2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım düzeldim çok şükür.O akşam senin verdiğin tarifide denedim azcık ekşiydi hatta bayağı ekşiydi yüzüm şekil değiştire değiştire içtim ama çok şükür şu 2 güne nazaran bugün daha iyiyim...

Canım, çok teşekkürler, amin...
Allah hiçbirimizi yavrusundan ayrı koymasın...
Sorma, bu koyun koyuna uyuma işine fena alıştık ikimizde, gecenin ikinci yarısını beraber geçiriyoruz artık. Elini de koluma, elimin üstüne falan atıyor, garantiye alıyor kendini kuzum :)
2 Ekim'de bizim evlilik yıldönümümüzdü, yemek uzun sürer diye kahve içmeye gittik biz :)

Doruk da çok seviyor dışarı çıkmayı, anneme söyliyim de çıkarıp bi hava aldırsın, iyi aklıma getirdin Aylincim ya, sağol...

Vermezler izin falan, süt iznime bile gıcık oluyorlar zaten...
Uyku konusunda haklısın, uyumayınca benim de nevrim dönüyor bazen. Ama zıtlaşmamanı tavsiye ederim, sen ne kadar ısrarcı olursan o da o kadar inat edecektir.

ay canım kıyamam ona..hafta sonu sana alışıyor dememki,,,canım Allah yardımcın olsun

aslında çalışan bütün annelerimizin yardımcısı olsun..çok zor gerçekten...

Sağol Ebrum, amin...

canım benim yaaa... kıyamam ben ikinizede.... yarın unutacak seniii.... üzülmemeye çalış lütfen...

ne kızıyorsun açtım linkiii... hatta kaydettim yapacağım şimdi gerekni...

Sağol Fatmacım...
Neyse ki siz varsınız da, biraz sakinleşiyorum işte... Ödüm kopuyor, siteye girişi yasaklayacaklar falan diye :)

kızlar merhaba oğlumun ateşi var ölctüm 36.9 sizce önemlimi korktum birden

36,9 normal canımcım, telaşlanma ama takip et...
Bizim doktor 38'e kadar ilaç verdirmiyor.

Aaaa ne güzel ya, çok uygunmuş fiyatlar...

Son düzenleme:

Aaaa ne güzel ya, çok uygunmuş fiyatlar...

evet banada çok uygun geldi,hem güzel markalar var...dünkü montlar benim baktığım pançonundu...deri içi kürkli falan çok güzeldi ya...bundan sonra takip ederim ayın 15 lerini ben..her ay çoçuklara bişeyler almak zornda kalıyorum zaten..ordan alırım buldukça...

kızlar geçen gün burdan bir marketten ülker çikolata aldım bayat çıktı bütün hevesim kaçtı bende o sinirle ülkere mail attım biraz önce çanakkale bölge şefi elinde birsürü çikolatayla geldi kusura bakmayın dedi hem çok şaşırdım hemde çok mutlu oldum :)

merhaba kızlar...kusura bakmayın konunuzla alakasız olacak yazdıklarım ama sizlere danışmak istedigim bir konu var...kullandıgınız bebek arabalarının markalarını ve memnun olup olmadığınızı buraya ya da şu başlığa yazabilirseniz cok sevinirim... http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...ecrubeli-mart-annelerinden-yardim-lutfen.html
ayrıca hangi üründen ne kadar sayıda almamız yeterli, kadife ya da penye hangisi tercih edilmeli bunları da yazıp bize yardımcı olursanız seviniriz...a.s

kızlar ata uyandı ama yatağından kalkmak istemiyo yanına gittim alayım diye eskiden hemen kollarını kaldırır kalkmak isterdi şimdi öyle bakıyo alayım dedim oralı olmadı yatağının kenarını tuttu bırakmadı bende yatırdım tekrar ateşimi var acaba diye baktım ateşi yok ama çok halsiz görünüyo baygın baygın bakıyo ne oldu ki şimdi

Canım hakikaten çok kilo almış.20 günde 5 cm ve 1,5 kilo çok fazla.Yağlı unlu şeyler yedirmediğine eminmisin?Yazık çocukda hareketsiz kalır ağırlıktan sonra......

Uyku sersemi dir inşallah yada kakasını yapacaktır telaşlanma

selamlar arkadişler,.bendeniz izinli olarak haktanımla çokgüzel evde pinekliyorum,.bu halimdende çok memnunum.oh be ne güzelmiş evde tembellik yapmak,.bi geçmişe bakam,.yaramazlık varmıdır??zemuszemus zemuszemus

kızımın face deki videosuna bakın anneler ...Almış eline mendil car car konuşuyor açık hava iyi geldi dün sahil yaptık ...

Kız söyleme rüyalarını.Gerçek olmaz sonra bir daha.Yüreğin temiz Rabbim gsöteriyor sana ne güzel olmadna olacakları ama söylersen olmaz sonra.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…