2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım arabanın ayrıntılarını yazar mısın? otomatik vites araba arıyoruz biz de aylardır..

yenı kombıyı takacaklarmıs.erım yalnız bırakmaz oyle evde tek basına o yada baska bırı olacak muhakkak

Benim eşim de öyledir...
Kendi gelemezse mutlaka birini gönderir...
İyi anlaşır bunlar, ailece mi görüşsek aklinialirimsmile

Bi de senin hazırlanman kısmı için niçün demiştim ben...

Emzirme reformu diyorum, delirtmeyin beniiii...
Yazılmışı var, çok da ilgilenilen bi proje, destekleyelim...

Şimdi ben fikrimi yazacam ama ben manyak anneyim, o yüzden kaale almamanı tavsiye ederim. Ben gidemem böyle bir durumda, Doruk belki dayanır ama ben dayanamam. Seneye mi şimdi mi gitmen daha iyi olur, karar veremedim, şimdi gidersen memeyi unutabilir, seneye gidersen, büyümüş olacağı için psikolojik olarak zorlanabilir bilmiyorumkismile

Burcu bakıcımıza kiracı gidiyorum elif için çookkk iyi olacak ona çook mutluyummmm

Aaa çok sevindim, çok rahat edeceksin Sümeyracım...
Doruk da gündüzleri hiç emmiyor artık, biberon da almıyor.
7,5 ay bitti, ben de üzülmüyorum artık...

Evi aradım...
Doruk'un ağlama sesi geliyor.
Noluyo dedim anneme, önce yok bişey falan dedi...
Sonra ısrar edince dedi ki, sabahtan beri hiç bişey yemiyor, kapıya baka baka ağlıyor, oyun da oynamıyor, galiba seni arıyor.
Birkaç haftadır hep böyle yapıyormuş pazartesi günleri, annem söylemiyormuş bana üzülmeyeyim diye...
Ağlasam tesiri yok, sussam gönül razı değil demişler ya, napıyım şimdi ben...
Yarına unutacak biliyorum ama yine de şirketten koşa koşa kaçmak, oğluma kavuşmak istiyorum hemen...

Günaydın kızlar ...Aklımdayken hemen paylaşayım.Belki haberiniz vardır ama yazayım olmayanlar alsın.
Kanal d de doktorum programında Sabiha Paktuna Keskin diye bir doktor vardı hiç izledinizmi?Çok başarılı bulmuştum ben.2-5 yaş arası çocukların gelişimi için güzel bir kitap çıkarmış ücretsiz gönderiyor sadece 4,5 ytl kargo ücreti ödüyorsunuz.Ben alalı bayağı zaman oldu kitap 10 günde gelir dedi formu doldurduktan sonra ama 2 günde geldi kapıya.Sadece kargo ücreti ödedim gerçektende.Bu zamana kadarda bekledimki olaki eve fatura falan gelir diye.Türk insanıyız inanmıyoruz ya bedava şeylere.Kimseyede bu nedenle hemen söylemedim benim yüzümden zor durumda kalmasınlar diye.31 ekime kadar zamanınız var.Kitap resimli falan gayet güzel tavsiye ederim.Aşağıdaki linkten form doldurabilirsiniz.....
(Tabii kk yönetimi buna karşı çıkmazsa link vermekte sakıncalı oldu ya hani

Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu

bence de git canım evet senin için zor olucak ama seneye herikiniz içinde zor olucak orda sağarsın belli olmaz gelince çöok özlediği için emmeye devam edebilir senin kokunu alınca

Ne oluyor canım neden antidepresan kullanıyorsun?Çokmu sinirlisin?

yenı kombıyı takacaklarmıs.erım yalnız bırakmaz oyle evde tek basına o yada baska bırı olacak muhakkak

bende sadece benimki deli sanıroyurdum :):):) kızma sakın söylediğim söze benimkide çok pimpiriklidir hiç kimse bulamasa kendi gelemse telefonu açık tut der bakkal bile gelse kapıya ben evde tekl açamam kimnseye kapıyı kızar hemen :):):)

havalar böyle olunca insan hamala dönüyor işte...bide beni düşün iki bebe eşyalar biberonlar mamalar giyecekler..kendi eşyalarım..bülent ersoy gibi oluyorum kırk bavul

:)::):)

Burcu bakıcımıza kiracı gidiyorum elif için çookkk iyi olacak ona çook mutluyummmm

selammmm kızlarr ayın 1 ne kadar taşınıyorum çookk mutluyummmmmm

mevlam kolaylık versin bende annemin karşısına taşındım diye çok rahat ettim ama taşınmak zor canım ...

maşşalah kuzuna canım mevlam yaşalrınıda göstersin...

mevlam korusunnnn..........

kızlar elif cumartesi akşam sadece 1 kere emdi dün hiç emmedi beni bıraktıııı yaaa:sinifsinif:

sen yinede değişik yöntemlerdle dene uykuda felan bırakmasın 2 yaşına kadar bir damlada içse aşı yerine sayılırmışşş...

canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız...

