oldu maşallah kuzularımıza
Burcu Doruk Paşaya da maşallah benim zilli de dişlerini gıcırttıyor, emme dışında her yerimi ısırmaya çalışıyor ve saçımı çekmeye çalışıyor ,gözlerimi elliyor bakıyor ..
Hasret ten haber var mı?
Hijyenim Eymen paşa ma geçmiş olsun düzelir inşallah.
Başka kimler var işler karışık sadece göz gezdiriyorum....
canım çok sağol,,bende çok inanırım..zaten o nedenle sizden dua istedim...inşallah iyileşriler..2 evlat birden...birde görsen öyle güzel çoçuklarki ikiside kıyamazsın...Allah insanı evladıyla sınamasın...
kızlar elif cumartesi akşam sadece 1 kere emdi dün hiç emmedi beni bıraktıııı yaaa:sinifsinif:
günaydın tünaydın hangisini isterseniz alın zaten günlerim döndü korkunç bir hafta sonuydu gribimi oğluma bulaştırdım 3 gündür nefes alamıyor uyumuyor ateşi hep 37,5 aşağı inmiyo yukarı çıkmıyo öksürüyo uykusuzum yorgunum perişanım hastam bide üstüne bu sabah adet oldum midem bulanıyo başım ağrıyo hafta sonu tavuk suyuna çorbahavuç ve nar suyu bide ıhlamurla elma kabuğu kaynatıp verdim sürekli sürekli aspiratörle temizledim ser fiz yaptım bu sabah on bırakıp işe gelmek çok zordu kendimi taşıyamıyorum geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir hasret naaptı bi özet geçen olursa sevinirim
Günaydın kızlar ...Aklımdayken hemen paylaşayım.Belki haberiniz vardır ama yazayım olmayanlar alsın.
Kanal d de doktorum programında Sabiha Paktuna Keskin diye bir doktor vardı hiç izledinizmi?Çok başarılı bulmuştum ben.2-5 yaş arası çocukların gelişimi için güzel bir kitap çıkarmış ücretsiz gönderiyor sadece 4,5 ytl kargo ücreti ödüyorsunuz.Ben alalı bayağı zaman oldu kitap 10 günde gelir dedi formu doldurduktan sonra ama 2 günde geldi kapıya.Sadece kargo ücreti ödedim gerçektende.Bu zamana kadarda bekledimki olaki eve fatura falan gelir diye.Türk insanıyız inanmıyoruz ya bedava şeylere.Kimseyede bu nedenle hemen söylemedim benim yüzümden zor durumda kalmasınlar diye.31 ekime kadar zamanınız var.Kitap resimli falan gayet güzel tavsiye ederim.Aşağıdaki linkten form doldurabilirsiniz.....(Tabii kk yönetimi buna karşı çıkmazsa link vermekte sakıncalı oldu ya hani
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
Evi aradım...
Doruk'un ağlama sesi geliyor.
Noluyo dedim anneme, önce yok bişey falan dedi...
Sonra ısrar edince dedi ki, sabahtan beri hiç bişey yemiyor, kapıya baka baka ağlıyor, oyun da oynamıyor, galiba seni arıyor.
Birkaç haftadır hep böyle yapıyormuş pazartesi günleri, annem söylemiyormuş bana üzülmeyeyim diye...
Ağlasam tesiri yok, sussam gönül razı değil demişler ya, napıyım şimdi ben...
Yarına unutacak biliyorum ama yine de şirketten koşa koşa kaçmak, oğluma kavuşmak istiyorum hemen...
duymuştum üstelik isteyecektim de ama güvenemedim ve inanamadım hemen sipariş veriyorum sağol :)
canım arabanın ayrıntılarını yazar mısın? otomatik vites araba arıyoruz biz de aylardır..
Evi aradım...
Sonra ısrar edince dedi ki, sabahtan beri hiç bişey yemiyor, kapıya baka baka ağlıyor, oyun da oynamıyor, galiba seni arıyor.
Birkaç haftadır hep böyle yapıyormuş pazartesi günleri, annem söylemiyormuş bana üzülmeyeyim diye...
Yarına unutacak biliyorum ama yine de şirketten koşa koşa kaçmak, oğluma kavuşmak istiyorum hemen...
Evi aradım...
Evi aradım...
canım otomatik vites 2007 model lacetti 42000 km de fiyatı 21000 ama ben eşime bişiler yaptırırım sanırım... ben çok rahat kullanıyordum sigara felanda içilmemiş 2 ay öncede otokuaför yapıldı malum bebek var arabada :):) garantisi devam ediyor
sahibinden deki ilan numarası şu ama şuan fiyatı düştüğü için onay bekliyor yarın yayınlanacak sanırım .. 32459929
Evi aradım...
Benim eşim de öyledir...
Kendi gelemezse mutlaka birini gönderir...
İyi anlaşır bunlar, ailece mi görüşsek aklinialirimsmile
Bi de senin hazırlanman kısmı için niçün demiştim ben...
Emzirme reformu diyorum, delirtmeyin beniiii...
Yazılmışı var, çok da ilgilenilen bi proje, destekleyelim...
Şimdi ben fikrimi yazacam ama ben manyak anneyim, o yüzden kaale almamanı tavsiye ederim. Ben gidemem böyle bir durumda, Doruk belki dayanır ama ben dayanamam. Seneye mi şimdi mi gitmen daha iyi olur, karar veremedim, şimdi gidersen memeyi unutabilir, seneye gidersen, büyümüş olacağı için psikolojik olarak zorlanabilir bilmiyorumkismile
Aaa çok sevindim, çok rahat edeceksin Sümeyracım...
Doruk da gündüzleri hiç emmiyor artık, biberon da almıyor.
7,5 ay bitti, ben de üzülmüyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?