- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.501
kızlar merhaba oğlumun ateşi var ölctüm 36.9 sizce önemlimi korktum birden
1 çorba kaşığı bal 2 adet limon o yüzden git gel iç diyorum canım :))
Allah şifa versin bizde eymenden bana geçti geçmemesi zor ama inşallah geçmez
geliyoruuuum hemen
yapam mı bende canım çok çekti ki :gitme:
ama şişkoyum yemek istemiyorum ohaoldumsmile
saol canımcım...inşallah bakalık salı günü belli olcek
Haklısın canım...bende artık böle düşünüyorum çünkü çok üzdüm kendimi bu yüzden..işim rahattı çünkü...ama bende öle düşündüm belki kızımın kısmetine daha rahat bi iş bulurum inşallah...
Doktorda öyle dedi kız çocuklarında çok olurmuş...
Saol canım Allah bütün kuzularımızı korusun
benide mahvediyo
emziriyomusun??
gripin dokunur mu bebeğe
canım bende seni merak ediodum hee.. duruya çok geçmiş olsun sanada tabii bu arada..
saol canım yaa bende senin durumunu okuyunca hem çok şaşırdım hemde samimi söylüyorum çok moralim bozuldu...acaba benim başıma gelseydi napardım diye düşünüyorum şuan ama karar vermek çok zor...İNşallah doktora gittiğinizde negatif çıkar
QUOTE]
canım maşallah eymene...ben bizimkine hareketli derdim ama Eymen aşmış olayı:)
Hayırlısı olsun canım.
Evet emziriyorum ama gripin vermidon gibi emzirirken içmekte sakınca gördüğüm ilaçları aldıktan sonra en az 8-12 saat arası hiç emzirmiyorum ayşenuru.Vücudumun ilacı atmasını bekliyorum.Doktorada sordum o da aynı şeyi söyledi.8 saat sonra atar vücut ilacı dedi.
Canım ebnim Allah sana çok sabırlar versin..
12 ekim evlilik yıldönümümüzdü eşimle yemeğe çıktık yakın bir yere gittik. ama daha önce geceleri hiç bırakmamaıştım Elvin'i. annemi mahvetmiş. sokaka kapısına gidince susuyormuş. hemen eve geldik tabii bütün gece keyfinden 4 köşeydi oynadı kahkaha attı durdu biz gelince. o ağrılar sancılar ağlamalar hepsi yok oldu. meleklerim benim. Rabbim bizi hiç ayırmasın. akşam olsun bir güzel oynarsınız üzülme koynuna alırsın uyursunuz beraber.
:gitme::gitme: içim çok kötü oldu.
Bizde bakıcı gelip Kerem i aldığı için bizimki arkasına bile bakmıyor valla, dışarı çıkmayı bu kadar seven bir çocuk, ama tabi Doruk evden çıkmadığı için senin gitmen etkiliyor olabilir, unutacak bugün...yapacak birşeyin yok...
oy kuzuuum dayanamam yaa nasıda bilio kapıyıı uff uff! ögleden sonra izin wermezler mi oğluşuna bi sürpriz yapan aman yaa kıyamamm bnm bile gözlerim doldu heee.
benimkide uyumadı sabah tam yatırdım lavaboya gittim uyandı ama çok sinirlendim aldım kucagıma agladım hüngür günrgür heryer heryerde hiçbişe yapamıyorum sürekli tırmanıo onun peşinde odlanmaktan kafaltı bie yapamamıştım. bişey demedim ona azcık uyutmaya çalıştım zorladım uyumadı oturma odasına geldim cıngıraa wardı bi çarşptım yere kırıldı oda yatak odasınan geldi yanıma antrede buluştuk öpüştük koklaştık tekrar emdi maşş 11 den beri uyuyor o uyusa bende dinlensem işimi yapsam özlemle gitsme yanına oynasak fena mı olur günde 2 saat istiyorum yaa. inş olcak bakalım haftasnu hep ayagımda uyudu belim agrıdı sol bacagıma vburmayab aşlayınca tmm dedim artık bitti ayak isterse hiç uyumasın. şimdilik iyi bakalım...
ay canım kıyamam ona..hafta sonu sana alışıyor dememki,,,canım Allah yardımcın olsun
aslında çalışan bütün annelerimizin yardımcısı olsun..çok zor gerçekten...
canım benim yaaa... kıyamam ben ikinizede.... yarın unutacak seniii.... üzülmemeye çalış lütfen...
ne kızıyorsun açtım linkiii... hatta kaydettim yapacağım şimdi gerekni...
kızlar benim çıkıp hazırlanmam lazım yavaş yavaş.. saat 2 de çıkmam lazım..ancak hazırlanırım...
dün eşime bişeyler aldık terziye verildi eşyalar onları alaçağım..bu arada bilginiz olsun her ayın 15 inde ykm de %50 inditrim oluyor..cumaya denk gelirse ayın 15 i hafta sonu indirim devam ediyormuş...dün eşime greyder ayakkabı aldım 120 tl den 60 tl ye geldi bize..çoçuk montlarındada vardı deri krtlü montlar 100 tlden 50 tlye düşmüştü,,,sinir oldum ben yeni aldım daha emirhanın montunu...o kadarda hoş değil yani...aldığıma pişman oldum onları görünce...
Aaaa ne güzel ya, çok uygunmuş fiyatlar...
Hepsiburada.com : Tefal Express Su Isıtıcı (1,7 Lt.) | Beyaz Eşya ve Mutfak
kızlar ya bu su ısıtıcısını aldım ama daha elime geçmedi acaba iyi yapmış mıyım? kullanan var mı aranızda?
vallahı hasret ıyımı kotumu bılmıyorum Allah nazarlardan saklasın 20 gun once 71 cm 8300 kıloydu.Bugun 76 cm 9760 kılo.dr dıkkat et un urunu verme dedı.
e dedım bende zaten vermıyorumkı bı sabah 3 bıskuvı ıle kahvaltısı var sızın verdıgınız monuye gore gerısı yıne sızın verdıgını sebze meyve monusu dedım.
kızlar ata uyandı ama yatağından kalkmak istemiyo yanına gittim alayım diye eskiden hemen kollarını kaldırır kalkmak isterdi şimdi öyle bakıyo alayım dedim oralı olmadı yatağının kenarını tuttu bırakmadı bende yatırdım tekrar ateşimi var acaba diye baktım ateşi yok ama çok halsiz görünüyo baygın baygın bakıyo ne oldu ki şimdi
Dua edicem canım Allah dualarımızı kabul eder..
Zaten bu aralar ermiş gibiyim...Kuzenimin dağıtıma Kıbrısa düştüğünü gördüm Kıbrısa gitti...İşe başladığım gün patron benle konuşup işten çıkardığını gördüm aynen gittim o gün patron benle konuştu ve işime son verdi...Babannem rüyamda sağ kalçasına doğru yan yatmış ölmüştü 2 gün sonra babannem düştü sağ kalçasını kırdı ameliyat oldu...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?