süt sağ bol bol ... inşallah ne seni ne memeyi unutmaz... korkma.. :):): sağdığuın sürece eskisi kadar olamsada gende eksilmeyeceğine inanıyorum snede inana canım psikoloji önemli biliyorsun süt konusunda...

duymuştum üstelik isteyecektim de ama güvenemedim ve inanamadım hemen sipariş veriyorum sağol :)

Canım ebnim Allah sana çok sabırlar versin..
12 ekim evlilik yıldönümümüzdü eşimle yemeğe çıktık yakın bir yere gittik. ama daha önce geceleri hiç bırakmamaıştım Elvin'i. annemi mahvetmiş. sokaka kapısına gidince susuyormuş. hemen eve geldik tabii bütün gece keyfinden 4 köşeydi oynadı kahkaha attı durdu biz gelince. o ağrılar sancılar ağlamalar hepsi yok oldu. meleklerim benim. Rabbim bizi hiç ayırmasın. akşam olsun bir güzel oynarsınız üzülme koynuna alırsın uyursunuz beraber.

duymuştum üstelik isteyecektim de ama güvenemedim ve inanamadım hemen sipariş veriyorum sağol :)

Rica ederim canım bende senin gibi inanmadım önce sonra deneyeyim dedim.Kitabı teslim alalı 15 günden fazla oldu söyleyeceğim size unutuyorum nicedir.Zamanda azalıyor.31 ekime kadar zamanı var.Ben beğendim inş. sizde memnun kalırsınız...

canım arabanın ayrıntılarını yazar mısın? otomatik vites araba arıyoruz biz de aylardır..

canım otomatik vites 2007 model lacetti 42000 km de fiyatı 21000 ama ben eşime bişiler yaptırırım sanırım... ben çok rahat kullanıyordum sigara felanda içilmemiş 2 ay öncede otokuaför yapıldı malum bebek var arabada :):) garantisi devam ediyor

sahibinden deki ilan numarası şu ama şuan fiyatı düştüğü için onay bekliyor yarın yayınlanacak sanırım .. 32459929

:gitme::gitme: içim çok kötü oldu.
Bizde bakıcı gelip Kerem i aldığı için bizimki arkasına bile bakmıyor valla, dışarı çıkmayı bu kadar seven bir çocuk, ama tabi Doruk evden çıkmadığı için senin gitmen etkiliyor olabilir, unutacak bugün...yapacak birşeyin yok...

oy kuzuuum dayanamam yaa nasıda bilio kapıyıı uff uff! ögleden sonra izin wermezler mi oğluşuna bi sürpriz yapan aman yaa kıyamamm bnm bile gözlerim doldu heee.

benimkide uyumadı sabah tam yatırdım lavaboya gittim uyandı ama çok sinirlendim aldım kucagıma agladım hüngür günrgür heryer heryerde hiçbişe yapamıyorum sürekli tırmanıo onun peşinde odlanmaktan kafaltı bie yapamamıştım. bişey demedim ona azcık uyutmaya çalıştım zorladım uyumadı oturma odasına geldim cıngıraa wardı bi çarşptım yere kırıldı oda yatak odasınan geldi yanıma antrede buluştuk öpüştük koklaştık tekrar emdi maşş 11 den beri uyuyor o uyusa bende dinlensem işimi yapsam özlemle gitsme yanına oynasak fena mı olur günde 2 saat istiyorum yaa. inş olcak bakalım haftasnu hep ayagımda uyudu belim agrıdı sol bacagıma vburmayab aşlayınca tmm dedim artık bitti ayak isterse hiç uyumasın. şimdilik iyi bakalım...

ay canım kıyamam ona..hafta sonu sana alışıyor dememki,,,canım Allah yardımcın olsun

aslında çalışan bütün annelerimizin yardımcısı olsun..çok zor gerçekten...

tamam canım eşim bugün nöbetçi ancak yarın bakabilriz. ama kk indirimi isterim ona göre kaydirigubbakcemile3 bizim para falan hazır aylardır otomatik araba arıyoruz ya özellikle benim rahat kullanabileceğim. inşallah eşim beğenir.

canım benim yaaa... kıyamam ben ikinizede.... yarın unutacak seniii.... üzülmemeye çalış lütfen...

ne kızıyorsun açtım linkiii... hatta kaydettim yapacağım şimdi gerekni...

kızlar benim çıkıp hazırlanmam lazım yavaş yavaş.. saat 2 de çıkmam lazım..ancak hazırlanırım...
dün eşime bişeyler aldık terziye verildi eşyalar onları alaçağım..bu arada bilginiz olsun her ayın 15 inde ykm de %50 inditrim oluyor..cumaya denk gelirse ayın 15 i hafta sonu indirim devam ediyormuş...dün eşime greyder ayakkabı aldım 120 tl den 60 tl ye geldi bize..çoçuk montlarındada vardı deri krtlü montlar 100 tlden 50 tlye düşmüştü,,,sinir oldum ben yeni aldım daha emirhanın montunu...o kadarda hoş değil yani...aldığıma pişman oldum onları görünce...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…